Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Napoli stormt top drie binnen; Mertens van hatelijke nul af

Laatste update:

Napoli heeft eindelijk weer eens een overwinning behaald in de Serie A. De nummer drie van vorig seizoen pakte in de laatste vier speelronden maar drie punten (drie remises), maar schudde donderdagavond hekkensluiter Parma van zich af. Duván Zapata opende de score en Dries Mertens bepaalde de eindstand op 2-0 en maakte bovendien zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen.

/

Het team van Rafael Benítez staat daardoor met 27 punten op de derde plaats, al kan men later deze week nog gepasseerd worden door Lazio, Sampdoria en Genoa. Zapata opende na negentien minuten de score, door na een voorzet van Christian Maggio goed zijn lichaam te gebruiken en uit de draai raak te schieten. Na een halfuur werd José Callejón in het strafschopgebied gevloerd door Massimo Gobbi en Mertens zette die elfmetertrap om in de 2-0. In de slotfase van de eerste helft was Miguel Britos nog dicht bij de 3-0, maar de verdediger kopte uit een vrije trap over.

Parma liet in aanvallend opzicht vrijwel niets zien en kon spits Antonio Cassano maar niet bereiken. Dat was in de tweede helft niet anders, maar ook Napoli kwam niet meer tot scoren. I Partenopei kregen nog wel twee goede kansen, maar doelman Antonio Mirante hield Zapata van scoren af en ook José Callejón en Marek Hamsík lieten een mogelijkheden liggen. Het werd overigens nog wel bijna 2-1, maar Francesco Lodi mikte tegen de paal. Spits Zapata werd door Benítez nog met een applauswissel beloond voor diens goede optreden. Napoli kan zich nu richten op de Supercoppa-strijd tegen Juventus, van komende maandag.

Denk jij dat Parma gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er toch met cassano, hij was eerst zo goed

18 december 2014 om 22:58

Slechte instelling, en hij zit in het slechtste team van de Serie A.

18 december 2014 om 23:03

Jammer

Ik denk dat Napoli ( met enkele versterkingen in de winterstop, wat ze hoogstwaarschijnlijk ook gaan doen ) de belangrijkste kandidaat voor plek drie is. Vooral de aanvallende posities zijn met Higuain, Callejon, Hamsik en Mertens goed ingevuld. Aan de verdediging moet wel echt wat gedaan worden. Tegen Parma wordt dit niet afgestraft, sterkere teams zullen dit echter wel doen.

ik heb deze wedstirjd met een schuin oog gevolgd en kan jullie melden dat jonathan de guzman matig inviel, eigenlijk is hij zijn goede vorm van het begin al kwijt. ik zal ten alle tijden voorkeur geven aan Gökhan Inler die gewoon veel completer is vooral op fysiek vlak

Parma wordt met de dag slechter. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk degraderen. Echt ongelofelijk dat inter hier van verloor. Ben benieuwd naar welke club cassano in de winter zal gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren