Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II grijpt laatste strohalm en houdt kansen op handhaving levend

Laatste update:

Willem II wist voor aanvang van het thuisduel met Roda JC Kerkrade dat degradatie naar de Jupiler League zo goed als onontkoombaar zou worden. Na ruim negentig minuten bleken de kansen op handhaving niettemin nog altijd levend voor de Tilburhers, die met 2-1 wonnen. Philipp Haastrup en Aurélien Joachim zorgden voor de voorsprong; de 2-1 van Sanharib Malki kwam voor Roda te laat om nog een punt of zelfs meer te kunnen pakken.

/

Voor beide teams was duidelijk dat eigenlijk alleen een overwinning echt zoden aan de dijk zou zetten. Met hierna nog drie wedstrijden te gaan had hekkensluiter Willem II een achterstand van vijf punten op nummer zeventien VVV-Venlo, terwijl Roda vier punten verwijderd was van de veilige vijftiende plaats, momenteel bezet door RKC Waalwijk. In de eerste helft leek het er evenwel amper op dat de ploegen voor de overwinning gingen. Doelman Filip Kurto moest in actie komen bij schoten van Gaby Jallo en Virgil Misidjan, terwijl Mitchell Donald aan de andere kant naliet om op aangeven van Frank Demouge van dichtbij de 0-1 achter David Meul te schieten.

Na de onderbreking duurde het echter niet lang alvorens de score alsnog geopend werd. Als er één elftal recht had op een treffer dan was dat Willem II, en het waren ook de Tricolores die op voorsprong kwamen. Een vrije trap van Marc Höcher werd vijf minuten na rust in het strafschopgebied van de Limburgers gebracht en belandde met enig fortuin bij Haastrup. De verdediger hoefde zijn hoofd nog maar tegen de bal te zetten om Kurto te passeren en liet zich deze buitenkans niet ontnemen: 1-0.

/

Tien minuten later was het zelfs 2-0, al had Roda bij dit doelpunt recht om zich te beklagen. Joachim ging in een duel met Rob Wielaert heel gemakkelijk naar de grond, maar werd voor zijn buiteling wel beloond met een penalty. De Luxemburger nam de strafschop zelf voor zijn rekening en liet vanaf elf meter de tweede Tilburgse goal aantekenen. Roda wist daar weinig tegenover te stellen en creëerde niet of nauwelijks kansen, maar slaagde er zelfs niet in om te scoren toen invaller Mikolaj Lebedynski de bal na een corner van luttele meters afstand over het doel van Meul kopte.

Vooral Joachim mocht zich vervolgens aanrekenen dat de slotfase nog spannend werd. Dat gebeurde, nadat de spits van de Tilburgers kansen op de 3-0 liet liggen en de verder onzichtbare Malki er aan de andere kant wel 2-1 van maakte. De formatie van trainer Ruud Brood maakte afgelopen weekend nog een 0-3 achterstand goed tegen Vitesse (3-3), maar slaagde er in het Koning Willem II Stadion niet in om weer voor een gelijkmaker te zorgen. De Tilburgers moeten nu afwachten wat VVV zondag in eigen huis tegen FC Twente doet.

Denk je dat Willem II zich nog gaat handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een regelrecht drama dit. Je weet vooraf dat je dit duel moet winnen en wat zie je? Willem II dat er vol voor gaat en Roda dat het niets lijkt te interesseren. Het was niet om aan te gluren. Geen enkele voorzet kwam fatsoenlijk aan en afronden blijkt ook moeilijk te zijn. Dit wordt gewoon nacompetitie.

En Wegereef kan beter zijn fluitje inleveren. Hij floot weer zo inconsequent als de pest. Een tackle waarbij de Willem Ii-verdediger Sutchuin meeneemt en de bal niet raakt beschouwt hij als goed en een schwalbe met hoofdletter u beloont hij dan wel weer met een strafschop.

Wat een zeikavond.

20 april 2013 om 21:46

Dat is toch al het hele seizoen zo, dat ze er niet voor gaan en sowieso de laatste weken, als je zou moeten merken dat ze de nacompetitie zouden willen ontlopen.

20 april 2013 om 21:54

Nou, dat valt reuze mee. Alleen is het zo dat Roda juist teleurstelt als je denkt dat er weer hoop is. Vorige week een knappe 3-3 tegen Vitesse bijvoorbeeld en nu weer een wedstrijd van niks.

20 april 2013 om 21:57

Maar ze spelen dan toch ook slecht als ze op een 0-3 achterstand komen of niet? Of was Vitesse weer aan het counteren en heel effectief?

De wedstrijden die ik van Roda meekrijg laten ze het lekker lopen, of ze kunnen niet beter.

20 april 2013 om 21:59

Vitesse was zeer effectief aan het counteren. 3 kansen 3 goals. Roda was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en kwam dik verdiend terug.

20 april 2013 om 22:00

Tegen Vitesse speelde Roda eigenlijk best degelijk. Het klinkt gek, maar de 0-3 van Vitesse was best onterecht en uiterst effectief. De 3-3 was daarom ook terecht. Zal wel een mentaliteitskwestie zijn.

20 april 2013 om 21:48

Aan de andere kant had Hupperts (dacht ik) zomaar rood kunnen krijgen voor die elleboog

20 april 2013 om 21:50

Klopt, pure frustratie. Helaas werd daar de energie ingestoken.

20 april 2013 om 21:56

Ja, dat was een vieze overtreding. Maar laat 1 ding wel duidelijk zijn. Had wegereef niet zo stom naar de penaltystip gewezen, dan was die frustratie er niet geweest bij Roda, en had het weer een hele andere wedstrijd geweest. Bedenk je dat Roda al zo-vaak-benadeeld-is-dit-seizoen. Zó ontzettend vaak. Daar raak ik als "normale" toeschouwer al oververhit van. Laat staan die jongens op het veld. Niet dat ik een elleboog goedkeur, bij lange na niet.

20 april 2013 om 23:50

Ook even vergeten dat Roda rood had moeten hebben na een schandalige tackle van achteren

Ajax, laat Willem II tegen jullie winnen aub

Hopelijk kan Willem II de degradatie toch nog ontlopen!
Ook leuk voor mijn nacompetitie wensen dat Roda verloren heeft. Hopelijk Limburgse Derby!

20 april 2013 om 21:48

Ajax kan het zich niet veroorloven.
Willem II moet juist de absolute zekerheid worden op het kampioenschap als Nac verslagen wordt

Je zou het programma maar hebben zeg, Az, Vitesse en Ajax, makkie...

20 april 2013 om 21:52

Is zeker ook nog Ajax - Willem II he...

Nou AZ thuis liggen misschien nog wel kansen. Complimenten gekregen hele seizoen, maar daar koop je helaas de duivel niet mee om.

20 april 2013 om 23:51

En wie weet wat er in Arnhem gaat gebeuren als daar 1000 kruiken naartoe komen!

Hoe kún je daar ooit een penalty voor geven. Schandalig alweer en een cruciale fout opnieuw in het nadeel van Roda. Ik heb geen goed woord over voor de arbitrage jegens Roda dit seizoen. En dat komt niet van een die-hard Roda fan... Schandalig. Anders is het niet te omschrijven.

Los van het feit dat Roda slecht heeft gespeeld in de tweede helft. Willem 2 heeft volop strijd geleverd en een cadeautje gekregen. Zo mogen ze nog even hopen...

20 april 2013 om 22:00

Je bent toch wel een Roda fan :P ik zie je altijd voor Roda posten bij Roda topics... niet dat dat erg is.

Maar, er zijn meerdere clubs die dubieuze beslissingen van scheidsrechters tegen zich hadden. Het is alleen wat je er zelf ook van maakt en hoe groot je het maakt. Op eerste plaats is Roda het zelf schuld waar ze nu staan, vervolgens mag je naar de randzaken kijken als de arbitrage.

20 april 2013 om 22:08

Roda is de club waarvan ik de meeste wedstrijden kijk en af en toe eens in het stadion zit (1x per jaar ongeveer). Dit omdat het dichtbij is en vorige seizoenen leuk speelde. Ik ben dus wel pro-roda, maar heb niet echt Roda-bloed. Kan mij de frustratie van de mensen die dat wel hebben - inclusief de spelers - goed indenken.

Ik snap wel dat mensen die schuld van de arbitrage proberen te bagatelliseren, maar simpelweg kijkende verlies je gewoon 4 à 5 wedstrijden hierdoor. Eventjes pessimistisch kijkende: stel 2 van de 4 a 5 zouden gewonnen zijn door Roda. Dat is 6 punten meer. En waar stonden we met 6 punten meer? Precies. En dat is nog vrij pessimistisch bekeken, in my opinion. Dus ja: Roda mag en moet naar zichzelf kijken, iets wat Brood ook constant zegt. Maar: houd aub op met het op de achtergrond houden van de povere abitrale beslissingen jegens Roda.

Ook zo'n veel langskomend riedeltje: "stel je niet aan joh, alle clubs worden wel eens benadeeld". Zo heeft Roda er een dozijn van.

20 april 2013 om 22:17

Nou laten we de wedstrijden met de rode kaarten opnoemen én deze met de penlty, mag je me erna toevoegen en verbeteren

FC Groningen - Roda, 3-2, laatste minuut, zou je waarschijnlijk puntje gehaald hebben, of was dit een terechte rode kaart?

Feyenoord - Roda 5-2, bij 2-1 of 3-2 rode kaart, zou je waarschijnlijk ook verloren hebben.

ADO Den Haag - Roda 2-2 dit met malki in rust rode kaart. Niet geheel zeker dat ze hier gewonnen zouden hebben, was ook twee keer achterstand.

FC Utrecht - Roda rode kaart bij 1-0 of 0-0. werd 4-0. Zag Roda ook hier niet winnen, hoogstens gelijkspel, maar zo werd het wel eenvoudiger voor FC Utrecht.

Dan vanavond tegen Willem II 2-0 onterechte strafschop. Zou je meer in de wedstrijd gezeten hebben, maar aan de instelling was het niet te zien.

Dit is uit mijn hoofd, voor de rest weet ik niet van rode kaarten e.d. Mag je toevoegen als je wilt. Ik zag Roda hooguit drie/vier punten meer behaald hebben. Het zit tegen, maar op eerste plaats hebben ze het ook aan hunzelf te danken.

20 april 2013 om 22:33

Bij Feyenoord zat Roda volop in de wedstrijd. Maar pessimistisch gezien hadden we daar geen of maximaal 1 punt gehaald. Maar nee: Rood plus pingel tegen. Kantelpuntje?
Tegen ado (roda thuis) al vroeg in de wedstrijd rood. Die wedstrijd had zeker over de streep getrokken kunnen worden. Ik reken hier de punten.
Tegen Utrecht: rode kaart en vervolgende pingel. Dat was de 1-0 voor Utrecht. Daar kun je toch niet anders als stellen dat dat het kantelpunt van de wedstrijd is. Laat ik hier heel pessimistisch 1 punt voor tellen. Dat zijn er al 4.

Dan kan ik nog beginnen over niet gegeven penalties vóór roda, waaronder thuis tegen Feyenoord (bruno Martens Indi). Feyenoord wint met 0-1. Laat ik hier volkomen terecht 1 punt tellen. Dat maakt 5.

Nemen we deze pingel van vandaag er nog bij? Laten we voor 1 keer dan oppertuun zijn en zeggen dat roda dan 1-1 had gemaakt? Goed, het is allemaal maar gissen en gokken maar ik ben ervan overtuigt dat Zeist er mede voor heeft gezorgd dat we op de 16e plek staan. Ja, het voetbal is dit seizoen ook om te huilen, maar om dat gelijk te belonen met degradatie, lijkt mij zwaar over de maat.

20 april 2013 om 22:40

Een kanttekening, het was daadwerkelijk ADO den Haag - Roda JC, waarin die rode kaart voor Malki was gevallen.

Het is altijd lastig te zeggen hoe de wedstrijd was gelopen. Roda had meer punten kunnen hebben, maar bij veel wedstrijden heb ik er echt een hard hoofd in.

20 april 2013 om 22:55

Ik vergeet pardoes ook nog de niet gegeven pingel in de 45e minuut voor Roda. Waar djoum omver wordt getackeld.
Even ludiek daarbij toevoegende: was Roda de verdedigende partij, was het zeker een pingel en rood tegen

20 april 2013 om 23:21

Je kan wel gaan mekkeren over de scheids, dat ie tegen jullie floot. Maar anderzijds heb ik de heer Fledderus dit seizoen al meerdere malen zien ontsnappen aan een gele dan wel rode kaart in een wedstrijd, zoals vandaag wederom een elleboog bij Cornelissen in zijn gezicht

21 april 2013 om 08:16

Ja, Fledderus is een heethoofd maar ook daar ben ik niet helemaal eens met jouw verhaal. Je hebt gevallen waar een elleboog hoog zit en met het hele lichaam mee beweegt (en dus in het gezicht bij Cornelisse terecht komt) hetgeen een overtreding is. En je hebt gevallen waarbij de elleboog met een sneltreinvaart in een gezicht gemanoeuvreerd wordt zonder dat het lichaam eenzelfde beweging volgt. Dat is rood. Dat was bij Fledderus niet aan de orde.

Hoe kun je nou eigenlijk verliezen van Willem 2.? Sorry hoor..

20 april 2013 om 21:51

Een onterechte pingel tegen krijgen?
Wielaert gaat op voet van tegenstander staan en krijgt geel.
Willem 2-er gaat op voet Tamata staan en krijgt voordeel.

Dit soort dingen bedoel je?

20 april 2013 om 22:00

Je reageerd op de verkeerde..

20 april 2013 om 23:54

Roda had na een uur gewoon met 9 man moeten staan na schandalige tackle van achteren en elleboog van Fledderus. Roda is vandaag heel goed weggekomen want het had goed 4/5-0 kunnen worden

21 april 2013 om 08:07

@aswinkels: Tuurlijk, kijkende door een Willem 2 bril en zonder gevoel voor de wedstrijd zou ik dat ook zeggen. Reëel gezien had Willem 2 in de 1e helft al met 1-0, 2-0 of 3-0 achter moeten staan. Had Roda in de 45e minuut nog een pingel moeten krijgen (tenminste, als je de pingel een pingel vindt, dan is dit er dubbel zo duidelijk een). Dat Roda gefrustreerd raakt na Wegereef en co begrijp ik maar al te goed, hoewel ik de elleboogjes van Fledderus en Hupperts helemaal niet goedkeur. Ik begrijp de frustratie wel. Je kunt een mening hebben, en ik kan een mening hebben dat jouw mening compleet over the top is

Heerlijke overwinning. En eindelijk krijgen wij ook is een cadeautje, het moest een keer meezitten. Nog maar 2 punten achter, het is allemaal nog mogelijk. Het zou toch wat zijn..

20 april 2013 om 21:52

Wanneer mag het dan voor Roda eens meezitten?
Heb ik nog niet meegemaakt dit seizoen.
Maarja, zo kunnen jullie nog even dromen en wordt de degradatie misschien nog pijnlijker... Helaas.

20 april 2013 om 21:56

haha nee hoor, dit zijn allemaal pluspunten. Als ze dur uit gaan kan het tenminste met opgeheven hoofd. Jaartje Jupiler League is niks mis mee

20 april 2013 om 21:58

Nou, mij lijkt de Jupiler League helemaal niets. Dat moet je toch niet willen met alle respect. Sowieso zou het extra pijnlijk zijn voor Roda aangezien het nog nooit gedegradeerd is uit de Eredivisie.

20 april 2013 om 22:00

Los daarvan denk ik dat Willem2 zo'n terugval gemakkelijker oppakt van Roda. Ik denk dat voor Roda dat een ware catastrofe zou zijn.

20 april 2013 om 22:00

Natuurlijk wil je eredivisie, maar als het gebeurd is het niet anders. Het is gewoon fijn dat je dan inplaats van bijna alles verliezen, is een keer bijna alles kan winnen

20 april 2013 om 22:20

echt wel en misschien worden we dan een keertje kampioen in de juup!

20 april 2013 om 22:28

@miln

Jij bent altijd de eerste die reageert op wedstrijden van Roda!!

Altijd zeiken. Oke je hebt er vaak gelijk in. Maar jij bent echt zo'n eredivisie live / teletekst supporter. Die volgens mij dit seizoen nog niet 1 wedstrijd in het stadio nheeft gezeten.!!!

20 april 2013 om 22:43

Toch vergis je je daarin, want ik ben redelijk vaak in het stadion. Wel minder vaak dan normaal aangezien ik het vrij druk heb ja. Ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden te bezoeken daar waar mogelijk is. Dat ik zeik, is toch niet vreemd of wel dan? Ik mag mijn mening geven over het vertoonde spel net als iedereen. Als het goed is, dan zal ik dat ook zeggen. En daarbij ken je me niet, dus doe a.u.b. geen uitspraken over mij. Dat ik minder naar het stadion kan gaan maakt mij geen mindere fan.

En terecht, gefeliciteerd W2'ers. Nu vvv op het laatste moment nog even voorbij. Het zal zeker niet makkelijk worden, maar onmogelijk is het niet! Het is jullie gegund boys.

Zo te lezen kan zelfs cambuur van dit Roda winnen en promotie afdwingen. Wel vreemd dat een vaste waarde als roda je nu uit de Eredivisie dreigt te verdwijnen. Lijkt me sterk dat Ruud brood met die intentie naar Kerkrade gekomen is.

Thuis en uit bij Roda is echt een wereld van verschil.

Maar een speler die zo ontzettend lomp valt en als je daar als arbiter intrapt. Tjaa...

Wegereef stopt na dit seizoen. Maar die man is zo drama!! Maar goed ik als Rodajc supporter gun het Willem 2 wel. Symphatieke club. Met strijd en passie.. Iets dat Roda alleen thuis kan opbrengen.

De best man aan roda zijde was Fledderus. die gaat wel de volle 90 minuten voorop.

Roda weer genaaid door een scheidsrechterlijke beslissing... Maar ze zijn te goed om te degraderen, dat gebeurd dus niet. Alleen wel zuur dat je die wedstrijden nog moet spelen en dat je met wederom pech ook nog eens kan degraderen!

Wat ik erger vind zijn die strafschoppen vanavond bij Heracles en Willem 2 dus, en aan de andere kant bij sutchiun in gister bij Ajax niet! Wat een drama die arbitrage...

20 april 2013 om 23:37

Er zijn in het verleden genoeg clubs gedegradeerd die "te goed waren om te degraderen". Roda heeft het moeilijk met tegenstanders die er fysiek 90 minuten lang opklappen, en laat je die nu net tegenkomen in de nacompetitie. Ik zie ze zomaar degraderen.

21 april 2013 om 14:36

Taranis

Sorry, maar dat ben ik totaal met je oneens. Juist Roda moet in staat zijn hier mee om te gaan, omdat ze zelf het materiaal hebben om het meest fysieke voetbal van de eredivisie te spelen. Roda moet het juist zelf van kracht hebben...

of vind jij:

Demouge, Danilo, Delorge, Monteyne, Biemans, Wielaert, Donald, Bonevacia en Lebedynski

spelers die het van de techniek moeten hebben. (donald en Bonevacia zijn door ajax opleiding iets technischer onderlegd maar het blijven gewoon centraal verdedigende middenvelders)

Zijn op laatstgenoemde na allemaal basisspelers hé!

Fysiek minimaal zo sterk als welke eerste divisie club dan ook, en technisch veel sterker. Roda degradeert niet. Sterker nog volgende week is het roda - rkc. En ik ben er van overtuigd dat wanneer Heerenveen in de laatste speelronde de playoffs al in de zak heeft Roda daar ook van gaat winnen. Rkc wordt 16e!

20 april 2013 om 23:56

Roda goed weggekomen dat ze met 11 man eindigen...

21 april 2013 om 14:39

Nou dat geluk mocht ook wel een keer

Ok, wat Roda heeft laten zien was weer niet goed, het typische verschil tussen Roda uit en Roda thuis was weer goed zichtbaar, maar wat hebben we de scheids toch weer tegen zeg. Iedere club heeft wel eens de scheids tegen maar als Roda supporter zijnde wordt je er toch strontziek van, iedere keer is het weer hetzelfde verhaal. Ik zou wel eens willen zien hoeveel punten we hebben misgelopen door die arbitrale missers.

Als we van RKC kunnen winnen doen we hele goede zaken, Heerenveen thuis daar moet je ook punten tegen pakken, maar dan zal het wel beter moeten dan vandaag.

Net terug uit stadion hebben ze het spandoek van roda jc supporters ook laten zien. Behoorlijk uit de hoogte, ja dan kan je een keer de deksel op je neus krijgen.

Terechte overwinning, maar geen terechte penalty.

Roda heeft dit seizoen eigenlijk wat Willem II twee jaar terug had. Elke week weer fouten van de scheidsrechters. Het was natuurlijk een onterechte penalty, maar Roda komt goed weg dat ze de wedstrijd met 11 man eindigen.

Al bij al dik verdiende overwinning voor Willem II en de druk op VVV wordt weer opgevoerd!

21 april 2013 om 14:42

Jij bent een naar discussiegeil persoon!!!

Eerst mijn reactie uitlokken door te zeggen dat Roda juist blij moet zijn, en vervolgens hier posten dat roda iedere keer de lul is bij de scheidsrechters...

Vvv heeft er een puntje bij en een beter doelsaldo, en willem 2 gaat met dit programma niemand meer in halen. Aan je naam te zien ben je voor Willem 2... Ik wens je succes in de jupiler league! Ajuu

23 april 2013 om 15:35

Nee ik ben er niet op uit om discussies uit te lokken, maar je moet niet doen of Roda deze wedstrijd zoveel pech had met scheidsrechterlijke dwalingen.

Daarnaast wist ik op moment van schrijven nog niet dat VVV een punt zou gaan pakken tegen Twente, dit veranderd de zaak natuurlijk helemaal!

Nu hopen dat Bony/van Ginkel zondag niet kunnen spelen en we in een uitverkocht uitvak (1200 man!) een feestje kunnen gaan bouwen

Leuk dat ze deze gewonnen hebben. Maar met de wedstrijden tegen Vitesse,Ajax en AZ gaan ze gewoon degraderen.

Als we volgende week in Breda winnen en Vitesse wint morgen niet dan kunnen we tegen Willem II kampioen worden dus reken maar niet dat we deze wedstrijd weg gaan geven.

Bij winst van VVV tegen Twente valt ondanks de winstpartij het doek voor Willem II, het is echter zeer de vraag of VVV deze wedstrijd wint. Het programma van zowel willem II als vvv is zwaar. Al lijkt er voor vvv mogelijk wat te halen te zijn in de uitwedstrijd in den haag en de thuiswedstrijd tegen grun

Hopelijk kan VVV het niveau halen net zoals Feyenoord uit. Maar ik verwacht wel een nederlaag. Er is echter nog wel hoop voor jullie want als Willem II punten pakt dan doet VVV het meestal ook.

Willem II heeft gewoon terecht gewonnen. Wegereef floot een hele goede wedstrijd. En de penalty was ook volkomen terecht gegeven.

21 april 2013 om 08:11

Willem 2 heeft veel strijd en passie op tafel gelegd en daarvoor alle credits.
Maar: Wegereef floot alleen voor Willem 2 een goede wedstrijd. Neutraal gezien floot hij dus helemaal niet goed of consistent. Elleboogjes Roda (fledderus, Hupperts). Vergelijkbare ovetredingen voor Willem 2 fluit hij niet, tegen Roda fluit hij wel ( geel voor Wielaert, stond op voet tegenstander, dus kan je geel geven, maar bij de situatie waar Tamata vol op de voet wordt geraakt geeft hij voordeel aan willem 2: hoe wanstaltig kun je het hebben). Pingel voor Roda niet gegeven (djoum, 45' minuut), pingel voor Willem 2 wel. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

21 april 2013 om 16:20

Je zegt dat ie voor Willem II goed floot maar daarna noem je wel ff dat ie 2 rode kaarten aan Roda had moeten geven. Wegereef floot helemaal niet goed van beide kanten. Alleen heeft het jullie meer geraakt met de penalty. Hij vloot heel warrig. Zo floot ie meestal niet voor duwen en bij de penalty ineens wel. Roda had de meeste pech vanwege die penalty. Vorige week had Willem II dat bij Heerenveen. Voor ons zat het een keertje mee ipv tegen. Voor jullie wel de zoveelste tegen inderdaad maar gezien de wedstrijd is de uitslag wel terecht. De beste heeft gisteren gewonnen en niet de gelukkigste. Dat ze wegereef z'n fluit moeten afnemen is overigens terecht. Gisteren hadden beide ploegen daar last van want met 2 rode kaarten had ik geen ander speelbeeld gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren