Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waarschuwing voor PSV: ‘De ommekeer van Ajax kan hier plaatsvinden’

Laatste update:

Aad de Mos denkt niet dat PSV het makkelijk gaat krijgen tegen Ajax, zo zegt de analist in de nieuwste aflevering van Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad. Volgens De Mos denken veel PSV-fans te makkelijk over het duel in het Philips Stadion, door de slechte prestaties van de Amsterdammers.

De Mos begrijpt weinig van de zelfverzekerde houding van de supporters van PSV. “Ik wil wel even op de rem trappen. Wat ik om me heen hoor en op social media lees is: ‘Het wordt 5-0 of 10-0, die wedstrijd hoeft niet eens gespeeld te worden’. Dat is natuurlijk levensgevaarlijk, zeker tegen een getergd Ajax.”

De situatie is wel anders dan normaal, zo stelt De Mos. “Het is de eerste keer dat ze uit Amsterdam vertrekken en niet de favoriet zijn. Elke wedstrijd, thuis of uit, is Ajax normaal gesproken favoriet. Deze keer niet. Ze hebben niets te verliezen, dus wees op je hoede PSV. Stap niet in die val, want de ommekeer zou hier plaats kunnen vinden.”

De Mos gaat verder. “Ik hoop het niet voor PSV, maar een gewaarschuwd mens telt altijd voor twee. Ik zou daar niet instappen in die val.” Journalist Rik Elfrink is wel geschrokken van het niveau van Ajax. “Ik heb nog nooit zo’n zwak Ajax gezien, het is ongekend! Ik heb dit echt nog nooit gezien.”

Toch blijft De Mos nuanceren. “Ajax heeft nog een tussenwedstrijd, misschien kan daar iets ontstaan wat kan worden meegenomen naar Eindhoven. Ze moeten tegen Brighton, daar zijn ze ook niet favoriet, maar er zijn nog gekkere dingen gebeurd in de voetballerij.”

“Ik kan me niet voorstellen, vanuit de geschiedenis, dat Ajax een nederlaag gaat lijden van 5, 6 of zelfs 7-0. Dat kan ik me niet voorstellen”, aldus De Mos. “Je moet hier een overwinning kunnen behalen op basis van het spel, de vorm die hier is en op basis van de ranglijst, maar je moet niet in de val lopen en denken dat het een makkie gaat worden.

Elfrink noemt PSV - Ajax een wedstrijd op zich. De Mos gaat daarin mee. “Dat is gewoon zo. Dat zie je zelfs terug bij de jeugd. Ajax zit in mineur, maar alle jeugdelftallen van PSV verliezen van Ajax. Het kan zomaar een andere kant opgaan, maar dat hoop ik niet.” Ondanks het tegengeluid verwacht De Mos een nipte Eindhovense zege.

PSV - Ajax:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aad zit aan de drank denk ik.

Ik hoop dat ajax wint van PSV maar ik zie niet hoe

23 oktober 2023 om 16:41

Met Steijn aan het roer wordt het echt helemaal niets. Dan kunnen we beter niet gaan zodat we 'maar' met 3-0 verliezen. En nee, natuurlijk moet je wel gaan, maar zo voelt het wel. Ik zie in niets dat we daar maar met een resultaat naar huis kunnen komen met Steijn als coach.

23 oktober 2023 om 16:49

*ik hoop dat Ajax wint van PSV maar ik zie niet hoe*

meer scoren dan PSV en er minder tegen krijgen dan PSV.

23 oktober 2023 om 16:51

meer scoren dan PSV en er minder tegen krijgen dan Psv.

Het een gaat niet zonder het ander

23 oktober 2023 om 17:06

Ligt eraan hoe je scoren defineert. Als Ajax in het eigen doel scoort dan gaat het doelpunt naar PSV maar komt een Ajacied op het scorebord.
Dus het punt van minder tegen krijgen is veel belangrijker dan het meer scoren 🤓

23 oktober 2023 om 17:35

Moet psv geblinddoekt op het veld komen om te verliezen. Mocht Ajax winnen ligt dat puur aan psv zelf. Je moet wel blind zijn om te zeggen dat Ajax goeie spelers hebben hoog uit 4 zou ik zeggen.

Toch was het tegen Feyenoord ook 0-4 en als er geen vuurwerk was gegooid nog wel wat meer.
Ajax is in de tussentijd niks beter geworden en PSV draait lekker.
Ik zou niet weten waarom PSV niet met veel vertrouwen naar deze wedstrijd uitkijkt.
Ik hoop op een gelijkspelletje, maar denk dat PSV met dikke cijfers wint.

23 oktober 2023 om 16:39

Idd, daarnaast krijgt Ajax bizar veel goals tegen per wedstrijd en scoort psv er juist gemiddeld 3 per wedstrijd. Denk dat alleen een vroege rode kaart voor psv misschien ajax een resultaat kan opleveren. Anders wordt het gewoon minimaal 3-0 voor psv is mijn voorspelling.

23 oktober 2023 om 16:39

En we spelen thuis, voor ons dé wedstrijd van het jaar. Ik verwacht ook een dikke overwinning. Een topper blijft een topper waarin veel kan gebeuren maar het verschil is zo groot dat ik zelfs een klein stuntje (gelijkspel) absoluut niet zie gebeuren.

23 oktober 2023 om 18:46

Macedonia, dit is geen topper. Ook geen wedstrijd op zich wat veel Feyenoordsupporters ook zeiden voor Ajax Feyenoord. Dit voelen de Ajax spelers echt niet. Net als zij dit niet als topper zien. Ze gaan gewoon met de staart tussen de benen het veldnop, zo weinig vertrouwen is er. Die verdediging is zo onzeker. Ajax moet daar aan werken. Desnoods vloeken in de kerk met 532 voor 1 wedstrijd. Maar ze moeten Bogarde erbij halen en eigen Satuolo niet opstellen, want die heeft t vertrouwen van een pier.

23 oktober 2023 om 16:39

Ze zijn ook niet getergd, eerder gelaten

23 oktober 2023 om 16:46

Een getergd Ajax.....lolbroek aangetrokken Aad?

Ik dacht toen de Klassieker op het programma stond ook:
1. Wedstrijd opzich
2. Ajax wint bijna altijd in Amsterdam
3. Zal je zien....net tegen Feyenoord lukt het ineens wel

Ik kan alle Psv'ers hierbij gerust stellen, hier wals je overheen.
Als je zin hebt om te voetballen, lekker druk zetten en dan knal je er zo een paar in.
Wil je een beetje krachten sparen, dan kun je ook gewoon wachten. Ajax geeft je de bal vanzelf....en dan knal je er zo een paar in.

23 oktober 2023 om 16:40

Dus je hoopt niet dat Ajax wint?

PSV wint die wedstrijd met 2 vingers in de neus. Zolang het geen dubbele cijfers worden, is het prima. Daarna komen de wedstrijden waarin Ajax punten moet gaan pakken en de lijn omhoog in zou moeten zetten.

23 oktober 2023 om 16:45

Als er iemand wint, dan liever Ajax, maar ik verwacht dat Ajax op zijn hoogst een gelijkspel haalt en datar zou ik al blij mee zijn. Zeker als Volendam dan ook wint

23 oktober 2023 om 17:35

Absoluut. Ik heb tot nu toe iedere minuut van Ajax bekeken (aardige zelfkastijding) en eerlijk gezegd vind ik een 10-0 voor PSV op dit moment zelfs nog aannemelijker dan een kleine overwinning van ajax

Nou als Aad het zegt!...... Dan zijn we volkomen kansloos in Eindhoven en wordt het een afgang a la Feyenoord in 2010.

23 oktober 2023 om 17:51

Gaat niet gebeuren. Ajax gaat hoe dan ook scoren in Eindhoven.

23 oktober 2023 om 19:51

Maar dat is ook zo overdreven, dat er aan 10-0 gedacht wordt. Ook tegen laagvliegers speel je geen 10-0. In de beker hebben we het zelfs tegen clubs uit de kkd of zelfs semiprof lastig genoeg. Die 10-0 was gewoon echt een gigantische uitzondering, daarvoor moeten heel veel dingen net goed vallen.

Ik denk dat dit de perfecte wedstrijd is om te laten zien dat het echt allemaal niet zo erg is als iedereen roept. Een zakelijke overwinning in Eindhoven is een mooie manier om alle criticasters de mond te snoeren en de weg naar boven in te zetten.

23 oktober 2023 om 16:47

En op basis waarvan denk jij dat dit Ajax een zakelijke overwinning kan boeken?
Ik denk zelfs dat die laatste 10 minuten tegen RKC nog spannend worden als je ziet hoe makkelijk de kansen gisteren weer werden weggegeven.

23 oktober 2023 om 17:05

Het is vaak zo dat als het even niet loopt iedereen meteen in paniek is. Ik hoop dat de technische staf van Ajax zich niet gek laat maken en doorgaat op de ingeslagen weg. Het is nu een kwestie van koers houden en routines in de ploeg krijgen. Vertrouwen moet groeien en hier is tijd voor nodig. Het is nog echt niet geweldig maar tegen Utrecht zag ik voor het eerst wel vlagen waarbij spelers klasse lieten zien!

23 oktober 2023 om 17:20

Deze koers vaart richting kkd.. Have fun

23 oktober 2023 om 18:05

Routines in de ploeg krijgen? Vertrouwen moet groeien? Op basis waarvan denk jij dat er na 3.5 maand zonder enige progressie in het spel er routine in de ploeg komt. Hoe denk jij dat dat vertrouwen gaat groeien als er voortdurend verloren wordt en de Ajaxverdediging een speelbal van middelmatige aanvallers is?

23 oktober 2023 om 18:27

Ja RKC gaat met 6 spitsen spelen...alle ballen naar voren

23 oktober 2023 om 18:24

Ja wat moet je hier nu nog van zeggen.. ben jij het Aad? Beetje realisme gaat er eerder vanuit dat er helemaal geen ommedraai plaats vindt. Geloof ook niet dat Bosz hier ook maar iets op enige manier aan t toeval zal overlaten. Die komen gewoon super gefocused en voorbereid op t veld. Bosz is daar veels te ervaren voor.

Die illusie had ik ook toen ze tegen Feyenoord moesten spelen. Alleen dit ajax is echt niet in staat om het swingende PSV het ergens moeilijk te maken.

Getergd Ajax , man o man waar haal je zoveel onzin vandaan
Nee onzin. Nu gaat hij op Hangem lijken die erop wees hoe angstig Feyenoord wel niet moest zijn voor de wedstrijd in Amsterdam recentelijk.
Ajax is nog dalende
Voorlopig moet PSV zich focussen op CL (en Feyenoord ook, de rest is bijzaak tot donderdag

hahaha Aadje toch.

Het Ajax dat vier tegendoelpunten om de oren kreeg tegen hekkensluiter FC Utrecht, zal ineens de ommekeer vinden tegen PSV dat eerste staat en al haar wedstrijden heeft gewonnen. Als Ajax niet oppast kan het een grote vernedering worden. Sutalo vs Luuk de Jong, Noa Lang/Lozano vs Gaaie gaat echt lachen worden.

23 oktober 2023 om 18:08

Noa Lang zal er helaas niet bij zijn maar PSV moet zeker waken voor onderschatting. Overigens heeft PSV de laatste 5 ontmoetingen met Ajax gewonnen waarvan de laatste pas na strafschoppen, dat was de laatste KNVB bekerfinale in De Kuip op 30-4-2023, nog maar een half jaar geleden.

Misschien niet geheel objectief maar ik zie 0 mogelijkheden voor Ajax om een resultaat te halen. Het gekke vind ik dat de rollen voor het eerst omgedraaid zijn. PSV die vol druk gaat zetten en het balbezit zal domineren. Tegen een counterend Ajax dat lange ballen op Brobbey zal gaan geven. Wie had dit ooit gedacht.

Kijkend naar de wedstrijden van Ajax is er helemaal niks waarop zij kunnen terugvallen. Het voelt een beetje alsof Ajax, Ajax imiteert om het vervolgens niet uit te kunnen voeren. Of Steijn moet het tactisch gaan omzetten door bijvoorbeeld 442 te gaan spelen of hij moet bepaalde heilig verklaarde spelers laten vallen om een shock of iets te creëren.

Ik kan mij niet voorstellen dat PSV punten laat liggen tegen dit Ajax. Geen idee waarom ze nu ineens zo getergd zouden zijn, dat heb ik de afgelopen wedstrijden ook nagenoeg niet gezien. Het kan natuurlijk een gekke week worden voor Ajax, mocht Steijn vetrekken. Toch zit er veel te weinig automatisme en vertrouwen in de ploeg bij Ajax, dat kan eigenlijk niet in één week helemaal omdraaien. Laat PSV de puntjes maar mooi pakken in de strijd om de titel.

Als Ajax wint, plaatst dit de kracht van PSV wel in een ander licht. Dit is geen wedstrijd op zich. Bij Ajax hebben ze geen idee wat ze doen en is het een onsamenhangend zooitje. Alles anders dan winnen zou falen zijn van PSV kant.

Ergens heb ik ook steeds een beetje dat stemmetje in mijn achterhoofd: ergens moet de ommekeer van Ajax ingezet worden en wat als dat in Eindhoven is? Maar als ik dan Ajax weer tegen Utrecht zie, waar ze ook ongetwijfeld getergd en vol goede ideeën naartoe gingen, dan is het niveau op het veld toch wel echt om te janken. Als je die passmaps ziet van de laatste wedstrijden, daar zit gewoon totaal geen plan en/of kunde in.

Vind het overigens een belachelijke opmerking dat Ajax naar Eindhoven komt en niets te verliezen heeft. Ze moeten juist winnen en hebben juist alles te verliezen. Een laatste plek in zicht, gezichtsverlies, imagoschade, nog meer chaos.

Hoe komt hij er nou bij dat Ajax getergd zou zijn. Dat zouden ze al een wedstrijdje of 6 a7 moeten zijn, maar dat heb ik niet kunnen ontdekken. Ik zou bijna m'n huis inzetten om PSV-Ajax, want het is 99,999999% zeker dat PSV dit (dik) gaat winnen.

23 oktober 2023 om 16:49

Gisteren maakten ze op mij een behoorlijk getergde indruk. Alleen voor en na de wedstrijd. Er tussenin als makke lammetjes;-)))

Zolang wij zondag alles inzet en gaan winnen ben ik al blij, uitslag doet er niet veel toe. Inzet gaat voor. Of het nou 1-0 is of 2-1 of 7-0.

Als PSV supporter zou ik juist naar zondag uitkijken. En het telraam er bij pakken. Makkelijker tegenstander krijgen de Eindhovenaren dit seizoen niet in eigen huis.

23 oktober 2023 om 17:08

Er is eigenlijk nooit een moment geweest dat ik niet heb uitgekeken naar een wedstrijd tussen PSV en Ajax. Ik hoop trouwens dat hetzelfde geldt voor Ajacieden, al kan ik me voorstellen dat ze het nu wel somber inzien.

Wat een onzin van deze man. Helaas krijgt Ajax weer een pak slaag in Eindhoven en daarna ook in Brighton. Of andersom, maakt toch niet uit. Er is niks aan dit Ajax te zien dat een ommekeer dichtbij is. Punt

De grootste vijand voor PSV is onderschatting en dat is met de huidige situatie binnen Ajax best mogelijk.
PSV moet gewoon lekker z’n eigen spel gaan spelen en dan moet het wel goed komen, maar ik zie het echt niet zomaar 7-0 worden. Verder dan 2 of 3-0 lijkt me niet te gebeuren.

Aad moet niet lullen, als psv normaal doet wordt het 11-0

Aad heeft gewoon gelijk. Ik verwacht dat PSV vrij eenvoudig zal gaan winnen maar je kunt zomaar de deksel op je neus krijgen, het blijft een aparte wedstrijd.

Laten we het zo zeggen: ik ben blij dat mijn schoonmoeder haar verjaardag zondagmiddag viert.

Jammer. Als Aad zegt dat PSV het moeilijk gaat krijgen dan zal het wel 5-0 worden. En eerlijk gezegd hoop ik er als Ajacied bijna op, omdat bij een gelijkspel Steijn nog langer blijft zitten. Eigenlijk dramatisch dat je 2 jaar op rij met de gedachte zit 'verlies maar gewoon flink, anders verandert er toch niets'. Kan aan mij liggen, maar vorig jaar zag ik veel supporters zo denken, en dat zal dit jaar niet veel anders zijn. Er wordt pas ingegrepen als de drama ten top is, dus kom maar op met die pot.

Hahaha, Aad heeft denk ik onder een steen geleefd de laatste maanden of geen enkele wedstrijd van Ajax gezien. Tegen Feyenoord waren ze, nota bene thuis, niet getergd zeker? En toen werd het nog 'maar' 0-4. Het spel dat Ajax laat zien geeft geen enkele hoop op verbetering. Gaat 'gewoon' een monsterscore worden in Eindhoven. PSV zal ten slotte ook getergd zijn om deze uitgelezen kans te benutten om hun grote rivaal eens een historisch pak slaag te geven.

PSV hoeft nergens bang voor te zijn komende zondag, Ajax gaat de komende maand nog geen ommekeer maken, zeker niet als Steijn blijft, maar ook met welke andere trainer gaat dat nog lang niet gebeuren.

Ik wacht al sinds jli 2022 op de ommekeer bij hveen. Nieuwe td, nieuwe trainer, nieuwe spelers... maar die komt niet met een wedstrijd. Sterkte ajaxieden. En jullie kunnen je nu beter verplaatsen in de gemiddelde supporter van de clubs die onder jullie staan.

wanneer is de laatste keer dat Ajax van PSV heeft gewonnen? zelfs voor alle ellende van Ajax wonnen we elk onderling duel, en vooral als het ergens om gaat (JC schaal). je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar het lijkt me sterk dat dit Ajax gaat winnen van PSV onder Bosz. hoop niet dat ze mijn ongelijk bewijzen!

Ajax kan beter niet komen dagen. Scheeld iedereen 1,5 uur verspeelde levens tijd. Tevens heb ik wat dragende spelers de handdoek in de ring zien gooien. Die mogen van mij de tribune opgestuurd worden (Taylor, Berghuis, Bergwijn). De enige die mij een beetje kon bekoren van de reserve 3e doelman die door die misikniet is gehaald.

Ik krijg beelden van PSV -Feijenoord 10-0 toen Been werd ontslagen. Dit zou zomaar tegen Ajax ook het geval kunnen worden. Alleen is Steijn al ontslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren