Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VfB Stuttgart lijdt duur puntenverlies met het oog op Champions League-ticket

Laatste update:

VfB Stuttgart is in eigen huis niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen degradatiekandidaat FC Köln. De ploeg van trainer Sebastian Hoeness pakte na rust nog wel de leiding via Enzo Millot, maar na de gelijkmaker van Eric Martel wist Stuttgart de voorsprong niet meer te heroveren: 1-1. Stuttgart staat nog altijd derde, met 47 punten uit 23 duels. Borussia Dortmund en RB Leipzig, die een duel minder gespeeld hebben, volgen op respectievelijk zes en zeven punten.

Bijzonderheden:


Stuttgart kreeg voor rust kansen om de score te openen, maar onder meer topschutter Serhou Guirassy had het vizier niet op scherp staan. Zo kopte hij in kansrijke positie net naast de voor hem verkeerde kant van de paal. De club uit de autostad bleef dreigend, al slaagde het er niet in om zijn kansen uit te spelen.

Na rust was dat wel het geval. Chris Führich werd bediend aan de linkerkant van de zestien en legde perfect terug op Millot, die van dichtbij binnenschoof: 1-0. Tien minuten later incasseerde Stuttgart een forse tegenvaller. Een hoekschop van Köln leek in eerste instantie niets op te leveren, totdat Linton Maina de bal bij de tweede paal slingerde en Martel van dichtbij binnen zag schieten: 1-1. Beide ploegen kregen in het restant kansen, maar gescoord zou er niet meer worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben nog een marge, maar mogen duidelijk zijn dat het voor de Bundesliga beter is dat Leipzig in CL gaat spelen dan Stuttgart, zeker aangezien hun doelpuntenmachine Guirassy aankomende zomer weggaat, gezien aflopende contract.

24 februari 2024 om 18:16

Beter en leuker zal zijn 5 clubs in de CL samen met de Serie A volgend jaar. Momenteel leiden beide competities de dans. Overigens denk ik dat eerder Dortmund 5de wordt dan Leipzig.

24 februari 2024 om 19:14

Ik dacht dat Engeland en Italië de dans leidde, desalniettemin denk ik dat Engeland sws een plek gaat krijgen aangezien die sws tot het einde erin blijven dus Duitsland of Italië zal afvallen gok ik

24 februari 2024 om 19:23

Duitsland staat nipt voor op Engeland momenteel. Italie heeft de beste papieren als Roma en Freiburg winnen van Wesr Ham en Brighton staat Engeland er helemaal niet zo goed voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren