Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waarom wees Melvin Platje een contract van één miljoen euro af?

Laatste update:

Randy Wolters en Melvin Platje nemen het tegen elkaar op in de nieuwste VersuZ Showdown van Voetbalzone. Tijdens deze voetbalquiz blikken de spelers terug op hun carrière met vragen over oud-teamgenoten, tegenstanders en voetbalvrouwen. Met de letters die ze daarmee verzamelen proberen ze één medespeler te vinden en het spel te winnen. Ook passeren een aantal opmerkelijke anekdotes uit hun loopbaan de revue. Samen stonden Wolters en Platje liefst 2.491 minuten op het voetbalveld, waardoor ze elkaar goed kennen.

De eerste vraag van de quiz gaat over de ander. Zo moet Platje raden welke uitspraak over Wolters onjuist is. Figureerde hij ooit in een clip van zanger Mart Hoogkamer in de zomerhit ‘Ik ga zwemmen’, nam hij ooit samen met de Hagenees Joop Buyt een cover op van André Hazes' ‘Eenzame kerst’, kocht de fervente Rolex-handelaar een horloge van 87.000 euro dat uiteindelijk nep bleek, of kreeg Randy in zijn tijd bij het Griekse Xanthi FC regelmatig bezoek in de kleedkamer van een priester die de spelers kwam inzegenen tegen blessures?

Wolters moet op zijn beurt raden welke uitspraak over Platje niet klopt. Maakte Platje ooit twee goals na hands zonder dat de scheidsrechter het waarnam, wees hij een contract van in totaal één miljoen euro af in Iran omdat zijn vrouw het stadion niet in mocht, werd hij ooit clubtopscorer bij Neftçi Baku in Azerbeidzjan of werd Melvin ooit in Indonesië door een tank opgehaald omdat het er zo heftig aan toe ging met de fans?

Wil je de hele show bekijken? VersuZ Showdown is nu te zien op ons YouTube-kanaal!

Welke uitspraak over Melvin Platje klopt niet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha mooi stukje inderdaad. Kan me nog een interview herinneren van Platje dat toen hij kampioen werd in Indonesië met tanks werd opgehaald. Het was dan geen topvoetballer, maar hij heeft wel de hele wereld gezien. Wat mij betreft misschien nog wel een mooiere carrière dan spelen in een topcompetitie.

Platje toch wel een echte cultspits, scoorde altijd zijn goals wel. Wolters had echt een knoeterhard schot, gevaarlijke buitenspeler

12 april 2024 om 09:09

Behalve bij de Graafschap. ☹️

Die naam al, ik zou hem veranderen in Kees haha

Liefst 2491 minuten samen gespeeld waardoor ze elkaar goed kennen, dat zijn maar 25 wedstrijden 🤓

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren