Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verhoek kiest voor avontuur: 'Ik draai er niet omheen, een prachtig contract'

Laatste update:
/

Wesley Verhoek verbaasde dinsdag door een contract te tekenen bij FC Pune City in India. De aanvaller is ‘pas’ 28 jaar, maar vertrekt nu al naar een competitie waar spelers in de regel heengaan om af te bouwen en hun bankrekening te spekken. De ex-speler van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord draait er dan ook niet omheen. “Het is een prachtig contract”, vertelt hij aan Goal.

Verhoek tekende in India een contract tot 1 januari 2016. Hij gaat in de miljoenenstad samenspelen met ex-vedetten als Adrian Mutu en Tuncay Sanli. Naar eigen zeggen had hij ook in Nederland kunnen blijven, maar hij koos voor de uitdaging. “Ook voor mijn eigen ontwikkeling is het goed dat ik de ervaring van het buitenland kan gaan opdoen”, zegt de buitenspeler.

Alhoewel hij nog weinig weet van de Indiase competitie, verwacht hij een aardig niveau. Bij zijn eigen club lopen dus al een aantal aardige spelers rond. “Ze hebben echt een goed elftal”, weet Verhoek. “Ik zal aan de bak moeten en kijk er enorm naar uit om in dat elftal te kunnen gaan voetballen. De club wil dolgraag kampioen worden en doet daar alles aan. Ik heb echt zin om lekker te gaan voetballen.”

Snap jij de keuze van Wesley Verhoek?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verkeerde titel. Ik draai er niet om heen, een prachtig zakcentje.

9 september 2015 om 12:11

Ook dat, maar ik geloof hem wel. Het is echt wel een avontuur om daar te gaan spelen!

9 september 2015 om 13:27

Boeie. In een wereldstad, een ongeloofelijk beperkte voetballer die zo even multimilionair wordt, hij speelt met oud-topvoetballers en hij ziet een nieuw stukje van de wereld.

Hij is gek als hij het niet doet.

9 september 2015 om 16:00

Poona een wereldstad? 2.5 miljoen inwoners en 2,4 miljoen wonen daar ver onder de armoedegrens. Dus veel zie je niet van de wereld.

9 september 2015 om 16:32

De armste stad van india is Bihar,mijn voorouders komen daar namelijk vandaan.pune is best een welvarende stad en is aardig is ontwikkeling,ook omdat er rond de stadions winkelcentra's en nieuwbouw worden gebouwd.

9 september 2015 om 16:42

Hij ziet in ieder geval meer van de wereld dan jij.

9 september 2015 om 22:09

jij totaal geen idee wat ik al gezien heb van de wereld.

9 september 2015 om 22:11

Er zullen vast nog armere steden zijn dan Pune. Maar om het een prachtige stad te noemen is een groot woord. Hij gaat er 100% voor het geld naartoe en ik geef hem geen ongelijk in zijn situatie.

9 september 2015 om 14:21

Volgens mij bedoeld hij met "prachtig contract" ook de financiele kant ervan.....

9 september 2015 om 14:32

In je contract staat toch ook de financiele kant? Hij kan dus indd spreken van een prachtig contract.

9 september 2015 om 15:06

Daarom vind ik het ook geen verkeerde titel.

9 september 2015 om 22:12

Een contract is niet alleen financieel aspect.

9 september 2015 om 16:09

Het word steeds erger met die achterlijke domme reacties over dat ze het alleen voor het geld doen. Wat maakt het uit, daar hebben ze allemaal hard voor gewerkt zodat ze lekker kunnen genieten later in het leventje en waarschijnlijk wat familieleden erbij. Echt triest vind ik het.

9 september 2015 om 22:13

Hard gewerkt? Verhoek heeft in z'n carriere 1 goed seizoen gehad bij Ado voor de rest was het niks. Het niveau is niet meer dan de topklasse in ons kikkerlandje. Het gaat alleen om het geld en niks anders.

10 september 2015 om 22:59

Met de zin; 'ik draai er niet omheen, een prachtig contract' denk ik ook dat hij aangeeft het voornamelijk voor het geld te doen. En groot gelijk heeft hij. Persoonlijk vind ik het zonde als spelers voor het grote geld kiezen als ze in Europa nog voor grote clubs kunnen uitkomen. Maar voor Verhoek is dit toch een prachtige kans. Gaat spelen met en tegen een aantal grote namen en zit in een interessant land.

Een paar jaar geleden, met z'n engelse uitstapje, kreeg hij toch acuut heimwee? Hopelijk gaat het nu dan wel goed.

9 september 2015 om 12:29

Ik wou net hetzelfde zeggen. Dit is nog een stukje verder van huis

Tja, Verhoek is nou eenmaal geen speler die in Europa snel een dik contract zal kunnen krijgen. Dus volledig begrijpelijk dat hij dit aanpakt. Mooie levenservaring ook om een paar jaar in India te wonen.

Tsja mocht dat niet lukken kan hij misschien nog meedoen aan een komedie achtige musical in bollywood

Tot 1 januari 2016? Dat wordt een kort avontuurtje dan..

9 september 2015 om 12:18

Die competitie duurt ook maar 3/4 maanden. Vanwege het laag aantal teams.

Die is binnen een week terug.

Is dit nou eigenlijk de Eredivisie van India? Of is er ook gewoon een competitie over een heel seizoen.

Groot gelijk! Een contract bij een topper zit er allang niet meer in. Hij heeft zijn beste tijd(bij ado den haag) gehad. Daarna eigenlijk nooit meer dat niveau gehaald.

Das wel heel ver van Den Haag. Ik denk dat hij na een maand terugkomt.

Nou lekker euro of 400.000 opstrijken voor 6 maanden..

Onbegrijpelijk dat deze speler nooit is opgikt door de (sub)top van Europa. 28 jaar, zeer ervaren goede techniek en dito spelinzicht.Had zeker niet misstaan bij Valencia, Schalke of Liverpool. Echt zonde dat hij nu zijn heil moet gaan zoeken in India. Vast een slechte zaakwaarnemer.

9 september 2015 om 15:55

Helemaal mee eens. Verhoek is toch de Haagse Beckham.

9 september 2015 om 15:56

Dont feed the troll!

Dit is een toch een geruststelling voor de volgende Feyenoord-flop. Je kan daarna nog altijd terecht bij FC Pune City.

Na Goossens, nu Verhoek.

Mooi contract, maar heeft deze man niet snel heimwee naar huis?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren