Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorbereiding Rangers ernstig verstoord: Morelos uit de selectie gezet

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst wenst voor de return in de Champions League tegen PSV geen gebruik te maken van Alfredo Morelos. De aanvaller is buiten de selectie gelaten en reist niet mee naar Eindhoven. Voornaamste reden is een gebrek aan houding en fitheid, zo klinkt het vanuit Schotland. Afgelopen weekend liet Morelos zich al van zijn slechtste kant zien door dertien minuten na zijn invalbeurt rood te krijgen tegen Hibernian.

De voorbereiding van Rangers voor de return tegen PSV verloopt sowieso al onrustig. Het duel met Hibernian (2-2) eindigde voor de equipe van Van Bronckhorst in een teleurstellend gelijkspel, terwijl naast Morelos ook John Lundstram het veld vroegtijdig moest ruimen. Nu heeft Van Bronckhorst dus besloten om Morelos niet op te nemen in de selectie voor het uitduel met PSV. De Colombiaan heeft nog altijd een toekomst op Ibrox, mits hij zijn professionaliteit kan bewijzen. Gesprekken over een nieuw contract worden in ieder geval opgeschort.

Volgens berichtgeving van Sky Sports heeft Van Bronckhorst zijn besluit over Morelos laten afhangen van het oordeel van enkele van zijn ervaren spelers. Zij stonden allen unaniem achter de beslissing. De aanvalsleider zou verzaken in zijn houding en discipline, wat tot uiting kwam in de uitwedstrijd tegen Hibernian. Koud in het veld zwaaide Morelos met zijn arm naar achteren in het gezicht bij zijn directe tegenstander. Dertien minuten na zijn invalbeurt kon hij weer inrukken.

Morelos stond afgelopen seizoen lange tijd aan de kant vanwege blessureleed en zag zijn werkgever zich in de tussentijd versterken met Tom Lawrence, Malik Tillman, Rabbi Matondo en Antonio Colak. Laatstgenoemde is dit seizoen in alle zeven officiële wedstrijden begonnen als basisspeler en heeft in zijn laatste vijf wedstrijden vier keer gescoord. Afgelopen week was hij eveneens trefzeker tegen PSV in het heenduel op Ibrox. Morelos staat na 299 officiële wedstrijden op 160 goals en 64 assists in het shirt van Rangers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja deze man heeft toch al veel vaker rood gepakt bij Rangers in het verleden? Gevalletje Balotelli. Kan geweldig voetballen, maar heeft ook veel rare streken. Vindt zichzelf ook heel erg goed krijg ik het idee.

23 augustus 2022 om 14:15

Ja klopt pakt veel rode kaarten. Goede spits maar niet echt heel betrouwbaar. Gunstig voor PSV dit

23 augustus 2022 om 15:57

Zal misschien een beetje helpen, maar denk niet dat het heel veel uitmaakt eerlijk gezegd. Verwacht dat psv dit relatief makkelijk over de streep gaat trekken.

23 augustus 2022 om 22:03

Denk niet dat het makkelijk word hoor. Rangers is een taai team. Die zullen ook alles geven om de groepsfase te bereiken

23 augustus 2022 om 14:17

Ja, talent is zeker aanwezig (al heeft hij niet zoveel talent als Balotelli), maar helaas mentaal niet helemaal in orde. Het blijft toch altijd jammer als spelers zo een groot deel van hun talent onbenut laten..

23 augustus 2022 om 14:18

Ik kijk nooit veel Rangers en volg ze ook niet echt, maar heb me al veel vaker laten vertellen dat deze Morelos eigenlijk al jaren te goed is voor Rangers (al is Rangers nu natuurlijk beter geworden), maar dat hij er al die jaren zit omdat hij een steek los heeft in zijn hoofd en bijvoorbeeld ook ineens kortsluiting kan krijgen. Een soort Pepe, maar dan in de spits.

Het is voor het eerst deze CL-route, maar ik denk dat we gewoon doorgaan morgen. Dat is echt niet terecht of geen zekerheid gezien het voetbal wat we op de mat leggen, maar Rangers is uit op 2-2 gehouden en morgen spelen we thuis met een Rangers wat nog niet fantastisch draait en blijkbaar genoeg problemen heeft. Ik heb er wel vertrouwen in.

23 augustus 2022 om 14:30

Het is vooral afwachten hoe PSV de eerste helft doorkomt, vooral als Rangers weer zo met krachten gaat smijten in de eerste helft. Die waren in de tweede helft leeg en met name die twee gevaarlijke flankspelers waren meer dan een half uur volledig onzichtbaar.

23 augustus 2022 om 14:36

PSV moet de pot gewoon dichthouden achterin en zorgen dat het spel net voor de middellijn gespeeld wordt. Dan kan Rangers niet echt meer mensen wegsteken en kan PSV er ook nog uit als dat moet. Om er ook voor te zorgen dat het zo gebeurt zou ik gewoon met een blok Guti - Sangaré starten zodat daar het zwaartepunt van je middenveld komt te liggen.

23 augustus 2022 om 14:37

PSV heeft het voordeel dat Rangers afgelopen weekend flink heeft moeten buffelen en ook nog eens in de laatste minuten punten verloor. Ik verwacht dat dat wel gaat inwerken op het mentaal. PSV daarentegen zit redelijk in een flow; twee Eredivisie duels werden makkelijk gewonnen, Ajax werd verslagen. Monaco werd uitgeschakeld en tegen de Rangers werd een goede tweede helft neergezet.
Ik ben vaak enorm pessimistisch, maar ik heb echt het gevoel dat PSV de Rangers gaat pakken.

23 augustus 2022 om 14:46

Is dat niet het probleem van psv ,dat ze de pot achterin niet dicht kunnen houden ? Iedere wedstrijd krijgen ze wel 1 of 2 doelpunten tegen. Volgens mij lopen ze tegen hetzelfde probleem als vorig seizoen aan met het aantal tegen doelpunten

23 augustus 2022 om 14:55

PSV is kwetsbaar in de omschakeling omdat ze helaas nog steeds met niet hun beste backs spelen. Gelukkig is Mwene terug, maar Oppegard en vooral Max (hoever begin ik niet eens over) staan verdedigend altijd uit positie zodra PSV wat hoger op het veld gaat voetballen. Daar komen dan ook bijna altijd tegengoals vandaan. PSV hield zich tegen de kansenregen van Monaco op een gegeven moment best aardig staande, dus als ze maar lager op het veld gaan staan of ze hebben Guti die bijna tussen Teze en Obispo in gaat staan wordt het wel al een stuk beter.

23 augustus 2022 om 16:05

Kan het mis hebben natuurlijk maar hebben diezelfde spelers vorig seizoen ook niet gewoon allemaal gespeeld in de verdediging?

23 augustus 2022 om 17:13

Tja de pot dicht houden, maar dat wordt lastig. Iedere wedstrijd krijgt psv doelpunten tegen. Tegen Wmmen, tegen 10 man van gae, tegen Eindhoven en Bielefeld. En dan zou je tegen Rangers de nul houden. Hoop het van harte, maar ben niet overtuigd nog.

23 augustus 2022 om 14:52

No.. Is geweldig met ruimte op de counter. Als er ruimte is kan iedereen voetballen. Juiste beslissing van gio!

Maar.. Psv moet 200 geven, ze stonden niets voor niks in de finale. Maar ze gaan het pakken, voor NL, go PSV!!!

23 augustus 2022 om 15:08

Voorbereiding ernstig verstoord omdat een bankzitter met een slechte houding thuis wordt gelaten? Dat lijkt me alleen maar goed voor de voorbereiding...

23 augustus 2022 om 16:07

Dat dacht ik dus ook. Vooral omdat Gio zo slim is geweest om het met zijn belangrijkste spelers te bespreken. Mij lijkt juist dat het dan des te meer voor opluchting in de selectie zorgt. Was hij er bij geweest dan had dat juist voor onrust gezorgd denk ik? Nu heeft de rest wellicht zoiets van: oké, onruststoker er uit, wij volledige focus op ons team en de taak die voor ons ligt.

Hoewel ik natuurlijk hoop dat PSV gaat vlammen morgen zodat we de CL weer eens halen!

23 augustus 2022 om 15:12

Ik heb net de compilatie gekeken van al zijn kaarten, rood en geel, voor Rangers. Shocking decisions. We klagen wel eens over scheidsrechters in Nederland maar wat deze Morelos over zich heen krijgt in Schotland, ongelooflijk. Het is duidelijk dat 1) hij zich snel laat opnaaien en daar maken tegenstanders vaak heel geniepig gebruik van, 2) dat scheidsrechters absoluut de pik op hem hebben, 3) dat hij in twee gevallen wel degelijk dom met zijn armen zwaait. Op basis van de beelden zou ik zeggen dat die jongen heel snel weg moet uit Schotland, om gefloten te worden door meer vaardige scheidsrechters. De commentatoren in de compilatie zijn het ook vaak met de kaarten oneens.

23 augustus 2022 om 16:28

Ik heb net ook zitten kijken naar dat zelfde filmpje en jouw samenvatting had niet treffender kunnen zijn. Het enige wat ik er nog aan toe zou voegen is dat hij ook verschrikkelijk onhandig is. Tjonge jonge. En hij laat zich inderdaad heel snel opnaaien.

Maar goed dat die duikelartiest er niet bij is morgen.

23 augustus 2022 om 15:26

Daar ben ik het niet mee eens, zo te zien de rest wel hier maar hij is zeker geen Balotelli (hij schiet ze er al jaren achter elkaar in). Zijn statistieken zijn zeker niet misselijk en ben blij dat hij er niet bij is.

114 goals en 51 assists in 228 wedstrijden. Deze man levert als sinds zijn komst in 2017

23 augustus 2022 om 15:31

Niet helemaal mee eens. Deze jongen heeft al 300 wedstrijden voor de Rangers gespeeld en heel veel doelpunten gemaakt. Balotelli was erg clubhopper, Morelos totaal niet. Zijn probleem zit hem in het feit dat ie al 2 jaar op zoek is naar een stap omhoog en dat ie telkens misgrijpt. Nu zou je zeggen dat dat niet voor niets is met deze houding maar het versterkt elkaar wel. Vorig jaar en dit jaar was ie dichtbij een transfer naar de Premier League maar de Rangers vragen teveel. Dat is hun goed recht maar Morelos loopt daardoor alleen maar gefrustreerd rond. Zonde want die jongen kan echt wel voetballen. Het is voor PSV een zegen dat ie er niet bij is.

Spelertje meer of minder, PSV gaat er gewoon overheen lopen morgenavond!

23 augustus 2022 om 14:20

100%

23 augustus 2022 om 14:22

Dat denk ik ook. Dit maakt het misschien iets makkelijker, maar vooral op basis van de 2e helft daar denk ik dat PSV dit redelijk eenvoudig moet kunnen afmaken in eigen huis.

23 augustus 2022 om 14:34

Die gedachten zal Monaco ook hebben gehad op basis van het spel . Liep toch net even wat anders voor de Fransen

23 augustus 2022 om 14:38

Weet ik niet. Voor mijn gevoel was PSV uit beter dan thuis tegen Monaco.

23 augustus 2022 om 14:41

Maar geen moment beter dan Monaco... Daar heeft tribune-klant een punt

23 augustus 2022 om 14:49

1e helft Monaco uit vond ik PSV wel beter

23 augustus 2022 om 14:29

Jongens jongens jongens toch. Waar komt deze hoogmoed vandaan? Ze hebben er gewoon twee ingeprikt vorige week waarvan 1 een perfecte uitgespeelde aanval was. Dat kunnen ze zo morgen weer doen. Ik ben er in ieder geval niet gerust op dat het een walk over wordt. Alle spelers moeten 200% geven en ik denk zomaar dat rangers er een fysieke wedstrijd van gaat maken en Gakpo op moet passen op zijn enkels. Bij een vroege 2-0 voorsprong van PSV ga ik iets rustiger op mijn stoel zitten maar tot dan kan het gewoon heel spannend worden.

23 augustus 2022 om 14:34

Is geen hoogmoed. Als je vorige week hebt gekeken kon je zien dat de Rangers echt niet zo heel erg goed zijn en er gewoon meer in had gezeten voor PSV.

23 augustus 2022 om 14:37

Maar dat wil niet zeggen dat je het ook krijgt . Monaco voetbalde ook beter dan psv in Eindhoven. Alleen psv maakte de doelpunten. Zo kan het natuurlijk ook weer een x tegen zitten .

23 augustus 2022 om 14:41

Je krijgt helemaal niets. Je moet het verdienen. Ze hebben laten zien dat ze dat kunnen. Wil idd nog niet zeggen dat ze het ook gaan doen.

Maar op deze manier hoef je vooraf nooit meer iets te roepen over een wedstrijd en je verwachtingen. Want ja.....de bal is rond...het is 11 tegen 11...een wedstrijd duurt minstens 90 minute....en meer van die dooddoeners.

23 augustus 2022 om 15:03

Dat is wel hoogmoed. Het staat gewoon gelijk. Dat psv iets beter was zegt niet zoveel. Monaco was veel beter...

23 augustus 2022 om 16:14

Nou ja als psv al eens met overtuiging had gewonnen in een wedstrijd deze voorronden. Zou je daar nog enigsinds op terug kunnen vallen . Heb het idee dat het kwartje net zo goed ook net de andere kant op had kunnen vallen in die wedstrijden .

23 augustus 2022 om 15:27

Ik zou niet te vroeg juichen want vorige keer liepen ze tegen een muur

23 augustus 2022 om 19:19

PSV werd zoekgespeeld tegen Monaco en vorige week was de eerste helft ook niet veel. Gaat niet zo makkelijk worden als sommige denken

Heb deze man gezien in het weekend. Wat een irritant gefrustreerd mannetje die denkt boven iedereen te staan. Irritante maniertjes en constant schelden naar de scheids en 0% respect voor de fans. Waardeloze instelling en 0% sympathie voor dit soort gastjes.



Ik kan niet zeggen dat ik hier rouwig om ben. Maar los daarvan, dachten ze in Schotland echt een kans te hebben??

23 augustus 2022 om 14:22

Rangers zou geen schijn van kans moeten maken, PSV moet dit gewoon winnen. Zo goed is dit Rangers niet en PSV is het aan zijn stand verplicht dit af te maken. Tegen Monaco zou ik het ergens kunnen plaatsen als ze het niet gered hadden maar di is anders.

23 augustus 2022 om 15:56

Rangers vorig seizoen EL finalist, maar zo goed zijn ze niet hoor. Ook Dortmund verslagen vorig seizoen. Is gewoon een enorm lastige tegenstander voor PSV

23 augustus 2022 om 18:38

Ja gaaf. Speelden tegen PSV 6 andere spelers dan in de EL finale. Dat is gewoon voor de helft een ander elftal. Dit wat er nu staat is gewoon minder en zou never een EL finale halen.

23 augustus 2022 om 14:22

Ik hoop ook dat PSV het redt, maar doe nou niet of die het tegen veel mindere tegenstanders in binnen- en buitenland niet vaker hebben laten weten. Helemaal als teams denken "maak het spel anders maar lekker, wij counteren wel". Iets met de huid verkopen voordat...

23 augustus 2022 om 14:28

Ben ik niet met je eens. Laten ze maar in het vliegtuig stappen en dan al weten dat het een uitje is. Vorig jaar was leuk..........resultaten uit het verleden enz.
Maak ze niet sterker door ze erin te laten geloven. Nee maak ze angstig, zal je zien wat voor knullige fouten ze maken achterin.........gewoon de bal in de voeten van Gakpo spelen ofzo.
Angst maakt ze klein

23 augustus 2022 om 14:28

Als PSV eruitgaat, hebben ze kei en keihard gefaald. Het is tijd dat Nederland haar plek gaat opeisen op de coëfficiëntenlijst, daar hebben we iedereen bij nodig. Plus de financiële injectie, uiteraard.

23 augustus 2022 om 14:31

Ach veel Ajacieden doen hier gewoon een Valentijn Driessentje zoals rondom alle Europese wedstrijden van PSV de afgelopen jaren. PSV heel hard ophypen van te voren om zo bij winst te prestatie te kunnen bagatelliseren en bij verlies de club heel hard af te kunnen branden. Ik zie het andersom ook wel eens gebeuren richting Ajax hoor, maar ik vind dat zo kinderachtig.

Het is gewoon een godswonder dat je van Monaco gewonnen hebt, vooral qua spelbeeld, maar ook echt wel qua selectieverschillen en Rangers vond ik, zeker op voorhand, gewoon fifty-fifty. Voetballend niet best, maar dat is PSV ook nog niet echt zo en vechtvoetbal helpt je wel op dit punt in de CL-route. Ik heb er oprecht vertrouwen in morgen, maar het is geen Osijek ofzo.

23 augustus 2022 om 14:36

Hoezo? Ik zeg toch dat je van Monaco kon verliezen? Dat was een goede ploeg en je komt daardoorheen op karakter. Nu speel je tegen een mindere tegenstander op de drempel van het voetbal walhalla. Ik vind het jammer dat er zo weinig ambitie is bij PSV. Dat bedoel ik niet als steek, dat bedoel ik als oprechte teleurstelling. ' Oh weer geen kampioen, achja'. Oh weer geen CL, achja. Volgend jaar dan maar. Waarom zou dit PSV niet in de CL thuishoren? Ploegen als Trabzonspor, Kopenhagen en Zagreb horen echt niet meer in de CL thuis als PSV hoor. Kom op nou, gewoon uitspreken dat je hoort te winnen.

23 augustus 2022 om 14:42

Dat doen ze natuurlijk niet ,gewoon ook 2 x kunnen scoren tegen psv . Waar zouden ze bang van zijn geworden bij een rangers dan ?

23 augustus 2022 om 14:50

Waken voor onderschatting van Rangers is iets heel anders dan gebrek aan ambitie. Rangers is voetballend ronduit slecht en daarom denk ik ook dat PSV morgen wint, maar het is wel een ploeg die zijn kwaliteiten optimaal benut en vorig seizoen daardoor Dortmund en Leipzig uitschakelde en het Eintracht heel moeilijk maakte.

Sangaré heeft zijn contract verlengd en voor aankomend jaar de clausule eruit laten halen omdat hij kampioen wil worden en CL wil spelen voordat hij transfereert. Als Manchester United niet met een niet te weigeren bod komt wordt de andere sterspeler ook binnenboord gehouden tegen een extra smak geld omdat PSV dit seizoen wil pieken. Dat getuigt van genoeg ambitie bij PSV, alleen heeft dat weinig te maken met het op waarde schatten van een tegenstander die voetbal speelt waar Nederlandse ploegen over het algemeen een hekel aan hebben.

Als laatste ben ik gewoon supporter, maar wel iemand die niet zijn eigen club over- of onderschat. Ik kijk genoeg PSV om te kunnen beoordelen wat ze ongeveer waard zijn; er blijft een onzekere component in zitten en vervolgens denk ik dat ze wel doorgaan, maar dat het geen heel gemakkelijke wedstrijd wordt.

23 augustus 2022 om 16:20

Maar die spelers die jij noemt waren er vorig jaar ook al gewoon bij . Om te pieken tegen een leicter city na een goed uit resultaat.

Psv gaat dit gewoon redden, met of zonder deze Morelos, heb al de hele tijd een 3-0 in mijn hoofd!

23 augustus 2022 om 15:02

zo gewoon is dat niet. Het staat gewoon gelijk.

nog nooit een spits gezien die zoveel rode prenten pakt

Hoewel ik Rangers een mooie club vind en van Bronckhorst een hele sympathieke man vind, is dit voor PSV natuurlijk mooi meegenomen. Ik geloof dat de laatste wedstrijd ook gelijk werd gespeeld, toch allemaal kleine dingetjes die in het voordeel van PSV kunnen werken.

Het werd tijd dat deze notore kaartenpakker werd aangepakt. Is een tikkende tijdbom en is het maar een kwestie van tijd voordat hij iets raars doet waardoor hij met rood eraf moet. Als je zo vaak en ook zo onnodig veel kaarten pakt dan is het begrijpelijk dat ze er op een gegeven moment klaar mee zijn want hij benadeelt zijn team hier constant mee.

Dat is goed nieuws voor PSV. Morelos is een van de weinige goeie spelers van Rangers.

Zonde dit zeg!Al jaren een fantastische speler voor Rangers
Statistieken fantastisch zoals je ziet in het artikel.
En van Bronckhorst heeft niet snel een conflict met een speler,en zou je denken dat hij een tranfer aan het provoceren is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren