Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Werelddoelpunt in Liverpool wordt bestempeld als ‘concurrent voor Garnacho’

Laatste update:

Simon Cziommer is diep onder de indruk van de goal die Alexis Mac Allister zondagmiddag produceerde. De Argentijn van Liverpool kreeg de bal in de wedstrijd tegen Fulham ruim twintig meter van het doel voor zijn voeten. Het afstandsschot dat volgde belandde bijzonder fraai in de verre kruising. Voor Cziommer reden genoeg om het doelpunt te vergelijken met dat van Alejandro Garnacho vorige week.

Garnacho zorgde vorige week voor een uiterst memorabel doelpunt. De Argentijnse vleugelspeler van Manchester United scoorde via een sublieme omhaal in de wedstrijd tegen Everton. Zijn goal werd vergeleken met die van Wayne Rooney tegen Manchester City in 2011 en die van Cristiano Ronaldo tegen Juventus (2018).

Liverpool speelt nu nog tegen Fulham en in de 38ste minuut had Mac Allister een kunststukje in huis. Luis Díaz liep zich in eerste instantie nog vast op de verdediging van the Cottagers, waarna de bal voor de voeten van de Argentijn belandde. Mac Allister keek op en vuurde vanaf een meter of 23 een raket af die uitdraaiend in de verre kruising belandde: 2-1.

"Je wilt horen dat ik zeg dat dit een concurrent is voor de goal van Garnacho", begint Cziommer in de studio van Viaplay. "Ik vind het een waanzinnig mooie goal." Presentator Koen Weijland vindt de vergelijking met de goal van Garnacho 'wel heel ver gaan'.

"Ik vind deze goal, met het risico van deze afstand... Als je de bal dan zó fantastisch raakt... Ik vind het echt een prachtige goal. Voor mij is dit een concurrent voor Garnacho", doelt Cziommer op de verkiezing voor Doelpunt van het Jaar aan het eind van het seizoen. "Ik houd van afstandsschoten. Garnacho zal het wel winnen, maar ik blijf erbij: ik houd van dit soort afstandsschoten."

"Ik vind de goal echt geweldig, want hij tikt net een beetje op en dan pakt hij hem vlak voordat hij weer op de grond komt. Fantastisch, en we weten dat hij het kan, dus hij laat het ook nog eens zien. En het was zijn eerste goal, hè? Alles bij elkaar: fantastisch." De goal van Mac Allister was zijn eerste in de Premier League voor Liverpool.

Overigens was het eerste doelpunt van Liverpool ook van grote schoonheid. Trent Alexander-Arnold kreeg een vrije trap te nemen en krulde die via de onderkant van de lat raak. Genoeg voor een voorsprong bij rust was het overigens niet. Harry Wilson tekende tussen de beauty's van Liverpool door voor de 2-1 en Kenny Tete tekende van dichtbij uit een hoekschop voor de 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee man. Deze goal van Mcallister mag er zeker wezen, maar die omhaal van Garnacho was echt next level.

Haha mocht ie willen. Nee hoor, prachtige goal van MacAllister

Hoe vaak zie je nou zo een doelpunt.. dit komt met regelmaat voor. Een omhaal zie je zelden. Vond het ook belachelijk dat tijdens WK van 2014 de doelpunt van James werd verkozen tot doelpunt van het toernooi, terwijl Van Persie iets deed, wat ik nog nooit heb gezien en dat ga ik ook niet meer zien.

Ik moet zeggen dat ik dit soort wedstrijden elk seizoen wel stuk of 50 keer voorbij komen. Het is knap maar de omhaal was beter.

Iedereen kan een omhaal scoren zoals Garnacho van die afstand


Niet iedereen kan scoren van die afstand van Mac allister 🤪

Dit is een Gerrard-achtige goal! Prachtig!

Over smaak valt niet te twisten. Maar ik vind persoonlijk zo'n afstandsraket van 20-25 meter mooier dan een omhaal. De goal van Wilshere bij Arsenal is ook een simpele intikker maar voor mij 1 van de allermooiste goals ooit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren