Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer bevestigt toptransfer voor Italiaanse EK-ganger

Laatste update:

Napoli lijkt zeker van de komst van Emanuele Giaccherini. De middenvelder vertrekt zoals al de bedoeling was definitief bij Sunderland en keert terug naar de Serie A. Vorig seizoen werd hij door the Black Cats al verhuurd aan Bologna en daar deed hij het dermate goed dat Napoli belangstelling ontwikkelde. Die interesse werd concreter gedurende het EK 2016.

/

In de eerste groepswedstrijd tegen België opende Giaccherini de score voor zijn land en droeg hij bij aan de 0-2 overwinning. Tegen Zweden, Spanje en Duitsland had hij ook een basisplaats bij la Squadra Azzurra, maar kon hij niet voorkomen dat Italië eruit vloog. Giaccherini houdt wel een mooie transfer over aan zijn goede toernooi en verkast nu naar de vicekampioen van de Serie A.

Volgens Sky Italia is er een bescheiden bedrag van anderhalf miljoen euro gemoeid met de overstap. Giaccherini zelf gaat donderdag voor drie seizoenen tekenen in Stadio San Paolo: Napoli wordt zijn zevende werkgever in Italië na onder meer Cesena en Juventus. In Turijn kreeg hij geen vaste voet aan de grond.

Update 14 juli 20.22 uur - Zaakwaarnemer bevestigt toptransfer voor Italiaanse EK-ganger
Emanuele Giaccherini gaat van Sunderland naar Napoli. "Het is allemaal in orde, we zijn alleen nog bezig met de laatste details", zegt zaakwaarnemer Furio Valcareggi tegen Radio CRC. "Emanuele is heel gelukkig en krijgt eindelijk wat hij verdient, nadat hij jarenlang werd onderschat. We hadden een mondeling akkoord met Torino, maar toen Napoli kwam, was de keuze eenvoudig. Een loopbaan van een speler duurt maar kort en hij heeft het recht om een ander pad te kiezen."

Zal Emanuele Giaccherini nu wél slagen in de Italiaanse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem een van de beste bij Italië. Goede aankoop.

Nou dat hadden de topclubs in nederland ook kunnen ophoesten , oke salaris is een ander verhaal , maar toch.

13 juli 2016 om 23:28

Hij gaat 1,6 miljoen euro per jaar verdienen, waar ligt het salarisplafond van een Ajax bijvoorbeeld?

13 juli 2016 om 23:43

1,1

14 juli 2016 om 00:53

Best wel zielig 1.1m salaris plafond

14 juli 2016 om 03:24

ofniet wat een topspeler voor ajax zou dit zijn poooh

en die Overmars blijft maar op zijn gouden ei zitten doe nou maar een bod op Ziyech dan word je kampioen

Geen verkeerd spelertje om erbij te hebben de bank. Toch een mooie transfer voor hem op zn 31e . Maar die Italiaanse voetballers zijn over het algemeen net als wijn, hoe ouder hoe beter.

14 juli 2016 om 00:55

Laten we hopen voor Balotelli ook!

Woow! Anderhalf miljoen. Hier zal Sunderland spijt van krijgen, leuke middenvelder.

Zo'n speler, zou die nou naar Nederland willen als er interesse was geweest van Psv, Ajax of Feyenoord? Aardige speler op het Ek; echter is ie daarvoor nooit opgevallen bij Sunderland dus hoop niet echt dat dit een eendagsvlieg is..

14 juli 2016 om 08:33

Psv en Ajax mits ze hem 1.5 miljoen netto willen geven en hem een vaste plek en CL kunnen geven, denk het wel.

14 juli 2016 om 09:02

Een vaste plek beloof je nooit.

14 juli 2016 om 11:39

Rj

Logisch dat NL geen toppers meer kan halen dan, vaste plaatsen beloof je aan topspelers (voor je ploeg), zo werkt dat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren