Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolves-fans zingen over ontslag Pochettino na nieuwe zeperd van Chelsea

Laatste update:

Chelsea is zondag opnieuw tegen een dreun aangelopen in de Premier League. Manager Mauricio Pochettino zag zijn kwakkelende elftal op Stamford Bridge met 2-4 verliezen van Wolverhampton Wanderers. Justin Kluivert was trefzeker voor Bournemouth, al was dat niet voldoende om the Cherries de volle buit te bezorgen tegen Nottingham Forest.

Chelsea zette de toon in de beginfase en brak de ban na bijna twintig minuten spelen. Na een fraaie individuele actie van Moisés Caicedo schoot Cole Palmer van dichtbij de 1-0 tegen de touwen. Wat de thuisclub vertrouwen had moeten geven, resulteerde in een snelle gelijkmaker.

Matheus Cunha schoot de bal slechts drie minuten later in de linkerbenedenhoek: 1-1. The Wolves roken dat er wat te halen viel in West-Londen en kwamen kort voor het rustsignaal zelfs op voorsprong, al was het wel Axel Disasi die ongelukkig in eigen doel schoot: 1-2.

De meegereisde Wolves-fans zongen plagerig 'You're getting sacked in the morning' in de richting van Pochettino, die lijdzaam moest toezien hoe zijn elftal steeds verder wegzakte. Matheus Cunha had geen medelijden met de Chelsea-manager en tikte na ruim een uur spelen de 1-3 binnen.

Het werd nog erger voor Chelsea in de slotfase. De tegenvallende Malo Gusto beging een overtreding in de zestien, waardoor de bal op de stip kwam te liggen. Uitblinker Matheus Cunha legde aan en maakte vervolgens zijn hattrick compleet: 1-4.

Een dramatische middag dus voor Chelsea, dat via Thiago Silva nog wel de eer redde. The Blues verloren woensdag nog met 4-1 bij koploper Liverpool en zijn afgezakt naar de elfde plaats in de Premier League. Wolves staat dankzij de zege een plek hoger.

Bournemouth - Nottingham Forest 1-1


Bournemouth sloeg al heel snel toe in de ontmoeting met Nottingham Forest. Uit een afgemeten corner van Luis Sinisterra tikte Kluivert van dichtbij binnen: 1-0. De thuisclub, waar Marcos Senesi ook een basiplek had, incasseerde kort voor rust de gelijkmaker. Het was Callum Hudson-Odoi die Forest op gelijke hoogte bracht: 1-1. Kluivert werd kort na rust gewisseld en beide ploegen moesten het uiteindelijk doen met een punt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jongens, waar wachten we nog op? Tot we uit de FA Cup liggen? Tot we de League Cup finale verloren hebben? Tot we definitief naast Europees voetbal gegrepen hebben? Pochettino moet toch gewoon vertrokken zijn voor je woensdag tegen Villa gaat spelen?

Deze selectie is niet goed genoeg om in de top 3 te eindigen, maar 11e staan met deze groep is een wanprestatie.. Pochettino, Lawrence Stewart en Paul Windtanley dienen alle drie voor het einde van de week ontslagen te zijn. De schade die zij de club toebrengen is schandalig!

Er is een optie vrij waar je de fans mee aan boord kunt krijgen, nu is het een kwestie om het lef te hebben om die beslissing te nemen. Mourinho moet naar huis gehaald worden..

4 februari 2024 om 17:07

Dat zou de enige juiste beslissing zijn, The Special One weer terug op The Bridge!!!

4 februari 2024 om 17:17

Asjeblieft niet zeg. Mourinho is ver voorbij zijn houdbaarheidsdatum en er is niks speciaals meer aan de trainer Mourinho.

4 februari 2024 om 17:39

Mourinho als interim zeg ik absoluut geen nee tegen, een beetje peper en discipline is wat deze selectie nu kan gebruiken. Mourinho moet je nu niet aan een project laten beginnen. Rustig zoeken naar een geschikte kandidaat terwijl Mou het seizoen afmaakt. Het kan haast niet slechter dan dit.

4 februari 2024 om 17:43

Lol Mourinho die effe nu komt instappen als tussenpaus tot Juni? Geloof je het zelf.

4 februari 2024 om 17:08

Zou nooit meer opteren voor Mourinho maar van mij mag hij nu wel komen.
Lekker terug spelen met parkeer de bus.
Had wel zeer graag De Zerbi gezien.
Omdat hij jongens kent als Caicedo & Mudryk

4 februari 2024 om 17:12

Mourinho eindigt bij eerste 4 met deze selectie.

4 februari 2024 om 17:24

Hij kon dat niet eens met roma en de kwaliteit van roma ten opzichte van de rest van de serie is beter dan die van Chelsea ten opzichte van de PL.

4 februari 2024 om 17:12

Oprechte vraag, maar denk jij dat Mourinho daar zin in heeft?

De hele club heeft nul verstand van voetbal, en daar moet hij het mee gaan doen?

Hier moet echt wel meer veranderen dan alleen de trainer (alhoewel het een flinke stap in de goede richting is, want een trainer die niet kampioen wordt met Messi, Mbappe en Neymar in je voorhoede gaat een stel bijeengekochte kinderen al helemaal niet naar glorie leiden).

4 februari 2024 om 17:16

Chelsea zit in zijn hart dus zeg nooit nooit.. Het enige probleem dat ik zie & dat Mourinho wel echt nodig heeft zijn echte pure leiders in een team. En dat heeft Chelsea gewoon weg niet. Het zijn bijna allemaal nog gewoon kinderen eigenlijk. De enige die het echte Chelsea DNA in hem heeft zijn James en Gallagher, maarja.. James is er nooit en Gallagher is eigenlijk gewoon niet goed genoeg

4 februari 2024 om 17:16

Begrijp wat je bedoelt, maar dat is het juist Poch werd zelfs geen kampioen met en Messi, Mbappe & Neymar.
Heeft het leuk gedaan bij Tottenham zelfs tot de CL finale bereikt.
Maar hij is echt ondermaats

4 februari 2024 om 17:25

Tottenham speelde toen ook geen goed voetbal hoor.. hun spel was gewoon redelijk verdedigend met niet super voetbal ofzo. Als je ook kijkt dat ze tegen Ajax in de halve finale stonden en eigenlijk eruit hadden gemoeten toen.. Poch is gewoon geen goede coach en dat is vrij duidelijk.

4 februari 2024 om 17:27

Haha, begrijp me niet verkeerd, ik erger me ook kapot aan Poch. In mijn ogen had hij never nooit aangesteld moeten worden. Ook ik zie hem liever vandaag nog gaan dan morgen. Maar een Mourinho (zoals james11 al aangeeft), heeft wel bepaalde spelers nodig van een kaliber wat niet in het aankoopbeleid zit van het huidige management.

Ik zie hem graag terug komen en dit elftal naar zijn hand zetten (bijvoorbeeld Jackson en Sterling verbannen), maar dat gaat haaks staan op de filosofie van de club (dat ook helemaal van God los is, maar dat is een ander verhaal).

4 februari 2024 om 17:36

De vraag is of je hem kunt overtuigen, ik denk niet dat het een makkelijk gesprek zal worden. Ik denk dat hij het voor de club, voor zijn geschiedenis met de club en de fans absoluut zou doen. Maar de club heeft een vreselijke matige leiding en die zijn niet in staat om met karakter om te gaan. Tuchel werd daardoor ontslagen en Nagelsmann liep weg bij de onderhandelingen. Mourinho overtuigen zal een giganten klus zijn!

4 februari 2024 om 17:58

Dat tweede gedeelte van je verhaal zit nu juist het euvel.

Ik ben bang dat zolang dit huidge management heilig blijft geloven in hun business model (data driven en predicted potential), dat we het zullen moeten doen met net-niet trainers als Poch of trainers die nog nooit een topclub hebben geleid naar succes (Potter).

4 februari 2024 om 18:04

Ja inderdaad tegen Ajax was puur geluk.
Zou niet weten wie Chelsea zou moeten aanstellen.
Want is 1 grote rotzooi

4 februari 2024 om 18:05

In dat geval, als de volgende aanstelling weer misgaat of ze blijven aan Pochettino plakken, dan weet ik wat mij te doen staat en dat is lekker kijken maar me er vooral niet meer druk om maken. Geen shirtjes meer kopen, geen tickets voor de wedstrijden aanschaffen, op geen enkele manier meer geld in dat laatje duwen en elk plan wat ze hebben voor een verhuizing naar een andere locatie om een nieuw stadion te bouwen afschieten bij het stemmen via de Chelsea Pitch Owners.

4 februari 2024 om 18:09

Uiteindelijk blijft Poch zitten met heel die zever van project dit project dat.
Liefst zie ik De Zerbi maar ja waarom zou je Brighton willen verlaten voor deze rotzooi club

4 februari 2024 om 17:14

Ik snap Poch zijn systeem ook gewoon niet. Wil de man nu aanvallend of verdedigend spelen? Hij speelt met 3 middenvelders, 2 nummers 10 in Nkunku en Palmer en 1 winger in de naam van Sterling die er niet veel van bakt. Verdedigend zijn ze dan ook nog eens dramatisch..

4 februari 2024 om 17:19

Zou graag eens en middenveld zien met punt naar achter.
Met Lavia( als hij ooit fit is)

4 februari 2024 om 17:21

Er is geen systeem. Enzo heeft dit laatst duidelijk gemaakt in een interview.

4 februari 2024 om 17:22

Ja maar dan heb je zeker spelers nodig die renderen in de aanval. En ik blijf Nkunku wel gewoon als een nummer 10 zien.. Als je binnenkort misschien osimhen hebt met Nkunku daar achter.. en dan Palmer rechts met misschien Mudryk of iemand anders links heb je wel al een veel betere aanval. Maar dan moet er dringend aan het systeem gewerkt worden.

4 februari 2024 om 17:40

Er is overduidelijk geen systeem. Pochettino heeft ook duidelijk geen idee hoe hij zijn spelers moet laten spelen of waar zij goed in gaan. Kijk naar Caicedo: vorig seizoen was hij een geweldige speler die de missing link was voor Brighton tussen de verdediging en de aanval, hij moet de bal krijgen en draaien om de aanval te versnellen. Bij Chelsea loopt hij verloren rond omdat Silva, Disasi en Colwill hem niet zoeken en via de vleugels proberen op te bouwen in de eerste fase. Waarom heb je hem dan gehaald? Waarom wordt Pochettino niet gewezen op zijn falen?

Dramatische zoals elke week.
Van mij mág Pochettino nu echt wel gaan hij had zelfs niet aangesteld mogen worden.
Ja heeft pech gehad met blessures maar dan maakt hij nog verkeerd keuzes.
Hopelijk komt er vandaag nog bericht dat hij ontslagen is.
Maar dan zitten we waarschijnlijk weer met en Lampard

4 februari 2024 om 17:29

Inderdaad tijd om te vertrekken, zit totaal geen stijgende lijn in het spel. Misschien dat Mourinho het seizoen af wil maken?

Kan je in de zomer op zoek naar een geschikte vervanger.

4 februari 2024 om 18:06

Ja zou anders echt niet weten wie Chelsea zou moeten aanstellen.
Eén grote puinhoop, denk dat dit nog wel paar jaar gaat duren.
Maar moet echt en trainer zijn met ballen aan zijn lijf en niet zo'n één van oké is goed

Hopelijk is Poch snel weg. Dat Chelsea spelers kansen missen kan hij natuurlijk niet veel aan doen.. Maar de keuze van spelers en de inzet van de spelers is wel zijn verantwoordelijkheid. Gallagher word als onze beste man van het seizoen gezien puur en alleen omdat deze inzet toont, al de rest heeft gewoon bijna geen inzet op Palmer na, Palmer is dan ook de gene dat echt de beste speler van Chelsea is dit seizoen.

Verder heb je dit seizoen niets meer te winnen of verliezen in de competitie. Laat nu eindelijk gewoon een Mudryk elke week starten en kijk op het einde van het seizoen of hij nu degelijk echt geschikt is of niet. Een Sterling wil ik niet meer zien, krijgt veel te veel krediet omdat hij destijds 2 vrije trappen binnen schoot en 1 goede wedstrijd tegen burnley speelde. Gusto en zelfs Thiago Silva mogen van mij ook banken. Gallagher nooit meer op 10. En laat voorraan zoals ik al zei maar Mudryk-Palmer en Nkunku een beetje samen spelen met (hopelijk nog kort) Jackson, dan moet je alleen Osimhen inpassen in de zomer.

In 1.5 jaar €750m uitgeven en nog zeggen de selectie is niet sterk genoeg.. Chelsea heeft in 1.5 jaar meer geld uitgegeven dan Liverpool de afgelopen 5 seizoenen bij elkaar. Wellicht moeten ze bij Chelsea eens een fatsoenlijk beleid gaan voeren. Een trainer aanstellen met een visie die weet hoe hij een team moet opbouwen. Todd Boehly koopt gewoon lukraak wat en klaar is Kees. 😂

4 februari 2024 om 17:20

Ik denk dat het vrij duidelijk is dat het aan het systeem ligt ja.. Als je tegen de topploegen soms wel gewoon echt een goede wedstrijd speelt en tegen de kleintjes zoals Wolves afgaat als een gieter is dat zeer duidelijk denk ik. Maar als je dan kijkt naar de laatste coaches.. Lampard, Potter en nu weer Poch. Als je dat vergelijkt met een Klopp of Guardiola is dat wel een wereld van verschil. Arteta is de enige coach van de top 4 momenteel dat uit het niets goed voetbal speelt en ook resultaten haalt. Maar ik verschiet daar ook niet van want je ziet gewoon dat de man er veel meer van kent dan een Poch.

4 februari 2024 om 19:39

Wel heel goed voor t voetbal dat deze dwaasheid niet loont… ondertussen lopen overal de (ex) jeugdspelers rond..

Toen ze hem al aanstelden begreep ik er niets van. Hij bewijst het weer.
Als ze dit keer wel voor Slot komen zou ik het maar doen als ik hem was. Ik denk echter dat hij de boot heeft gemist

Precies waarom ik hoopte dat ie voor de madrilenen ging coachen. Een van de meest overschatte trainers die in Europa rondloopt. Niet dat ie ronduit bagger is, maar hij is niet zo oed als destijds aangenomen werd.

Allemachtig, wat is ie matig. En Chelsea is ook gewoon geen club dat baat heeft bij zo'n trainer. Je kunt niet zo schandalig veel geld uitgeven en dan akkoord gaan met deze positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren