Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek bij Feyenoord op komst? ‘Openingsbod van 20 miljoen op Dávid Hancko’

Laatste update:

Napoli heeft de eerste contacten gelegd om Dávid Hancko deze zomer op te pikken bij Feyenoord, zo schrijft La Gazzetta dello Sport donderdag. Volgens de roze sportkrant zetten de Rotterdammers in op een transfersom van 30 miljoen euro, terwijl de Italiaanse landskampioen denkt dat 20 miljoen euro genoeg is om de 26-jarige verdediger te strikken. Voorzitter Aurelio de Laurentiis zou zelfs al bezig zijn met de voorbereidingen op dat openingsbod.

Hancko ligt in De Kuip nog tot medio 2028 vast en is volgens Transfermarkt liefst 35 miljoen euro waard. 20 miljoen euro lijkt dus ook niet genoeg om hem los te weken.

Feyenoord nam de Slowaakse international in de zomer van 2022 voor 8,3 miljoen euro over van Sparta Praag. Inmiddels is de veelzijdige linkspoot een veelvoud van dat bedrag waard.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Volgens La Gazzetta wil De Laurentiis de verdediger van Feyenoord eerst overtuigen van een overstap naar de Serie A, waarna hij de druk op de Rotterdamse club zal opvoeren. In dat geval denkt de Italiaan dat hij met een openingsbod van 20 miljoen euro voor Hancko ver kan komen.

Hancko is sinds zijn aankomst een belangrijke schakel in De Kuip. De 37-voudig international van Slowakije speelde al 88 officiële wedstrijden namens de Stadionclub, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en 8 assists.

Met Feyenoord kroonde Hancko zich vorig seizoen tot landskampioen van de Eredivisie. Ook dit jaar is hij weer behoorlijk consistent bezig. De Rotterdammers zullen volgend jaar opnieuw deelnemen aan de Champions League.

Napoli kan nog wel wat defensieve versterkingen gebruiken. Het vertrek van verdediger Kim Min-Jae blijkt nog altijd moeilijk op te vangen. Na het sensationele landskampioenschap van vorig jaar bungelt de club van trainer Francesco Calzona op de achtste plek in de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

20 miljoen... Zijn zij niet goed

18 april 2024 om 12:14

Ik snap het ergens een openingsbod is altijd even aftasten, maar 20 miljoen is wel echt een belediging. Hancko is echt niet normaal compleet en speelt altijd een 7.5.

18 april 2024 om 17:42

Precies, 7,5 is meer dan genoeg.

18 april 2024 om 12:25

Jij dacht dat ze met een openingsbod van 40 miljoen kwamen?

18 april 2024 om 12:28

Nou iets meer richting de 30 zeker wel ja, als ze serieus zijn. 20 is wel erg dunnetjes voor deze klasbak.

18 april 2024 om 12:32

Aan die 30 tot 40 miljoen kom je uiteindelijk toch wel, als de onderhandelingen vorderen.

18 april 2024 om 12:51

Er staat dat Feyenoord inzet op 30, jij denkt dat Napoli dan als openingsbod met 30 begint?

18 april 2024 om 12:55

@Parelmoer, Over het algemeen werken onderhandelingen niet zo. Je openingsbod ligt dichterbij je eigen max dan bij het minimale wat de verkopende partij wilt ontvangen. Vervolgens doe je water bij de wijn en ontmoet je elkaar in het midden. Dan kom je dus nooit uit op 30 a 40 miljoen.

18 april 2024 om 12:56

@eindtovenaar, wat Feyenoord wil, weten wij en Napoli helemaal niet. Dat openingsbod staat daar dus los van.

18 april 2024 om 13:07

Dat staat echter in het artikel. Als dat niet klopt weten wij ook niet wat er van de rest vh artikel juist is. Oftewel, dan kunnen we stoppen met hierop te reageren.

18 april 2024 om 13:59

Geitje7, Dat staat toch in het artikel? Of geloof je alleen in het artikel wat het openingsbod is, maar niet wat Feyenoord hoopt te verdienen aan hem? Lekker selectief lezen dan.

18 april 2024 om 14:01

Ik mag toch hopen dat die 30 miljoen natte vinger werk is. Ik vind Hancko zoveel beter dan Timber in zijn beste jaar bij Ajax en is ook nog eens links en multi inzetbaar. Nu weet ik en begrijp ik dat Ajacieden en zelfs PSV’ers tig meer opbrengen dan spelers van Feyenoord, maar Hancko zou toch minimaal 40 op moeten brengen.

18 april 2024 om 19:06

Hafcahaas, ik zeg nergens iets wel of niet te geloven. Wij weten het niet en Napoli weet het ook niet. Dus die doen geen openingsbod van (mogelijk) 20 miljoen omdat ze weten dat Feyenoord zogezegd 30 miljoen wil. Dat is wel wat Eindtovernaar stelt.

19 april 2024 om 06:51

Kokcu was in Rotterdam de grote man, vertrok voor een recordbedrag van 25 miljoen en zet de lijn in een zwakkere competitie dan de serie A niet overtuigend voort. Ik snap in die zin heel goed dat Napoli met 20 begint. Neemt niet weg dat hij meer waard is. Maar met een openingsbod direct een clubrecord vermorzelen lijkt me geen sterke tactiek. 20 miljoen blijft veel geld voor Feyenoord, die spitsen hun oren heus wel. Mooie club voor Hancko.

Met zo’n bedrag als openingsbod had ik hetzelfde gereageerd als de managers op FIFA doen bij mij: direct opstaan en weglopen en vervolgens kun je een week lang niet meer een bod uitbrengen

18 april 2024 om 12:13

Schitterend

18 april 2024 om 12:44

Ach weet je, ik ben bij Feyenoord altijd bang dat ze zulke lage bedragen dan ook nog gaan accepteren. Zie toch te vaak spelers vertrekken voor bespottelijke bedragen.

18 april 2024 om 12:48

Mooi om te zien hoe ze Rotterdam puur op basis van emotie gelijk minimaal 40 verwachten te zien, zonder echt naar de feiten te kijken. Dit is een speler met tamelijk weinig restwaarde. Zo'n grote aankoop wil je minimaal 2 á 3 jaar behouden, tegen de tijd dat je hem wilt verkopen is hij al 29/30 jaar, dus met winst zal je hem niet verkopen. Je maakt er dus altijd verlies op. Als we dan vervolgens kijken naar zijn niveau zien we een goede speler maar de Eredivisie met clubjes als Volendam en Excelsior is dat geen hele fijne graadmeter. Kijkend naar de CL heeft Feyenoord maar 1x de 0 gehouden dit seizoen en dat was tegen Celtic, een vergelijkbaar niveau met de topclubs van de Eredivisie. De echte graadmeter voor hem zijn de wedstrijden tegen Atletico en Lazio. En over die 4 wedstrijden heeft Feyenoord maarliefst 10 doelpunten geïncasseerd, geen hele fijne statistieken voor een verdediger. Een OPENINGSBOD van 20 miljoen voor een Eredivisie speler die op het hoogste niveau nog niet echt getest is vind ik dan best reëel. Dat laat genoeg ruimte om te onderhandelen. Als Feyenoord zijnde kan je 35 miljoen als tegenbod doen. Als je dan met onderhandelen op 28 tot 30 miljoen uitkomt, heb je het gewoon goed gedaan. Vergeet ook niet uit welke financiële malaise Feyenoord komt. Dit zijn gewoon prachtige bedragen waar je trots op kan zijn.

18 april 2024 om 12:55

Geef mij eens aan welke spelers van Ajax bijvoorbeeld op het hoogste niveau getest waren? Dat is toch hetzelfde als bij Feyenoord momenteel? Ajax op basis van status en de recente Europese successen logisch dat er 80 miljoen werd betaald enzo hoor, maar dan is het niet vreemd dat Feyenoord in de huidige situatie en markt 40 miljoen vraagt. Want ik geloof die 30 miljoen niet eens. Dit is by far je beste verdediger.

18 april 2024 om 12:57

Mooi om te zien dat sommige niet beseffen wat een eindproduct is.
Feyenoord levert een eindproduct af aan een topclub, daar ga je voor moeten betalen.
Napoli koopt hem niet om winst te maken, maar om hun team beter te maken zodat ze hoge ogen op Europees niveau kunnen gooien.
Dát is het verschil.

18 april 2024 om 13:09

Als je het over 80 miljoen hebt refereer je naar De Ligt, die nog 20 jaar was, aanvoerder van Ajax met wedstrijden bij Oranje in de benen én die zich bijzonder sterk staande hield tegen clubs als Real Madrid, Juventus, Bayern en Chelsea. Ik denk niet dat dat een hele eerlijke vergelijk is. Dan zijn Martinez(die ook gewoon basis speelde bij Argentinie) en Timber (ook nog enorm jong) betere vergelijkenissen. Zij hebben wel de 40+ miljoen opgeleverd, maar zij hebben dezelfde weerstand in de CL gehad, goed resultaat weerlegd én waren jonger dan Hancko. Het ia hopen voor Feyenoord dat een Engelse club zich meld, die makkelijk dit soort bedragen ophoesten. Dan kan je wél vragen wat je wilt. Een club als Napoli zie ik dat niet doen

18 april 2024 om 13:25

Ach Van Dijk ging met 84 miljoen voor een recordbedrag op zijn 26 naar Liverpool. Geeft toch wel aan dat je dan nog genoeg restwaarde of toegevoegde waarde voor een elftal kan hebben. Op dat moment had Van Dijk ook 'alleen nog maar' echt naam gemaakt bij Southampton. Hancko is geen Van Dijk; maar 40 miljoen is ook geen 84 miljoen.

18 april 2024 om 13:32

Voetbal is dus schijnbaar een teamsport en ondanks die tegengoals speelde Hancko prima tegen Atletico, vooral in de uitwedstrijd. De tegengoals in die wedstrijd waren respectievelijk extreem veel geluk en voordeel van een buitenspelsituatie die volgens de regels niet strafbaar is. Een dekkingsfout van Trauner en een soort omhaal van een verdediger die zo'n goal nooit meer zal maken als ie het nog 25.000 keer probeert. Hancko maakte daarentegen de 1-2 en was op geen fout te betrappen.

De goal van Lazio in de Kuip kwam uit een penalty veroorzaakt door Lopez (denk ik?) en de goal bij Lazio uit was een fout van Timber.

Nu weet je in de amateuristische voetballerij natuurlijk nooit of scouts verder kijken dan het gemiddelde VZ-lid, maar als ze dat doen hebben ze gezien dat Hancko zich fluitend staande hield in de Cl.

Dat we niet meer dan 30 krijgen denk ik overigens ook, maar dat komt door zijn leeftijd, niet door zijn presaties.

18 april 2024 om 13:44

Om mooi om te zien dat jij ook niet beseft wat een eindproduct voor een topclub is. Ik zou Hancko namelijk geen eindproduct voor een topclub noemen. En ik zou Napoli ook geen topclub noemen. Europees gezien is het een subtopper. Een eindproduct voor een topclub is een gearriveerde speler die nationaal en internationaal naam heeft gemaakt. Een speler die angst inboezemt, iemand waar je niet tegenover wilt staan. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Hancko een fantastisch verdediger, maar ik denk niet dat spitsen bij topclubs gaan zweten bij de naam David Hancko. Dus ik begrijp dat hij voor de échte topclubs een twijfelgeval is en zeker geen garantie voor succes is. Hij is "al" 26, hij speelt niet in een top5 competitie, kent in de Eredivisie weinig weerstand en met Slowakije speelt hij ook bijna nooit tegen sterke tegenstanders. Ik snap het sentiment waarom Feyenoord fans hogere bedragen wíllen zien maar clubs kijken ook naar de feiten en statistieken en in de meeste gevallen spreekt dat niet voor hem. Individueel zal hij goede cijfers overleggen op het gebied van gewonnen (kop)duels en balveroveringen, alleen is dit wel tegen voornamelijk kleine teams. En dat zullen topclubs in ogenschouw nemen en meenemen in de onderhandelingen.

18 april 2024 om 13:51

Tja, ik hoef niet veel woorden aan vuil te maken. Ik benoem juist dat Hancko een goede verdediger is en ik benoem enkel de feiten waarom Feyenoord fans geen 40+miljoen hoeven te verwachten. Dat jij in het laatste stuk hetzelfde bedrag als mij noemt bevestigd deze denkwijze juist. Als club kijk je naar het totaalplaatje: je kijkt naar zijn leeftijd, prestaties én zijn weerstand. 👍 Op die drie punten heb ik mijn mening gebasseerd.

18 april 2024 om 13:56

Het is mooi om te zien dat je op een compleet kansloze manier wel naar het juiste bedrag toe redeneert.
Zo zie je maar.....er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Migi heeft het perfect verwoord.

18 april 2024 om 13:59

Je hebt helemaal gelijk; de vergelijking met Van Dijk gaat helemaal niet op. Van Dijk had het bij Celtic al laten zien(vergelijkbaar als Feyenoord; een competitie met weinig weerstand en speelde een aantal goede europese wedstrijden, net als Hancko). Alleen Van Dijk vertrok daarna naar de Premier League, de sterkste competitie van Europa met de meeste weerstand én waar veel meer wordt betaald dan in Italie. Daarnaast maak je een transfer naar een competitiegenoot die je wekelijks aan het werk ziet en waarvan je zekerheid hebt dat hij het niveau van de competitie aan kan. De kans op slagen neemt daarbij toe. Gezien de geringe weerstand van Hancko in de Eredivisie wil dat nog niet zeggen dat hij ook het niveau van de Serie A aan kan. Daarnaast gaat er in Italie minder geld om. Ik blijf het zeggen; Hancko is een fantastische verdediger, maar gezien status, leeftijd, ervaring en weerstand niet een speler van 40+ miljoen. Het is voor Feyenoord te hopen dat een Engelse club zich meld in de onderhandelingen. Dan valt er wel meer uit te halen 😉

18 april 2024 om 14:46



Best apart hoe je iemand zo negatieve blik kan geven, het zegt meer over hoeveel afgunst je hebt en weg bent van reã«el blik.

Ten eerste, Hancko is gewoon 26 en geen 29/30. Tot die tijd wil Feyenoord hem ook niet vast houden aan zijn contract. Dus waarom je dit zegt, geen idee.

Ten tweede, je noemt Volendam en Excelsior in een comptetie waar ook PSV, Ajax AZ en Twente spelen.

Ten derde, een verdediger werkt niet met een cleansheet. Dit is meer voor een keeper relevant. Dan alsnog, zou een keeper van een RKC bijvoorbeeld nooit in the picture komen oooww wacht tot wel

Ten vierde, als de statistieken niet geweldig waren, dan was Napoli natuurlijk gekomen voor liefdadigheid.

Ten vijfde, niet getest op hoogste niveau? Is er iets anders boven CL of heeft Ajax in Premier League gespeeld toen de Ligt en etc verkocht werden. LEES Goed, ik praat niet over hoe het ging in CL, maar over jouw zogenaamd test?

Ten zesde, als je zijn statistieken goed bekeken had, had je wel gezien dat deze speler geen tot bijna niet wedstrijden gemist heeft sinds zijn start bij Feyenoord.

Ten zevende, onze geschiedenis moet niet de prijs bepalen voor heden.

Overal onzinnige commentaar die je levert.

18 april 2024 om 15:10

@bizzlad Het is mooi om te zien dat jij enkel ziet wat je wilt zien. Ik had op Migi al gereageerd, maar ik wil het best herhalen; ik ben groot fan van Hancko en vind hem heel goed. Maar gezien zijn leeftijd, status, ervaring en weerstand denk ik niet dat hij een 40+ miljoen speler is. Er zijn te veel feiten die dat ondersteunen. En nog heeft niemand mij kunnen overtuigen waarom hij dat wel waard zou zijn. Ook al wil je alle fouten van tegendoelpunten op anderen afschuiven, dan nog is het inderdaad een teamsport. Doelpunten hou je samen tegen, niet 1 keeper en niet alleen de laatste man. Dit heeft te maken met onderlinge afspraken, coachen en elkaar begrijpen. Weten wanneer je door moet stappen, weten wanneer je man overneemt, de verdediging aansturen en dat soort zaken.

Dus enkel en alleen als er een gekke Engelse ploeg komt die vol en alleen voor Hancko gaat (zoals United door Ten Hag enkel oog had voor Antony terwijl er betere opties waren met meer zekerheid) kun je meer geld vragen. Of het dan meer dan 40 miljoen word betwijfel ik nog steeds. Ik sta nog steeds achter mijn woorden en als je 28 tot 30 miljoen krijgt voor een verdediger van 26 die weinig weerstand heeft gekend en nog niet op het hoogste niveau(cq. Top5 League) zich heeft bewezen, mag je heel blij en trots zijn en dan heb je het gewoon goed gedaan.

18 april 2024 om 15:43

@Mr_knowledge: Ik heb 0 afgunst naar Feyenoord, sterker nog; mijn kleine neefje speelt daar er hoog in de jeugd, dus dat is lariekoek.

Ten eerste; je leest niet goed. Ik heb denk al een keer of 10 gezegt dat hij 26 is. En als Napoli hem ooit wilt verkopen dan is dat niet volgend jaar al maar over een jaar of 3. Tegen die tijd is hij rond de 30. Het betekend dus weinig restwaarde. Dus het bedrag dat je in hem investeerd zul je nooit terug verdienen, laat staan dat je er winst op maakt.

Ten tweede, het huidige Ajax, AZ en Twente bieden niet de weerstand die internationale topclubs als hoog zullen klasseren.

Ten derde; jij bent duidelijk geen verdediger want ook voor verdedigers zijn cleansheets belangrijk en zelfs in de jeugd wordt daar door scouts naar gekeken. Nee, het is doorslaggevend, maar het wordt wel meegenomen.

Ten vierde; zijn statistieken zijn goed, maar tegen teams met minder weerstand. Dit heb ik ook al meerdere keren benoemd.

Ten vijfde; volgens mij val ik in herhaling want dit heb ik ook al tig keer benoemd(weerstand + veel tegendoelpunten). De vergelijking met De Ligt is ook onzin vanwege leeftijd, potentieel en het niveau van de tegenstander.

Ten zesde; ik ben heel erg bekend met zijn statistieken. En het aantal gespeelde wedstrijden zegt niets over de marktwaarde van een speler.

Ten zevende; het verleden is bepalend maar kan een goede leidraad zijn. Bij Ajax wordt er niet voor niets gesproken over een Ajaxtax. Veel van die speler slagen in het buitenland. Kijk maar naar het aantal ex-Ajacieden die afgelopen week in de CL actief waren. Volgens mij zijn Dinamo Zagreb en Ajax de clubs die de meeste spelers in het internationale topvoetbal hebben voort gebracht. Het kan dat een speler daar van slaagt is dus groter, maar moet inderdaad NIET bepalend zijn om een speler aan te trekken of de waarde van een speler.

Ik merk bij jou een gekrenkt zieltje, terwijl ik Hancko een geweldige verdediger noem en enkel benoem waarom ik denk dat hij minder oplever dan de meeste supporters van Feyenoord denken.


18 april 2024 om 16:11

Wat zit jij ongelofelijk slap uit je nek te lullen. Je onderbuikgevoel over wat een reeële waarde zou zijn en dat als feit brengen; waar haal je de arrogantie vandaan? Het is een kwestie van vraag en aanbod. Linksbenige centrale verdedigers zijn schaars. Dat Feyenoord uit een financieel dal komt (wat inmiddels al achter ons ligt) heeft echt nul komma nul relevantie bij de onderhandelingspositie van Feyenoord. Lisandro Martínez is voor 68 miljoen naar Man Utd gegaan. Als je dan toch een top5 competitie als graadmeter gaat gebruiken voor je armoedige analyse. Zie dat je 17 jaar bent en hier even mensen uit Rotterdam gaat vertellen hoe het allemaal werkt.

18 april 2024 om 16:14

Ow welke elftal precies? Mijn neefje zit er ook bij, ook hoog.

Napoli is geen club, die een speler koopt om te verkopen. In jou theorie kopen ze dan alleen spelers tot 23 jaar?

Nee hoor, geen gekrenkte zieltje maar iemand die tegen je spreekt. Waar je blijkbaar moeite hebt?

18 april 2024 om 16:22

@debeeldbander
Als je nou gewoon ff leest wat ik zeg, had je gezien dat wij dezelfde conclusie trekken. 30-35mln voor Hancko is gewoon netjes.
Alleen je gelul over tegen doelpunten waar Hancko geen hol aan kan doen....ook niet met communicatie en afspraken etc. slaat helemaal nergens op.
Vandaar dat ik ook naar Migi z'n uitleg verwijs, die heel goed is en ook tot dezelfde conclusie komt.

Vandaar mijn opmerking: Knap dat je met een onzin verhaal toch tot de juiste conclusie komt.

18 april 2024 om 16:34

Ik zou zeggen maak er dan ook niet veel worden aan vuil beeld ander. Je belooft het immers.

18 april 2024 om 17:45

De CL groep van Feyenoord was zeer zeer zeer zwak. Het is niet voor niks dat ik het schande vond dat Feyenoord niet overwinterende in de CL.

18 april 2024 om 20:01

Zelfde conclusie, maar je onderbouwing is wat ongelukkig. Feyenoord kreeg die tegengoals ondanks Hancko. Kan hij weinig aan doen. Hij is te oud om meer dan 40 op te brengen. Zeker voor een Feyenoordspeler. Maar dat ie alleen goed is tegen clubjes als Volendam is onzin en dat schets jij in je reactie.

19 april 2024 om 11:29

Je maakt hier wel een kapitale denkfout.
Napoli koopt niet perse spelers voor een goed restwaarde, maar juist ook spelers die op hun top zitten. Restwaarde is voor vele Europese topclubs minder belangrijk.

Voor de kleinere clubs en clubs uit lagere competities juist weer wel.
Hancko blinkt iedereen week weer uit en heeft ook nog een scorend vermogen.
Behoort simpelweg tot de beste verdedigers in de Eredivisie.

Restwaarde is voor Napoli van minder belang. Ze zoeken spelers die er direct kunnen staan en waarde toevoegen aan het elftal.

De 0 houden op Europees niveau kan je niet toeschrijven aan 1 verdediger, maar je hele verdediging en eigenlijk elftal.

Feyenoord is al geruime tijd uit de financiele malaise en zit nu in de positie dat ze niet iedere speler voor een appel en ei hoeven te verkopen.

18 april 2024 om 16:23

Of zoals het in een verder verleden ging: vraag en bod bij competitie manager 97/98 welke direct van elkaar af vlogen.

Dit moet en gaat Feyenoord toch nooit accepteren?! Deze speler is echt minimaal 35 miljoen waard.. Zelden zo een complete en consistente verdediger gezien in de eredivisie

18 april 2024 om 12:17

Alex van PSV, maar betere verdedigers heb ik niet meegemaakt. Zie het wel graag aangevuld worden.

18 april 2024 om 12:23

Stam? de Boer? Chivu? Koeman?

18 april 2024 om 12:24

De Ligt vond ik ook erg goed recentelijk.

18 april 2024 om 12:26

Er zijn er, zeker in de jaren 70 t/m 2010 echt nog wel meer geweest die vergelijkbaar of beter zijn, maar
Allemaal hele goede spelers, maar veel zijn het er niet en en de vraag is of Hala010 ze ook heeft zien spelen

18 april 2024 om 12:31

(de) Ligt (niet) eraan hoever je terug wilt gaan in de tijd. Koeman, Chivu en Stam was top maar geen voetballer zoals Hancko

18 april 2024 om 12:33

Vond Alderweireld en Vertonghen in hun tijd bij Ajax ook behoorlijk goed.
Daarna natuurlijk een stuk minder, maar tikten een heel hoog niveau aan.

Martinez eigenlijk ook.

18 april 2024 om 12:37

Heb ik allemaal niet meegemaakt. Ja Stam, die stopte na een 2-2 tegen Sparta. Ook het debuut van Siem de Jong.

18 april 2024 om 13:09

Davison Sanchez. Goedkoop gehaald en een beest van een verdediger.

18 april 2024 om 13:20

Douglas van Twente was behoorlijk goed. Vertonghen, Alderweireld, Martinez, Sanchez en De Ligt bij Ajax. Karsdorp voordat ie naar Roma vertrok. Willems voor zn blessures. Malacia speelde heel sterk 2 seizoenen terug. Bruma misschien. Van der Wiel tot 2010. Trauner in zn eerste seizoen.

18 april 2024 om 14:40

Salcido psv

18 april 2024 om 15:00

Manolev niet te vergeten...

18 april 2024 om 12:25

Alex vergeten?

18 april 2024 om 12:27

2 woorden in de zin van hala010 zijn essentieel: zelden en gezien

18 april 2024 om 12:42

Alex en Gomes, echte de toppers waarvoor je naar PSV ging. Maar zijn beide nou echt geslaagd buiten de eredivisie? Volgens mij was dat daarna eigenlijk geen schim meer van wat het was toch

18 april 2024 om 12:35

Het betreft wel een 26 jarige verdediger in de Eredivisie. Ik vind het best logisch dat ze met dit openingsbod komen.

18 april 2024 om 16:57

Je zegt het goed: in de Eredivisie. Hij is 26, doet het nu prima bij de nummer 2 van de Eredivisie, maar Europees nog niet veel laten zien. Maar jullie denken na 1 goed seizoen dat alle spelers voor meer dan 50 miljoen weggaan. Als hij uiteindelijk voor 25 miljoen weggaat, mag je heel blij zijn.

Daar mogen ze zijn rechterbeen voor hebben. En kan je nagaan, zijn linkerbeen is zijn sterkste been.

18 april 2024 om 12:18

Z'n rechterscheenbeschermer ja ...

Ik vind een openingsbod van 20 miljoen best beledigend! Ga ergens anders low-ballen.

18 april 2024 om 13:06

Eigenlijk zou je bij zo bod gelijk de stekker uit de onderhandelingen moeten trekken.

Oprotten met dat bod. Onze Hancko haat niet weg voor minder als 40 mil. Afblijven van Hancko

Gewoon lekker het EK afwachten. Komt er altijd meer interesse.

Geweldige speler, goede persoonlijkheid, sterk, snel, voetballend goed, scoort nog regelmatig, multifunctioneel, international, ook in de CL sterk en een lang contract.
Ja, Feyenoord moet minimaal 40 miljoen vragen en ik denk ook dat Hancko nog wel wat hoger kan mikken dan Napoli, al is het wel een mooie vervolgstap.

18 april 2024 om 12:53

Met alle respect, maar hoger mikken dan Napoli? Dan kom ik eigenlijk alleen nog maar uit bij: Real Madrid, Bayern Munchen of Manchester City. Napoli is wel gewoon de huidige kampioen van de Serie A en maakte een jaar geleden behoorlijk wat indruk in de Champions League. En er zijn echt niet veel spelers die zo'n gigantische stap (van Eredivisie naar Europese top) waar hebben kunnen maken. Kijk naar de Ligt. Ja, die zit dan wel bij Bayern Munchen maar hij is nou niet onomstreden en de verdediger waarvan ze in Duitsland "wow" zeggen. Kijk naar Senesi. Fantastische verdediger in de Eredivisie en doet het gewoon "redelijk" bij Bournemouth. Niet direct de verdediger die nu op de radar staat bij de grote clubs (denk ik).

Ik denk dat Napoli helemaal niet zo'n gekke stap zou zijn voor Hancko. Je speelt normaliter wel gewoon mee in de top van Italie, maar valt ook niet onder de absolute Europese top. Lijkt me een prima kans om je te laten zien. Maar 20 miljoen moet Feyenoord gewoon niet accepteren. Dat is dan wel weer het nadeel met Napoli, met de Lorentiis wil je eigenlijk geen zaken doen.

18 april 2024 om 13:03

Maar Napoli gaat waarschijnlijk niet de CL in en voor mijn gevoel zitten zij, ondanks het goede jaar ervoor, een beetje in de 3e tier qua clubs.

Je hebt inderdaad de top, zoals Real, City en Bayern
Daaronder de clubs als Juventus, Atletico, Dortmund, Inter, Arsenal,
En daaronder Napoli etc.

Ik vind Hancko wel passen bij Atletico of Dortmund.
Vind Hancko ook een stuk beter dan Senesi, allleen al door zijn snelheid.

18 april 2024 om 13:35

Daar zit toch een gigantisch gat tussen Napoli en de clubs die jij noemt? Napoli had vorig jaar een geweldig seizoen, maar is normaal subtop Serie A. Het hele linkerrijtje van Engeland zou ik persoonlijk als een grotere stap zien. En de subtop in Spanje en Duitsland als minimaal gelijkwaardig.

18 april 2024 om 13:43

@FR: Senesi had zo z’n laconieke momentjes. Iets te vaak imo in tegenstelling tot Hancko. Senesi had ook een tijd nodig (Emmen uit 😉) om tot niveau te komen. Hancko stond er best snel al. Plus Hancko is doelgerichter. (Nam bij Sparta Praag de directe vrije trappen al). Hoop Hancko bij Liverpool te zien. Virgil en Hancko als centrum.

18 april 2024 om 13:53

Volgens mij kan Hancko ook prima voor Milan, Inter of Juve uitkomen. Dat zijn toch clubs die veel groter zijn dan Napoli. Hancko kan veel hoger spelen maar als volwassene (26 jarige), een paar tieners zoals Bakayoko en Forbs tegenhouden is ook niet een uitdaging. In de realiteit blijven het knulletjes die je zo aan de kant schuift. Maar goed Feyenoord zou Geertruida en Hancko nooit weg moeten doen want dan valt het systeem van Feyenoord direct in duigen. Alleen de absolute hoofdprijs en dan denk ik voor beide jongens 100 miljoen.

18 april 2024 om 14:10

@rambokolombo,
100 miljoen ga je nooit krijgen voor beide spelers samen. Dat is zeer onrealistisch.
Geertruida heeft nog maar een jaarcontract en Hancko gaat ook niet meer dan 40 miljoen opleveren.
Daarbij geloof ik niet dat je ze allebei aan hun contract kan houden. Hancko heeft wel bijgetekend, maar Geertruida wil 100 zeker een stap maken.

18 april 2024 om 14:55

@rambokolombo: toch zie ik Feyenoord graag ook financieel flink groeien om zo op de langere termijn ook vaker om de landstitel te kunnen meespelen. Wat dat betreft lijkt me dit het juiste moment om Geertruida en Hancko voor een flink bedrag te verkopen en daar nieuwe goedkopere jongen met potentie voor terug te halen. Ik zie het ook wel degelijk zitten in Ueda,dus als je Gimenez ook voor minstens 30 miljoen kunt verkopen (net als Geertruida ,Hancko) dan moet je totaal wel op 100 miljoen kunnen uitkomen. Dan kun je in de selectie investeren en een financiële flinke buffer opbouwen voor de lange termijn

Beetje weinig, vandeweek zag ik 80 miljoen voor Hato, dan denk ik dat je met Hancko een betere hebt, zeker qua ervaring.

18 april 2024 om 12:23

Appels met peren, Hato is net 18, Hancko wordt dit jaar 27. Ik zou persoonlijk ook liever Hancko in mijn team hebben dan Hato maar dat is natuurlijk niet hoe je de prijs bepaalt van een speler.

Denk dat Hancko in deze markt voor pak 'm beet 40 miljoen zal vertrekken.

18 april 2024 om 12:31

Inderdaad appels met peren, twee spelers op dezelfde positie, maar eentje die goed presteert en eentje die vooral omhoog gepraat wordt, maar de laatste maanden enorm matig presteert. Hato is natuurlijk nooit 80 miljoen waard.

Maar dan nog, is Hancko dat ook niet. Ik denk dat we idd rond de 40 uit kunnen komen.

18 april 2024 om 12:36

Je moet niet vergeten dat je ook betaald voor potentie en dat Hancko al op zijn top zit....

18 april 2024 om 12:39

@matserbry,
Daarom betaalde ze 80 miljoen voor De Ligt, maar Hato heeft behalve zijn leeftijd nog niet laten zien dat hij die potentie heeft.
Ik zeg daarmee niet dat het een talent is, maar dat soort bedragen moet je gewoon nog niet op Hato plakken.

18 april 2024 om 12:40

Maar je kunt niet een talentvolle verdediger van 18 vergelijken met een zeer stabiele kracht van 26. Of ze nou op dezelfde positie staan of niet. Voor Rodrygo zou je ook meer vangen dan voor Lewandowski. Dat is het punt.

Hato wordt ook omhoog gepraat, ben ik met je eens. Daar gaat deze discussie alleen niet over. Het gaat over het profiel: leeftijd, potentie, type speler, etc. Dat zijn allerlei factoren die de prijs van een speler bepalen.

18 april 2024 om 12:49

Ja dat ben ik wel met je eens. Daarbij krijt Ajax, op dit moment, ook nog altijd meer dan Feyenoord voor spelers.

18 april 2024 om 13:48

Hato heeft zeker wel al laten zien. Hij heeft veel wedstrijden gespeeld waarin hij sterk is in de duels, vrijwel altijd naar voren paast, niet bang is aan de bal en in durft en kan dribbelen en best sterk is in de luchtduels. Hij maakt fouten, maar het hele elftal speelt ook zo onzeker dat je vrijwel elke wedstrijd een aardig deel onder druk staat verdedigend en hij de bal heel vaak niet kwijt kan. Ik kan je verzekeren dat Hancko er ook niet zo goed uit zou zien als hij bij Ajax zou spelen.

18 april 2024 om 14:27

Zoals ik vorige week al riep: als er een club is die de helft van dat bedrag biedt voor Hato breng ik hem persoonlijk geblinddoekt op een eenwieler. Ik zie het niet in Hato. Sterker nog: op dit moment vind ik het niet eens meer een talent maar 1 van de oorzaken van de gatenkaas achterin.

Lijkt me een feit dat Hancko mijlenver beter is dan Hato ja.

18 april 2024 om 15:30

Met je eens Eric. Ik begin ook steeds meer het vermoeden te krijgen dat die 'ervaren' jongens naast hem zo slecht spelen omdat ze onzeker worden van Hato naast hen (in plaats van andersom wat hier vaak gesuggereerd wordt). Is het toeval dat Timber, Sutalo en nu ook Kaplan qua niveau ver wegzakken na een paar potjes naast Hato? Lijkt me niet.

In 't bericht staat dat feyenoord denkt aan 30mil, waar is dat op gebaseerd? Zou ik alsnog laag vinden.

Dit bod is meer in de trant nooit geschoten is altijd mis

18 april 2024 om 12:21

Dat is gebaseerd op een minderwaardigheidscomplex 😉

Zonder gekheid hier moet Feyenoord toch minimaal 40 miljoen voor kunnen vangen.

18 april 2024 om 12:29

Ik heb al redelijk wat Feyenoorders op m'n dak gehad hierover maar ik vind dat ze voor Kocku ook een belachelijjk laag bedrag hebben ontvangen. Leuk hoor doorverkoop maar het is vooralsnog helemaal geen succesvol huwelijk, en daar moet je ook niet op willen gokken. Je absolute sterkhouder en aanvoerder van 22 jaar voor 25 miljoen laten vertrekken terwijl Ajax voor Kudus en Alvarez al 40 miljoen per speler ving... Ja ik weet het, Ajax heeft een andere naam, toch had je voor Kokcu echt wel 35/40 miljoen kunnen vangen denk ik..

18 april 2024 om 12:36

Feyenoord krijgt nou eenmaal minder dan Ajax. Ik zie hier dat Wieffer, Hancko, Timber en Gimenez allemaal 35+ miljoen moeten opbrengen maar de speler van het jaar ging voor 25 en is tot nu toe een flop. Je moet ook een paar succestransfers doen voordat je de astronomische bedragen kan krijgen.

18 april 2024 om 12:36

Jtjevtt, nou er waren afspraken gemaakt met Kokcu. Hij is daarom nog een jaar gebleven en dat heeft het kampioenschap opgeleverd.

In de basis was het dus laag, maar ben blij dat hij nog een seizoen gebleven is.

18 april 2024 om 12:39

Kã¶kcu is inderdaad in de uitverkoop weggedaan en nog naar het oh zo geweldige Benfica ook. Feyenoord moet echt hoger in de boom gaan zitten willen ze structureel doorgroeien of ze moeten tegen PSV (en straks wellicht weer Ajax) op blijven kijken.

@PSV-er! Benfica was dan ook een weinig ambitieuze stap voor de belangrijkste speler van Feyenoord die ook Europees z’n mannetje stond. Waren ook geruchten dat hij naar Spurs kon denk dat dat een stuk beter had gematcht.

18 april 2024 om 13:23

Psv-er!: maar welke Ajax spelers zijn nou eigenlijk echt succestransfers gebleken? Geen een van de gouden lichting spelers is echt een stabiele factor op het hoogste niveau nu, misschien Frenkie maar dat vind ik zelf wat tegenvallen. Ik denk eerder dat het de nasleep is van de geniale CL campagne waardoor Ajax zulke bedragen heeft kunnen vragen. En het feit dat Ajax zo vaak jonge talenten (die zich staande houden in de CL) door laat stromen zal ook meehelpen. Haalt Feyenoord ook een keer de CL halve finale op vergelijkbare wijze dan zullen die spelers ook voor enorme bedragen vertrekken.

Fr010frdam:

Oke, dat is wel een belangrijke nuance. Toch denk ik dat je er meer uit had kunnen halen. Benfica vind ik zelf sportief gezien ook een vreemde keuze van Kokcu. Klein stapje vooruit t.o.v. de Eredivisie maar dan kun je m.i. nog beter bij een subtopper in de PL spelen. En dan had Feyenoord er waarschijnlijk ook een veel mooier bedrag uit kunnen onderhandelen.

18 april 2024 om 13:08

In hoeverre weet een journalist "wat Feyenoord wil".
dat is toch ook gewoon inschatten en dikke duimen werk.

Roze sportkrant als bron. Ga toch weg man. Die weten ook dondersgoed dat ze voor 20 alleen de kleine Hancko kunnen krijgen. Wacht het EK maar af. Dan zullen er heus wel clubs komen voor deze beest van een verdediger. K zie hem wel slagen bij een subtopper in Engeland of een pak em beet Stutgart,die het weer op een ritje lijken te hebben.

Ter vergelijking: Ajax kreeg voor Bassey ook 20 miljoen

18 april 2024 om 12:25

Ik weet nog steeds niet wat ik gekker vind. Dat ze het betaalden of dat ze het ook weer terug kregen.

18 april 2024 om 19:58

Sowieso dat Ajax het betaalde. Dat hij voor Engelse clubs nog wat waard was, komt door die home grown onzin en het grote geld in de PL. Krijg je straks ook met Forbs. En Bassey had natuurlijk wel kwaliteiten, alleen paste hij totaal niet bij Ajax - die is puur gescout op een EL finale. Dan zit je met Hancko qua kwaliteit veel hoger maar qua marktwaarde maar een beetje. Ik denk dat Feyenoord moet wachten tot na het EK, Slowakije zit in de poule met Belgie, Roemenie, Oekraine. Die moeten kunnen doorgaan en daar moet Hancko zich kunnen laten zien (meer dan bij Feyenoord internationaal, Feyenoord had een beetje pech dit seizoen in Europa). Dan kom je denk ik ver boven zo'n raar bedrag voor Bassey uit.

Sportief gezien geen stap vooruit. Napoli valt buiten Europees voetbal als het zo door gaat. Mooie culturele stad, groot stadion, fanatiek publiek maar is dat een stap voorwaarts??? Al deze punten heeft Rotterdam ook trouwens 😬. Begreep vanuit z’n interviews (Fey Magazine oa) dat z’n volgende stap sportief gezien wel echt omhoog moet zijn.

18 april 2024 om 12:22

Natuurlijk een stap vooruit. Topcompetitie bij een team dat normaal altijd Europees voetbal haalt.

18 april 2024 om 12:25

Wauw geen stap vooruit . En dan zeggen dat ajacieden arrogant en het hoog in hun bol hebben.. Feyenoorders kunnen der ook wat van

18 april 2024 om 12:44

@nwe28,
Ik vind Napoil sowieso een stap vooruit. Serie A, speelt normaal gezien gewoon CL en doen mee bovenin mee.
Kuijt drukt zich blijkbaar ongelukkig uit, maar legt het hieronder uit dat hij doelt op het feit dat ze komend jaar wellicht niet eens Europees halen en dat het daarom sportief minder interessant is.

Stop alstublieft met alles maar arrogant te noemen. Hij zegt nergens dat Feyenoord de beste is.

18 april 2024 om 12:49

Dank U!

18 april 2024 om 12:27

@kuyt007,

Realiteit is ver te zoeken, niet ?

Feyenoord naar Napoli geen stap vooruit noemen?

Napoli speelt al vanaf 2010 onafgebroken EL/ CL. Met enkele kwartfinales en halve finales ertussen.

Daarbij draaien ze (bijna) altijd mee in de top van Italië.

Denk als je buiten Rotterdam om, aan een miljoen mensen zou vragen Napoli of Feyenoord, dat er ruim 995duizend zouden kiezen voor Napoli.

18 april 2024 om 12:33

Bedoel sportief met CL voetbal! Dat is toch realiteit? Snap dat de club en competitie hoger aangeschreven staat, daar ging het mij niet om.

18 april 2024 om 12:45

Het gaat ook om het momentum hè. Valt er nu eer aan te behalen bij Napoli? Wat zijn de plannen? Persoonlijk zou ik liever bij Feyenoord meedoen om de titel met CL voetbal dan deel uitmaken van een minder presterend Napoli.

18 april 2024 om 12:55

Klopt mee eens, wellicht had ik dat er bij moeten zetten bij mijn post 😉

18 april 2024 om 12:28

'Sportief geen stap vooruit'. Aldus Kuyt007. Kan je zo inlijsten

18 april 2024 om 12:30

Brrr en dan worden wij Ajacieden arrogant genoemd 🤣

18 april 2024 om 12:35

Bedoel er niks arrogants mee. Zo interpreteren sommige m’n reactie. Bedoel sportief in de zin van CL voetbal. (Bij t schrijven had ik dat al door, alleen als er op dat moment zoveel reacties op VZ worden geplaatst, blijft het typen hangen, dus dacht laat maar. Reageer wel in een andere comment wat ik bedoelde . Dat terzijde 😬)

18 april 2024 om 12:58

Valt me vooral op dat verschillende Ajacieden proberen om het stempel van arrogantie op Feyenoord te drukken, maar als je dan om voorbeelden vraagt over arrogante Feyenoorders dat ze dan eigenlijk niks hebben.

Ook in dit geval is Kuijt niet arrogant als je zijn toelichting ook leest. (Je hoeft het nog steeds niet eens te zijn met zijn toelichting, maar het is dus totaal niet arrogant)

18 april 2024 om 13:03

Ik druk de stempel arrogantie niet zo snel op Feyenoorders hoor. De toelichting kwam pas na mijn reactie.

Maar stellen dat Napoli een sportieve stap achteruit is t.o.v. Feyenoord vind ik nog steeds een bizarre uitspraak. Alleen al als je kijkt naar de competitie waarin beide teams spelen. Dan zou je kunnen zeggen dat Feyenoord sportief interessanter is dan Man United, is ook onzin.

18 april 2024 om 13:09

Geen stap vooruit is iets anders dan een stap achteruit

Los daarvan zullen er wellicht ook clubs komen die wel CL en een van de topcompetities spelen.

18 april 2024 om 13:14

Klopt reactie was erna, maar toch interpreteren sommige het als “arrogantie”! Ik heb het ook nergens over een stap achteruit 😉. Ik vraag me alleen af na het lezen van z’n interview (wat ik ook poste) of dit een stap voorwaarts is die hij voor ogen heeft. Maar goed zal de strijdbijl begraven ookal had ik die niet 😬 (fair and square)

18 april 2024 om 13:18

Ik heb 'geen stap vooruit' vrij geinterpreteerd als 'een stap achteruit' maar dat hoeft natuurlijk ook niet de insteek te zijn. Ik zie na je nuance ook wel dat je het minder arrogant bedoelde dan hoe ik het las Kuyt, geen zorgen.



Hahaha verspilde tijd voor alle partijen. 20 miljoen, wat een gekke! Wat zat er op die pizza joh.

Feyenoord verkoopt meestal voor te weinig, maar dit zou wel erg extreem zijn. Zelfs 30m klinkt als een erg goede deal voor een kopende club.

Als dit waar zou zijn, is het een regelrechte belediging. Direct de prullenbak in.

20 mlijoen is natuurlijk te laag, maar mensen die roepen dat minimaal 35 miljoen moet zijn, zijn ook de weg kwijt.

Waar ga je dat krijgen voor een speler die Europees zichzelf nog niet heeft bewezen ?

Denk dat je ergens tussen de 27 en 32 miljoen moet gaan zitten.

18 april 2024 om 12:36

35 miljoen moet zeker wel haalbaar zijn voor Hancko.
Hancko zichzelf Europees nog niet bewezen? Wat moet je doen om jezelf te bewijzen als verdediger? In de CL en tegen AS Roma fantastische potten gespeeld, vorig seizoen in de EL zich ook redelijk makkelijk staande gehouden en daarnaast international die van de zomer naar het EK gaat.

Wanneer heb je jezelf dan Europees wel bewezen?

18 april 2024 om 12:37

Hij heeft zich Europees al 2 seizoenen bewezen,maar los daarvan: dat gebeurt eigenlijk best heel vaak dat die bedragen betaald worden voor iemand die zich echt Europees niet bewezen heeft

18 april 2024 om 12:48

Hancko speelde vrijwel alle Europese wedstrijden uitstekend. Maakte zelfs de 1-2 tegen Atletico uit, toch het grootste affiche van het Europese seizoen voor ons. Veel meer had ie tot nu toe niet kunnen doen.

18 april 2024 om 12:53

hahah jeroentje weer hoor. Europees niet bewezen? Wat moet hij nog meer doen in de CL wedstrijden om zich te bewijzen? 3x scoren en de bal 33x van de lijn halen?
Als je zegt dat Geertruida er niet ongeschonden uit kwam in die wedstrijden oke, maar Hancko was letterlijk iedere wedstrijd een van de beste spelers.

18 april 2024 om 13:26

@fr010,

Atletico is de moeilijkste tegenstander geweest, waar je 6 doelpunten incasseert in 2 wedstrijden.

Daarnaast is Roma je moeilijkste geweest, een team dat bijna alleen maar verdedigd, daar krijg je er ook 6 tegen in 4 wedstrijden.

Tegen Midtylland krijg je er ook 4 tegen in 2 wedstrijden.

Dan kun je zeggen dat dat niet aan hem ligt, maar om 35-40 miljoen waard te zijn, moet je toch ook wel kwaliteiten hebben waarmee je je verdediging fatsoenlijk kan neerzetten.

Op Atletico(waar je er 6 tegen krijg in 2 wedstrijden) na heeft Feyenoord ook nog geen een hoogvlieger gehad, dat bedoel ik met Europees niet laten zien.

18 april 2024 om 13:32

j3ro3ntj33__ hoe kun je nou zo simpel statistieken overal op los laten. Daar wel of niet de 0 of zoveel tegengoals.
Dat is net zo simpel als zeggen dat gimenez al maanden draait als een trein want feyenoord scoort elke week goals. Of zeggen dat hato nog maar 100 euro waard is omdat ze er al 56 tegen hebben gekregen.

18 april 2024 om 13:42

Atletico kreeg er 5 tegen in 2 wedstrijden tegen Dortmund. Echt allemaal verdedigers die geen 35 miljoen waard zijn.

Liverpool kreeg er 3 tegen in 1 wedstrijd tegen Atalanta (toch een tandje minder dan Atletico), Virgil is ineens geen 35 miljoen meer waard?

En dan ook nog een wedstrijd van 1,5 jaar geleden erbij betrekken hahahahaha wat een grap zeg

18 april 2024 om 17:28

Jeroentje heeft nu 6 meningen tegen in 1 thread....zijn mening zal ook niet veel meer waard zijn.

18 april 2024 om 15:05

j3ro3ntj33__,

Linksbenige verdedigers zijn schaars, vervolgens kan Hancko zowel centraal als linksback spelen (ook schaars). Hij speelde met zijn land op verschillende toernooien in totaal iets van 40 wedstrijden ofzo. Met Feyenoord speelde hij meer dan uitstekend Europees en nationaal is hij natuurlijk ook solide. Tel daarop dat hij een contract heeft tm 2028 dan is 35 miljoen Euro ineens niet eens zoveel geld meer met de huidige prijzen.

Net even het artikel vertaalt en gelezen. Er is dus een auteur die met ideeën komt voor transfertargets in de zomer. Mocht Osimhen verkocht worden draagt hij enkele spelers aan.
Waaronder Hancko die al tijden op een lijstje staat (was al bekend).
Hij geeft aan wat hij verwacht dat de Laurentiis gaat bieden en wat hij denkt Feyenoord te willen hebben.

Ik vind het toch wel weer heel knap hoe een artikel verdraaid kan worden om wat meer views te krijgen. Tevens een pushmelding hiervoor gehad, alleen maar gebaseerd op gebakken lucht dit nieuws...

Feyenoord en onderhandelen over transferbedragen.....geen goede combi😅😅

20 miljoen? Geloven ze daar in sprookjes of gebruiken ze allemaal nog de restanten van het poeder van Maradona?

We weten dat we bij Feyenoord graag voor te weinig verkopen maar 20 miljoen voor Hancko is in mijn ogen gewoon een absolute belediging. Ongeveer de beste speler van de Eredivisie die het in de CL heeft laten zien en een international is die zometeen een EK gaat spelen. Als Hancko voor minder dan 35 miljoen weg gaat vreet ik echt m'n schoen op.

Voor 20 miljoen kunnen ze misschien een Hato of Bosgacli krijgen.

18 april 2024 om 12:39

International is die wel ja, maar voor welk land ookalweer ? Hahaha

18 april 2024 om 12:47

Naja Slowakije doet gewoon mee aan het EK, net als in 2016 en 2020. Kunnen wij niet zeggen

18 april 2024 om 12:50

Klopt, maar benoemen dat iemand International is vind ik altijd zo'n onzin.

Waar was Slowakije eigelijk afgelopen WK?

18 april 2024 om 12:54

Je kan lacherig doen over het land waar hij vandaan komt maar wat zegt dat? Precies helemaal niets. Afgelopen jaren heeft dat land zich toch sterk ontwikkeld.
En volgens mij wordt zo'n beetje bij elke speler van Ajax, PSV, AZ etc altijd maar benoemd dat die spelers international zijn maar owee als het een speler van Feyenoord betreft want dan doet het het er niet toe.

18 april 2024 om 13:28

Hier maak je jezelf zo klein mee.

Alsof Feyenoord het achtergestelde kindje is.

Ik persoonlijk vind het bullshit om te benoemen of iemand international is, of die nou voor Ajax, PSV of Feyenoord speelt.

International zijn van Brazilie dat verhoogt vaak nog wel de waarde, maar voor de rest boeit het geen reet.

18 april 2024 om 13:38

Als je international bent kan je je laten zien op internationale toernooien, doe je dat goed, verhoogt dat je marktwaarde. Zo werkt dat gewoon.

18 april 2024 om 17:22

@masterbry
Dus jij denkt dat Hancko hetzelfde waard zou zijn als hij niet eens het nationale elftal van Slowakije zou halen?

Zoals Migi terecht aangeeft, kan een aardig EK er zomaar een paar miljoen bij schrijven in een speler z'n "marktwaarde".

Lijkt me een rare transfer. Napoli speelt volgens mij Conference League volgend jaar. Zou als ik Hancko was een betere club afwachten. En voor 20 miljoen mag ie lekker bij ons blijven.

Dit artikel is overigens gebaseerd op geen enkel feit. Gewoon hersenspinsels van een journalist.

Hahaha 20.. tegenbod doen voor 30+ Osimhen.

Natuurlijk, Dennis te Kloese met een mijter en een staf...

Mooie club voor hem, toch wel een aardig niveau'tje hoger al denk ik dat Feyenoord hier financieel wel wat meer kan pakken.

Snap niet dat jullie de uitspraken van de Napoli voorzitter nog enigszins serieus nemen. De man heeft al 20 jaar niets nuttigs meer gezegd

Lijkt Marktplaats wel: “Hi ik heb interesse in je 50 inch OLED tv, voor 50 euro kom ik hem vandaag ophalen”.

Snap dat het een openingsbod is maar 20 miljoen is wel erg laag zeg. Zeker omdat hij nog een lang contract heeft ook. Zou minimaal 35 miljoen vragen als Feyenoord zijnde voor Hancko. Zeker omdat Napoli ook nog een ruim geldbedrag gaat krijgen voor Osimhen aankomende zomer, door die clausule.

Voor 20 miljoen mogen ze 1 van zn schoenveters hebben.
Niet minder dan 40 miljoen en eigenlijk 50, maarja het blijft een speler van Feyenoord.

Ik vind het maar een overschatte verdediger. Prima hoor, zeker voor de Eredivisie, maar ik zie hem een ploeg als Napoli bijvoorbeeld niet beter maken. Die zijn toch wel betere verdedigers gewend in de afgelopen 5 jaar. Volgens mij vallen vooral mensen uit Rotterdam bijna over elkaar heen om te vertellen dat ze 'nog nooit zo'n goede verdediger' hebben gezien in de Eredivisie. Nou ja, een kinderhand is snel gevuld zullen we maar zeggen.

18 april 2024 om 14:35

Overschat? Misschien eens wat vaker naar Feyenoord kijken. Dit is een fantastische speler die iedere wedstrijd een stabiel en hoog niveau haalt, zowel nationaal als internationaal. Deze jongen bezit alles.

18 april 2024 om 15:00

@zeitgeist: Hancko is al 2 jaar veruit de beste verdediger in de eredivisie en ook Europees hield ie zich zeer makkelijk staande. Heeft absurd weinig overtredingen nodig,pakt eigenlijk nagenoeg nooit een gele kaart en scoort best veel voor een verdediger. Kan linkscentraal en linksback. Komt nog eens bij dat veel mindere spelers die vanuit Nederland naar de serie A zijn gegaan het daar fantastisch doen (Schuurs,Beukema o.a) dus dan moet dat bij Hancko helemaal goedkomen

18 april 2024 om 16:58

Heb anders genoeg supporters van andere clubs hun bewondering voor Hancko zien uitspreken.

Openingsbod van 20. Feyenoord vraagt 40; conclusie akkoord voor 31,5m

Volgens een Italiaanse krant gaat er een openingsbod van 20 komen en volgens die Italiaanse krant zet Feyenoord in op 30
Zullen we maar gewoon even afwachten tot er serieuze bronnen met nieuws komen!
De tijd van moeten is Feyenoord al een tijdje voorbij

15 miljoen waard want Hato heeft meer artikelen gehad hier op VZ om wat voor wonder talent het wel niet is.

20 miljoen hahaha. Belediging. Echt een enorme klasbak dit, die jongen heeft echt alles. 32/35 miljoen moet deze geweldenaar zeker minimaal opleveren.

Niemand weet wat Feyenoord met Hancko heeft afgesproken toen hij recent heeft verlengd tot 2028. Hij kon na vorig seizoen ook al weg.

18 april 2024 om 15:08

Klopt, maar ze gaan natuurlijk niet zijn contract verlengen van 2027 naar 2028 om de afspraak erbij te maken dat hij in de zomer van 2024 voor een uitverkoop prijsje weg mag. Wat is dan het punt van een contractverlenging geweest?

18 april 2024 om 17:24

Dat geintje hebben ze met Kokcu wel geflikt. Dus ben er helemaal niet van overtuigd dat ze niet met meerdere spelers zulke dealtjes sluiten.

Hop het niet overigens.

18 april 2024 om 17:00

En hij wilde toen zelf niet weg en gaf laatst aan alleen te vertrekken bij een grote sportieve stap. Daarbij,Te Kloese gaf aan geen gelimiteerde transfersommen meer op te nemen

Feyenoord heeft volgens mij iets van 8,5 miljoen Euro betaald voor Hancko die gaan ze nu echt niet verkopen voor 20 miljoen Euro, hij heeft ook nog een vierjarig contract (2028).

Gelukkig zegt de LA Gazzetta dit want 30 miljoen is te weinig voor hem. een vast bedrag van 35 miljoen wat door verdere verkopen op kan lopen tot 40 lijkt mij meer aannemelijk.

Zeker als hij een goed WK gaat spelen.

Zijn marktwaarde is minimaal 35 mln. Voor minder dan 30 mln exclusief bonnussen/doorverkooppercentage moet Feyenoord hem niet laten gaan. Ik begrijp het openingsbod wel van Napoli. Mensen moeten niet verwachten dat Napoli gelijk de jackpotprijs bied zoals Liverpool deed voor Nunez bij Benfica(100 mln). Terwijl Benfica de helft in gedachte had..

Belachelijk,ze zijn niet goed wijs😡😡😡 Vind em op dit moment net zo goed als de Ligt en die ging bij Ajax weg voor 100 miljoen? Zeker ook nu hij begint te scoren en tot 2028 vastligt.Minimaal 60 miljoen anders niet doen.

Frappant hoe iedereen dit zomaar voor waarheid aanneemt, zowel bod als verwachting. Ben er trouwens van overtuigd dat geen enkele speler van Feyenoord ook maar in de buurt gaat komen van wat de meeste hier denken qua prijs.

Openingsbod is een spel. De bomen groeien in deze tijd niet meer in de wolken. Hancko gaat sowieso weg omdat hij goed is, zich wil ontwikkelen op een hoger niveau en financieel onafhankelijk wil worden. Dat alles zijn de feiten die spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren