Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen is geen fan van Ajax-doelman: ‘Hij acteert Ter Stegen’

Laatste update:

Valentijn Driessen zou voor Gerónimo Rulli kiezen als vaste eerste doelman van Ajax, zo laat de journalist weten in Koffie met Valentijn van Vandaag Inside. Met de naderende rentree van de Argentijn is het de vraag voor wie Ajax-trainer John van 't Schip zal kiezen onder de lat.

Ajax verloor donderdagavond in het kader van de Europa League met 0-2 van Brighton & Hove Albion. De Amsterdammers hadden net het goede gevoel weer te pakken na opeenvolgende zeges op FC Volendam (2-0) en sc Heerenveen (4-1), maar schoten tegen de Engelsen tekort.

"John van 't Schip heeft talloze lichtpuntjes en aanknopingspunten gezien", vertelt Driessen. "En Rensch had ze ook allemaal gezien. Ja, volgens mij was er heel weinig om je verder aan vast te houden in deze wedstrijd voor Ajax. De keeper (Diant Ramaj, red.) viel ook weer tegen."

Ramaj kan sinds zijn entree onder de lat bij Ajax veelal rekenen op lovende kritieken, al kon ook hij een nederlaag tegen Brighton niet voorkomen. "Die acteert Marc-André ter Stegen van FC Barcelona", is Driessen kritisch. "Hij is het gewoon niet. Hij had een hele mooie redding en een geweldige uittrap, maar hij schoot er ook twee het publiek in. Die twee keren zie ik toevallig."

Rulli liep in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen Heracles Almelo, direct een zware schouderblessure op. De Argentijn staat sindsdien aan de kant, maar een rentree is langzamerhand aanstaande. "Het gaat goed met hem en hij is veel aan het trainen. Hopelijk kan hij binnenkort aansluiten", liet Van 't Schip vrijdag via de officiële kanalen van Ajax weten.

In de wedstrijd tegen Heracles was Jay Gorter de vervanger van de Argentijns international. De Nederlander bleef staan, tot hij in de wedstrijd tegen FC Utrecht (4-3 nederlaag) geblesseerd raakte. Ramaj kreeg de voorkeur boven de weer herstelde Remko Pasveer en staat sindsdien vast onder de lat bij Ajax.

Op de vraag of Driessen Rulli weer zou opstellen zodra hij fit is, is de journalist duidelijk. "Ja, sowieso. Hij is een Argentijns international. Die zou ik opstellen, ja. Ik ben nog niet helemaal weg van deze keeper", besluit Driessen over Ramaj.

Wie zou jij opstellen onder de lat bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lijdt valentijn aan een persoonlijkheidsstoornis?? De ene week is ramaj geweldig en nu niks

10 november 2023 om 18:21

Twee weken geleden moest Ajax het hele team om Vos heen bouwen en nu is het belachelijk van v 't Schip dat hij Vos in de basis liet starten. Die man is het echt helemaal kwijt. Jammer dat hij nog een podium krijgt. Ik kan het toch niet laten ook om erop te klikken om te zien wat voor bizarre uitspraken hij nu weer heeft gedaan. Zal wel het verdienmodel zijn.

Rulli heeft totaal onnodig veel kritkek gehad. Benitez en Rulli worden zwaar onderschat in Nederland. Beiden zijn voetballen prima en kunnen heel goed keepen op de lijn en zetten de verdediging goed neer. Dezelfde Driessen gaat dan na twee potjes zeggen dat die Argentijn er niks van kan.

10 november 2023 om 18:17

Rulli heeft helaas wel echt een paar ketsers gemaakt die Benitez echt nog niet heeft laten zien. Is niet per se een puntenpakker. Ik vind hem een beetje een net-niet keeper. Zou het heel verdienstelijk doen bij een middenmoot PL club bijvoorbeeld maar bij Ajax wil je toch net iets meer meevoetballen, rust en katachtigheid zien. Dat gevoel krijg ik veel meer bij Ramaj. Moet wel nog werken een timing van zijn inspeelpass af en toe (dat kun je prima trainen) en op hoge ballen niet altijd geweldig. Maar er staat wel veel meer een persoonlijkheid dan bij Rulli heb ik het gevoel.

Volgens mij is het ook geen toeval dat van de laatste twee jaar de verdediging het meest stabiel stond met Pasveer en Ramaj als keeper. Onder Gorter en Rulli wordt het allemaal wat onrustiger, dat voel je gewoon.

10 november 2023 om 18:50

Benitez maakte die ketsers juist op het aller belangrijkse moment (zowel thuis als uit tegen Rangers)

10 november 2023 om 19:15

Ai, die was ik even vergeten inderdaad. Wel cruciale momenten ja. Toch zie ik Benitez weinig gekke dingen doen. Rulli is wat onzekerder voor mijn gevoel. Beiden blinken overigens niet bepaald uit in echt geniale reddingen en enorme snelle reflexen als je het mij vraagt.

Ahh het is weer tijd voor het wekelijks 'valentijn zwemt tegen de stroom in - koffiemomentje' . Mensen die een mening hebben, alleen om per se tegen de rest van de meningen in te gaan, zijn misschien wel de vermoeiendste mensen die er zijn. Vervelende bij Valentijn is dat hij heeft ontdekt dat dit werkt om op te vallen, en media en mensen het ook blijven oppikken omdat het een opvallende mening is, dus blijft ie maar in het nieuws komen.

Driessen in een notendop:
- "onbegrijpelijk dat je Ramaj haalt voor 10 miljoen als je al 100 keepers hebt"
- "ramaj is de enige goede aankoop die Mislintat heeft gedaan"
- "ramaj is het lievelingetje van Mislintat"
- "ramaj is goed, moet basis"
- "ik ben geen fan van Ramaj, hij acteert Ter Stegen"

Als je dit allemaal leest, dan kan het natuurlijk dat hij geen fan is van Ramaj, hem de enige goede aankoop + lievelingetje van Mislintat vindt, hij de voorkeur moet krijgen boven Gorter maar niet boven Rulli. Toch bespeur ik een beetje schizofrenie bij deze meneer.

En om het nog wat meer on-topic te houden: Ramaj is voetballend zoveel beter dan Gorter en zorgt voor veel meer rust. Als je ziet hoe hij ook naar Vos doet na zijn fout, waarbij Gorter al zijn hoofd staat te schudden als hij weer een lange bal de zijlijn over trapt. Rulli moet eerst maar weer fit worden.

Rulli is ook meer ervaren en kan hopelijk beter leiding geven aan de verdediging dan de twee kinderen. Had zelf Pasveer neergezet ipv Ramaj maar okay, alles beter dan Gorter, die heeft zijn koppie altijd hangen, dat past niet bij Ajax.

Wat een trieste man: ja sowieso, hij is Argentijns international.... 6 weken lang satulo aflopen kraken... Kroatisch international. Sukkkel

Het wordt tijd dat Valentijn zich laat opnemen, bipolaire lamzak dat hij erbij loopt. Zijn eeuwige gezeik begint me zo langzamerhand mijn strot uit te komen.

Ik wist zelf eigenlijk niet zo goed wat ik van Ramaj moest vinden, maar doordat Valentijn vindt dat ie er niets van kan, zal hij dus eerste keeper worden en over 2 jaar voor 35m verkocht worden.

Driessen acteert een journalist. Niks mis mee toch?

Wat een zeikerd deze gozer zeg elke week zeurt en zanikt die maar door. Nooit positief

Wat zal die Driessen thuis een ontzettend zielig leven hebben. De objectiviteit is ver te zoeken. Bij hem is het een kwestie van zoals de wind waait.

Die keeper viel ook weer tegen..whahahahaha Echt Valentijn, hou gewoon op man. Elke week sta je jezelf weer tegen te spreken met uitspraken. Echt iedereen ziet het. Het lijkt wel een Act man.

Rulli is beter in mijn ogen. Heeft eerder al punten gepakt, dus hoop dat hij snel weer speelt. Tuurlijk ook wat blunders gemaakt, maar hij is vaker belangrijk op een goede manier.

Kunnen we serieus niet gewoon stoppen met valentijn gerelateerde dingen op deze site? Ik snap dat het engagement oplevert hoor voor voetbalzone, maar deze man is zo’n kneus en niemand neemt hem serieus. Ik word echt moe van die kerel, hoe kan deze man daadwerkelijk journalist zijn?

Ik denk dat 80% van de lezers valentijn ook zat zijn en dat hij Johan Derksen acteer met zijn slecht kijk op het voetbal

Echt wat een pannenkoek is die driessen ook. Toen ajax rulli kocht snapte hij niet wat ze er mee moesten. Toen kwam gorter op goal omdat rulli geblesseerd raakte die kon er al weinig van volgens hem. En nu ramaj die toch redelijk staat te keepen en beter als gorter als je het mij vraagt maar dan moet nu opeens rulli weer omdat ramaj 2 ballen het stadion uit jaagt? Wat wilt deze rare man nu? Blijven opbouwen en doen en goals tegen krijgen zodat hij weer kan zeiken dat ze eens een bal de tribune in moeten jagen. Bah je zal maar met zon negatieve sjaggie kerel moeten leven zeg

De enige reden dat ik op een driessen artikel klik is het lezen van de reacties 😂
De meest creatieve manieren om uitteleggen wat ze van die man vinden 😂🤣
Van mij mogen er veel meer komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren