Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV-kampioen (38) weet van geen ophouden en tekent contract

Laatste update:

Carlos Salcido weet van geen ophouden. De 38-jarige verdediger leek na zijn vertrek bij Chivas Guadalajara een punt te zetten achter zijn loopbaan, maar heeft nu getekend bij Tiburones Rojos de Veracruz. Die club staat momenteel, na vier speelronden, op de voorlaatste plaats in de Liga MX.

Salcido heeft een contract getekend dat hem tot het einde van het Clausura-seizoen aan Tiburones verbindt. Hij kwam dinsdag voor de medische keuring aan bij los Tiburones Rojos en sloot daarna meteen aan bij de training van de Uruguayaanse trainer Robert Siboldi. Ook Colin Kazim-Richards staat overigens onder contract bij Tiburones.

Salcido begon zijn loopbaan bij Guadalajara en speelde hierna vier seizoenen voor PSV. Vervolgens kwam de linkspoot uit voor Fulham, Tigres UANL en dus opnieuw Guadalajara. De 120-voudig international van Mexico won met PSV overigens drie prijzen: twee keer het landskampioenschap en eenmaal de Johan Cruijff Schaal.

Salcido liet in december zijn contract bij Guadalajara vernietigen. Hij zei op een persconferentie ‘geen klik’ te hebben met de technische staf: “Dit besluit is er eentje uit respect voor deze club, mijn collega's en iedereen die in altijd mij heeft geloofd. Ik kon er gewoon niet meer tegen. Ik ken werkelijk niemand die met plezier naar zijn werk gaat, terwijl er daar niemand naar hem omkijkt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik de enige die stomverbaasd is dat Salcido al 38 jaar oud is? Het voelt pas als een paar jaar geleden dat deze kleine maar felle soldaat streed voor iedere centimeter op de Eindhovense vleugel.

29 januari 2019 om 19:22

Voelt inderdaad als de dag van gisteren. Maar speelde hij niet meer centraal?

29 januari 2019 om 19:33

Beide.

Onder Hiddink vooral als linksback, daarna vaker in het centrum.

Wat een heerlijke speler was dit. Streed voor elke meter, mooi om te zien dat hij nog steeds blijft voetballen.

38 jaar inmiddels. Wow. Ik had mij de wedstrijden bij PSV nog goed herinneren. Maarja, wie zou zeggen dat Afellay al 32 is. De tijd vliegt voorbij. Ik wens hem daar veel geluk en ik hoop dat hij PSV als ambassadeur nog wat weet te brengen.

29 januari 2019 om 20:10

Wow, Afellay 32 jaar.. nu je het zegt.. zie die jongen nog als jonge spruit debuteren..

29 januari 2019 om 21:23

De eerste dat ik hem zag speelde ik tegen hem, en dat lijkt inderdaad de dag van gisteren.
Eigenlijk speelde hij mij met mij, wat een techniek.... Het verschil met veel andere PSV-ers was toen al duidelijk. Alex was er toen trouwens ook voor de eerste keer bij.

29 januari 2019 om 21:29

Was dat in de Eredivisie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren