Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II haalt Feyenoorder: ‘Mooi dat hij terugkeert op het oude nest’

Laatste update:

Mats van Huijgevoort keert na vijf jaar terug bij Willem II. De twintigjarige verdediger genoot zijn opleiding in Tilburg, maar stapte vervolgens over naar Feyenoord. Daar probeerde hij de laatste jaren door te breken; onder Mario Been kwam het daar niet van, maar onder Ronald Koeman maakte hij in januari 2012 zijn profdebuut. Het bleef echter bij slechts die ene wedstrijd in de Eredivisie.

/

Vorig seizoen verhuurde Feyenoord hem aan ‘kleine broer’ Excelsior en in dienst van die club kwam Van Huijgevoort tot elf Jupiler League-wedstrijden. In het shirt van Willem II hoopt hij op veel meer duels in dezelfde competitie. Van Huijgevoorts contract in Rotterdam-Zuid loopt nog een seizoen door, dus zal hij zijn best doen veel indruk te maken bij de Tricolores. Mogelijk lonkt dan nog contractverlenging.

“We willen jeugd de kans geven zich bij Willem II te ontwikkelen. Het is mooi te zien dat Mats nu terugkeert op het oude nest. We hopen dat hij de concurrentie in de verdediging kan aangaan en versterken”, geeft hoofdtrainer Jurgen Streppel aan op de officiële clubwebsite. Willem II finishte als laatste in de Eredivisie en degradeerde zodoende na een jaar weer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zullen die jongens jaarlijks betaald krijgen bij Willem?

25 juni 2013 om 15:36

Rond het minimum loon denk ik.

25 juni 2013 om 15:48

waarschijnlijk paar ton per jaar.

verder vind ik dit geen goede keuze, van Mats van Huijgevoort, voor het verdere verloop van je carriëre. Wat hij in 2 jaar bij Willem 2 zou leren, doet hij in 1 jaar bij Feyenoord.

25 juni 2013 om 17:05

Misschien iets onder de ton: 90.000 netto. De meest bepalende speler krijgt waarschijnlijk iets meer.

25 juni 2013 om 17:21

Lijkt me toch wel heel sterk dat zo'n jonge jongen al een flink bedrag gaat verdienen bij een club uit de eerste divisie, zeker als je kijkt naar het feit dat de begroting van Willem II rond de 5 miljoen euro ligt.

25 juni 2013 om 17:45

Ik heb het even op gezocht en het blijkt dat Willem II de laagste uigaves qua salarissen heeft van de eredivisie. De salarissen bij Willem II liggen tussen 80.000 en 130.000 euro.

http://www.tilbo.com/nieuws/willem-ii-algemeen/123...
paar ton is idd een beetje overdreven

Die ene keer dat hij de kans kreeg (tegen Vvv) speelde hij echt heel erg zwak. Daarnaast kijk ik ook, voor zover mijn agenda dat toelaat (oh wat klinkt dat stoer), zoveel mogelijk naar Jong Feyenoord/excelsior en Excelsior. Ook in de wedstrijden van die teams heeft hij weinig indruk op me gemaakt. Hopelijk kan hij bij Willem II wel zijn belofte inlossen.

25 juni 2013 om 15:39

Ik dacht dat dit een mega talent was, net als Schenkeveld. Ophemelen van talent weer eens te voorbarig.

25 juni 2013 om 15:48

Megatalent is hij absoluut niet, zo is hij ook nooit aangemerkt hoor. Wel altijd in de hoogste jeugdelftallen van Feyenoord gespeeld en vaak aanvoerder van zijn teams. Maar ik denk niet hij genoeg kwaliteit heeft om in de toekomst basisspeler te worden bij Feyenoord.

25 juni 2013 om 15:59

Schenkeveld heeft wel een aantal goede wedstrijden gespeeld.
Ik heb deze jongen alleen tegen VVV gezien toen en dat was gewoon slecht. Ging toen ook nog praten tegen de scheids met al een gele kaart op zak.

25 juni 2013 om 17:21

Van Huijgevoort was jeugdinternational en daar is het eigenlijk wel mee gezegd. Net als Ramsteijn en de Vrij nooit echt een groot talent geweest. Schenkeveld en Bruma waren de grote talenten in de verdediging. De laatste twee grote verdedigende talenten zijn Rekik en Kongolo. Rekik is helaas al weg, Kongolo gaat dit jaar wel doorbreken denk ik. Al is het afwachten hoelang het duurt voor hij weer op niveau is na zijn blessure.

Weer een goeie aanwinst alleen vind ik het jammer dat het een huurperiode is en niet koop, ik denk namelijk dat deze jongen genoeg talent heeft om mee te groeien naar het niveau middenmoot eredivisie misschien wel hoger

Ik dacht even dat het om Mathijsen ging.

25 juni 2013 om 15:43

Mathijsen is onbetaalbaar voor willem2 heeft nog een 2 jaar contract en gaat daarna waarschijnlijk stoppen.

Deze jongen is niet goed genoed voor feyenoord dus mooi dat hij vertrekt.
Hopen dat er nog meer spelerscvertrekken vooral cisse en fernandez moeten echt weg zijn hele dure reservespelers.

25 juni 2013 om 16:08

Tuurlijk is Mathijsen onbetaalbaar. Maar Joris is wel een kind van de club. Het zal mij niets verbazen dat hij na z'n carriere weer bij Willem2 aan de slag gaat in een andere functie. Ik woon zelf in de omgeving van Tilburg en heb m zelfs afgelopen weekend nog gezien met z'n vrouw en kinderen.

Hopen dat ze snel terug keren in de eredivisie! Blijft toch een club die erin hoort!

25 juni 2013 om 16:00

Clubs die goed genoeg zijn voor het niveau horen erin. Is Willem II niet goed genoeg voor de Eredivisie dan horen ze er niet in.

Toch vreemd dat hij zijn belofte nog niet heeft in kunnen lossen. Stond altijd bekend als een groot talent, ook aanvoerder geweest in de oranje jeugdelftallen. Laten we hopen dat hij het in zijn omgeving weer waar kan maken. Het zal toch niet helemaal weg zijn.

25 juni 2013 om 17:00

Soms zijn goede spelers op het verkeerde moment op de verkeerde plek.
Vaak zie je dan dat als ze ergens anders wel de kans krijgen ze alsnog een mooie ontwikkeling kunnen hebben. Hopelijk kan Willem II daarvan profiteren.

Mooi voor Mats. Ervaring op doen en sterker terug komen bij Feyenoord 1. Staat nu achter BMI en Nelom samen met Svan Beek in de rij. Maakt geen enkele kans op een basisplek, dus is dit het beste voor beide partijen.

Ik ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen!

25 juni 2013 om 16:05

Volgens mij is Lucas Woudenberg hem al lang voorbij gestreefd.

25 juni 2013 om 16:12

Lucas speelde zijn duels gewoon nog voor de A1. Daar waar Sven van Beek vaker bij de selectie zat.

Overigens kunnen ze wel beide als LB. Misschien zit ik fout hoor, maar ik dacht toch echt dat Woudenberg van Beek voor zich moet dulden.

25 juni 2013 om 16:26

Woudenberg is een linksback en van Beek een rechtsback of rechter centrale verdediger. Volgens mij heeft Woudenberg veel meer talent dan zowel van Beek en Mats van Huijgevoort. Echter Feyenoord had destijds een rechtsback nodig, dus is het logisch dat van Beek de voorkeur kreeg.

25 juni 2013 om 18:17

Heb Woudenberg een paar keer zien spelen maar ik snap echt niet wat mensen in hem zien.
Het is geen talent voor de toekomst ofzo...
Misschien een groot talent voor een club als Willem ll , maar voor Feyenoord is het niks bijzonders.

Deze jongen komt absoluut tekort voor Feyenoord. Deze kan in het rijtje verdedigers met Schenkeveld, Ramsteijn en Sven van Beek behoort ook tot dat niveau. Voor clubs als Nec, Roda jc en Nac Breda degelijke spelers zonder echt grote kwaliteiten.

25 juni 2013 om 16:59

Toch ook wel fijn dat het Nederlandse voetbal (lees: kleinere clubs) kan profiteren van wat de jeugdopleiding in Rotterdam aflevert.

Als je na een verhuur door die club definitief overgenomen wordt is er toch geen sprake van contractverlenging?

25 juni 2013 om 17:17

Ze bedoelen dat zodra hij goed presteert bij Willem ll, hij een contractverlenging bij Feyenoord kan krijgen. Het contract loopt nu nog één jaar door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren