Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sierhuis maakt razendsnelle goal, maar mist ook 2 penalty’s tegen zwak Vitesse

Laatste update:

Fortuna Sittard was zaterdagavond met 3-1 te sterk voor Vitesse. Kaj Sierhuis werd de gevierde man in het Fortuna Sittard Stadion met twee doelpunten. Voor zijn eerste treffer had de 25-jarige spits niet lang nodig, daar hij het net al na 18 seconden wist te vinden. Met zijn doelpunten verdubbelde Sierhuis zijn doelpuntenproductie van dit seizoen van twee naar vier.

Fortuna was uit op eerherstel, daar de Limburgers vorige week met 3-0 onderuitgingen tegen sc Heerenveen. Trainer Danny Buijs moest het tegen Vitesse doen zonder sterkhouder Dimitrios Siovas, die momenteel geblesseerd is. Zijn collega-verdediger Rodrigo Guth ontbrak vanwege een schorsing.

Bij hekkensluiter Vitesse keerde aanvoerder Marco van Ginkel terug in de basis. Spits Said Hamulic, die tegen Ajax (5-0 nederlaag) vorige weekend een schitterend buitenspeldoelpunt maakte, moest genoegen nemen met een plek op de bank.

Ook in Sittard werd het een dramatische avond voor Vitesse. Al na achttien seconden keek het elftal van interim-trainer Edward Sturing tegen een achterstand aan. Een dieptebal van Ivo Pinto bereikte Sierhuis, die doelman Eloy Room met zijn eerste balcontact verschalkte: 1-0.

In de 23ste minuut was Sierhuis opnieuw succesvol, toen de in Athene geboren aanvalsleider het eindstation was na een mooie aanval van Fortuna: 2-0. Aanvoerder Pinto mocht opnieuw de assist achter zijn naam noteren. Daardoor gingen de Fortunezen met een stabiele voorsprong de rust in.

Direct na de theepauze gooide Tijjani Noslin de wedstrijd op slot. De watervlugge vleugelspeler wist aan de linkerkant te ontsnappen bij zijn directe tegenstander, waarna hij de bal in de lange hoek achter Room schoot: 3-0. Twee minuten later werd Vitesse-middenvelder Melle Meulensteen met twee keer geel en dus rood van het veld gestuurd.

Met tien man wist Vitesse uit het niets iets terug te doen. Van Ginkel zocht Million Manhoef, die de bal kiezelhard in de linkerkruising werkte: 3-1. Na 75 minuten kreeg Sierhuis de uitgelezen kans om een hattrick te noteren, toen de spits mocht aanleggen voor een strafschop. Room wist deze te keren, waarna Sierhuis een herkansing kreeg na een ingreep door de videoscheidsrechter. Bij zijn tweede poging moest Sierhuis echter opnieuw toekijken hoe Room zijn inzet pareerde, waardoor de schade voor Vitesse nog enigszins beperkt bleef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is drama.. degradatiespook wordt nu echt wel een dingetje. Als we straks nog maar bestaan om überhaupt te kunnen degraderen.. die KNVB neemt gewoon 2 jaar de tijd om ja/nee te zeggen en ondertussen kan Vitesse niks..

staat ook geen rijke Arnhemmer op ofzo die de boel op sleeptouw wilt nemen.. einde verhaal denk ik zo

2 december 2023 om 22:13

Tja, Vitesse heeft al sinds begin deze eeuw de begroting niet sluitend. Maar altijd werd er wel weer een trucje of constructie verzonnen dat er toch aan de eisen werd voldaan. Op een gegeven moment zitten er ook geen konijnen meer in de hoge hoed. Het is dat er tussendoor een Russisch goudhaantje voorbij kwam, anders was de club waarschijnlijk al een tijdje failliet geweest.

2 december 2023 om 22:48

Zijn er überhaupt rijke Arnhemmers?😅Nu even zonder gekheid, vitesse is voor mij nooit echt een club geweest met mega veel uitstraling (dat komt denk ik door de periode onder die ?russische? Geldschieter/eigenaar), maar in mijn tijd wel heel vaak een ploeg/club wat vaak vrij leuk voetbal op de mat legde met leuke spelers. Voor mij dus absoluut een ED ploeg. Maarja, kijkende naar de huidige kkd spelen er best veel "ED clubs" in mijn mening, dus tegenwoordig is het niet heel raar meer. Het zou jammer zijn als ze er oprecht uit vliegen, want dat zou weleens de doodsteek kunnen zijn voor vitesse.

2 december 2023 om 23:00

Nouja, daar ben ik het niet mee eens. Vitesse heeft gewoon teveel geleund op extern geld van Jordania en co, niets was te gek en nu ze er (tijdelijk) alleen voor staan zonder budget is het gelijk chaos en draait alles in het honderd.
Allerhande Russische investeerders kwamen voorbij, samen met luchtfietsers van Waterontharder.com
De KNVB de schuld geven van het zijn van een speelbal bij investeerders, is natuurlijk onzin en makkelijk.

Welke Arnhemmer zie jij instappen dan?

3 december 2023 om 04:54

Denk je nu werkelijk dat de KNVB deze overname tegenhoudt om Vitesse te pesten? Ze zullen echt goede redenen hebben om dit goed te onderzoeken. Het gaat niet fout bij de Knvb, maar bij Vitesse zelf die al 15 jaar zijn eigen broek niet kan ophouden. Net 150 miljoen kwijtgescholden en het eerste wat ze doen is weer een lening afsluiten en nieuwe schulden opbouwen. Vitesse klopt zichzelf altijd zo op de borst dat ze zo'n goede jeugdopleiding hebben. Daar moeten echt wel wat spelers inzitten die niet slechter zijn dan de spelers die nu op het veld staat. En de "rijke Arnhemmers" met clubliefde die zijn al jarenlang weggejaagd door de Russen want die waren niet nodig. Dit jaar hadden ze de kans gehad om de tering naar de nering te zetten en een herstart te maken. Wederom gemist door een gebrek aan realisme.

Wat heb ik zitten kijken de tweede helft. Vitesse dat met 10 man sterker oogt dan met 11. Dat we Vitesse nog in de wedstrijd helpen komt omdat je niet doorzet en afstraft. Vind Vitesse echt een eredivisie ploeg. Al moet je ze in deze staat met minimaal 5 goals om de oren naar huis sturen. Ik snap de frustratie van Buijs langs de lijn die tot op het bot gefrustreerd was

Ja wat moet je nu weer zeggen. Je gaat met alle goede bedoelingen de wedstrijd in en na 20 seconden hebben 5 man alweer niet op staan letten. Fortuna kan vogelvrij combineren en in de 2e helft wéér direct na rust scoren. Meulensteen, wat is die gozer toch aan het doen man bij Vitesse. Compleet de weg kwijt.

Enige positieve is dat we nog een goal hebben kunnen maken. Voor de rest is het huilen met de pet op.

Wat kunnen we hier precies over zeggen? De verdediging, ofja verdediging. Er staan enkele spelers achterin, maar zijn bijzonder traag en nutteloos als het gaat om snel ingrijpen.
Meulensteen die zichzelf onnodig laat wegsturen en zijn vrienden achterin zijn ook voor spek en bonen opgesteld.

Van Ginkel in de spits was een leuk idee, maar die jongen hoort gewoon op het middenveld. Room paar mooie reddingen, maar daar stopt het ook.
Ik dacht eerst: Zodra de transfermarkt opent en de KNVB goedkeuring geeft, herpakken ze zich. Maar dan moet dhr Coley Parry bijna het gehele elftal gaan vervangen, dat zie ik niet gebeuren

Het gehele Edje interim gehalte was even leuk voor de media, maar met het huidige team kan zelfs Sturing niets meer.

2 december 2023 om 23:13

Nouja, zonder Room en Manhoef is het echt een KKD elftal hoor. Als Room er niet gestaan had, was het bij rust al 4-0 geweest. Die pakte echt nog 2 uitstekende kopballen.

Sierhuis wordt echt beter en beter. Vond hem tegen Heracles thuis al heel goed, zo niet de beste van t veld. Eigenlijk was dat vandaag weer zo en juist daarom is het zo zonde dat hij zichzelf niet beloond door die strafschop gewoon binnen te rossen. Blijft het 11 tegen 11 dan maken we er nog wel 2, maar om de één of andere maniet hebben we geen idee wat we moeten doen als we ineens de bal krijgen en het moeten verzinnen. Heel raar laatste halfuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren