Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel slachtoffert Wijndal al vroeg en dankt Janssen voor comeback

Laatste update:

Royal Antwerp heeft zich met de nodige pijn en moeite weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Croky Cup. De ploeg van trainer Mark van Bommel keek tegen Charleroi na een half uur spelen tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist die op knappe wijze te herstellen: 5-2. Vincent Janssen was belangrijk voor the Great Old door de 3-2 én 5-2 aan te tekenen. Ook speelde de voormalig spits van Oranje een belangrijke rol bij de 2-2.

Het duel op de Bosuil begon uiterst matig voor Antwerp, dat na 28 minuten een treffer moest incasseren. Arthur Vermeeren leed balverlies, wat een tegenaanval opleverde voor de bezoekers. De bal kwam terecht bij de tweede paal, waar Oday Dabbagh klaarstond om binnen te werken: 0-1.

Slechts drie minuten na de openingstreffer stond het alweer 0-2. Al liggend kon Nadir Benbouali de bal bij Daan Heymans krijgen. De middenvelder keek op en krulde de bal op fraaie wijze langs Antwerp-goalie Senne Lammens.

Van Bommel besloot daarop om keihard in te grijpen en liefst drie spelers naar de kant te halen, waaronder Owen Wijndal. Janssen was een van de spelers die het veld betrad en de Nederlander zag hoe Chidera Ejuke, voormalig sterspeler van sc Heerenveen, op slag van rust voor de aansluitingstreffer tekende. De Nigeriaan werkte een afgeweken voorzet van Michel-Ange Balikwisha overtuigend binnen: 1-2.

De goal van Ejuke gaf net dat beetje vertrouwen dat de ploeg van Van Bommel nodig had. Nadat een schot van Janssen afweek werkte Mehdi Boukamir de bal op ongelukkige wijze in eigen doel: 2-2. Antwerp drukte door en kwam dichtbij via Balikwisha, die zijn poging gekeerd zag worden door Hervé Koffi.

De bevrijdende 3-2 zou alsnog vallen. Jurgen Ekkelenkamp stuurde Janssen diep, die Koffi kansloos liet met een gekruist schot in de verre hoek. Aan de andere kant was Toby Alderweireld de reddende engel voor Antwerp door een inzet van Heymans voor de lijn weg te keren.

In de slotfase liep Antwerp uit naar een grote zege. George Ilenikhena rondde prima af na een combinatie met Balikwisha: 4-2. Charleroi leek even terug te komen, daar het een strafschop kreeg. Heymans stuitte echter op Lemmens. Aan de andere kant maakte Janssen zijn tweede van de avond, door de bal af te pakken van Koffi en de vijfde van de avond kinderlijk eenvoudig tegen de touwen te werken: 5-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Croky Cup. Vroeger hadden wij hier de PTT Telecompetitie natuurlijk en de KKD vind ik ook altijd matig klinken, maar de Croky Cup doet me denken aan een prijs die je wint op zaterdagavond na een eetwedstrijd

Gelukkig is de Amstel Cup verandert naar de KNVB Beker.

En tsja, Wijndal, die heeft de intrinsieke kwaliteiten voor een plekkie bij Real Madrid.

7 december 2023 om 12:06



De TOTO KNVB Beker tegenwoordig... Ik heb liever dat er reclame wordt gemaakt voor een chipsmerk dan voor een gokmerk... Blijf al die gokreclames in de sportwereld maar raar vinden.

komt altijd lekker nadat je net deze week hebt gezegd waarschijnlijk de beter te zijn dan de lbs van Ajax. misschien qua talent wel, maar denk dat er in de reserveklasse van t amateur niveau mensen rondlopen met meer mentaliteit.. de wil om echt te willen winnen zie ik nie bij hem

6 december 2023 om 23:24

Precies dat. Die wijndal denkt dat die met praten de wereld voetballer is,maar deze gozer moeten ze eens een hele grote spiegel voor zn hoofd plakken want mentaliteit heeft hij niet. Vind hem nonchalant en laks over komen en doet of hij de zelfde status en prijzenkast heeft als bv een roberto carlos marcelo en ga zo maar door maar die man mag hun veters nog niet eens aanraken laat staan strikken

7 december 2023 om 00:08

Zeker bij Lutten in elk geval 😉

Wijndal was niet goed, maar ook wel gewoon slachtoffer van Van Bommel die besluit op minuut 37 drie wissels uit te voeren. En met drie sterke verdedigers achteraan te gaan spelen en Jansen als tweede spits in te passen. Had meteen effect en draaide de match echt om.

Ejuke is leuk om te zien spelen. Mooie dribbel in huis. En natuurlijk een topmatch om in het stadion te zien 🤩 0-2 achter en dat omkeren naar 5-2. Lekker!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren