Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Hirving Lozano keert terug in de selectie

Laatste update:

PSV kan zaterdag tegen Vitesse de volgende reuzenstap richting de aanstaande landstitel zetten. De Eindhovenaren nemen het in het eigen Philips Stadion op tegen hekkensluiter Vitesse, dat een wonder nodig heeft om zich te handhaven. PSV-trainer Peter Bosz kan weer over Hirving Lozano beschikken, al lijkt de Mexicaan op de bank te beginnen. Het duel begint om 16:30 uur en is te zien op ESPN 2.

Walter Benítez is de vaste doelman van PSV en zal ook tegen Vitesse zijn doel schoon proberen te houden. In de achterhoede worden er evenmin wijzigingen verwacht. Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) zijn de backs, terwijl de verwachting is dat Jerdy Schouten centraal achterin de voorkeur krijgt boven André Ramalho. Olivier Boscagli is als linkercentrumverdediger zeker van zijn plek.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook op het middenveld heeft Bosz in principe geen reden om wijzigingen door te voeren ten opzichte van de klinkende zege op AZ (5-1). Als dat blijkt de kloppen, verschijnen Joey Veerman, Mauro Júnior en nummer 10 Guus Til aan de aftrap. Lozano is hersteld van blessureleed en keert terug in de selectie, al ligt het in de lijn der verwachting dat de Mexicaan als invaller zijn rentree mag vieren. Malik Tillman zou dan andermaal linksbuiten staan. Spits Luuk de Jong rekent aan de rechterkant op Johan Bakayoko.

PSV moet het nog stellen zonder de nodige aanvallende krachten, al vermoedt het Eindhovens Dagblad dat Ismael Saibari en Ricardo Pepi tegen sc Heerenveen, op 25 april, weer beschikbaar zijn. Daarentegen komt Noa Lang dit seizoen mogelijk niet meer in actie. Donderdag belandde de volgende speler in de ziekenboeg: Isaac Babadi. De aanvallende middenvelder liep een knieblessure op en is ‘in principe’ klaar dit seizoen.

Vitesse


Vitesse kon afgelopen weekend tegen NEC niet over Anis Hadj-Moussa beschikken en het Algemeen Dagblad verwacht dat de Algerijn tegen PSV op de bank begint. In tegenstelling tot Hadj-Moussa zullen Marco van Ginkel, Davy Pröpper, Mexx Meerdink, Fodé Fofana en Miliano Jonathans wegens verschillende blessures zeker geen minuten maken.

De voorbereiding op het duel, dat eigenlijk gewonnen moet worden, verliep bepaald niet vlekkeloos. Zo moest trainer Edward Sturing de training op zowel donderdag als vrijdag laten schieten wegens griep. Sterspeler Hadj-Moussa deed op de afsluitende training mee bij de reserves en lijkt dan ook geen basisspeler te zullen zijn. Een flinke aderlating voor Vitesse, dat momenteel zeven punten verwijderd is van plek zestien en acht van de nummer vijftien.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Til, Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Arcus, Isimat-Mirin, Hendriks, Pinto; Aaronson, Tielemans, Meulensteen; De Regt, Buitink, Boutrah.

Bekijk PSV - Vitesse live op ESPN via Ziggo!

PSV - Vitesse:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vanmiddag lekker in het stadion! Hopelijk een gala voorstelling met veel doelpunten. Kampioenschap is zowat binnen, heerlijk!

Zou Tillman graag op tien zien vandaag.

13 april 2024 om 14:45

Ik had dit seizoen graag iets meer minuten willen zien voor Sambo (heeft nu geen zin meer), Land, Pepi etc. Geef ze eens een goede 25 minuten ipv 4-8 minuutjes. Voor de rest natuurlijk weinig te klagen .. in Eindhoven!

Ik heb niet veel aan te merken op de hier gepresenteerde vermoedelijke opstelling behalve de positie van Schouten. Tegen Vitesse zie ik geen directe noodzaak Schouten in de verdediging te positioneren ten behoeve van voetballend vermogen en opbouw van achteruit. Ik zou de tandem Veerman-Schouten in ere houden op het middenveld. Als PSV snel weet te scoren zie ik Vitesse volledig instorten en kan het 5-0 worden, of 6-0 of 7-0. Als het lang 0-0 blijft verwacht ik helaas toch weer een stroperige wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren