Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Celtic: Rodgers neemt besluit over Japanse goaltjesdief

Laatste update:

Kyogo Furuhashi lijkt fit genoeg om dinsdagavond te starten namens Celtic tegen Feyenoord, zo blijkt uit de vermoedelijke opstelling die diverse Schotse media hebben gemaakt. De 28-jarige Japanse spits is de absolute sterspeler van the Boys en liet zich afgelopen zaterdag tegen Dundee FC (3-0 winst) wisselen wegens een schouderblessure. Tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel in De Kuip liet manager Brendan Rodgers echter weten dat Furuhashi gewoon inzetbaar is.

Feyenoord-trainer Arne Slot sprak tijdens de persconferentie ook over Furuhashi, die het net namens Celtic makkelijk weet te vinden. “Dat hij meespeelt is jammer voor ons. Hij is een heel goede speler voor Celtic en ik vond hem in Japan al een goede speler. Volgens mij was hij toen nog rechtsbuiten. Hij is een van de beste spelers bij Celtic, dus we moeten altijd op onze hoede zijn voor de bedreiging die hij vormt.” Furuhashi krijgt in De Kuip te maken met Feyenoord-aanvoerder Gernot Trauner en Dávid Hancko, die beiden de duels niet schuwen.

Hoewel Tom Beugelsdijk als analist in de FC Rijnmond Podcast aangaf dat hij de blessure van Furuhashi in het ‘achterhoofd zou houden’, gaf Slot zelf maandag al aan dat zijn spelers de Japanner niet gaan ‘testen’ op zijn fysieke klachten. “Wij zijn niet het team dat hem iets gaat aandoen waardoor hij gewisseld moet worden. Een van mijn assistenten zou hem waarschijnlijk als speler al een klap hebben gegeven in de spelerstunnel voor de wedstrijd”, grapte Slot, doelend op assistent-trainer John de Wolf, over wie vroeger wilde verhalen gingen.

Furuhashi lijkt dus te starten namens Celtic, bij wie verdediger Nat Phillips momenteel een groter twijfelgeval is. De mandekker kwam deze zomer over van Liverpool en zou ook bij Feyenoord op het lijstje hebben gestaan. Indien Phillips niet kan spelen, wordt zijn plek overgenomen door Gustaf Lagerbielke of Liam Scales. De Japanse middenvelder Reo Hatate lijkt sowieso terug te keren als basisspeler, nadat hij eerder dit seizoen kampte met een spierblessure. De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic is dinsdagavond om 21:00 uur live te zien op RTL 7.

Vermoedelijke opstelling Celtic: Hart; Johnston, Phillips, Scales, Taylor; O'Riley, McGregor, Hatate; Maeda, Furuhashi, Palma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

fururhasi, een zeer intelligente spits, hij is aan de kleine kant en fysiek niet sterk, maar gaat zeker zijn duels aan en wint ze vaak op felheid. snel en wendbaar. het centrale duo moet opletten voor zijn gevaar. maeda net zo een type speler maar dan vanaf de linkerkant. let ook op een zondagschot van turnbull want die willen er nog wel eens in gaan van buiten de 16. ik verwacht dat feyenoord dit kan winnen, maar onderschat celtic niet.

Een heel mooi affiche vanavond en vanaf mn vakantieadres ga ik daar goed voor zitten. Hoewel celtic qua recente naam de minst indrukwekkende tegenstander uit de poule is denk ik dat ze vanavond menig voetbalkijker versteld kunnen laten staan. Ze spelen alles behalve het Schotse vechtvoetbal dat we gewend zijn en zijn technisch een stuk beter dan de Rangers.

19 september 2023 om 16:05

Mazzelaar. Ik zit net in het vliegtuig terug naar huis vanavond...maar ik schijn wifi te kunnen regelen in het vliegtuig dus hopelijk gaat het lukken. Zou meteen de eerste keer zijn dat ik me niet verveel

19 september 2023 om 16:33

ik ben net thuis, maar zit met een enorme jetlag voor de buis

Ik ken weinig spelers van Celtic. Joe Hart, Cameron Vickers en Nathan Philips zijn mij wel bekend waar Philips best een redelijke cv is. Cameron Vickers is geblesseerd. Ik heb zojuist even Celtic opgezocht en de spelers waar we voor meoten uitkijken zijn de Japanse spits Furuhashi en de middenvelder O'riley. Deze twee spelers hebben de meest g/a van Celtic.

Als ik het spelersmateriaal naast elkaar zet heb ik vertrouwen in vanavond. Echter ben ik mij ervan bewust dat Brendan Rodgers een goede coach is en zijn teams goed verzorgd voetbal laat spelen. Voor Feyenoord is dit de grootste kans op 3 punten, dit zal voor Celtic net zo gelden.

Spelen wel leuke spelers bij Celtic. Zelf erg gecharmeerd van Furuhashi en O'Riley, maar hebben daarnaast nog een peleton Aziaten met fijne voetjes. Gun Feyenoord de wereld, maar evenens zonde mocht Celtic vierde zou eindigen.

19 september 2023 om 14:01

En dan eerste worden op doelsaldo met iedereen 8 punten... flash back

@ Voetbalzone. De mannen van Celtic worden "the Bhoys" genoemd.. jullie vergeten de H

Feyenoord is zeker niet kansloos

19 september 2023 om 16:14

Gewaagde uitspraak

Dit word een 4-1 voor Feyenoord. Schat Celtic in van niveau FC Utrecht. Denk dat we Celtic een aardig voetballesje gaan leren

19 september 2023 om 16:28

Ik denk wel dat Feyenoord aan het langste eind zal trekken, maar Celtic vergelijken met Utrecht is wel een beetjeoverdreven. De selectie van Celtic heeft een totale marktwaarde van ruim 120 miljoen en die van Utrecht is 46 miljoen, dat is nogal een verschil. Feyenoord is thuis gewoon favoriet, maar Celtic zou ook bovenin meedraaien in de Eredivisie vermoed ik.

19 september 2023 om 16:51

Helemaal met jou eens. Celtic zou steevast bij de eerste 5 mee doen. Dit is gewoon een vrij lastige pot. Ik verwacht thuis een kleine overwinning en uit een gelijkspel.

1 goede schouderduw van onze muur Trauner en hij mag er weer uit met een schouder blessure.

Alle gekheid, als je wilt presteren wil je natuurlijk winnen van de beste spelers. Ben benieuwd hoe Feyenoord zich staande houd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren