Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vertrek Pogba kan fraaie binnenlandse transfer van Koopmeiners inleiden’

Laatste update:

Teun Koopmeiners is in beeld bij Juventus, weet La Gazzetta dello Sport. De grootmacht beschouwt de 25-jarige middenvelder als een van de mogelijke opvolgers van Paul Pogba, die hevig wordt gelinkt aan een transfer naar de Saudi Pro League. Juve heeft naast Koopmeiners de namen van Franck Kessié (Barcelona), Rodrigo de Paul (Atlético Madrid) en Habib Diarra (RC Strasbourg) op het schaduwlijstje genoteerd. Laatstgenoemde lijkt daarbij het goedkoopste alternatief te zijn indien Pogba vertrekt uit Turijn.

Pogba was afgelopen week nog in Jeddah, waar de Saudische topclubs Al-Ittihad en Al-Ahli gevestigd zijn. Mensen rondom de Fransman benadrukken dat hij gewoon in Saudi-Arabië op vakantie was, maar een feit is dat Al-Ahli zich mondeling heeft gemeld bij zaakwaarnemer Rafaela Pimenta. Pogba kan bij de drievoudig landskampioen een driejarig contract tekenen. De controleur kan met dat lucratieve dienstverband zo’n 100 miljoen euro gaan opstrijken.

Bij Juve ligt Pogba nog tot medio 2026 vast, waardoor Al-Ahli wel een transfersom zal moeten betalen. Volgens Transfermarkt is de 91-voudig international van les Bleus nog zo’n 15 miljoen euro waard. De dertigjarige middenvelder kwam in het afgelopen seizoen slechts 161 speelminuten in actie, verdeeld over 10 optredens. Bij Al-Ahli kan Pogba gaan spelen met wereldsterren Édouard Mendy en Roberto Firmino. Ook Bosschenaar Hicham Faik staat onder contract bij de vermogende club.

Koopmeiners
Juventus heeft Koopmeiners geïdentificeerd als belangrijkste kandidaat om Pogba op te volgen. Atalanta zou volgens de roze sportkrant minstens 35 miljoen euro verlangen voor de linkspoot. In Bergamo beschikt Koopmeiners over een contract tot medio 2025, al heeft zijn werkgever de optie om daar nog een seizoen aan toe te voegen. De zestienvoudig international van het Nederlands elftal werd eerder gelinkt aan Napoli, dat ook nog op zoek is naar een controleur. Cristiano Giuntoli, de technisch directeur van Juventus, zou reeds hebben geïnformeerd bij makelaarskantoor Wasserman naar de diensten van Koopmeiners.

Moet Koopmeiners de overstap maken naar Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft gek in de serie a gaat het lekker en bij nederlands elftal wil het niet lukken. Wordt tijd dat de bondscoach spelers gaat laten renderen. Ook al lukte lvg het ook niet met teun

11 juli 2023 om 10:38

Over het algemeen mislukken veel spelers die furore hebben gemaakt bij Atalanta. Deze tendens leeft ook in Italië en binnen de Serie A wel. Ik vraag me af of Koopmeiners er verstandig aan doet om Atalanta te gaan verlaten voor het spel van Juventus (zolang Allegri er blijft zitten).

11 juli 2023 om 10:38

Tsaj, dat heb je nou eenmaal. Spelers als Memphis en Weghorst doen het in Oranje beter dan bij hun club, spelers als Koopmeiners en Frenkie de Jong doen het slechter. Ligt het aan de bondscoaches, het systeem, de spelers, zeg het maar.

11 juli 2023 om 10:47

Zolang iedere bondscoach Frenkie de Jong heilig verklaard, en dus alles op de Jong word afgestemd, faalt iedere middenvelder naast de Jong. Bij Barcelona is de Jong gewoon een dienende verbindende speler. Bij Oranje moet hij het spel maken , en doorslaggevend zijn en dat is hij zelden tot nooit. Terwijl Koopmeiners die in de Serie A 12 goals maakt, en 56 kansen creëert, bij Oranje altijd maar een dienende speler moet zijn die vooral in dienst vsn Frenkie moet spelen. Dus je zet 2 spelers uit hun kracht.

11 juli 2023 om 10:54

Eerder dit jaar zonder Frenkie de Jong was Oranje ook niet veel soeps - natuurlijk valt die behoorlijk tegen, maar je kan toch moeilijk alle ellende aan hem ophangen.

11 juli 2023 om 10:58

En hoe wordt alles op De Jong afgestemd? Laat koopmeiners is maar eens zien dat die in het tempo mee kan. Dan mag die misschien een keer wat eisen. Tot nu toe is hij steevast de speler met het laagste cijfer in oranje. Presteert niet slecht, maar gewoon echt heel slecht. Frenkie is onze enige middenvelder die presteert in de top. Koopmeiners doet het leuk bij met alle respect een club als atalanta. Leuke Europese subtopper, maar daar blijft het ook bij.

11 juli 2023 om 10:58

Wat een onzin, Frenkie is de beste speler van Oranje en dus is het logisch dat je hem in zijn sterkte wilt laten spelen. Frenkie is opbouwend van achter, spelers naast en voor hem zijn voor het kansen creëren, zo moeilijk is dat toch niet?

Dat Teun elke keer door de ondergrens zakt in Oranje is vooral de schuld van Teun zelf. Heeft nu op meerdere posities gespeeld, onder verschillende coaches en verschillende systemen maar het komt er gewoon niet uit.

11 juli 2023 om 13:42

Frenkie is een koning in de druk weghalen als de tegenstander druk zet. A la Xavi hernandez of Modric het spel versnellen naar voren is hij niet per se een uitblinker in. Bij Oranje wisselen zijn prestaties ook. Blijft inderdaad jammer dat Koopmeiners nog amper iets heeft laten zien. Op papier zou hij Frenkie volgens mij juist goed moeten kunnen aanvullen als passer en met zn scorend vermogen. Xavi Simons op 10 ervoor voor de creativiteit en je hebt echt een prima middenveld. Hopen dat Koeman die samen aan het voetballen krijgt.

11 juli 2023 om 23:35

Of Koeman is onkundig, gok dat dat zwaar mee weegt..

Op een of andere manier weet hij mij nooit echt heel erg te overtuigen. Telkens in in het Nederlands elftal denk je nu gaat die het laten zien en elke keer valt het tegen. Op club niveau lukt het hem dan wel weer. Misschien toch bepaalde druk om voor het nationaal elftal te spelen?

Deze jongen wordt altijd ondergewardeerd omdat ze hem in Oranje verkeerd gebruiken. Heel mooi dat ie daar wel wordt gewardeerd. Altijd al fan geweest van hem

11 juli 2023 om 12:43

Maar een bal naar de goede kleur spelen is toch wel het minste wat je mag verwachten?

Snap de interesse wel. Heeft bij Atalanta een goed seizoen beleefd en speelt daar in zijn kracht. Dat is bij het nederlands efltal toch anders.

Hij speelde bij Atalanta wel eens op 10/achter de spits, maar wat is nu eigenlijk zijn 'normale' positie? Net als velen hier, zie ik hem alleen in oranje en daar is het meestal niet veel. Al geldt dat de laatste tijd voor meerdere internationals, het middenveld is enorm uit balans.

Dat hij niet rendeert in Oranje ligt toch echt aan de speelwijze en bondscoach. Als hij zowel bij AZ en nu Atalanta zich keer op keer in de kijker speelt bij een grotere club, dan kan je moeilijk zeggen dat het aan hem ligt.

Daarnaast is het ook niet zo dat Oranje in zijn geheel goed bezig is.

De kassa rinkelt dan flink bij AZ! Werd als kind van de club en aanvoerder namelijk een transfer gegund (zo kan het ook) voor slechts 14 miljoen maar met doorverkoop percentage, los van de 5% opleidingsvergoeding.

In Italië past zijn stijl wel en speelt hij in zijn kracht, bij het Nederlands elftal is het überhaupt een zooitje onder Koeman dus lastig om het aan Teun te wijten… of kunnen Xavi, depay en van dijk er ook niets meer van als men uitgaat van oranje?

11 juli 2023 om 10:41

Memphis is bijna de topscorer aller tijden van Oranje, zo beroerd doet die het nou ook weer niet. Hij gaat er geen gouden bal mee winnen ofzo, maar toch wel een stuk beter dan bij zijn clubs, en een heel stuk beter dan al zijn collega-aanvallers bij Oranje.

11 juli 2023 om 11:03

Het gaat niet alleen om de statistieken, de spelers van het Nederlands elftal kunnen zoveel beter spelen als team. Om maar niet de beginnen over eergevoel en vechten tot de laatste seconde en je hart en ziel geven in elke wedstrijd. Zoveel spelers kunnen zoveel beter dan ze in het Nederlands elftal laten zien dat is gewoon zonde.

11 juli 2023 om 12:56

Ik denk dat je teveel verwacht van een speler als Memphis, dat is gewoon geen topspeler die veel beter kan. Hij doet wat hij moet doen, hij gaat nooit een Messi worden die 1 op 1 loopt. Er zijn een hoop spelers die beter kunnen dan ze in Oranje laten zien (noem ze allemaal maar op: Virgil, Koopmeiners, De Ligt, De Roon, Wijnaldum, Frenkie, Bergwijn, Malen, etc), maar Memphis is daar juist niet bij, die doet het bij Oranje beter dan bij zijn club.

11 juli 2023 om 11:38

Depay en van dijk kunnen er idd niks meer van. Memphis speelt louter voor fc depay en van Dijk is koning achteruit lopen. Ook geen puntje zelfreflectie en al het kritiek wordt weggezet als "haat". Depay ben ik sws liever kwijt dan rijk, hij doet het positiespel totaal niet ten goede. Bij van dijk daarentegen wil ik vooral wat meer meedogenloosheid zien, en eventueel een kleine mentaliteitsverandering. Hij hoeft niet altijd zo verdedigend te reageren op kritiek, ook mag hij best een keer instappen/ingrijpen ipv achteruit lopen wachten tot de tegenstander een fout maakt. Een verdediger als de ligt maakt weliswaar meer fouten, maar voorkomt ook meer kansen, juist omdat hij niet bang is om in te grijpen.

11 juli 2023 om 12:36

Memphis daar kan ik me niet zo druk over maken - natuurlijk is hij niet heel goed, maar wel de beste aanvaller die Nederland heeft (samen met Gakpo sinds kort), en hij legt zijn goals er in een aardig hoog tempo in. Hij is een voetballer van de categorie Luuk de Jong, Weghorst en Babel - en hij presteert een stuk beter. Als spits van Oranje, dat is wat-ie moet doen, dan ga ik niet zeuren over raps en een hoed.

Virgil en Frenkie, da’s een ander verhaal, daar verwacht ik veel meer van. Virgil zit bij zijn club ook in een grote vormdip, dus ja…dan maar De Ligt, De Vrij en Ake opstellen. Voor Frenkie zijn er minder alternatieven - hij stond bij Barcelona natuurlijk tussen Pedri en Busquets te ballen wat relatief makkelijk is, maar je snapt toch wel dat de bondscoaches liever het middenveld op hem proberen te bouwen dan om Gravenberch, Wijnaldum of Clasie.

De Paul kunnen ze naar fluiten, cholo laat hem niet gaan.

Zou gruwelijk voor hem zijn! Zo hoog zouden mensen hem in Nederland nooit inschatten, maar dat komt ook voort uit zijn zeer matige optredens in Oranje. Bij zijn huidige werkgever levert hij wel enorm, dat valt dan wel op voor -in dit geval- de top van Italië. Wel gaaf als het zover zou komen.

11 juli 2023 om 11:49

dat is juist, in Oranje is het een totaal andere speler lijkt het wel. toch de druk misschien. Maar de Koopmeiners van Atalanta is een goede toevoeging voor Juve

Zou top aankoop zijn. Dit betekent echter wel dat Savic dan niet komt. Koopmeiners zou de juiste verbinding zijn tussen aanval en middenveld. Iets wat Pogba had moeten doen. Alleen die is helaas alleen maar geblesseerd geweest.

11 juli 2023 om 11:10

Er moeten er snel dingen gaan gebeuren, Parisi gaat waarschijnlijk naar Fiorentina, echt ongelofelijk ! 10 miljoen voor een hele goede jonge back en nog Italiaans ook. Alleen om die reden heb ik er al bijna geen zin meer in voor dit seizoen. Voor de rest is het ook alleen maar speculeren maar gebeurd er vrij weinig. Ik hoop echt dat Giuntoli snel in actie komt

11 juli 2023 om 11:26

Transfermarkt is net begonnen. Guintoli is net begonnen. Allegri blijft. Het wordt sowieso geen leuk seizoen. Dit jaar wordt uitzitten. Hopelijk heeft Guintoli dan een nieuwe coach. En goede nieuwe jongen spelers.

Parisi ben ik mee eens. Maar niet vergeten dat spelers ook een eigen keus hebben.
Hij weet waarschijnlijk dat hij achter Kostic zal staan. En dat hij aan spelen toe wilt komen. Als zie ik hem liever bij juve rijpen dan dat er straks weer 30 miljoen voor hem betaald wordt.

Laten we Guintoli iig de tijd geven.

11 juli 2023 om 12:02

Savic zou van Al Hilal een aanbieding ontvangen hebben. Het zal ervan afhangen of hij erop in gaat…

11 juli 2023 om 20:22

De prijs voor Juventus is dan ook geen 10 miljoen maar 18 miljoen.

Geen idee of Juventus de juiste club is op dit moment. Maar dit zal een prima stap hogerop zijn.

Tekenend voor het verval van deze legendarische Topclub. Van Zidane, Davids, Nedved naar Teun Koopmeiners.

11 juli 2023 om 12:38

Idd, waar zijn de tijden gebleven dat Nicklas Bendtner nog voor Juventus schitterde?

11 juli 2023 om 13:15

Baseer het maar lekker op zijn potjes in het Nederlands elftal. Dan kan de rest van de serie A kenners hem in ieder geval wel waarderen.

De Paul was een geweldenaar bij Udinese, hoop van harte dat Juve de goede keuze maakt

11 juli 2023 om 13:42

Hoe zit het met Kamada en AC Milan ? Dat leek een done deal maar ik hoor er niks meer over? Anders mag Juventus wel een poging wagen hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren