Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wanneer je het zo goed hebt als ik hier, denk je niet aan een vertrek’

Laatste update:

Alex Manninger plakt een negentiende seizoen als prof vast aan zijn lange loopbaan. De 35-jarige doelman zwierf door diverse landen in Europa en streek halverwege het voorbije seizoen neer bij FC Augsburg, waar hij eerste keus wist te worden. Zijn aflopende contract bij de Bundesligist is nu met wederzijds goedvinden verlengd tot medio 2014. Manninger zegt het spelletje nog niet zat te zijn.

/

Op achttienjarige leeftijd debuteerde de sluitpost in het shirt van het bescheiden SK Vorwärts Steyr uit Oostenrijk en daarna volgde een carrière langs elf clubs, waarvan Arsenal en Juventus de meest noemenswaardige zijn. Bij die clubs diende de geboren Oostenrijker vooral als back-up, maar bij andere verenigingen als Siena en Red Bull Salzburg was hij eerste keus tussen de palen.

Dat was afgelopen seizoen ook zo, bij FC Augsburg. Manninger won de concurrentiestrijd van de twee jaar oudere Simon Jentzsch en droeg bij aan het bereiken van plaats vijftien in de Bundesliga. Hij gaat nu nog een seizoen door bij de club. “De laatste zes maanden hier, met het geweldige publiek, de mooie stad en de prestaties in de competitie waren een geschenk voor me. Als je het aan het einde van je loopbaan nog zo goed hebt als ik hier, denk je niet aan een vertrek”, aldus Manninger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb ik altijd al een betrouwbare doelman gevonden, maar met Buffon en een Storari die gemakkelijk een basisplaats kan bemachtigen bij een subtop ploeg was er geen plaats meer voor hem. Leuk om te horen dat hij het goed doet bij Augsburg.

Aardige keeper, heeft nog wel eens een aardig EK gekeept met Zwitserland volgens mij..

28 mei 2013 om 21:35

Met Zwitserland? Oh ja joh, hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen?

Hij is Oostenrijks

Lijkt me toch heerlijk zo'n carriere. Bijna overal als 1e keus onder de lat staan en daarbij gewoon lekker je potjes spelen en dan ook ngo eens heel europa zien. Lijkt mij gewoon lekker, zoveel van europa zien terwijl je er geld mee verdient en het iets is wat je leuk vind!

28 mei 2013 om 23:53

Als de statistieken kloppen heeft deze man in 17 jaar 'slechts' 231 wedstrijden gespeeld. Behoorlijk weinig dus eigenlijk dus hij zal wel bijna nergens altijd eerste keus geweest zijn. Ik ben het echter wel met je eens dat je als voetballer een heerlijk beroep hebt In mooie steden wonen, lekker sporten en je krijgt er nog goed voor betaald ook!

35 valt wel nog mee voor een keeper, kan nog makkelijk 3 jaar mee

28 mei 2013 om 22:45

Laat 'm aub niet zo lang doorgaan als Boschker!

Manninger is een held !
veel concurrentie bij Juve maar als we hem nodig hadden stond die er

Nucleo juve

was gewoon een heel goede keeper in de wedstrijden die hij speelde bij juventus.
het ga je goed manninger !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren