Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk wijst zondebok Oranje aan bij 1-1 van Duitsland: ‘Hij slaapt!’

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk ziet Memphis Depay als medeverantwoordelijke voor de gelijkmaker van Duitsland. Halverwege het vriendschappelijke duel tussen Nederland en de Duitsers geeft het scorebord een 1-1 tussenstand aan, en Memphis valt in de ogen van de analyticus onoplettendheid te verwijten.

Oranje vond in de vierde minuut al de voorsprong. Op de rechterflank veroverde Memphis sterk de bal, waarna hij het overzicht behield. Veerman sloot direct aan en werd aangespeeld op de rand van de zestien. De middenvelder van PSV nam de bal ineens uit de lucht en plaatste de bal in de linkerbenedenhoek: 0-1.

In de elfde speelminuut stelde Duitsland direct orde op zaken. Maximilian Mittelstädt schoot op aangeven van Jamal Musiala op fraaie wijze vanaf de rand zestienmetergebied de 1-1 binnen. Hoewel het duel zeer aantrekkelijk begon, werd de wedstrijd na het tweede doelpunt voor de neutrale toeschouwer minder aantrekkelijk.

“Dit is wel een momentje waarop Memphis staat te slapen”, concludeert Van Hooijdonk na het zien van de Duitse goal. “Hij reageert eigenlijk veel te laat en staat met zijn rug naar de situatie. Hij liep te laat uit richting Mittelstädt, al schoot hij hem wel fantastisch binnen.”

“Memphis zakt veel terug. Hij komt heel veel in de bal. In het begin moesten de Duitsers kijken wie ze op moesten pakken. Hij kwam vrij en kon vaak twintig meter oversteken. Daarna had Andrich Memphis door, en dat vindt hij niet leuk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij allemaal.... man wat een slaapverwekkende wedstrijd. Toch ook wel weer knap van Koeman om Reijnders in dit systeem dan weer zo te verplaatsen dat 'ie totaal uit zijn kracht wordt gehaald. 5-2-3 is sowieso een systeem dat nooit werkt, speel dan gewoon 5-3-2 met 1 '10'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren