Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-finalist lijkt fraaie transfer naar Inter met ‘here we go’ zelf te bevestigen

Laatste update:

Marcus Thuram gaat transfervrij tekenen bij Internazionale, zo meldt Fabrizio Romano. De Franse spits leek zijn aanstaande overstap van Borussia Mönchengladbach zelf ook te bevestigen met een tweet, al verwijderde hij deze niet veel later. Thuram gaat volgens Romano bij Inter tussen de 6 en 6,5 miljoen euro per jaar verdienen en kan ook een tekenbonus tegemoetzien.

Na de berichtgeving van Romano meldde Thuram zich ook op Twitter en leek de deal middels een tweet zelf eveneens te bevestigen door de kenmerkende ‘here we go’ van de journalist te tweeten. De Fransman verwijderde zijn post vervolgens, maar niets lijkt een overgang naar Inter nog in de weg te staan. Met Thuram halen i Nerazzurri een gewilde speler in huis. De spits kon ook rekenen op interesse van Paris Saint-Germain, AC Milan en RB Leipzig.

Thuram leek in eerste instantie op weg naar PSG, maar raakte vervolgens onder de indruk van het aanbod van AC Milan. Toch is het Inter op het laatste moment alsnog gelukt om de aanvaller voor de neus van de stadsgenoot weg te kapen. Bij de Champions League-finalist wordt Thuram binnengehaald als de opvolger van Edin Dzeko, die donderdag zijn overstap naar Fenerbahçe afrondde. Het afgelopen seizoen kwam hij bij Gladbach tot zestien doelpunten en zeven assists.

Thuram, de zoon van oud-wereldkampioen Lilian Thuram, werd eind vorig jaar door bondscoach Didier Deschamps op het laatste moment alsnog geselecteerd voor het WK in Qatar. In de verloren finale tegen Argentinië kwam hij als invaller binnen de lijnen en was hij verantwoordelijk voor een assist op Kylian Mbappé. De spits sloot zich in de zomer van 2019 aan bij Mönchengladbach en kwam in 134 wedstrijden tot 44 doelpunten en 29 assists voor die Fohlen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thuram is niet slecht maar ook niet goed. Gewoon een redelijke spits, wel een prima vervanger voor Dzeko.

24 juni 2023 om 10:39

Dat is de laatste jaren toch een beetje de stijl van Inter. Redelijke spelers halen, niet slecht maar ook niet goed.

24 juni 2023 om 12:35

Hoezo? Alle spelers die gehaald zijn ( misschien buiten Dumfries) zijn toch gewoon hele goede spelers?

24 juni 2023 om 10:54

Snap de hype rond Thuram eigenlijk ook niet. Helemaal geen speciale speler. Natuurlijk wel transfervrij en relatief jong.

24 juni 2023 om 12:27

En zijn achternaam niet te vergeten.

Transfervrij echt een uitstekende aanwinst voor Inter en zeker een grote stap vooruit ten opzichte van de huidige Dzeko. Met zijn 25 ook nog meer dan genoeg progressiemarge.

Het lijkt helaas weer vooral een zomer van consolideren te worden voor Inter en dan zou het huidige team behouden eigenlijk zowat het beste zijn. En dan komt een transfer als Thurman eigenlijk redelijk onverwacht.

24 juni 2023 om 11:12

Naja hoe zie jij dat consolideren voor je? Denk toch wel dat er veel getrokken gaat worden aan Lautaro en Dumfries vanuit de Premier League. Ook Brozovic is al onderweg naar SA en dan heb ik het nog niet eens gehad over Onana die bovenaan staat op het lijstje van Man United.

24 juni 2023 om 11:27

Bastoni, Barella en Di Marco ten allen tijde behouden moet de prioriteit zijn. Als je voor Dumfries veel geld kan vangen moet je dat meteen doen. Brozovic lijkt inderdaad helaas te vertrekken maar Frattesi zou dan als vervanger komen, wat naar de toekomst toe echt top zou zijn.

Onana en Lautaro zijn daarnaast natuurlijk belangrijk, maar als je daar bakken geld voor krijgt dan kan dat wel geïnvesteerd worden. En dan heb ik wel genoeg vertrouwen in Marotta.

Iemand een idee wat deze houding van twee vingers aan de slaap en twee vingers op de bovenarm betekent? Vind het nogal een vreemde manier van poseren als voetballer. Als spits een mooie aanwinst zo transfervrij, dat wel.

24 juni 2023 om 13:48

Strong mind of iets in die richting denk ik?

Heel lang werd er geschreven dat hij naar AC Milan zou vertrekken maar nu dus toch naar Inter. Hopelijk maakt deze transfer de waarschijnlijkheid dat Lukaku naar AC Milan komt groter.

Dit is toch wel een beetje de vijver waar Inter Milan de laatste jaren uitvist. Hun topspelers/betere spelers verkopen, en dan goedkope krachten terughalen die ook gewoon een prima niveau hebben. Heeft het de afgelopen seizoenen gewoon prima gedaan bij Borussia Mönchengladbach en heeft nog wel wat rek om nog iets beter te worden.

Geen absolute wereldtop, maar desondanks ook wel een goede aankoop van Inter en vooral omdat hij transfervrij is. Zal dan waarschijnlijk wel aardig wat tekengeld krijgen, maar dat is nog steeds goedkoper dan wanneer je hem zou kopen want dan had je denk ik minimaal 30 miljoen voor hem moeten betalen (bij een meerjarig contract).

Maar eerlijk is eerlijk; ik heb vooral het idee dat Inter Thuram heeft binnengehaald in de hoop dat hij goed zal presteren en dat ze hem volgend jaar of het jaar daarna voor een fiks bedrag door kunnen verkopen. Zo kunnen ze dan weer hun financiële tekorten opvangen. Een beetje zoals Juventus toen deed. Al deed Juventus het niet zozeer vanuit financiële overwegingen maar hielden wel veel van transfervrije spelers en spelers die ze goedkoop konden oppikken à la Pogba (heb het dan over de 1ste periode), Tévez, Pirlo, Morata, Coman, Khedira, Can, etc. en ze vervolgens voor een leuk bedrag door konden verkopen en/of sportief hun waarde hadden.

Dat doet Inter nu de laatste jaren ook wel met o.a. de Vrij, Asamoah, Dzeko, Calhanoglu, Darmian, Onana, Mkhitaryan en dus Thuram. Hebben de afgelopen jaren wel iedere keer hun beste spelers zoals Lukaku, Hakimi en deze zomer waarschijnlijk Onana, Barella, Brozovic (lees de laatste dagen dat hij misschien naar Saoedi Arabië vertrekt), Martinez (al valt het rondom hem nog mee), Dumfries, etc. moeten verkopen maar doen ze vooral om de financiële gaten te dichten.

24 juni 2023 om 11:05

Mwah, de helft vd spelers die Inter ophaalde hebben ook nauwelijks restwaarde meer, dusja, korte termijn visie, maar wel directe versterking; Dzeko,Darmian,Calhanoglu,Mhitaryan..

24 juni 2023 om 12:31

Als je echt denk dat inter al deze spelers gaan verkopen dan heb je het mooi mis. Onana en Brozo gaan misschien weg maar dan komt er genoeg geld vrij voor goede vervangers.

24 juni 2023 om 12:40

Denk niet dat al deze spelers zullen vertrekken hoor, maar feit is wel dat Inter ieder seizoen hun betere spelers moet verkopen wegens hun financiële situatie. Ik denk dat naast Onana en Brozovic de kans het grootst is dat Barella nog vertrekt. Martinez, Dumfries zie ik wel blijven.

Vond het eerst zuur dat inter Thuram wegkaapte, maar voor een salaris van bijna 7 mil netto plus tekengeld? Als je nagaat dat een Theo,Leao dat wel tot de betere spelers ter wereld horen op hun specifieke plek, naar meerdere absolute wereldtop kan, en die 5 mil pakken(al is dat bij Leao een wonder) tja, Dan mogen ze hem houden.. wel benieuwd Milan nu gaat halen. Thuram was zo’n beetje de enige makkelijk directe versterking.

24 juni 2023 om 13:34

Wat maakt het voor jou uit, jij doet net of je het uit je eigen zak moet betalen.

Prima vervanger voor Lukaku met 13 goals uit 30 wedstrijden. Misschien niet direct dezelfde speelstijl maar zie het wel zitten in hem.

Goede speler voor erbij . Zal de plek van Dzeko innemen. Hopelijk kan Marotta ook nog een mooie deal regelen voor Lukaku. Dan nog Correa lozen en dan hoop ik dat ze eigenlijk Mulatierri of Satriano is de kans geven als 4e aanvaller.

24 juni 2023 om 13:11

Hopelijk komt er nog een Saoedisch team langs voor Correa, dan krijg je er zelfs nog een mooie som voor terug.

Satriano lijkt me ook een leuke optie. Maar Inter kennende wordt die wel weer uitgeleend aan een of ander team.

Uitstekende transfer. 25 jaar, sterk en snel. Transfervrij gehaald en heeft zeker nog verkoopwaarde over paar jaar. Heel goede vervanging voor Dzeko. Meerder clubs zaten achter hem waaronder Milan. Mooi dat hij voor Inter heeft gekozen. Nu nog Correa verkopen en vervangen.

Hier ben ik blij om, Geen lukaku meer dan?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren