Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldkampioen weet van geen ophouden en tekent in Serie B

Laatste update:

Alberto Gilardino vervolgt zijn carrière bij Spezia Calcio 1906. De club uit de Italiaanse Serie B maakt dinsdagmiddag melding van de komst van de 35-jarige spits. De voormalig Italiaans international was transfervrij na zijn vertrek bij Pescara na afloop van het vorige seizoen.

Gilardino heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2019 bij de huidige nummer elf van het tweede niveau in Italië. Het wordt de twaalfde club waar de 57-voudig international (negentien doelpunten) aan de slag gaat. De spits gaat bij zijn nieuwe werkgever spelen met rugnummer tien.

De Italiaan, die zijn jeugdopleiding genoot bij Piacenza, speelde tijdens zijn carrière voor onder meer Parma, AC Milan, Fiorentina, Genoa en Guangzhou Evergrande. In totaal kwam hij tot 188 doelpunten in de Serie A, waarmee hij op de negende plek plek staat op de lijst van topscorers aller tijden. Met AC Milan won hij in het seizoen 2006/07 de Champions League en met Italië kroonde Gilardino zich in 2006 tot wereldkampioen.

Een geschikte club voor Alberto Gilardino?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij houd gwn van het spelletje dus lekker ballen in de Serie B op je 35e. Veel mooie clubs gehad.. de CL en WK gewonnen prachtig! En op de poll: wie kent Gilardino nou niet haha ..de jonkies op VZ

3 oktober 2017 om 15:46

Gilardino. Een legende. Op elke voetbalgame wou ik hem door zijn sierlijke naam. Mensen hadden het altijd over Inzaghi maar zelfs toen had ik het nog over Gilardino. Held.

3 oktober 2017 om 16:30

Inzaghi was nog wel een paar klassen beter

3 oktober 2017 om 17:08

In puur afmaken wel, maar ik vond Gilardino voor de rest niet
minder hoor

3 oktober 2017 om 17:28

hahaha echt he, maar toch nog 25 procent die hem klaarblijkelijk niet kent
Ik word oud hahaha

Maar idd, ik vind dit prachtig, is toch mooi dat je lekker door kan blijven ballen? Ik houd er wel van hoor. Del Piero, Rivaldo, Romario, Litmanen, Veron en de absolute topper King Kazu hahaha die gast is al 50 geloof ik. Fantastisch toch? Ik hou er van!

Op welk niveau je dan ook actief bent maakt toch niet uit, gewoon doen waar je je goed bij voelt en spelen op het niveau waar je je nog op kunt meten


edit: Buitendat is 35 nog niet heel oud toch? Nogmaals, lekker van genieten

Is dit trouwens de man die nog scoorde tegen ajax in de ArenA? Ik kan me die memorabele avond nog goes herinneren..

3 oktober 2017 om 15:48

Dat was Amauri. Die middelmatige spits speelt tegenwoordig ergens in de V.s. of Australie ofzo, nog matiger dan voorheen.

3 oktober 2017 om 15:55

Namens Fiorentina scoorde hij inderdaad tegen Ajax, gelukkig schoot Leonardo ons een ronde verder! Amauri is van juve overigens, een van de beste koppers die ik ooit live heb gezien.

3 oktober 2017 om 15:58

Oh, het was me ontgaan dan Gila namens Fiorentina tegen Ajax had gescoord. Maar goed, kan me nog herinneren dat die kopballen van Amauri inderdaad wat meer indruk hadden gemaakt in Amsterdam. Conclusie was van Italiaanse kranten destijds volgens mij iets zoals: "gladiator Amauri velt Ajax in de Arena"

3 oktober 2017 om 22:55

Amauri deed heel veel pijn. M'n allereerste wedstrijd in de ArenA.. maar goed die wedstrijd tegen fiorentina was er ook eentje hoor.

Zijn beste tijd vind ik nog altijd 2003/2004 en 2004/2005 bij Parma, maar heeft daarnaast ook wel leuke dingen laten zien bij zowel Fiorentina als AC Milan.

Gilardino. Moet zeggen dat hij zichzelf absoluut niet overschat, heeft hij nooit gedaan in zijn carriere. Vroeg zijn hoogtepunt bereikt bij Milan en daar nuttig geweest. Vervolgens een heel klein stapje terug gedaan naar Fiore en daar enorm nuttig geweest. Vervolgens nog een stapje lager naar Genoa en Bologna en daar zeer nuttig geweest. Geeft toch wel aan dat hij gewoon relevant wil blijven als voetballer, ongeacht wat het niveau is.

Zeker te prijzen die mentaliteit. Maar mij zal altijd die dat passje naar Del Piero die hem uit de rug gelopen kwam bijblijven in het Westfalen stadion: "dentro il pallone per Gilardino....dentro Del Piero...del Piero....alex DEL Piero....gol. Chiudete le valigie, si va a Berlino Beppe. Andiamo a Berlino". Heeft zich voor eeuwig een plek in de Italiaanse voetbalhistorie weten te bemachtigen op die manier.

3 oktober 2017 om 16:56

Krijg nog steeds kippenvel als ik denk aan dat toernooi. Prachtige spelers hadden we toen. En echte typische Italiaanse spitsen. Als inzaghi toni iaquinta en gilardino. Geen wereld toppers. Maar wel echte toernooi spitsen. Elke wedstrijd had Italië andere spitsen en deden allen zeer goed mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren