Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vitesse vangt vertrek Room naar Deventer intern op

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft een opvolger gevonden voor Nick Marsman. Marsman verdedigde het voorbije seizoen het doel van de promovendus, maar komend voetbaljaar blijft de sluitpost bij FC Twente in Enschede. De Deventenaren moesten dus op zoek naar een nieuwe keeper en dat is Eloy Room geworden. Ook RKC Waalwijk, dat zich inmiddels heeft versterkt met de Tsjech Jan Seda, had Room op het oog.

/

Go Ahead meldt het nieuws rond Room via de officiële kanalen. De 24-jarige Room komt op huurbasis over van Vitesse, waar hij de tweede keuze is achter Piet Velthuizen. Room was in het seizoen 2010/11 eerste keeper in Arnhem, dat jaar ging Velthuizen voor het avontuur in Spanje bij Hércules. Na een seizoen keerde Velthuizen weer terug op het oude nest en werd Room weer naar het tweede plan verwezen.

In totaal speelde Room 43 wedstrijden in competitieverband voor Vitesse. Het overgrote deel van die wedstrijden speelde hij dus in 2010/11, toen hij tot 33 optredens kwam. Sindsdien kwam hij nog maar vier keer in actie in de Eredivisie: twee keer als basisspeler, twee keer als invaller.

Update 2 augustus 19.07 uur - Vitesse vangt vertrek Room naar Deventer intern op
Vitesse is Eloy Room kwijtgeraakt aan Go Ahead Eagles en gaat niet de transfermarkt op om een vervanger te halen. Marko Meerits wordt de nieuwe tweede doelman achter eerste keuze Piet Velthuizen, zo meldt Omroep Gelderland. De 21-jarige Est was in het afgelopen halfjaar verhuurd aan Flora Tallinn, maar keert dus terug naar Arnhem. De zeventienjarige Jeroen Houwen wordt derde doelman.

Eloy Room is een goede keeper voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aanwinst, nog wel jong.
Jammer dat hij bij Vitesse niet zo veel speeltijd kreeg.

30 juli 2013 om 20:11

Piet keepte bij Vitesse erg goed dus meer dan logisch dat hij de kans dan niet krijgt.

Heeft Eloy toch zijn zin gekregen. Mooi voor Go Ahead Eagles dat ze hem gehaald hebben. Maar alsnog is Go Ahead niet goed genoeg voor de eredivisie.

30 juli 2013 om 20:27

We zullen het zien, de meeste mensen hadden ook gedacht dat PEC vorig jaar kansloos zou terug degraderen maar die hebben een alleraardigst seizoen gespeeld.

30 juli 2013 om 21:25

Mensen roepen zoiets vaak, maar het is nergens op gebaseerd. Zwolle had Klich, pluim, avdic en mohktar. Gae heeft die spelers niet, dat kan iedereen zien. Het wordt een dramatisch seizoen voor de eagles, dat kan iedere eerlijke voetbalkenner zien.

30 juli 2013 om 22:18

Hou jij het nu maar bij jouw glazenbol... Snap niet dat mensen nu al uitspraken doen over wat er gaat gebeuren en dat dat al allemaal zeker is. En jij kende zeker Klich en Avdic al.. Geloof er namelijk niks van.

OT: GAE heeft veel aankopen gedaan en hoop dat het ze lukt om lijfsbehoud klaar te spelen. Zou toch knap zijn.

31 juli 2013 om 00:35

Alsof jij al die spelers kende of ooit hebt zien spelen? Net als dat jij deze spelers waarschijnlijk ook nog niet hebt zien spelen. Maar toch knap zonder dat je ze niet hebt zien spelen, maar toch kan oordelen.

Goeie keeper voor gae! Hopelijk kunnen ze met deze aelectie voor een stunt zorgen

GAE had voor tyton moeten gaan en anders hadden ze voor julio caesar kunnen gaan. Maar room is ook wel goed

30 juli 2013 om 21:28

Die zal een iets hoger salaris hebben denk ik, iets wat wij ons niet kunnen veroorloven..

Al die clubs die gepromoveerd zijn hebben geweldig ingekocht. Beter nac en nec en dat soort clubs kunnen makkelijk van het veld gespeeld worden door deze clubs.

Goed voor Go Ahead, Vitesse en voor Room. Dat hij maar veel mag spelen en beter terug komt. Succes!

Prima keeper voor Gae. Cambuur kon hem niet betalen. Zie hier het grote verschil tussen beide gepromoveerde clubs, met een voorteken voor het degraderen.

30 juli 2013 om 20:19

Cambuur had ook niet echt een 1e keeper nodig. Ik kan zo 5 clubs opnoemen die gaan vechten voor lijfsbehoud. Vind het een voorbarige conclusie.

30 juli 2013 om 20:23

Dit is natuurlijk reinste onzin. Heracles kon Mokotjo ook niet betalen, zie jij PEC daardoor (veel) hoger eindigen dan Heracles? Begroting is niet inherent aan de plaats op de ranglijst.

Naar mijn inziens is het veel belangrijker dat je gericht aankoopt op de behoefte van je team zodat er een geheel staat in plaats van 11 individualisten. Ook komt er een dosis geluk bij kijken, met FC Utrecht nu als voorbeeld.

30 juli 2013 om 20:25

@ Gerrarrd

//zie hier het grote verschil tussen beide gepromoveerde clubs\\

Dat zie je hier helemaal niet. Sterker nog, Cambuur heeft een iets hogere begroting dan GAE .

snap niet dat hij achter velthuizen staat, deze jongen is minstens zo goed; dan zal hij volgend jaar wel de waardering krijgen in arnhem en wél eerste keeper worden..

30 juli 2013 om 20:26

Ja ik ben zeer benieuwd wat hij kan laten zien als hij een heel seizoen speelt, en hoe hij zich zal ontwikkelen met wedstrijdritme.

Voor Go Ahead een héle goede keeper!

Is een betere keeper dan Nick Marsman.

Goede keus voor beide clubs, nu kan Room laten zien met wat wedstrijdritme of hij daadwerkelijk Piet kan opvolgen. En voor GAE is dit natuurlijk een zeer degelijke keeper, goed werk!

Room heb ik nooit echt een goede keeper gevonden. Het seizoen dat hij eerste keeper was vond ik hem erg slecht. Misschien is hij beter geworden en laat hij dat zien bij Gae. Ik gun het hem iig wel.

30 juli 2013 om 21:40

toen was heel vitesse slecht remember de 15e plaats..da's makkelijk oordelen dus een matic kan er ook niets van?

30 juli 2013 om 22:54

Nee, dat zeg ik niet. Een keeper kan in een slecht team nog steeds uitstekend keepen en ondanks dat hij in een slecht team speelde vond ik hem niet goed.

Wel heel typisch RKC heeft nu een keeper aangetrokken en op dezelfde dag komt het nieuws naar buiten dat Room verhuurd word aan de Eagles. Nu mag het in een keer wel.

30 juli 2013 om 23:57

Heel vreemd ja. Maar goed vitesse is gewoon een aparte club geworden in dat opzicht. Tenzij gae zoveel meer kan betalen is het logisch. Hopen dat onze jan seda een goeje blijkt te zijn.

Goede transfer voor Gae. Room is een prima keeper voor the Eagles en nu kan hij ook aantonen wat hij kan voor een eventuele transfer.

Zo, GAE is goed bezig zeg. Room is echt een goede keeper; beter dan Marsman denk ik. GAE en PEC zullen de grote verrassingen dit seizoen.

mooi dat Room op het hoogste niveau komt te keepen. Dan kan iedereen een keer inzien wat voor ballenvanger het is. Heeft ook een ernstige vorm van zelfoverschatting. Maar dat ter zijde.

Ik kwam vaak mensen tegen die hier op VZ riepen dat Room eerste keus moest worden bij Vitesse toen Pietje weer onder de lat kwam. Maar dit seizoen kunnen ze zien wat Room werkelijk kan. Niet veel dus.

Het is alleen nu de vraag wie 2e keeper wordt bij Vitesse.

Voor Vitesse weer een speler weg. Volgens mij hebben we voor het eerste nu nog maar 14 contract spelers op papier.

3 augustus 2013 om 00:24

Ach wat maakt dat uit het gaat toch maar om een reserve keeper?
Dan wordt gewoon onze derde keeper de tweede keeper.

@oeyt, azijnzeiken over de capaciteiten van Room is je wel toevertrouwd, niet waar? Velthuizen was voor zijn uitstapje naar Spanje, al een betrouwbaar meubelstuk in Arnhem. In Spanje heeft hij het op de één of andere manier niet waar kunnen maken, en is op hangende pootjes terug gekomen, wat verder niets afdoet aan zijn capaciteiten.

In het seizoen 2010/2011 heeft Room vrijwel alle wedstrijden bij Vitesse onder de lat gestaan, tot volle tevredenheid van supporters en de technische staf. Na de terugkomst van Velthuizen is er een keus gemaakt, waar ervaring een doorslaggevende rol in gespeeld heeft, en niet zozeer de capaciteiten.

Jullie raken in Arnhem het komend seizoen een betrouwbare stand-in kwijt, maar in Deventer zij we zeer content met deze 1e “ballenvanger”.

31 juli 2013 om 00:47

De supporters van vitesse waren totaal niet tevreden over room in dat seizoen, ik weet ook niet waar je dat vandaan haalt. ik hoop dat room het heek goed doet bij gae maar dat ene seizoen had je niks aan room, heeft geen punt gepakt in tegenstelling tot velthuizen. blij dat ie verhuurd is voor zn ontwikkeling.

31 juli 2013 om 11:01

Hij heeft ook geen punten weggegeven, tot tegenstelling van Velthuizen.

31 juli 2013 om 12:34

Klopt, maar velthuizen heeft ons ook vaak gered, wat dat weer compenseerd.

Gefeliciteerd moatjee!

Goede keuze elke week spelen in de eredivisie you can do it!!

Zo verzekerd van nog een jaar Eredivisie .. Goeie keeper, ,, achterhoede staat .. Kom maar op

30 juli 2013 om 23:42

Hahaha altijd vol zelfvertrouwen zijn die egels...ik denk dat jullie met rkc directe degradatie mogen uitvechten. Wie het wordt kan mij eigenlijk geen reet schelen allebei kwa budget niks in de ere te zoeken....jullie voelen je zo stoer maar werden 6e in de jl... Deze keeper gaat naar jullie bij gebrek aan beter... Had dan maeepa gehaald,., ohja geen geld

Goed bezig Eagles!
Met Room, Schenk, v/d Linden, Amevor, Overgoor, Rijsdijk, Kolder, Antonia en Houtkoop zijn we zeker eredivisiewaardig.
Op naar Utrecht!

30 juli 2013 om 23:44

Hahahhaha dit bedoel ik dus# zelfoverschatting

31 juli 2013 om 00:42

In Zwolle denken ze ook al dat ze in het linkerrijtje eindigen, over zelfoverschatting gesproken..

31 juli 2013 om 08:22

Zelfoverschatting? Nee hoor, wij denken dat we tussen de 11e 15e plek gaan eindigen zonder in degradatienood te komen. Maar om hier te roepen dat GAE een selectie heeft die eredivisie waardig is lijkt me niet erg reeel.

31 juli 2013 om 00:00

Kolder opnoemen als eredivisiewaardig is wel erg optimistisch. Verder is er niks te zeggen over die andere spelers omdat zij nooit op dit niveau gespeeld hebben. Afwachten dus.

31 juli 2013 om 00:40

Op Kolder na ben ik het met je eens, denk eerder dat Godee daar komt te staan.

31 juli 2013 om 20:16

daarbij weet ik het met overgoor ook niet zo zeker, speelde bij de graafschap ook niet altijd goed in de eredivisie..

31 juli 2013 om 22:45

Overgoor doet het al een jaar wel goed hoor, in de voorbereiding deed die het ook wel redelijk (als dat iets zegt). Anders kan Lambooij er ook staan volgens mij, deed het ook goed.

@blikker

Gelukkig heb jij geen verstand van voetbal. Zoals de meesten hier eigenlijk. Wel lachwekkend om die negatieve reacties hier te lezen. Riekt naar jaloezie haha. Wij hebben helemaal niets te verliezen.

Wat zijn trouwens etedivisiewaardige clubs??
Tja dan moet ik toch denken aan Ajax, PSV, Twente, Vitesse, Feyenoord. De rest is gelijkwaardig tot en met de top5 van de JL!

Wat een betweters hier zeg.

Vergeet niet dat wij niet moeten!!!

Wij hebben al gewonnen!!
Dat pakt niemand ons af en doet niemand ons na.
Haha 6e eindigen in de JL en toch promoveren.

Dankjewel!

@blikker

Gelukkig heb jij geen verstand van voetbal. Zoals de meesten hier eigenlijk. Wel lachwekkend om die negatieve reacties hier te lezen. Riekt naar jaloezie haha. Wij hebben helemaal niets te verliezen.

Wat zijn trouwens etedivisiewaardige clubs??
Tja dan moet ik toch denken aan Ajax, PSV, Twente, Vitesse, Feyenoord. De rest is gelijkwaardig tot en met de top5 van de JL!

Wat een betweters hier zeg.

Vergeet niet dat wij niet moeten!!!

Wij hebben al gewonnen!!
Dat pakt niemand ons af en doet niemand ons na.
Haha 6e eindigen in de JL en toch promoveren.

Dankjewel!

Lukoki zou goed zijn voor een club die voor degradatie gaat, denk aan bv RKC, PEC Cambuur of Heracles

31 juli 2013 om 08:18

Zoals je zelf denk ik wel weet Mike, zal PEC dit jaar geen degradatievoetbal gaan spelen. Jij weet ook wel dat GAE en Cambuur dit jaar de degradatiekandidaten zijn. Maar goed, als Mokhtar alsnog vertrekt mag Lukoki komen hoor.

Eloy Room is een prima keeper voor Gae, als ik Piet Veldhuizen soms zie keepen hou ik mijn hart vast.
Zoveel slechter als Piet vind ik hem eigenlijk niet.

@blikker. U tooit zich met de nickname blikker. U pseudoniem geeft inderdaad aan dat u een vertroebelde (olle?) blik heeft. Wat zijn zoal de “toppers” die door PEC gehaald zijn, Nijland, Mokotjo, Fernandes? Allen “bruikbare” spelers, maar ook spelers die het bij hun vorige clubs (door omstandigheden?) niet waar gemaakt hebben.

En ja, wij zijn trots en vooral blij dat we na jaren weer aangehaakt bij de Eredivisie, net zo blij als jullie waren het afgelopen seizoen. Ruim drie kwart van dat seizoen was het ook in Zwolle billenknijpen, doordat jullie zich niet vrij konden spelen van de nacompetitie, wat jullie (respect) uiteindelijk gelukt is.

In Deventer begrijpt iedereen wel dat we moeten knokken voor handhaving, maar dat we zullen knokken daar mag u gif op in nemen. En daar hoort zelfvertrouwen bij m'n beste blikker, en net zoals bij jullie een dosis geluk. Misschien is zelfvertrouwen, en de wil om te slagen een nog wel betere stimulans als het door u aangehaalde budget.

Ik kijk uit naar de clash, tussen “olle” en de “koekhappers”

1 augustus 2013 om 09:53

Rood/geel u reactie op onze aanwinsten: het is niet schandelijk dat 3 spelers van PSV en Feyenoord het daar niet gered hebben, Pec gaat voor 16-12e plek. Dit zijn voor ons dus zeer bruikbare spelers klich is een aanwinst. Mokthar behouden is een aanwinst. Nijland kon naar Nac/nec,mokotjo kon naar Ado en Almerlo, Klich kon naar Roda/groningen Fernandhez kon naar 5 andere clubs en mokthar het is overduidelijk dat hij eredivisie kwaliteiten heeft met interesse van oa twente en bremen? Gezien de interesse van andere ere clubs, voor onze spelers lijkt het mij duidelijk dat PEC een goed team heeft mbt onze doelstelling.

Bij jullie ach jullie proberen het maximale te behalen met minimale middelen, ik ben ervan overtuigd dat het kunstje van PEC zeer moeizaam wordt, je hebt naast motivatie en de wil geluk ook simpel kwaliteit nodig, kijk bijv naar Willem 2. Ik acht jullie hoger in dan Cambuur en gelijkwaardig aan Rkc. Maar dan houdt het ook echt op,

Je hebt trouwens zelfvertrouwen en zelfoverschatting, Als fans van jullie koekhappers nu al zeggen dat handhaving een rieele optie is, dan onderschatten jullie de eredivise of overschatten jullie jezelf.

Ik zie de clash met "vertrouwen" tegemoet.

Goede keus voor beide clubs, nu kan Room laten zien met wat wedstrijdritme of hij daadwerkelijk Piet kan opvolgen. En voor GAE is dit natuurlijk een zeer degelijke keeper, goed werk!

Houwen is toch een talentvolle keeper?
Meerits is nou niet de meest sterke keeper die ik heb gezien.

2 augustus 2013 om 20:51

Op FM is het een zeer talentvolle keeper, maar heb hem nog nooit zien spelen dus kan er niet daadwerkelijk over oordelen.

2 augustus 2013 om 21:07

Is idd een erg talentvolle keeper (komt bij mij uit het dorp, regio Venray)
Heeft al de nodige wedstrijden gespeeld bij Jong Vitesse en speelt bij NL -17.
Heeft erg goede reflexen en kan goed meevoetballen!

2 augustus 2013 om 21:23

@constantijn

Die jongen was toen 19, kom geeneens Engels en moest al in de goal gaan staan, in een vreemd land. Logisch dat je dan onzeker bent. Hij heeft zich ech ontwikkeld tot een goede keeper!

@motorduif

Inderdaad zeer talentvol, maar te jong voor de Eredivisie. Dat meevoetballen valt wel mee, dat is zijn zwakke punt!

Jeroen Houwen is een geweldige keeper. Is overgenomen door vitesse toen hij in de jeugd opleiding speelde van vvv-venlo. Hij speelt ook in het Nederlands Elftal o17 jaar. Woont in Venray en is een rustige keeper die hele goede saves heeft.


@blikker, natuurlijk is het geen “schande”, als spelers bij Psv/feyenoord buiten de boot vallen. En zeker zijn spelers als een Mokotjo/klich aanwinsten voor Pec, al moet ik vraagtekens zetten bij Fernandez/nijland. Fernandez heeft zich alleen in de kijker gespeeld bij Excelsior, en Nijland heeft ontpopt als clubhopper, die zich zelfs in Australië niet uit de verf kwam. Bij deze 2 spelers mogen best wat vraagtekens gezet worden, maar niet geschoten is altijd mis.

Verder mag de “gezonde” rivaliteit tussen PEC en de Eagles van mij nog jaren doorgaan, al moet ik toegeven dat jullie een ervaringsjaartje voor liggen. Als wij zonder zelfvertrouwen aan de Eredivisie klus zouden beginnen, kunnen we het beter administratief afdoen, maar zelfvertrouwen is iets anders dan zelfoverschatting. Het zal het komend seizoen bloed, zweet en tranen kosten, maar we gaan de uitdaging graag aan. Met vertrouwen dus!

Weet iemand of dit nog wat betekend voor de keeper van de A1, Lorenzo Hop?

Affelay moet gewoon lekker naar malaga gaan! Als hij daar langere tijd fit kan blijven dan denk ik dat hij een hoop mensen de mond gaat snoeren!

Ik hoor een hoop mensen roepen dat hij een slechte mentaliteit zou hebben maar ik heb nog geen 1 trainer of medespeler een slecht woord over hem horen zeggen!
Het enige waar ik het heb gehoord is in vi ( waar ze het zwzo niet op affelay hebben ) en andere roddelrubrieken!
Het zou best kunnen dat hij een waardeloze mentaliteit heeft maar ik heb hem nog nergens op kunnen betrappen. Hij komt op mij juist over als een jongen die gewoon heel veel pech heeft gehad met blessures en daarom nog niet alles uit ze carierre heeft gehaald.

Hij moet nu wel ze draai gaan vinden dan denk ik dat ie nog best een leuke tijd kan hebben op de voetbal velden.
Nu een jaartje of 2 knallen bij een club als malaga en dan nog een stapje hoger proberen bij en club als Arsenal dan heeft ie uiteindelijk toch een leuke carierre gehad!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren