Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voormalig Ajax-doelwit’ krijgt lange schorsing voor brute tackle

Laatste update:

Majeed Waris werd in het verleden nog in verband gebracht met Ajax: de lijstaanvoerder van de Eredivisie zou een scout op pad gestuurd hebben om de spits te bekijken. De aanvaller van Lorient zien we voorlopig niet meer terug op de velden, na een schandalige tackle op Jimmy Briand.

/

Zaterdag in de wedstrijd tegen Guingamp (2-2) kreeg Waris tot zijn ongenoegen geen vrije trap na een overtreding op zijn persoon. Waris sprong op en maaide tegenstander Briand naar het gras. Ook daarna ging hij compleet door het lint en de Franse bond heeft hard ingegrepen.

De tuchtcommissie van de Franse bond heeft Waris voor zes wedstrijden geschorst. “Het was erg gek wat er zaterdag is gebeurd”, aldus Waris tegen Ouest France. “Voor de eerste keer in mijn leven ben ik zo boos geworden. Ik snap nog steeds niet hoe het heeft kunnen gebeuren. Ik wilde hem geen pijn doen of ‘vermoorden’, ik wilde hem alleen maar bang maken.”


Is zes wedstrijden schorsing een gepaste straf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zat Waris niet ooit bij Spartak of is dat een andere met dezelfde naam? Tackle was schandalig.

6 november 2015 om 12:27

Ja hij heeft bij Spartak gezeten

Wat een onzinnig tackle. Bang maken? Dat is duidelijk op de beelden niet te zien. Als Briand niet tijdig sprong kon hij een ernstige blessure oplopen. Mafkees dat het is.

Nu hij er geen lange blessure aan over heeft gehouden kan ik er ergens de humor ook wel van in zien. Puur uit frustratie zo een bal proberen terug te pakken dat doen er maar weinig, maar misschien is dat ook maar goed ook.

Ik heb de video net gezien, maar volgens mij had die Briand de bal niet eens?! Het spal lag gewoon stil en Waris denkt gewoon hup laten we hem neer maaien

Edit: spel

Kan aan mij liggen, maar ik zie wel ergere (lees:gevaarlijkere) tackles langskomen.
De intentie hier is echt luid en duidelijk en de schorsing volledig terecht. Maar hij schopt hem echt neer, hij gaat niet recht op het been. Die tackles zijn veel gevaarlijker..

Maar nogmaals, terechte straf hoor.

Echt een idioot. En hij wordt nog boos ook wanneer hij rood krijgt. Majeed mag nog van geluk spreken dat hij bij een club als Lorient speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren