Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vechtpartij leidt tot zeven hechtingen: ‘Dit is een pure schande’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Union en KV Mechelen (2-2) is zondag ontsierd door vechtpartijen op en naast het veld. In de slotfase van dit duel in België kregen Lucas Bijker en Serge Tabekou rood en na dit onderlinge incident deelde Ramadane Abderrahmand een andere coach een klap uit in de spelerstunnel.

Abderrahmand is de assistent-trainer van Union en gaf Fred Vanderbiest, de assistent-coach van Mechelen, een klap. Er waren zeven hechtingen voor nodig om Vanderbiest op te lappen. “Bijker wordt twee keer aangetrapt. Hij reageerde en incasseerde rood”, zo wordt Mechelen-trainer Wouter Vrancken geciteerd door Het Nieuwsblad.

“Maar wat nadien gebeurde in de catacomben is een pure schande. Ik heb dit nog nooit gezien in mijn carrière. Zelfs niet in de provinciale reeksen. Als die assistent ooit nog op een wedstrijdblad staat, dan begrijp ik het niet meer.” Ook bij Union zijn de gebeurtenissen tijdens het duel met Mechelen veroordeeld.

“Wij keuren alle vormen van geweld af”, aldus algemeen directeur Philippe Bormans. “Wat er gebeurd is, kan absoluut niet. We gaan de komende dagen bekijken hoe we hierop gaan reageren.” De 25-jarige Bijker speelde in Nederland voor sc Heerenveen en SC Cambuur en is bij Mechelen ploeggenoot van onder anderen doelman Michael Verrips,

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die assistent gelijk schorsen voor 4 a 5 seizoenen.

9 september 2018 om 22:39

Of gewoon vervolgen voor mishandeling? Als het op of rond een voetbalveld gebeurd lijkt de scheidsrechter altijd de functie van politierechter te bekleden die een klap met 7 hechtingen tot gevolg kan afdoen met een kaartje. Echt belachelijk!

Wat een mobgool joh die geslagen heeft, die kent zijn eigen krachten niet.

Dat zijn de emoties de af entoe boven komen. Ik denk dat dit niet zijn bedoeling was om zo hard te slaan, en dat hij hier goed spijt van heeft.

9 september 2018 om 21:38

En dus? Gewoon royeren, zo'n mafklapper. Als je als assistent je emoties al niet de baas bent, heb je niks in die dougout te zoeken. Bedoeling of niet, hij slaat, daar haat het uberhaupt als mis. Als je dan zo hard slaat dat iemand 7!!!! hechtingen nodig heeft, is er maar 1 passende straf!

9 september 2018 om 21:42

Oke. Jammer voor hem dat hij zo emotioneel is en zijn eigen krachten niet kent maar deze rat mag voor mij levenslang geschorst en gerechtelijk vervolgd worden.

9 september 2018 om 22:07

Welja, laten we dit stuk vuilnis ook nog even in de slachtofferrol praten....

9 september 2018 om 22:29

Uiteraard. Als je emotioneel bent mag je best wel iemand op z'n bek slaan.

10 september 2018 om 06:10

Eigenlijk is hij het echte slachtoffer.

Het was maar vriendschappelijk geen schorsingen nodig toch

9 september 2018 om 22:32

Echt, sinds wanneer mag je in een vriendschappelijk potje geen klappen meer uitdelen. Softies

1b is niet vriendschappelijk en ook is het vriendschappelijk schorsen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren