Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk en Klopp ontroeren 38-jarige cultheld: ‘Dit betekent heel veel voor me’

Laatste update:

Voor Adebayo Akinfenwa kwam maandagavond een droom uit. De 38-jarige aanvaller won met Wycombe Wanderers in de finale om promotie met 1-2 van Oxford United, waardoor the Chairboys volgend seizoen in de Championship spelen. De 102 kilo zware spits speelde in zijn lange loopbaan nog niet eerder op dat niveau. Na afloop werd The Beast verrast met een boodschap van Jürgen Klopp, de manager van zijn favoriete club Liverpool.

Akinfenwa was na afloop van de ontmoeting in het lege Wembley door het dolle heen, zoveel werd duidelijk uit zijn interview met Sky Sports. De fysiek ijzersterke aanvaller verweest met een kwinkslag naar de situatie in 2015, toen hij met AFC Wimbledon via de play-offs naar League One promoveerde. Hij deed live op televisie een open sollicitatie, omdat zijn contract niet werd verlengd. "De enige manager die me deze keer een berichtje mag sturen op WhatsApp is Jürgen Klopp", zo klonk het maandagavond.

De oproep van Akinfenwa sorteerde effect, want Klopp kwam maandagavond nog met felicitaties op de proppen. "Gefeliciteerd, big man", zo opende de kampioensmanager. "Ik heb de wedstrijd gezien, maar had je interview na afloop gemist. Maar Jordan Henderson en de andere spelers zeiden dat ik je een bericht moest sturen, dus hier ben ik dan. Gefeliciteerd nogmaals. Je gaat nu eindelijk het Championship in, waar je je hele leven al op wacht." Akinfenwa was duidelijk in zijn nopjes met de videoboodschap van Klopp, zo valt te zien op zijn Instagram-pagina.

Naast Klopp brachten ook onder meer Jordan Henderson en Virgil van Dijk hun felicitaties over naar Akinfenwa. "Wat een kerel, gefeliciteerd big man", zo schreef de Nederlandse verdediger van Liverpool op Twitter. Er volgde al snel een reactie van de populaire aanvaller van Wycombe Wanderers. "Bro, bro, je moet weten dat deze tweet heel veel voor mij betekent", aldus Akinfenwa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nu nog een mooie FA cup loting tegen Liverpool en het kan niet meer op voor deze jongen.grappig om te zien dat volwassen mannen hier zo enthousiast van worden. Beetje blijdschap kan nooit geen kwaad.

14 juli 2020 om 10:21

Hahaha, inderdaad. Een paar jaar terug speelde hij nog in de FA Cup tegen Liverpool. Ze verloren die wedstrijd geloof ik met 3-1 ofzo, maar 3 keer raden wie die ene goal maakte. Als een kind zo blij was hij. Voorafgaand aan die wedstrijd had hij zijn teamgenoten nog gewaarschuwd dat niemand om het shirt van Gerrard mocht vragen. Deze wou hij hebben en heeft hij gekregen. Mooi om te zien!

Fantastisch dit. Ik hou hiervan, van deze culthelden met oprechte emoties en passie. En als een kind zo blij met de reacties van zijn helden. Of je nu 5 jaar bent of 38 of 65 is dat toch geweldig! Dit zijn de dingen in het voetbal waar ik van kan genieten!

Beetje kinderachtig wel van Wycombe dat hij een boete kreeg van de club toen ie de dag nadat het kampioenschap van Liverpool een feit was op de training kwam opdraven in een tenue van de kampioen.

14 juli 2020 om 10:31

Haha eens! De dag na de huldiging van Twente in 2010, ik werkte toen in Amsterdam, werd ook de hele dag mijn Twente shirt daar gedoogd ðÿ˜š Hoort er een beetje bij toch?!

14 juli 2020 om 10:32

Ook met een kwinkslag.....: dat zeg je na al die jaren nog steeds vol trots? 🤣

14 juli 2020 om 15:08

Dat zal best. Maar werk je bij Ajax, of een andere voetbalclub?

14 juli 2020 om 11:03

Het is natuurlijk niet nodig, maar ik snap het wel. Deze jongen is zo geliefd dat iedereen het kan waarderen, maar het is wel een profclub en afspraak is afspraak. Het is denk ik gewoon een signaal naar de rest, want anders krijg je bij ieder kampioenschap wel iemand die een ander shirt ofzo aanheeft. Vroeger kostte het bij ons ook een tientje als je zonder presentatiespak aankwam en het geld ging naar de bierpot.

14 juli 2020 om 13:15

gok dat het vooral te maken had met sponsoren op het liverpool tenue en het trainings teneu van Wycombe. Geld is de baas. Maar idd...ff lachen met zn allen en dan laat je hem weer omkleden en gaat de training verder. Prima toch

Akinfenwa zal altijd wel een held blijven. Ook straf dat Wycombe kon promoveren, die hebben er echt een ongelooflijk seizoen opzitten. Voor het seizoen werden ze vooral als degradatie-kandidaten gezien, maar waren eigenlijk bijna het volledige seizoen in de top 3 aanwezig. Is ook een kleine club die al jaren gestaag aan het groeien is. Spijtig voor Oxford, die volgens mij de best voetballende ploeg waren in de L1 (van wat ik gezien heb). Kijk er ook al naar uit om Rotherham volgend seizoen tegen Wednesday weer te zien spelen.

" Wycombe is in the Championship.. wait I say it one more time WAIT people in the back didnt hear me" dit is zeker een meme waard. Wat een heerlijk ventje is hij toch. Als en klein kind in een speelgoed winkel. Zoveel liefde en passie voor zijn club, echt prachtig om te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren