Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio slaat wéér toe in extremis: Pedro dompelt Celtic vlak voor tijd in rouw

Laatste update:

Lazio heeft woensdagavond een zwaarbevochten zege op Celtic geboekt. De Schotten kwamen in eigen huis nog op voorsprong via Kyogo Furuhashi. Matias Vecino trok de stand vervolgens weer in evenwicht, waarna Pedro Lazio diep in blessuretijd de overwinning bezorgde. De Italianen delen de koppositie in Groep E nu met Atlético Madrid, terwijl Feyenoord op één punt volgt en derde staat.

Bijzonderheden:
Furuhashi bracht Celtic Park binnen het kwartier in extase door na een vlotlopende aanval de ban te breken. Daizen Maeda speelde Matt O'Riley in. De middenvelder tikte in één keer door op Furuhashi, die vervolgens de hoek voor het uitkiezen had: 1-0. Lazio kwam binnen het half uur langszij via Vecino, die van dichtbij de gelijkmaker aantekende: 1-1. Waar de Italianen twee weken geleden in extremis een punt uit het vuur sleepten tegen Atlético, werd in Schotland diep in blessuretijd een zege geboekt. In de 95ste minuut was het Pedro die tegendraads de 1-2 tegen de touwen kopte.

Celtic - Lazio 1-2
12’ 1-0 Kyogo Furuhashi (assist: Matt O'Riley)
29’ 1-1 Matias Vecino (assist: Alessio Romagnoli)
90+5' 1-2 Pedro (assist: Mattéo Guendouzi)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakt de avond nog wat zuurder. Zonde, anders stonden we er wat beter voor. Maar goed, zelf nu maar "gewoon" van Lazio winnen. Kansen en kwaliteit genoeg om nog te overwinteren.

Geweldig voor de poule natuurlijk, wordt een leuke strijd tussen 3 min of meer gelijkwaardige ploegen voor 2 plekken. Celtic kun je al afschrijven.

5 oktober 2023 om 11:05

Wat boeit de poule nou. Het moet geweldig zijn voor Feyenoord, niet voor de poule.

Slecht nieuws voor Feyenoord. Lazio heeft best een makkelijk programma, zeker omdat de laatste speeldag tegen Atletico is. Tegen Celtic thuis zullen ze ook 3 punten halen en ik verwacht dat ze in de twee wedstrijden tegen Feyenoord minimaal 3 punten halen. Feyenoord moet nog naar Celtic en dat blijft lastig.

4 oktober 2023 om 23:23

Tenzij ze die laatste wedstrijd allebei nog moeten, dat is dan in het voordeel van Feyenoord.

4 oktober 2023 om 23:30

@FR010FRDAM
Tenzij Atleti al zeker is van de eerste plaats en Celtic nog strijdt voor overwintering/3e plaats. Vantevoren dus moeilijk te voorspellen wie echt in het voordeel is met het programma...

4 oktober 2023 om 23:33

Ik denk dat Atl 6 punten nu gaat pakken tegen Celtic. Dan staan ze al op 10. Bij hun laatste wedstrijd (tegen Lazio) zullen ze wellicht al geplaatst zijn en opdraven met een B team.

5 oktober 2023 om 10:02

En dan haalt Celtic 0 punten en zijn zij al uitgeschakeld wat weer in voordeel van Feyenoord is. Je spreekt jezelf tegen. Als Atletico zeker is gaan ze spelen met B team. Als Celtic zeker is van uitschakeling gaan ze er vol voor?

Daarbij: als Celtic strijd voor plek 3 op laatste speeldag, betekent het dat ze punten moeten pakken tegen Lazio en Atletico, wat weer in voordeel van Feyenoord is.

4 oktober 2023 om 23:25

We moeten ze in de volgende speelronde thuis "gewoon" verslaan. Dan hebben we alles in eigen hand. Wel bizar dat ze 2x in de laatste second scoren.

4 oktober 2023 om 23:34

Hoe kun je nou na 2 wedstrijden in deze poule een makkelijk programma hebben? Zowel Feyenoord als Lazio hebben tegen Atletico gespeeld,Lazio heeft vorig jaar 2x niet gewonnen van Feyenoord en Feyenoord heeft de lastigste uitwedstrijd nu gehad.

4 oktober 2023 om 23:37

Lazio won thuis 4-2 van Feyenoord.

5 oktober 2023 om 07:29

Het Feyenoord van vorig jaar is niet te vergelijken met het Feyenoord van dit jaar!

5 oktober 2023 om 08:12

Sowieso was dát Feyenoord bij Lazio uit nog enorm zoekende die toen direct tegen een grote test aanliep. Dit keer zal het veel spannender (moeten) zijn.

Blijft een klasbak, die Pedro. Ze mogen onderhand wel eens gaan kijken naar een nieuwe spits, want naast dat Ciro niet in het systeem past, vallen de doelpunten ook weg.

Kan zomaar eens een mooi Italiaans jaar worden, zoals afgelopen editie.

5 oktober 2023 om 10:03

Hoe schat jij kansen van Feyenoord in tegen Lazio?

Erg zonde. De volgende pot thuis moet gewonnen worden anders gaat overwintering erg lastig worden. Lazio kan nu wat lekkerder achterover leunen.

5 oktober 2023 om 07:31

Wat zeg jij?!
Lazio moet nog naar Madrid en Rotterdam en ze staan samen met atleti 1 punt voor op Feyenoord

5 oktober 2023 om 08:36

Maar Lazio heeft ook nog drie gratis punten thuis tegen Celtic.

5 oktober 2023 om 09:54

Daarom moet de volgende pot thuis gewonnen worden. Atletico treffen ze op de laatste dag. Normaal zijn zij dan al door.

5 oktober 2023 om 10:08

Normaal ja. Maar wie zegt dat Atletico twee keer van Celtic wint en Feyenoord geen punten snoept van Atletico?

was jarenlang mn favo speler bij barca. Wat een baas.

Was toch buitenspel die goal van pedro of ben ik nou gek?

4 oktober 2023 om 23:36

Na die goedgekeurde buitenspel goal van Atletico en die twijfelachtige 2e ben je niet snel meer gek

4 oktober 2023 om 23:42

Wat een gezeik zeg, zeker met die 2e goal was niets mis. Met deze geweldige kopbal van Pedro overigens ook niet, anders was hij wel afgekeurd. Neigt bijna naar complotdenken.

5 oktober 2023 om 00:29

Pedro stond buitenspel naar mijn mening er is nog geen eens een var check gedaan

5 oktober 2023 om 00:48

Niks complotdenken; op de beelden leek het gewoon buitenspel op moment van de voorzet. Erg cruciaal ook… vreemd.

5 oktober 2023 om 07:05

Wat een onzin zeg. Als ze Celtic's goal net 10 minuten eerder tot aan het microscopische toe na kijken met de VAR en afkeuren met buitenspel en deze in de cruciale laatste minuut gewoon laten gaan zonder geeneens te kijken, terwijl het zeker buiten spel leek, dan vind ik het niet vreemd dat er overal op sociale media men spreekt van een offside goal. Het is gewoon raar dat er geen VAR check was gedaan heeft niks met complot denken te maken. Celtic is hier gewoon een punt door de neus geboord moeten we helaas constanteren.

5 oktober 2023 om 08:38

Ik vind het vooral subjectief supportersgezeik Cor. Ze gaan die goal echt niet goedkeuren als het buitenspel is, het zelfde geldt voor die zogenaamde buitenspelgoals van Atletico. Het is echt loos geouwehoer.

5 oktober 2023 om 10:03

Ik vind dat jij het vooral wil bagataliseren. ' ze gaan de goal echt niet goedkeuren als het buitenspel is' Maar hoe weet je dat als hij niet is gecheckt? Terwijl het toch echt n air van buitenspel had. Het is gewoon dom en onzorgvuldig terwijl er middelen zijn om het wel of niet uit te sluiten. Simpel zat toch? Ik vind eerder jou hele post loos geouwehoer dat nergens op is gebasseerd dan aannames.

5 oktober 2023 om 11:47

Want het is geen aanname dat de goal niet gecheckt is? Iedere goal wordt gecheckt, dus ook deze.

5 oktober 2023 om 00:43

Ik had die indruk ook. De arm van de laatste Celtic speler, stak uit, maar dat telt niet mee. Heel raar dat er geen (zichtbare) var check was.

Celtic gaat er zoiezo uit was al te verwachten. Ze hadden het kunnen afmaken thuis doen ze weer niet. Ja dan krijg je pedrotje die hem in minuut 95 ff inschiet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren