Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Hoedt zet doelman te kijk met zinderende goal van 45 (!) meter

Laatste update:

Wesley Hoedt heeft zich zaterdag behoorlijk laten gelden bij Watford. De 29-jarige verdediger uit Alkmaar, die sinds kort weer samen is met zangeres Emma Heesters, maakte op schitterende wijze het winnende doelpunt tegen Hull City: 1-2. Hoedt zag doelman Ryan Allsop ver voor zijn doel staan en profiteerde daar op liefst 45 meter afstand van, waardoor Watford drie punten mocht bijschrijven in de Championship.

Bijzonderheden:
Hoedt, die dit seizoen nog geen minuut miste bij Watford, droeg zaterdag in het MKM Stadium de aanvoerdersband bij the Hornets. De linkspoot zal het uitduel in Hull zeker onthouden, daar hij ongetwijfeld het mooiste doelpunt uit zijn carrière maakte. Een kwartier voor tijd onderschepte Hoedt de bal zelf, waarna hij die van grote afstand precies over Allsop in het vijandelijke doel schoot.

Hull City - Watford 1-2
8’ 0-1 Edo Kayembe (assist: Jamal Lewis)
10’ 1-1 Scott Twine
74’ 1-2 Wesley Hoedt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, die zit er goed in. Ik denk dat Emma in het stadion zat.

Humor hoe die keeper zo pissig wordt op zijn teamgenoten, terwijl hij zelf niet vrijuit gaat bij dat doelpunt.

Hoezo zinderend?
Keeper staat te ver voor zijn goal. Gewoon best een eenvoudige goal eigenlijk.

2 december 2023 om 21:52

Haha tuurlijk, daarom zien we dit elke wedstrijd

2 december 2023 om 22:13

Als jij op het middenveld met de bal naar voren loopt en je staat als keeper te ver voor je doel, dan is dit vrij eenvoudig. Maar het gebeurd niet zo vaak dat een keeper dan zo ver voor het doel staat en dus zie je het niet elke wedstrijd.

"die sinds kort weer samen is met zangeres Emma Heesters", kijk dít zijn de nuttige toevoegingen! ....

Zijn deze samenvattingen tegenwoordig nog ergens te zien? Ik keek vaak The Football League Show na Motd, maar sinds dat naar Channel huppeldepup ging ben ik het kwijt. Iemand een idee?

Die reactie van die keeper ook, beetje z'n medespelers uitschelden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren