Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vijf jaar geleden stippelde ik het pad uit om in de Eredivisie te werken'

Laatste update:

Robert Molenaar werd donderdag officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De 48-jarige oefenmeester is in het Parkstad Limburg Stadion de opvolger van de in mei ontslagen Yannis Anastasiou en stond de aanwezige pers trots te woord. Molenaar heeft naar eigen zeggen weloverwogen voor de weg der geleidelijkheid gekozen.

"Vijf jaar terug stippelde ik een pad uit met de doelstelling om als trainer werkzaam te zijn in de Eredivisie. Dan moet dat altijd nog blijken of dat ook zo daadwerkelijk uitkomt. Vanzelfsprekend ben ik dan ook enorm blij dat dit nu gelukt is en ik deze prachtuitdaging aan mag gaan bij Roda JC", wordt hij geciteerd op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. "De club heeft een imposant stadion, een rijke historie en fans die eisen dat de mouwen worden opgestroopt en er hard gewerkt wordt. Dat zijn ook kenmerken die bij mij passen. Ik heb in ieder geval enorm veel zin om te beginnen aan deze klus."

Molenaar stond de voorbije twee seizoenen bij FC Volendam voor het eerst op eigen benen als coach en heeft nu de taak om van Roda weer een stabiele Eredivisie-club te maken. De Limburgers ontsnapten het afgelopen seizoen maar ternauwernood aan degradatie. "De club wil terug naar de basis en bouwen aan een nieuwe toekomst, zo zie ik het ook voor me", aldus de geboren Zaandammer. "De belangrijkste kernwaarden zijn structuur en duidelijkheid aanbrengen richting de toekomst. Natuurlijk wil ik aanvallend voetbal spelen en het liefst de tegenstander 'bij de strot pakken', maar helaas gaat dat niet altijd 90 minuten lang. Daarom moeten we vooral realistisch blijven."

Is Robert Molenaar de geschikte man voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang er geen structuur en duidelijkheid op bestuurlijk vlak is, is elke trainer daar gedoemd te mislukken. Jammer voor Molenaar, maar ik zie het somber voor hem in. Hij had beter kunnen wachten op een andere mogelijkheid werkzaam te zijn in de Eredivisie.

22 juni 2017 om 15:15

Ik zou niet zeggen dat elke trainer mislukt. Maar trainers die internationaal niks gepresteerd hebben zullen zeker falen.

22 juni 2017 om 18:07

Hoe zit het nu bij roda precies. Die miljardair zit vast. Is er al zicht op wanneer die vrij komt? En als dat het geval is komt hij dan weer bij roda? En heeft die miljardair anders geen stromannetjes die intussen namens hem mogen investeren? Of is alles vd baan?

24 juni 2017 om 11:16

Korotaev heeft bij zijn komst twee miljoen geïnvesteerd voor directe aankopen, en twee miljoen geparkeerd bij een notaris. Roda kan die laatste twee miljoen alleen krijgen met een handtekening van Korotaev, en dat gaat nu vanzelfsprekend niet. Verwacht wordt dat het proces ook tot na de seizoensstart gaat duren. Wat aandelen betreft is er in februari een intentieovereenkomst getekend om de aandelen over te dragen. Dit is nu ook vanzelfsprekend uitgesteld, waardoor Frits Schrouff nog steeds 99,8 procent van de aandelen heeft. Roda heeft in ieder geval rekening gehouden met deze hele soap en een begroting ingediend bij de KNVB, waarbij het geld van Korotaev niet is meegerekend.

Roda is wat mij betreft degradatiekandidaat numero uno volgend seizoen. Roda is een club zonder visie en ze hebben ook veel Eredivisie onwaardige voetballers. Ik denk dat Roda volgend seizoen met afstand de slechtste ploeg van de Eredivisie gaat zijn.

22 juni 2017 om 15:40

Mwa, dat is me toch iets te voorbarig. Roda heeft momenteel niet eens meer zo veel spelers en vooral de doelman en de achterhoede vind ik nu niet echt 'eredivisie onwaardig'. Daarbij vind ik El Makrini en Paulissen dat ook niet. Het hangt er gewoon van af hoe de selectie over twee maanden is. Momenteel kun je niet echt zeggen wie degradatiekandidaat nummer 1 is voor komend seizoen. Over het beleid ben ik het eens, al moet ik wel zeggen dat de grootste miskleun weg is en Roda Van Veldhoven en Stevens heeft toegevoegd aan de organisatie. Dat lijkt me in ieder geval een stap in de goede richting.

22 juni 2017 om 15:54

Voorlopig zet ik mijn geld op ADO als degradatie-kandidaat nummer 1.
Als ze zo doorgaan krijgen ze een punt of zes aftrek van de Knvb en is het maar de vraag of elke maand de salarissen betaald gaan worden...

22 juni 2017 om 16:28

VVV en NAC hebben ook geen denderende selecties en het is nog erg vroeg om daar nu al conclusies over te trekken. Roda heeft net een nieuwe technisch directeur en een nieuwe trainer aangesteld, nu volgen de spelers. Een aardig deel van de oude selectie is al geloosd, we moeten alleen voor de verandering eens een paar degelijke spelers aantrekken in plaats van een buslading apathen.

22 juni 2017 om 19:01

Ik denk het niet. Toegegeven, het niveau is omhoog gegaan met de toevoeging van VVV en NAC, maar na het vertrek van Caanen als td is de ergste veroorzaker van het waardeloze beleid vertrokken, de dingen die van Veldhoven en Molenaar vanmiddag op de persconferentie bespraken spraken realisme uit (geen wil meer om te investeren in dure exotische spelers), en spelers als van Leer, Ananou, Kum, El Makrini, Paulissen en Rosheuvel zijn van niveau middenmoot Eredivisie (van Leer en Ananou zelfs subtop), met jongens als Dijkhuizen, Werker, Auassar en van Velzen daar net achter. Ik verwacht niet dat we spontaan weer mee gaan doen om plek 8 of 9, maar zo kansloos als hoe jij het schetst zie ik het ook niet in.

Zou toch eens fijn zijn als Roda eens kijkt naar de talenten die ze hebben lopen. Kan me niet voorstellen dat er helemaal geen talenten in het belofte elftal zitten. In Plaats van al die 4de rangs buitenlanders halen. Die echt niks toevoegen. Volgens mij lopen er wel 4 of 5 jongens in het belofte team die aan kunnen sluiten?
Weet iemand daar iets van?
Lijkt me veel beter die jongens de kans te geven want je gaat sowieso wel wat potjes verliezen en dan zou ik het beter met hun doen dan die 4de rangs voetballers die je de laatste jaren bij Roda zien komen. Waarbij weer een blik geld voor opengetrokken word en kijk het resultaat. Gewoon degradatie voetbal.

22 juni 2017 om 18:54

Ben ik met je eens. Van mij mogen ze Max Schijns of Twan Roex als derde keeper doorschuiven. Danny Stassar zit in dezelfde situatie als waar Daryl Werker een aantal jaren geleden in zat, zou zijn contract dus ook verlengen. Verder lopen er voor de spitspositie nog Adham El Idrissi (inderdaad de oud-(Jong) Ajacied) en Celestin Djim (die in de play-offs al twee keer inviel) rond. Maar het grootste talent is Nicky Souren. 17 jaar, twee jaar geleden vast onderdeel van Oranje onder-16, en nu al aanvoerder van Jong Roda tussen spelers die vijf/zes jaar ouder zijn. Of hij klaar is voor het eerste valt te betwisten maar we hebben nog wat spelers op de 6 nodig, van mij mag Souren daar een plek van innemen.

23 juni 2017 om 02:15

El Idrissi een paar keer zien voetballen, werd er niet heel erg warm van. Zou hem geen contract aanbieden (heef ie namelijk niet, loopt/liep alleen stage). Is op zoek naar speeltijd, beetje zonde als je daar je 1e spits van maakt. Djim nou een paar potten zien invallen en eigenlijk hetzelfde verhaal, helemaal NIKS kunnen brengen. Djim kan ik nog wel even aanzien trouwens hoor, Is toch opgeleid bij Porto dus geen koekenbakker. De naam Samatta van Genk wordt voor de spitspositie genoemd. Dát zou een geweldige aankoop zijn!

24 juni 2017 om 11:09

Maar als back-up zou ik ze wel erbij halen. Op dit moment hebben we twee spitsen, waarvan Mytides weer lijkt te gaan vertrekken, hou je alleen Schahin over, en als ik het ergens niet warm van krijg is het van Schahin ;-)

Maar als je El Idrissi en Djim er nu bij pakt kunnen zij zich omhoog werken, als ze beter zijn dan Schahin zullen ze ook meer kansen krijgen. Eventueel kan Molenaar nog proberen om van Kippersluis transfervrij op te halen, en ik zie persoonlijk graag Jorn Vancamp van Anderlecht op huurbasis komen. Heb je en kwantitatief, en kwalitatief een goede bezetting voor de onderkant van de Eredivisie.

Waarom niet Stevens gewoon houden?

22 juni 2017 om 15:41

Stevens wil geen trainer meer zijn. Stevens blijft wel bij Roda in een adviserende rol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren