Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Werder Bremen maakt seizoen af met jonge interim-trainer

Laatste update:

Viktor Skripnik is niet langer de trainer van Werder Bremen. De huidige nummer laatst van de Bundesliga maakt zondagochtend via de officiële kanalen bekend dat de 46-jarige Oekraïener ondanks een tot 2018 doorlopend contract is ontslagen.

De assistenten Florian Kohfeldt en Torsten Frings zijn eveneens uit hun functies ontheven en de honneurs worden tijdelijk waargenomen door conditietrainers Axel Dörrfuß en Günther Stoxreiter. “We hebben deze beslissing genomen omdat we er na het duel met Borussia Mönchengladbach niet van overtuigd waren dat de bestaande constellatie de boel nog ten positieve kon keren”, zegt Frank Baumann.

“We willen Viktor en zijn assistenten bedanken voor hun werk in de afgelopen jaren”, aldus de sportief directeur van die Grünen, die vorig seizoen als dertiende eindigden en in het verleden vier keer kampioen werden van de Bundesliga.

Update 2 oktober 12.57 uur - Werder Bremen maakt seizoen af met jonge interim-trainer
Werder Bremen maakt het seizoen af met Alexander Nouri als hoofdtrainer. De 37-jarige Iranese Duitser heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd en zal worden bijgestaan door assistent Florian Bruns. Nouri wordt bij het tweede elftal van Werder opgevolgd door Florian Kohfeldt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zat er al twee jaar aan te komen. Je kon de klok hier op gelijk zetten. Werder heeft absoluut geen beleid en al een paar jaar lang een heel matig team. Zonde dat zon grote Traditionsverein zo ver weg is gezakt. Denk dat Werder dit jaar ook zal degraderen.

18 september 2016 om 10:39

Alleen jammer dat je dan ook Torsten Frings zo de deur wijst. Dat is toch best een man van werder die toch best iets kan toevoegen?

18 september 2016 om 10:41

Inderdaad belachelijk, Torsten Frings is Werder Bremen en dat ze hem zo gemakkelijk laten gaan is wel erg apart, heeft ook helemaal geen nut

Pfff begin is al weer slecht bij Werder ondanks dat ze veel hebben geïnvesteerd ten opzichte van de afgelopen seizoenen. Hopelijk kan Werder degradatie onlopen dit seizoen maar dat zal nog een hels karwei worden.. Misschien met een goede Coach is het wel mogelijk

Hoezo moet Frings dan weg? Is toch een icoon van de club?
Die geef je toch een andere functie of maak je interim coach? Nu laten ze het over aan de conditietrainers..

Dat Werder heeft ook weer een beleid van lek mijn vestje. Het gaat er al jaren dramatisch en er worden continu van die gewoon niet spelers gehaald. Ieder jaar is er een Houdini-act nodig om niet te degraderen. Daar bovenin is het zo rommelig als het maar zijn kan, van die mensen die niet in de spiegel kunnen kijken maar alleen maar naar andere en zeggen wat ze verkeerd doen. Dat ze het overlaten aan de conditietrainers zegt eigenlijk alles. Denk dat deze club op deze manier heel snel richting de uitgang van de Bundesliga gaat en hoe jammer ik het ook zou vinden, helpt het hopelijk wel en stapt men daarboven allemaal op. En dat men Torsten Frings de laan uit stuurt verbaasd me niks, daarboven hebben ze niks met de club maar alleen met hun zelf.

Kan natuurlijk ook een tegenstrijdig effect hebben, zoals nu bij VFB Stuttgart het geval is. Waar iedereen er gewoon lekker is blijven zitten en er een nog groter zooitje van hebben gemaakt.

18 september 2016 om 13:26

Het enige verschil is dat BMG gewoon een uitstekende selectie hadden. Dat moest op den duur gewoon gaan draaien met zoveel kwaliteit. Werder heeft een hele matige selectie die al meerdere jaren dramatisch presteert.

Alexander Nouri neemt toch tijdelijk de honneurs waar?

De trainer kan niks aan doen. Werder Bremen heeft een matige elftal, ik vond de achterhoede van Werder Bremen zeer zwak. Ze krijgen moeilijk dit seizoen.

Thomas Schaaf,kom er maar weer in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren