Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart krijgt gezelschap van aanvaller met Eredivisie-ervaring

Laatste update:

Adnane Tighadouini neemt voor de vierde keer op huurbasis afscheid van Málaga. De 25-jarige aanvaller werd uitgeleend aan Kayserispor, Vitesse en FC Twente en gaat het nu proberen bij Esbjerg fB. Daar komt Tighadouini samen te spelen met onder anderen Rafael van der Vaart.

“Ik kijk ernaar uit om Esbjerg en Denemarken te laten zien wat ik kan. Ik weet niet veel over de Superligaen, maar heb een goed gesprek gehad met John Lammers en ik ben er erg positief over. Esbjerg doet het dit seizoen goed en ik wil daar met mijn kwaliteiten aan bijdragen”, aldus Tighadouini op de website van EfB.

“Ik wil het team helpen en hoe ik dat het beste kan doen, is hard werken, assists geven en doelpunten maken.” Tighadouini, die met nummer elf gaat spelen, kan zondag al meedoen in het duel met FC Kopenhagen. De linksbuiten heeft bij Málaga overigens nog een contract tot medio 2020. Hij speelde daar slechts twaalf duels in het eerste elftal.

Een geschikte club voor Adnane Tighadouini?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet wat ik hiervan moet vinden, was voor het laatst goed een paar jaar geleden en sindsdien was er niets meer van.

Hoop het beste

Adje was een held in Breda. Als hij de mogelijkheid zou hebben moet hij altijd terug komen naar NAC.

Deze jongen heeft sowieso geluk dat die een transfer naar Malaga heeft gekregen. Vind dit maat een matige speler die denkt dat die héél goed is. Ik geloof dr niet zo in dat hij het nog gaat maken.

Waaruit blijkt dat hij denkt dat hij heel goed is???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren