Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeer: ‘Ik maak me niet zo druk, ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt’

Laatste update:

Kenneth Vermeer keerde na de winterstop terug onder de lat bij Feyenoord, doordat Justin Bijlow in januari een voetblessure opliep. Het contract van de 33-jarige sluitpost loopt nog tot medio 2020 en het is nog onduidelijk wat er met hem gebeurt als zijn concurrent weer fit is. In gesprek met het Algemeen Dagblad benadrukt Vermeer dat zijn contract ‘gewoon’ nog doorloopt.

“Ik heb nog niets gehoord, maar ik heb gewoon een doorlopend contract”, zegt Vermeer. Hij werd door Feyenoord in 2014 overgenomen van Ajax en was in zijn eerste twee seizoenen de eerste keuze onder de lat bij de Rotterdammers. Mede door blessureleed verloor de doelman in seizoen 2016/17 zijn basisplaats aan Brad Jones, waardoor hij vorig jaar op huurbasis naar Club Brugge besloot te vertrekken. Dit seizoen was Bijlow in principe de eerste doelman, maar door blessureleed van de jonge sluitpost speelde Vermeer tot dusver achttien wedstrijden.

“Er is veel gebeurd. Maar ik maak me niet zo druk, ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt. Laten we gewoon derde worden en daarna verder kijken”, zo doelt de ervaren doelman op het naderende vertrek van technisch directeur Martin van Geel. Feyenoord boekte zondagmiddag zijn eerste uitzege van 2019, door met 0-3 van VVV-Venlo te winnen. De Rotterdammers namen daardoor de derde plaats weer over van AZ, dat op bezoek bij De Graafschap bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

“We willen het seizoen afsluiten als derde, meer zit er niet meer in. Ik wil niet zeggen dat we dan afsluiten met een goed gevoel. Wel met een beter gevoel dan als het niet zou lukken. Iedereen weet dat het seizoen niet is gelopen zoals wij hadden gewild. Maar het is voor ons allemaal belangrijk om derde te worden”, stelt Vermeer. Voor Feyenoord wacht nu volgende week zaterdag in eigen stadion het duel met Heracles Almelo, de huidige nummer zes van de Eredivisie.

Zie jij Kenneth Vermeer komende zomer bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien voor sommige mensen een gek idee, maar Ajax zou hem toch best terug kunnen halen als 2de keeper? (als hij dat zelf ook wil natuurlijk)

8 april 2019 om 09:11

Een aantal redenen waarom dit niet zal gebeuren.

1. Onana zal blijven, en daarachter heeft Ajax Varela, Lamprou (die wel weg zal gaan) en hoogstwaarschijnlijk Scherpen.
2. Ik neem aan dat Kenneth niet op de bank wil zitten. Dat is immers de reden dat hij in eerste instantie Ajax verliet.
3. Hij is momenteel eerste keeper bij Feyenoord, en wordt daar grotendeels gewaardeerd door de achterban.
4. Ajax fans zullen hem niet in genade aannemen.
5. Vermeer heeft een contract tot en met 2021. Ajax zal dus een transfersom moeten neerleggen. Voor het bedrag dat Kenneth waard is, zal Feyenoord geen sterke aankoop kunnen doen.

8 april 2019 om 09:19

Jehtro,

Kenneth Vermeer is 2e keeper bij Feyenoord, Justin Bijlow is 1e keeper. Vermeer keept nu alleen omdat Bijlow geblesseerd is.

Verder ben ik het met je eens, ik zie geen reden waarom Vermeer een stap naar Ajax zou overwegen.

8 april 2019 om 09:32

1. Lamprou zal, hopelijk weggaan, Varela is toch gehuurd(?) en Scherpen zou ik zelf liever ergens neerzetten waar hij eerste keeper is.
2. Hij is/was nog gewoon 2de keeper bij Feyenoord, speelt alleen door de blessure van Bijlow, zoals Zilverenvos al zegt. 2 en 3 zijn kind of the same.
4. Wat heeft hij nou echt gedaan dan dat zo onvergeeflijk is? Ajax heeft het stadion ook al naar een Feyenoorder genoemd
5. In het artikel staat dat hij een contract heeft tot 2020, dus zoveel kan dat ook niet zijn anders loopt hij gratis de deur uit .

8 april 2019 om 10:00

@zilverenvos

Feyenoord krijgt een nieuwe trainer. Alle spelers zullen bij Jaap Stam op nul beginnen en hun kansen krijgen in de voorbereiding. De keeper die Jaap Stam dan het meest weet te overtuigen zal de eerste keeper worden.

Overigens betwijfel ik of Bijlow dit jaar nog gaat keepen. Met de strijd om de derde plek zal Gio niet snel een risico willen nemen door opnieuw van keeper te wisselen. Denk dat Vermeer gewoon het seizoen afmaakt.

8 april 2019 om 10:03

Varela is gehuurd met optie tot koop. Heb hem tegen Leverkussen een paar wereldreddingen zien maken, als dat zijn niveau is, zit het wel goed 😉. Neem aan dat Ajax de optie in zijn huurcontract zal lichten, want hij lijkt beter dan Van Leer, Lamprou en Scherpen. Scherpen een jaar verhuren aan een eredivisieclub waar ie ervaring op kan doen. Kotarski derde keeper en eerste keeper voor Jong. En Lamprou loopt uit zijn contract en wil weer eerste keeper ergens worden. Zit je alleen met Van Leer.

Hoewel hij zo nu en dan van die momentjes heeft, is het veruit de beste keeper van Feyenoord. Bijlow kan bij lange na niet aan hem tippen.

Ik neem aan dat Stam dit ook wel zal zien en Vermeer tot zijn 1e keeper maakt

8 april 2019 om 09:21

Ik kan niet zeggen dat Vermeer veel beter is dan Bijlow, Bijlow maakt zijn foutjes, maar dat doet Vermeer ook. Alleen Bijlow is véél jonger en vertegenwoordigt gewoon veel meer waarde.

Vermeer keepte een geweldige pot tegen Psv, maar als je ziet hoe makkelijk de vrije trappen er in vallen (Ajax-thuis of Utrecht-uit) en hoe hij weer een goal weggeeft uit bij Utrecht..

8 april 2019 om 11:17

Zoveel waarde zal Bijlow niet vertegenwoordigen als hij zoveel fouten blijft maken. Daarbij pakt hij vooral de ballen die elke keeper hoort te pakken, zelden pakt hij een bal die onhoudbaar lijkt. Vermeer daarentegen maakt ook z'n foutjes, maar haalt ook veel 1 tegen 1 situaties er uit doordat hij snel z'n goal uitkomt. Liever met Vermeer Europa League halen en daar inkomsten genereren dan Bijlow laten aanmodderen en met geluk over een jaar of 5 aan een degradant on Duitsland slijten voor een paar miljoen.

8 april 2019 om 13:35

Noem alle fouten eens op dan? Ik kan mij zo snel alleen een slippertje tegen Ajax herinneren. Verder is hij nog jong, dus je weet dat hij wel eens een foutje maakt.

Vermeer is de ervaren rot, en als je ziet hoe die loopt te stuntelen. Kijk maar eens naar de vrije trap van Schone of van Emanuelson. Of dat hij de de aanvallers van Utrecht 2 op 1 wisten te zetten. Kenneth met al z'n ervaring.

Met Bijlow onder de lat haalt Feyenoord 2 punten per duel, met Vermeer onder de lat haalt Feyenoord 1.5 punt per duel. Bijlow krijgt 1,25 goal per duel tegen, Vermeer 1,15.

Statistisch gezien krijgt Vermeer een 6.76 en Bijlow een 6.75. Waar is al die ervaring en van Kenneth dan?

Vermeer is simpelweg een modale keeper, dat hij niet veel beter presteert dankzij een jonkie die zijn eerste seizoen onder de lat heeft bij Feyenoord zegt genoeg. Bijlow is de toekomst. Vermeer niet.

8 april 2019 om 14:00

@zilverenvos

Kenneth Vermeer heeft nog wel eens punten voor ons gepakt, iets Bijlow nooit doet. leuk dat Bijlow jong en een clubman is verder, maar hij heeft gewoon het niveau niet voor Feyenoord

8 april 2019 om 15:41

Vermeer heeft ons ook wel eens punten gekost, zie Utrecht-uit. Leuk en aardig dat Vermeer wel eens een 9 scoort (PSV-uit), maar als hij later weer een 3 scoort (Utrecht-uit) is die 9 eigenlijk niet zoveel waard.

Vermeer heeft in de jaren dat hij bij Feyenoord zit zich niet doorontwikkeld en krijgt nog dezelfde kritiek als voorheen: Zijn wisselvalligheid.

Beste keeper van Feyenoord en een van de beste keepers uit de eredivisie. Zou zonde zijn als Feyenoord hem geen nieuw contract aanbiedt. Bijlow, Delle en Ten Hoven komen alle 3 (zwaar) te kort. Volgend seizoen Vermeer als eerste keeper en een redelijke 2e keeper halen. Bijlow minuten laten opdoen bij een club onder in de eredivisie, ten Hoven mag weg/ bij jong Feyenoord blijven. Delle mag weg, tenzij er geen geschikte 2e keeper gevonden wordt.

Gewoon 1e keeper zetten.
Beter dan Bijlow...

Ik gun Vermeer eigenlijk nog een mooie club in het buitenland waar hij nog 2 seizoenen 1e keeper wordt.
Hij heeft natuurlijk een paar wedstrijden bij Brugge gespeeld, maar dat was door z'n blessure geen succes.

Hij is in mijn ogen substantieel beter dan Bijlow en zou, indien hij blijft, het volgende seizoen 1e keeper moeten zijn bij Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren