Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II stelt thuis teleur en geeft doelpunten cadeau aan Vitesse

Laatste update:

Willem II heeft ook zaterdagavond niet een thuiswedstrijd tegen Vitesse in de Eredivisie kunnen winnen. Het team van Adrie Koster ging met 0-2 onderuit en wacht nu al sinds januari 2011 op een thuiszege op Arnhemmers. Het team van Leonid Slutsky heeft zodoende vier punten uit de eerste twee duels, na de eerdere 2-2 remise tegen Ajax. Willem II startte het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een 1-3 zege bij PEC Zwolle.

Na vijf minuten spelen kwam Willem II heel goed weg. Na een corner kwam de bal via een hakje van Tim Matavz terecht bij Jay-Roy Grot, die zag hoe Sebastian Holmém redding bracht op de doellijn. Tien minuten later kwam het team van Adrie Koster wederom met de schrik vrij toen Freek Heerkens een vrije trap van Oussama Tannane bijna in eigen doel kopte.

Het was absoluut geen sprankelende eerste helft, met twee moeizaam voetballende teams. Negen minuten voor rust kreeg Vitesse de grootste kans van het eerste bedrijf. De weggestuurde Tim Matavz wachtte op versterking en zag hoe Grot zijn pass in het zijnet mikte. De vervanger van de geschorste Riechedly Bazoer liet daarna met een snoeihard afstandsschot van zicht spreken, maar Timo Wellenreuther was bij de les.

Vitesse trok het duel na de onderbreking naar zich toe, al was Willem II daar met defensieve fouten ook schuldig aan. Grot profiteerde van een fout van Fernando Lewis en schoot de bal achter Wellenreuther: 0-1. Willem II zette druk en maakte met onder meer de ingevallen debutant Paul Gladon jacht op de gelijkmaker.

Twintig minuten voor tijd viel de 0-2. Thulani Serero vond Bryan Linssen aan de rechterkant van het strafschopgebied. De aanvaller gaf een voorzet die haalbaar leek voor Wellenreuther, maar de doelman strekte zich niet volledig uit. Matavz profiteerde en kon bij de tweede paal intikken.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdiende en zakelijke overwinning. Niet veel op aan te merken, verdedigend stond het sterk en de fouten van Willem 2 zijn goed afgestraft.

Mooi hoe de fans van Willem 2 blijven zingen en springen bij een achterstand. Was niet veel te zien voor ze maar zo krijg je toch een gevoel van 'money well spend'.

Jammer dat Willem II vanavond totaal niet in de wedstrijd is gekomen..Tussen uit en thuis zit nog te veel verschil

11 augustus 2019 om 07:51

Tussen PEC en Vitesse zit ook een wereld van verschil.

Goeie degelijke winst van Vitesse op een machteloos W2!
Off-topic: Het is nog vroeg in het seizoen maar echt ongelofelijk dat Obispo nooit een echte kans heeft gekregen bij PSV! Zeker nu ze daar zo wekelijks aan het wisselen zijn op de CV positie (Luckassen Sainsbury eerst en nu Schwaab ook weer op de radar)

Willem 2 deed vandaag een wedstrijdje zinloos de bal rondtikken... God klere wat slecht. Vitesse vond ik erg teleurstellen deden vrolijk mee aan het niveau. Vitesse kreeg idd kansen, maar wint gwn door die cadeautjes want zelf creëerden ze zelf ook heel erg weinig.

De vleugels die steeds weer naar binnen trokken en terug speelde en het middenveld dat het steeds voor elkaar kreeg om vanuit kansrijke ruimtes in het centrum steeds weer de bal naar de ongevaarlijke zijkanten te spelen...

Samengevat er leek totaal geen idee achter het spel te zitten.

11 augustus 2019 om 00:00

Beetje op zijn PSV'S ZEG maar, verdedigend goed staan en niks weg geven. Zelf een kans of 5 , en 2x toeslaan. 3 punten en op naar Zwolle. Volgende week 7 uit 3, dus een beter begin van de competitie kan je niet wensen toch? Puntje tegen de landskampioen, die niet veel punten gaat verspelen, beter kan niet.

11 augustus 2019 om 00:32

Helemaal gelijk vitesse is niet verplicht het spel te maken en gingen gwn voor resultaat, wat hun goed recht is. Waarschijnlijk dat het me dit keer meer opviel, omdat ik in het stadion dit keer zat haha. Vond alleen bero tegenvallen vandaag en bij musonda kun je wel zien dat die gast veel talent heeft.

11 augustus 2019 om 10:50

Bero is mischien wel de hele belangrijkste speler , want hij zorgt er met zijn loopvermogen en druk zetten voor dat anderen beter renderen. Bero scoort een hoop als middenvelder, een mindere versie van de beek zeg maar. Vitesse verloor vorig jaar wedstrijden als deze, door het spel teveel te willen maken. Als ze niks weg geven, en zelf scoren, en ze doen dit het heke seizoen, dan wordt het een leuk seizoen. Thuis maken wij het spel wel, behalve tegen Ajax.

Heb vandaag obispo voor de eerste keer in het echt zien spelen, snap wel dat zr potentie in hem zien.

Hij heeft nog wel het een en ander te leren, aangezien die zich een paar keer in de problemen bracht. Maar wat me opviel is zijn voetballende vermogen en inspeelpass, ook meermaals middenvelders en aanvallers ingespeeld door het centrum. Viel me zeker niet tegen.

11 augustus 2019 om 02:51

Obispo had de afgelopen 2 jaar al verhuurd moeten zijn aan eredivisieclubs.

Neem aan dat Joris nog wat middenvelders fixt, anders wordt het een droevig verhaal dit seizoen.

10 augustus 2019 om 23:42

Is Crowley geblesseerd of is die vertrokken?

10 augustus 2019 om 23:46

Crowley is verkocht aan Birmingham City. Nu dus maar 2 middenvelders over als ik Zuijderwijk niet meereken

11 augustus 2019 om 07:52

Voor 1 middenvelder wordt momenteel zn werkvergunning geregeld dus afwachten wanneer die kan aansluiten. Een nieuwe nr 10 en een linksback laat nog wat langer op zich wachten.

11 augustus 2019 om 10:27

Hoop dat dat talent van Bayern München overkomt voor de linksbackpositie. Gisteren inderdaad wel gezien dat we een echte 10 missen!

12 augustus 2019 om 13:09

Dat talent van Bayern is wel geblesseerd dus als we die aantrekken kunnen we daar op korte termijn toch niet over beschikken.

Het lijkt mij logies dat Vitesse hoger eindigde dan Willem 2. Niet alleen om deze wedstrijd maar ook de begroting en aangezien de laatste jaren Vitesse altijd leuk mee speelt in het linker rijtje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren