Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Werder Bremen-icoon moet degradatiekandidaat behoeden voor rampscenario

Laatste update:

Hannover 96 heeft maandag een nieuwe trainer gepresenteerd. Thomas Schaaf heeft bij de club uit de deelstaat Nedersaksen een verbintenis getekend tot medio 2017. Schaaf is een icoon van Werder Bremen: hij speelde er in de jeugdopleiding, was tussen 1978 en 1995 actief in de hoofdmacht, ging er later werken als trainer en was tussen 1999 en 2013 zelfs werkzaam als eindverantwoordelijke.

/

In de Bundesliga heeft Hannover 96 het moeilijk: de club staat momenteel op de zeventiende stek in de rangschikking. Schaaf is de opvolger van Michael Frontzeck, die onlangs opstapte. Vorig seizoen was Schaaf trainer van Eintracht Frankfurt, maar na een vertrouwensbreuk stapte hij op.

“Ik heb de laatste dagen goede gesprekken gevoerd met de clubleiding van Hannover 96”, laat Schaaf weten via de officiële kanalen. “Ik weet dat het een zware opgave wordt, maar ik heb er zin in. Samen met de selectie wil ik de club behoeden voor degradatie naar de 2. Bundesliga.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het nog steeds belachelijk dat hij er is uitgegooid bij Werder. Thomas Schaaf is Werder en Werder is Thomas Schaaf. Zou pijnlijk zijn als hij Hannover erin houdt en Bremen degradeert. Dat zou echter wel de tik zijn die de falende directie van Werder verdient. Zonde dat zo'n club zover is afgezakt door onbevoegde mensen in de top.

28 december 2015 om 14:01

Onder Thomas zakte de club ook af wat ik mij meen te herinneren.

28 december 2015 om 14:53

Achteraf gezien lijkt dat een domme beslissing, maar in zijn laatste 2 seizoenen ging het ook al bijzonder lastig en was het de juiste keuze om te vernieuwen voor de club. Het probleem is dat die vernieuwing niet goed werd aangepakt, waardoor ze steeds meer in de problemen geraken.

Een Werder monument die van wanten weet. Een goede move denk ik van h96. Het is nog maar de vraag of Werder er zelf in blijft...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren