Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig toptalent van Ajax en Anderlecht strijkt neer in Zuid-Korea

Laatste update:

Sherjill MacDonald heeft een nieuwe club gevonden. De 33-jarige aanvaller was transfervrij sinds zijn contract bij Almere City afliep en heeft nu getekend bij Busan IPark, de huidige nummer vier van de tweede afdeling van Zuid-Korea.

“Het is een geweldige uitdaging voor mij om naar Zuid-Korea te komen. Ik ben geïnteresseerd in de Koreaanse cultuur en denk mij daardoor goed aan te kunnen passen. Ik geniet nu al van het leven in Busan”, vertelt de Amsterdammer op de website van zijn nieuwe werkgever, die in 2015 van het hoogste voetbaltoneel in Zuid-Korea verdween.

MacDonald speelde in de jeugd bij onder meer Ajax en Anderlecht en stond toen te boek als een veelbelovend talent. Hij maakte zijn profdebuut bij Anderlecht en hierna kwam MacDonald uit voor onder meer Heracles Almelo, Hamburger SV, West Bromwich Albion, Beerschot, KVC Westerlo, Sparta Rotterdam en dus Almere City.

In dienst van De Zwarte Schapen kwam MacDonald tot 15 doelpunten en 16 assists in 65 officiële wedstrijden. Bij zijn nieuwe werkgever wordt hij ploeggenoot van onder anderen Arsenio Valpoort. Deze 25-jarige rechtsbuiten kwam eveneens transfervrij over van Almere.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zuid korea is een mooi land om te voetballen en te wonen. leuk voor hem.

Toptalent? Een van de spelers die paar wedstrijden in het eerste heeft gevoetbald maar het nooit waar heeft gemaakt. Dit is dus een van de spelers waarvan ik zeg, je kunt als jeugdspeler wel sneller een kans krijgen bij Ajax, maar ben je er wel klaar voor? Dit in de discussie dat jeugdspelers bij psv niet zo snel een kans krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren