Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verratti slachtoffer van miljoenenroof in luxe vakantievilla Ronaldo

Laatste update:

De Spaanse politie heeft de jacht geopend op inbrekers die voor ruim 2,8 miljoen euro aan spullen en geld hebben gestolen uit het vakantiehuis van Marco Verratti, meldt Marca. De diefstal vond zondagochtend plaats op het moment dat de Italiaan van Paris Saint-Germain en zijn vrouw niet in de woning aanwezig waren. Volgens de lokale pers is het vakantiehuis een bezit van Ronaldo, het Braziliaanse voetbalicoon en eigenaar van Real Valladolid.

Er werd niet alleen cashgeld gestolen uit het huis op Ibiza. Naar verluidt zijn er ook meerdere kostbare horloges en sieraden van Verratti en diens vrouw weggenomen. De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal en kon maandagavond nog niet met details naar buiten treden. Ook de middenvelder zelf heeft nog niets naar buiten gebracht. Verratti had zijn vakantie naar Ibiza niet gedeeld op zijn Instagrampagina.

Zijn vrouw, het Franse model Jessica Aïdi Verratti, had dat wel gedaan. Zij plaatste meerdere video’s op Instagram vanaf het vakantieadres. Aïdi heeft zo’n 500.000 volgers op het populaire medium. Het vakantiehuis is gelegen in het zuiden van het Spaanse feesteiland. Een erg geliefd gedeelte onder voetballers. Ronaldo en zijn vrouw Celina Locks hebben nog geen mededelingen gedaan over het incident. Ook heeft de Braziliaan nog niet bevestigd dat het om zijn huis gaat.

Deze zomer vonden er al meerdere incidenten plaats waarbij voetballers het slachtoffer werden van diefstal. Emerson Royal was doelwit van een gewapende overval waarbij de Braziliaanse politie meerdere keren schoot. Dani Olmo van RB Leipzig werd beroofd van zijn Rolex met een waarde van bijna 30.000 euro. Zijn broer raakte gewond bij het incident. Ook Jordan Teze werd op zijn vakantieadres in het Griekse Mykonos overvallen. Over die inbraak kwam weinig informatie naar buiten, behalve dat de PSV’er van meerdere waardevolle spullen werd beroofd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreselijk dat dit kan gebeuren. Toch vraag ik me af als je zo welvarend bent en zulke waardevolle spullen hebt waarom je dan niet inzet op beveiliging. Wellicht is het ook maar gissen.
Zou het vreselijk vinden om beroofd te worden met name de psychische effecten.

28 juni 2022 om 13:50

Ze waren er gelukkig niet zelf bij en het was niet hun eigen huis, dat verandert een hoop aan de zaak psychologisch gezien. Buiten emotionele waarde die die spullen eventueel hadden is het gelukkig hoogstens een kwartaal aan salaris dat dit Verratti zou kosten als de daders niet worden gepakt.

28 juni 2022 om 14:27

een kwartaal aan salaris...dus als je 80k per jaar verdient, is dat vergelijkbaar met een diesftal van je spullen van 20k. Dan zou volgens mij iedreen ook enorm balen. Dus Verratti natuurlijk ook.
OT: nu banken geen cash geld meer hebben , postkantoren niet meer bestaan richten criminlelen zich op andere "makkelijke" doelwitten. Helaas zijn dit voetballers geworden, jonge gozers met veel geld en blingbling. Schandalig natuurlijk, maar makkelijk geld verdienen via criminaliteit is van alle tijden en zij zullen zich gaan beveiligen, althans de groten, en dan switchen ze weer naar andere doelwitten....

28 juni 2022 om 14:19

Hi Prem, wat ik niet begrijp. Daarom heb ik zelf ook niets van het aandachtvragende social media, zoals Instagram, Snapchat, TikTok en al die onzin. Onderzoek heeft uitgewezen dat heel veel criminelen, daar hun informatie vandaan halen. Dus uit posts zoals vrouw van Verrati, leer van alle gevallen om je heen zou je denken. 😑

28 juni 2022 om 14:20

Als beveiliger in Nederland mag je bijvoorbeeld al geen wapen dragen. Mocht een georganiseerde groep inbreken en je hebt 2 of 3 beveiligers met beperkte middelen vraag ik me af of ze veel kunnen doen

28 juni 2022 om 15:06

Heb je enig idee hoe duur het is om je huis 24/7 te laten beveiligen?

Ik niet, maar als je uitgaat van een uurtarief van 50 euro (een snelle Google zoekopdracht geeft 35ish euro aan en dat zou dan tegen de onderkant zitten) ben je dus zo'n 440.000 euro per jaar kwijt per persoon. Met een beveiliger kom je er niet. Met twee ook niet, en met drie ook niet. En dan zit je nog met het probleem dat dit soort bedrijven hun personeel waarschijnlijk niet overal wapens mogen geven, die de criminelen wel hebben.

De opmerking die jij maakt wordt altijd maar snel geroepen door mensen, want ja, voetballers zijn rijk en zullen het wel kunnen missen. Maar er zal wel een goede reden zijn dat voetballers dit zelden doen.

Kansloos natuurlijk, heel vervelend voor Verratti. Overigens wel opmerkelijk dat er 2,8 miljoen aan spullen kan worden buitgemaakt op een vakantieadres - zelfs met dure horloges en sierraden moet je dan flink je best doen op vakantie.

28 juni 2022 om 14:30

Zat ik ook aan te denken hahaha..maar met die rare voorkeur voor richard mille horloges of patek phillipe (een ordinary rolex heeft jeffrey de loodgieter inmiddels ook) van voetballers tegenwoordig zit je zo op een paar ton per horloge.....
Vandaar dat ze zon gewild slachtoffer zijn ook, er valt echt veel te ahlen. Als ik zon Depay en Promes zie in Ghana,'fully loaded, denk ik ook hoe hebben die dat overleefd joh...

28 juni 2022 om 15:00

Heb je die beveiligers van Depay gezien? die gasten zijn reuzen

28 juni 2022 om 15:17

Heeft depay helemaal niet nodig.

Hoe kan Jordan Teze overvallen worden. Zijn broer is Jozo

Uitermate vervelend natuurlijk. Eerste wat wel in me opkomt: waarom zou je in vredesnaam voor 2,8 miljoen aan spullen meenemen op vakantie?!

28 juni 2022 om 14:09

Ik had precies dezelfde gedachte. Wat moet je dan wel niet in vredesnaam allemaal bij je hebben om aan zo'n giga bedrag te komen??

28 juni 2022 om 14:10

DieGelbeReds. Meenemen of daar gekocht? Denk eerder het 2e. Of wellicht meegenomen omdat zij bang waren dat er dan ingebroken zou worden in hun huis. Al kan het natuurlijk ook zo zijn dat zij er jaren komen en een bepaalde verzameling daar hebben liggen. Denk niet dat koffers vol mee sjouwen om het meer te kunnen nemen voor op de vakantie

29 juni 2022 om 11:40

Oh als ze er voor 2.8 miljoen aan spullen hebben gekocht is het wel normaal idd 😁😉

28 juni 2022 om 14:16

Diegelbereds artikel had je niet helemaal goed begrepen denk ik, volgens mij waren die artikelen al in de woning.

28 juni 2022 om 14:27

En waarom geen kluis?

Domme vrouw die haar privé blootstelt en vertelt waar ze zich bevindt als miljonair met haar populaire man

Waarom kunnen mensen hun welvaart niet voor zichzelf houden?

Tuurlijk je blijft met je poten van andermans spullen af. Maar deze Instagram aandachtsvrouwen moeten ook eens gaan nadenken en niet naïef doen.

28 juni 2022 om 14:34

Jsmooth en de rest van de overvallen kwam natuurlijk ook door hun vrouwen. Wat een rare opmerking. Het is heel simpel blijf met je poten van spullen af die jezelf niet gekocht, gekregen of gehuurd hebt. Pak die gasten en zet ze samen op een eiland dan moeten ze wel werken om te overleven.

28 juni 2022 om 15:03

Ze willen shinen en het laten zien. Alsnog treurig Maargoed.

28 juni 2022 om 15:56

En nu "shinen" de daders met hun sieraden

Zoveel voetballers die worden berooft laatste jaren..

Is niet leuk maar hij zal wel verzekerd zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren