Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia boekt unieke zege op Chelsea en deelt Ajax waarschuwing uit

Laatste update:

Valencia is uitstekend aan de groepsfase van de Champions League begonnen. Het team van trainer Albert Celades was dinsdagavond op Engelse bodem een maatje te groot voor Chelsea. Rodrigo maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer, waardoor voor de Londenaren het eerstvolgende duel met Lille meteen belangrijk is. Valencia zal op zijn beurt met veel zelfvertrouwen de visite van Ajax aan Mestalla afwachten, al ontsnapte de Oost-Spaanse club in de slotminuten aan een gelijkmaker.

Chelsea maakte in de eerste helft de betere indruk. Met het 3-4-3-systeem creëerde het team van Lampard ruimte op de flanken en dat leidde ook tot mogelijkheden, maar echt grote kansen voor het doel van Jasper Cillessen bleven uit. Valencia liet de bal in de eerste 45 minuten veelal aan de thuisploeg, maar de toeschouwers op Stamford Bridge zagen bij tijd en wijle zien dat Valencia er op de counter zeer gevaarlijk uitkwam.

Lampard kreeg na een kwartier spelen al met een domper te maken. Mason Mount kwam niet ongeschonden uit een eerdere grove tackle van Francis Coquelin, die geel kreeg, en moest zich minuten later laten vervangen door Pedro. Onder aanvoering van een actieve Willian probeerden the Blues het doel van Cillessen op te zoeken, maar veel verder dan enkele halve kansen kwam men niet.

In de tweede helft was het juist Valencia dat zijn stempel op de wedstrijd wilde drukken. Het team van Celades zette Chelsea vast op eigen helft, maar ook los Che waren niet echt dreigend. Verder dan een wild schot van Kévin Gameiro op aangeven van Dani Parejo kwamen de bezoekers aanvankelijk niet. Tussendoor moest Cillessen tot het uiterste gaan om een vrije trap van Mikel Alonso te keren.

Een kwartier voor tijd sloeg Valencia toe. Na een slimme vrije trap van Parejo richting de goed vrijgelopen Rodrigo schoot de spits de bal met een stuit achter Kepa Arrizabalaga: 0-1. Toch had Chelsea de nederlaag aan zichzelf te wijten: na een enigszins discutabele handsbal van Daniel Wass wees Cuneyt Cakir in de 89e minuut naar de stip. Ross Barkley stuurde Cillessen de hoek in, maar de bal over via de bovenkant van de lat. Valencia boekte daardoor de eerste zege op Chelsea in een Europese competitie, na drie remises en drie nederlagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan je in godsnaam Penaltyspecialist Jorginho hem nou niet laten nemen op zó’n belangrijk moment? Barkley, wat een ongelooflijk zelfingenomen sukkel ben je. Nu sta je er gewoon al niet goed voor in de poule. En bovendien, 4 minuten extra tijd als al 3 minuten naar de VAR gaan en Valencia flink aan het tijdrekken was.... Wat een frustrerende avond.

17 september 2019 om 23:00

Barkley kan er niks aan doen dat die door zijn teamgenoot Willian uit zijn concentratie wordt gehaald. Dat heb ik nog nooit gezien dat je door een teamgenoot zo wordt afgeleid tijdens een penalty. Als Willian een ander shirt had dan had die geel gekregen.

17 september 2019 om 23:05

Ja precies. Gaat voor hem staan en blijft maar tegen hem aanlullen met een boze blik. Loopt daarna super geïrriteerd weg, logisch dat het wat met Barkley doet. Die is waarschijnlijk bezig met ‘als ik nu mis...’ hij had hem sowieso niet moeten nemen, maar als Jorginho hem dan al laat nemen, moet Willian heel snel opdonderen. Moet ie sowieso trouwens, speelt al jaren alleen voor zichzelf, snapt niet wat teamverband is

17 september 2019 om 23:51

Als trainer zijnde zou ik hem een straf geven. Was inderdaad heerlijk collegiaal van hem

17 september 2019 om 23:00

Chelsea zal nu inderdaad de komende moeten winnen zal je bijna zeggen. Speel je uit gelijk bij Lille en eindigt Valencia Ajax ook gelijk, dan sta je er knap beroerd voor. Maar goed, laten we afwachten, is pas de 1e wedstrijd.

17 september 2019 om 23:03

Sowieso die voorhoede van Chelsea met Willian en Pedro, zo ongelooflijk triest slecht. Waarom niet Pulisic ipv Pedro? Deze vleugels hadden we ook continu als Hazard er niet was en we scoorden bijna nooit en elke wedstrijd raakte ik super gefrustreerd, precies zoals nu (en dat al voor de rest) omdat je weet dat je niet gaat scoren uit een normale aanval. Ik kijk al te lang Chelsea om ook maar 1 schrijntje hoop te hebben dat er een goal komt uit een voorhoede met Pedro en Willian. Bah bah bah. Hopelijk valt de blessure van Mount mee en speelt Pulisic voortaan.

17 september 2019 om 23:06

Is ook de eigen schuld van Jorginho. Hij is de eerste penaltynemer, stuur die imbeciel dan weg. Barkley hoef ik de komende tijd ook niet meer te zien, als je zo stoer bent om te staan bekvechten over een penalty wees dan ook flink genoeg om hem te scoren.

17 september 2019 om 23:16

De beste trap bij Chelsea heeft toch echt Mason Mount. Ik heb een gevoel dat jij Barkley nogal overschat Hangover, niet voor niets dat die jongen ondanks z'n leeftijd nog steeds zo wisselvallig als het weer is.

Ik weet dus niet of dit goed of slecht is voor Ajax...

17 september 2019 om 23:03

Ik ook niet, maar als we zelf onze puntjes pakken dan zien we wel waar het schip strand. Zolang we maar overwinteren (EL of CL). 3de worden is niet per se een schande in deze poule.

17 september 2019 om 23:04

Hopelijk goed.

Ff uit bij Valencia geniepig winnen en vervolgens afmaken door 4 punten te pakken tegen Chelsea

😀

18 september 2019 om 00:01

Als je bij Valencia wint over twee weken doe je echt extreem goede zaken. Verlies je, dan wordt het een ander verhaal. En dan hangt het ook weer af wat Chelsea en Lille doen. Kortom, valt niks zinnigs over te zeggen nog.

18 september 2019 om 06:15

@pauloslecht natuurlijk. De ploeg uit pot 3 wint uit bij pot 1 die normaal gesproken de sterkste is. Maar de tijd zal het leren. Andersom was beter lijkt me

Weet niet echt of ik hier nou blij mee moet zijn. Gelijkspel was misschien beter geweest voor Ajax. Word een bloedstollende wedstrijd in Oktober! Op naar PSV komende zondag.

Toch wel heel interessant dat Valencia met een stakende spelersgroep nog kan winnen van Chelsea. Chelsea zoals bekend dus extreem onstabiel met al hun jonge spelers & Valencia in de CL een geslepen ploeg met ervaren jongens die zich in de kijker willen spelen.

17 september 2019 om 23:13

Chelsea’s team is gewoon niet breed genoeg. Rudiger, Kante, Loftus-Cheek, Mount en Hudson-Odoi geblesseerd en er blijft gewoon te weinig kwaliteit over. Hopelijk zijn ze allemaal snel terug, Kante, Rudiger en Hudson-Odoi zijn als het goed is de volgende wedstrijd er weer bij, dat maakt de ploeg al 50% beter

17 september 2019 om 23:15

Ik vergeet Emerson en Reece James nog, misschien wel de belangrijkste (die vleugelverdedigers bakken er niks van). Missen toch zeker 5 a 6 basisspelers Chelsea

17 september 2019 om 23:20

Dat klopt helemaal, Chelsea heeft behoorlijk wat pech qua blessureleed momenteel. Met Emerson, James, Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Rudiger en Kante hoef je middelmaat als Alonso, Willian, Barkley en Azpi (niet meer zo goed als vroeger) niet meer te gebruiken. Chelsea heeft op papier het beste team in de groep, maar mochten die jongens niet op tijd fit zijn kan je met wat pech zomaar 3e of 4e worden.

Chelsea utter shit, Valencia zowaar nog een pak slechter. Geinige wedstrijd die tegelijkertijd kwalitatief niet om aan te gluren was en wat een verschrikkelijk dooie boel zeg in dit stadion, want na 86 minuten kwam je er pas achter dat er überhaupt in London gespeeld werd. Op basis van vanavond kan je voorzichtig wel gaan concluderen dat Ajax in deze poule gerust 18/18 kan gaan pakken.

17 september 2019 om 23:21

Verliezen we uit bij Valencia, kan het ook zomaar gedaan zijn na de 2 wedstrijden tegen Chelsea. Hopelijk kunnen we uit bij Valencia een puntje meenemen, dan ben ik al tevreden.

18 september 2019 om 00:43

‘Gerust 18 punten’? Kom op man. Ja, dit was van beide teams een slechte pot, maar ik zie Ajax echt niet alles constant spelen en overal winnen. Zeker uit niet. Groepshoofd sluit ik niet uit, maar laten we niet doen alsof Chelsea (en ook Valencia) appeltje eitje is. Afgelopen weekend Wolves nog 2-5 verlagen. Het probleem is alleen dat het niet constant is. Als echter Rudiger, Mount, Hudson-Odoi, Emerson, Loftus Cheek, Reece-James en natuurlijk Kanté terug zijn is het sowieso een heel ander verhaal. Daar hebben we het al over het halve basiselftal. Te voorbarige conclusie die je trekt, ondanks dat het uiteraard mogelijk is.

18 september 2019 om 06:21

Héérlijk hoe die Chelsea fans nu met hun bek tegen de muur lopen. Chelsea zou eerste staan in deze groep en Ajax vernietigen. Hahaha. Wat een waardeloze selectie heeft Chelsea toch. Letterlijk heel die selectie mag de vuilbak in buiten Kanté. Goed gedaan Valencia, nog één wedstrijd verliezen en Chelsea mag hun biezen pakken. Liefst tegen Ajax al. Want in Amsterdam en Mestalla winnen ze toch niet. Hulde!

18 september 2019 om 07:46

Ik denk dat er weinig Chelsea fans zijn die dachten dat Chelsea even alles zou winnen hoor

18 september 2019 om 10:51

We zijn nog maar 1 speelronde bezig he. Doe jij niet precies hetzelfde als dat wat je de Chelsea-fans verwijt?

Ajax moet uit gaan van eigen kracht en alles winnen dit scenario zie ik wel gebeuren

Drama FC. Dat penaltymoment tf. Gelukkig stroomt de ziekenboeg leeg. Willian, pedro, alonso en azpi op de flanken kan echt niet.

Versta sommige Chelsea fans niet.. oke rudiger-kante is een groot gemis zeker! Loftes eventueel ook maar James?? Wat heeft hij bewezen om bij een topploeg als chelsea te starten? Azpi speelt hij er zeker niet uit op rechts ookal is hij uit vorm. Odoi hetzelfde, wat heeft hij bewezen buiten zijn goede wedstrijden in de EL tegen ploegen van het niveau B/C? Het is niet dat chelsea door odoi & james plots zoveeel sterker is, vorig jaar hoorde ik amper iemand spreken over james & nu is het een gemis?! Zelf pulisic die meer “ervaring” heeft dan odoi is geen directe 100% versterking laat staan odoi. Ik ben een grote odoi fan maar mensen moeten ook niet gaan overdrijven. In big games sta je sterker met rudiger en zeker kante maar om nu te zeggen “we missen james & odoi” is wel overdreven aangezien het geen basisspelers zijn en hebben ook niet veel laten zien. Alonso heeft al veel goede dingen laten zien bij Chelsea, Emerson mag eerst een heel jaar zeer sterk gaan spelen vooraleer hij hem beter mag noemen als Alonso. Odoi is een groot talent, james ook maar zulke uitspraken gaan te ver alsof we het over arnold & mbappe hebben

17 september 2019 om 23:43

Tevens verwacht ik een wisselvallend seizoen voor Chelsea ( goede/slechte wedstrijden, niet constant.. het gemis van hazard zal zwaar wegen). Vanaf ze mogen kopen zou ik voor Skriniar gaan,werner( samen met tammy evtl) & een extra flank want odoi gaat niet verlengen geloof ik, volgens media moest hij de laatste 4 maand al 3/4x verlengd hebben maar nog niks van in huis gekomen.. loftes die dezelfde blesure heeft verlengde wel.. is een teken dat odoi niet wil verlengen vermoed ik.

18 september 2019 om 00:06

Aankopen zijn zwaar nodig. Skriniar zou een droom zijn, een beest van een verdediger! Daarnaast een linksback(Gaya van Valencia), Sancho en een middenvelder zouden dit team al veel sterker maken. Hopelijk verlengd Odoi snel, zou al weken akkoord zijn met een nieuwe contract maar heeft nog altijd niet verlengd. Na 3 maanden mag hij al onderhandelen met andere clubs en hoop echt dat het niet zo ver komt.

18 september 2019 om 00:11

Ja vind het raar dat odoi nog niet verlengd heeft.. de eerste melding kwam al in juni dat hij zou verlengen...
skriniar zou perfect passen! Wat dacht je van Chillwel? Sancho zeker top maar denk dat ie naar city of manu zal gaan ( city heeft wel een matching right).

18 september 2019 om 00:27

Chillwel vind ik ook een hele goeie optie, alleen denk ik dat hij een stuk duurder zal zijn vanwege zijn homegrown status.

18 september 2019 om 08:05

Denkt ook.. zou wel lekker passen! Ik haal hem sws op fifa 20 bij chelsea haha

17 september 2019 om 23:46

Heb je azpi zien spelen dit seizoen? Man is bijna even slecht als Alonso. Terwijl James vorig jaar bij wigan poty was. Daarnaast was hij zowel aanvallend als verdedigend heel belangrijk. Ook is CHO beter dan willian en pedro. Die spelen 1/8 wedstrijden goed. Met cho heb je iemand die nog kan groeien en zich wilt bewijzen. En Alonso speelt echt al anderhalf jaar slecht. Emerson is echt een heel stuk beter dan hem. Vooral dit seizoen. Mensen die elke wedstrijd van chelsea volgen weten dit.

18 september 2019 om 00:07

Ik volg chelsea sinds 2004 bijna weekelijks. Om te zeggen dat james een directe versterking is is overdreven, heeft nog niks laten zien opt allerhoogste niveau dus om te zeggen “we misten james” vind ik overdreven. Odoi is zeker een toptalent maar tis niet dat door die 2 chelsea zoveel beter is. Azpi is idd uit vorm maar Lampard gaat hem er niet vast eruit halen. Vele chelsea fans zijn snel kritisch, odoi beter dan willian en pedro, vertel eens wat heeft odoi laten zien dat hij nu al beter is? Is hij dan nu al een topspeler? Neen, een toptalent maar hij moet nog leren & dit zeg ik als odoi fan, odoi moet zeker minuten krijgen maar basis material week in & uit? Nee dit nog niet en ga ervan uit dat hij vertrekt want mag binnen paar maand al elders tekenen. Begrijp me niet verkeerd maar je kan niet van jonge gastjes verlengen dat ze de ploeg gaan dragen of direct versterken op 1,2,3 door te zeggen dat ze nu al beter zijn.. ja willian & pedro zijn minder geworden maar door hun ervaring moet altijd 1 van de 2 starten en zijn in staat om te scoren ook..combi willian/pedro-puli/odoi zou ik doen.

18 september 2019 om 00:51

Tja hadden Mount en Tomori wat laten zien op het hoogste niveau? Pakt ook geweldig uit. En slechter dan Azpi op dit moment is lastig. Ik heb wel vertrouwen in James en vind ook dat hij dat nu verdient.
Over Odoi, die had zoveel dreiging in de meeste wedstrijden die hij speelde. In de PL helaas nog niet gescoord (EL wel al 4x) , maar dat was meer een kwestie van pech. De kwaliteit in techniek en de dribbel spat er vanaf. Bovendien ook een goede strakke (lage) voorzet, waar je met de slim positie-kiezende spits Abraham zeker een goede aan hebt. Ik zie hem daarom als beter alternatief ten opzichte van Pedro en zeker Willian, die 8 van de 10 wedstrijden niet om aan te gluren is. Die 2 zijn over hun top heen, hoe jammer dat ook is.

18 september 2019 om 08:07

Klopt maar zij laten nu mooie dingen zien... maar james heeft nog niks getoond dus kan het geen gemis zijn he... en het zijn talenten zeker maar zoals elk talent volstaan 5/6 goede wedstrijden niet maar moet je ervoor knokken maar zie odoi-mount-tammy heel graag bezig!

18 september 2019 om 00:01

James is een groot talent en als hij zich goed ontwikkeld kan hij een belangrijke speler worden. Ben wel met je eens dat het te vroeg is om hem als een gemis te zien, de jongen heeft nog geen wedstrijd voor Chelsea gespeeld en sommige zeggen dat we een basisspeler missen. Zegt wel genoeg over die zogenaamde kenners, denk zelf ook niet dat hij Azpi uit de basis speelt. Azpi heeft veel crediet(en terecht natuurlijk) en is bovendien de aanvoerder. Voor Odoi geld in principe hetzelfde. Een groot talent maar nog veel te vroeg om te doen alsof hij de ploeg wel eventjes gaat dragen, zeker na zo'n zware blessure.

18 september 2019 om 00:09

100% gelijk! Ik zie Chelsea wel graag spelen vooral mount

Ik an al jarenlang totaal geen begrip opbrengen voor het feit dat het bij professionele miljoenenploegen nog zo vaak voorkomt dat spelers met elkaar in discussie gaan over wie de strafschop moet nemen als die gegeven wordt. Die beslissing moet een coach vooraf ook voor iedereen duidelijk maken. Je kiest er drie spelers voor, geeft een volgorde aan en daarna is het een kwestie van wie hem in die volgorde nemen wil of kan. Dat heeft dan te maken met eventueel al gewisselde potentiele strafschopnemers of de vraag of de nummer 1 zich toch onzeker voelt en daarom de beurt overlaat aan de nummer 2. Simpel en duidelijk lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren