Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Wernbloom hakt knoop door: jaarsalaris van twee miljoen euro

Laatste update:

Pontus Wernbloom blijft clubloos. De 32-jarige verdedigende middenvelder bracht dit weekeinde een bezoek aan PAOK Saloniki, maar keerde zonder contract huiswaarts. Volgens Griekse en Russische media heeft Wernbloom nog altijd zijn twijfels.

Wernbloom zit zonder club sinds zijn contract bij CSKA Moskou afliep. Hij kreeg een aanbieding van PAOK, voor drie seizoenen tegenover een jaarsalaris van 1,6 miljoen euro. De vrouw van Wernbloom, Nina, zou echter weinig zin hebben om in Griekenland te gaan wonen. De attitude van de Wernblooms heeft PAOK geïrriteerd gemaakt.

De directie heeft Wernbloom een finaal aanbod gedaan en heeft hem vier dagen de tijd gegeven om een knoop door te hakken. Bij PAOK zou de Zweed ploeggenoot kunnen worden van onder anderen Diego Biseswar. De club wordt getraind door de Roemeen Razvan Lucescu en speelt woensdag in de Champions League tegen Spartak Moskou.

Wernbloom maakte in 2012 de overstap van AZ naar CSKA en pakte onder meer drie landstitels met het CSKA van huidig trainer Viktor Goncharenko. De 51-voudig international ging overigens niet mee naar het WK. Hij zette in 2016 een punt achter zijn interlandloopbaan en bovendien kampte Wernbloom tijdens het WK met een heupblessure.

Update 22.50 uur - Wernbloom hakt knoop door: jaarsalaris van twee miljoen euro
Pontus Wernbloom heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft alsnog getekend bij PAOK Saloniki, zo maakt hij bekend via zijn Instagram-pagina. De 32-jarige Zweed was transfervrij sinds zijn vertrek bij CSKA Moskou en voetbalde eerder bij onder meer AZ. Wernbloom heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan PAOK en gaat naar verluidt twee miljoen euro op jaarbasis verdienen in Griekenland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou dit niet iets voor Az zijn? Toch een goede verdediger, beter dan wat er nu staat.
Het salaris zou teveel zijn

5 augustus 2018 om 19:41

Verdediger? Hij is een middenvelder. Misschien dat het wat zou zijn als verdediger, maar het is wel een dure gok om hem op een andere positie te zetten als waar hij normaal speelt. Als het dan mislukt, heb je veel geld weggegooid. En dan moet hij dat zelf ook nog maar willen natuurlijk, op die positie spelen.

5 augustus 2018 om 19:58

Daarbij is zijn restwaarde niet hoog meer, echter wel veel ervaring.

5 augustus 2018 om 20:49

Op papier een verdedigende middenvelder maar staat bijna altijd in de verdediging.

5 augustus 2018 om 20:52

Nou, zover ik kan vinden heeft ie dat 2x gedaan in zijn carriere.

5 augustus 2018 om 21:00

In tegendeel zelfs, Wernbloom werd op een gegeven moment spits bij Cska.

5 augustus 2018 om 21:56

Ik denk niet dat AZ hem kan of wil betalen. Wernbloom zou eigenlijk voor de traditionele top drie een hele goede versterking zijn. Is enorm gegroeid in zijn harde spel en kan zelfs op meerdere posities spelen tegenwoordig.

Dit type heeft team eigenlijk nodig. Zwakke voetballer maar een geweldige mentaliteit en loopvermogen. Mooie tandem met Elm toen.

Weinig zin hebben om in Griekenland te wonen? Ok, Thessaloniki is niet de allermooiste stad, maar er is genoeg te zien en te doen. Ook nog eens prachtige stranden vlak buiten de stad, veel boten naar de mooiste eilanden toe, lekker eten, en je man gaat ook nog eens 1,6 miljoen per jaar verdienen. Maar mevrouw heeft geen trek om in Griekenland te gaan wonen. Zucht.

Wernbloom wordt enorm gemist bij ons. Gaat altijd voorop in de strijd en kan zelfs op meerdere posities goed overweg. Ik hoop dat hij nog een mooie club gaat vinden.

16 augustus 2018 om 23:13

Maar een verschrikkelijk onsportieve instelling heeft deze gozer. Hij en Toivonen zijn echt een verschrikkelijk Zweedse duo.

17 augustus 2018 om 00:00

Klopt, zeer geniepige speler die vaak weg komt met de gemeenste overtredingen, maar heeft wel zeker zijn respect verdiend binnen CSKA.

Ik denk dat het niet eens verkeerd zou zijn als AZ Wernbloom zou terug halen , ervaring wat hij mee brengt en hij zou ook in de verdediging kunnen spelen.denk dat hij ook meer snelheid mee brengt dan Vlaar. Denk alleen dat de AZ geen oude spelers wil terug halen boven de 30.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren