Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Taarabt mag zich officieel speler van AC Milan noemen

Laatste update:
/

Adel Taarabt is op weg naar AC Milan. De aanvallende middenvelder van Queens Park Rangers, die dit seizoen op huurbasis voor Fulham uitkomt, landt donderdagochtend om 10.30 uur op het vliegveld van Milaan en zal dan de medische keuring ondergaan. Volgens Milan Channel kan de club van trainer Clarence Seedorf de Marokkaan uiteindelijk voor zeven miljoen overnemen.

Het is onduidelijk of verdediger Cristian Zaccardo de omgekeerde weg bewandelt en naar Londen trekt. Mediaset en la Gazzetta dello Sport melden dat de Italiaan het met Fulham niet eens is kunnen worden over de voorwaarden en voorlopig in San Siro blijft. Het is echter dus wel bijna zeker dat de 24-jarige Taarabt de overstap maakt naar Milan. Hij wordt na Michael Essien de tweede aanwinst van i Rossoneri in het tijdperk-Seedorf.

Taarabt kwam dit seizoen pas tot 12 optredens in de Premier League voor Fulham en heeft bij QPR nog een contract tot de zomer van 2016. De Championship-club zal vermoedelijk hopen dat Milan uiteindelijk besluit om de zestienvoudig international definitief vast te leggen. Taarabt speelde eerder bij onder meer Tottenham Hotspur en werd door Harry Redknapp in 2011 nog de ‘nieuwe Zinédine Zidane’ genoemd.

Update 20 januari 11.28 uur - Taarabt arriveert in Milaan voor afronding van huurperiode
Adel Taarabt is donderdag aangekomen op Milanello, om zijn tijdelijke overgang naar AC Milan af te ronden. De aanvallende middenvelder van Queens Park Rangers, die dit seizoen op huurbasis voor Fulham uitkomt, landde eerder op de dag in Italië en zal na het doorlopen van de medische keuring snel een handtekening zetten onder een huurcontract bij de club van Clarence Seedorf.

Update 30 januari 19.05 - Taarabt mag zich officieel speler van AC Milan noemen
Adel Taarabt mag zich officieel speler van AC Milan noemen. De middenvelder doorstond donderdag met succes een medische keuring in Milaan en wordt de rest van het lopende seizoen gehuurd van Queens Park Rangers. De 24-jarige Marrokaans international kan aan het einde van het seizoen voor een nog onbekend bedrag definitief worden overgenomen. Eerder verzekerde de Milanese club zich al van de diensten van Michael Essien, die Chelsea inruilde voor een contract tot medio 2015 in Italië.


Adel Taarabt, il nuovo Zidane door Almiron

'Adel Taarabt is een versterking voor AC Milan'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een goede speler, maar met Kaka en Honda heb je toch geen CAM meer nodig? Onnodig lijkt mij.

29 januari 2014 om 19:25

Hij kan inderdaad heel goed voetballen als hij wilt, maar ook dit is weer een moeilijke jongen met motivatieproblemen. Hoop dat Seedorf hem kan overtuigen, dan kan hij zeker een aanwinst zijn. Zie er echter een beetje tegenop

Edit: Zal waarschijnlijk de positie overnemen van Robinho. Slechter dan hoe hij het doet kan Taraabt toch niet zijn.

29 januari 2014 om 23:16

als hij wilt inderdaad, lijkt me echt niet het type speler dat AC milan nou nodig heeft, ten eerste positioneel niet en ten tweede omdat er al genoeg moeilijk handelbare jongens rondlopen bij AC milan. Word een helse klus voor Seedorf om dit aan de praat te krijgen maar des te knapper als het hem lukt, en indien hij deze spelers allemaal aan de praat krijgt heeft milan weer een team om bang van te worden!

29 januari 2014 om 23:40

"ten tweede omdat er al genoeg moeilijk handelbare jongens rondlopen bij AC milan."

Zoals? En nee Balo is behalve voor die irritante media geen moeilijke jongen.

30 januari 2014 om 00:58

Door dit soort aankopen blijkt maar weer dat Milan steeds meer stappen achteruit zet.
Deze jongen heeft zich nog nooit bewezen.

30 januari 2014 om 11:31

Balotelli is wel zeker een mannetje met vervelende trekjes. Zijn spel is erg slecht als hij laat merken geen zin te hebben.

30 januari 2014 om 12:33

Zo'n jongen kijkt waarschijnlijk op tegen Seedorf net als Ballotelli. Hopen dat hij zijn vorm van QPR terug kan krijgen, toen speelde deze jongen aardig goed.

30 januari 2014 om 13:16

Gekke aankoop ook, na het aantrekken van spelers op zijn positie (kaka en Honda) die duizendmaal beter zijn

30 januari 2014 om 20:09

Idd als Seedorf daarvoor kan zorgen dan kan Taarabt zeker presteren, maar goed dat is nog maar de vraag.

Hij kan aanvallend iig een leuke opstelling maken.

29 januari 2014 om 19:28

Gelukkig kan hij ook als hangende veugelspits spelen en zelfs als diepe spits...

29 januari 2014 om 19:34

Als ik het filmpje zie is hij meer linksbuiten.

29 januari 2014 om 19:45

HIj komt pas in de zomer volgens VZ. Deal wordt pas volgende week woensdag om 10.30u gesloten, dan is de transferdeadline alweer geweest.

Tegen die tijd kunnen ze alweer spelers verkocht hebben.

29 januari 2014 om 19:56

Staat hier toch echt donderdagochtend 10.30 en dat is morgen

29 januari 2014 om 20:44

Kijk de titel.

29 januari 2014 om 21:17

Jup een van de vele fouten van VZ

29 januari 2014 om 22:58

Volgens mij is de titel nu verandert, wat was de titel dan?

30 januari 2014 om 12:30

In de titel stond wel woensdag, in de tekst stond donderdag

30 januari 2014 om 12:47

Ze blowen erop los bij de vz redactie

29 januari 2014 om 19:56

Onnodig inderdaad, lijkt me beter als ze daar de achterhoede wat versterken..

Och, dat zou weleens een beste aankoop van Seedorf kunnen worden. Ergens heb ik het gevoel dat hij geen geld aan absolute toppers wil uitgeven, maar echt iets wil opbouwen.

Dit kan weleens de sensatie van het seizoen gaan worden in Italië. Die jongen kan zo goed voetballen en ik denk echt dat Seedorf dat uit hem gaat krijgen...

+1

29 januari 2014 om 19:24

Bij Milan is nu eenmaal niet het geld aanwezig om gearriveerde toppers te kopen. Daarom moet hij het doen met spelers als Taarabt. Geen verkeerde speler, maar meer een tussenoplossing lijkt mij.

Hopen dat de speler opbloeit bij zijn nieuwe club. Het zijn eigenlijk allemaal gokjes. Al is dit gewoon een goede speler voor waarschijnlijk een goede prijs

29 januari 2014 om 19:28

Berlusconi heeft een vermogen van meer dan 10 miljard. Ze hebben genoeg geld, alleen moet Berlusconi daarvoor zijn knip trekken en dat wilt hij blijkbaar nog niet doen.

29 januari 2014 om 19:34

Die geniet liever van een bunga-bunga feestje dan dat hij geld uit geeft aan Milan. Dat terwijl hij zich nog wel bezig houdt met de gang van zaken, al dan niet d.m.v. z'n dochter op een afstand.

29 januari 2014 om 22:07

Milan heeft het geld dan toch ook niet?

Berlusconi besluit om zijn geld niet in de club te pompen, dan beschikt Milan toch niet over de financiële middelen?

30 januari 2014 om 12:07

Net hetzelfde bij Inter Thohir wil ook niet investeren, is een trieste zaak voor Het Italiaanse voetbal om de 2 Milanese clubs zo te zien slabakken. Wrs komt er wel beterschap want we horen beide in de champions league te spelen.

29 januari 2014 om 19:31

@analyse

En geloof me dat Seedorf daarbij hulp zal krijgen van Balotelli

30 januari 2014 om 11:25

Ik gun het mijn landgenoot, maar ac milan moet zeker weten dat ze een apart geval binnenhalen. Hij heeft menig trainer en fan van de atlas leeuwen tot waanzin gedreven. Ondanks dat hij getrouwd is heeft hij nog kinderachtige trekjes. Maar goed voetballen kan hij als geen ander, alleen mijn pet af als seedorf hem aan de praat krijgt.

30 januari 2014 om 20:24

Ik weet dat hij inderdaad om zijn gedrag niet meer geselecteerd wordt voor Marokko, ook zijn weigering om op de te dagen voor een interland omdat hij niet in de basis zou staan was ook belachelijk.

Maar het is gewoon een hele goede voetballer...

Als Taarabt het vak serieus zou nemen dan kan het wel een goeie speler worden.

29 januari 2014 om 19:25

En wie kan je beter leren serieus met het vak om te gaan als 'the legend himself' Seedorf. Als er iemand ooit voor zijn vak heeft geleefd, is het Seedorf toch wel geweest

Goeie speler, maar waar moet hij spelen?
Honda is toch de nieuwe 10?

29 januari 2014 om 19:25

Denk dat hij wel eens voor de links of rechtsbuiten positie gehaald kan zijn. In een vrije rol dan wel.

29 januari 2014 om 19:27

Hij zal inderdaad waarschijnlijk op de flank gaan spelen. Honda komt niet goed tot z'n recht op de flanken. Is meer een 10 / CM

Hoe zou Seedorf iets moeten opbouwen met alleen maar spelers die gehuurd worden..

29 januari 2014 om 19:28

Alle spelers hebben wel een optie tot koop in hun huurcontract, dus mocht het iets zijn dan kan je ze kopen. In het geval van Rami hebben ze zelfs een verplichte optie tot koop dacht ik.

29 januari 2014 om 19:28

Taarabt wordt gekocht voor 7 miljoen. Hij speelt nu op huurbasis voor Fulham.

29 januari 2014 om 19:32

Een directe koop van 7 miljoen lijkt me een erg riskante en onverstandige deal. Als ze hem huren met optie tot koop zou ik het beter vinden maar hij is idd op huurbasis bij Fulham. Ik hoop dat ze hem huren met optie tot koop i.p.v. 7 miljoen neer te leggen voor een speler die vrijwel overal problemen heeft gehad. Voor die 7 miljoen kan je beter een verdediger halen.

Edit: "De Championship-club zal vermoedelijk hopen dat Milan uiteindelijk besluit om de zestienvoudig international definitief vast te leggen"

Gaat dus om huur met optie

29 januari 2014 om 20:33

Ja, het is 100% zeker een optie op koop

Hij is ook erg goed als vleugelspeler, hij is niet heel snel maar veel vaardiger dan bijvoorbeeld Robinho.

29 januari 2014 om 19:40

Maak daar ook maar veel efficiënter van!

30 januari 2014 om 11:33

Haha Robinho..
Kun je het geloven dat Real hem voor 46 milj aan city heeft verkocht? :D

30 januari 2014 om 20:15

Ivanesp, de Robinho van toen was van een geweldig niveau, heeft het alleen,jammer genoeg, niet door kunnen trekken. Die jongen vond ik van een hoger niveau dan eeen Neymar of een Hazard van nu.

30 januari 2014 om 21:32

Klopt, maar bij Madrid is hij zwaar mislukt en dan voor die bedrag wegdoen is gewoon goede marketing van Real.
Dat bedoelt Ivanesp volgens mij.

30 januari 2014 om 22:02

Nee, was meer een statement van Manchester City toentertijd. Kan me nog goed herinneren dat die club net was overgenomen in die periode en toen voor belachelijke bedragen spelers probeerde weg te halen. Als ik het goed meen, dan was Robinho die transferperiode ook de enige die als een van de eersten de overstap naar City durfde en wou zetten (voor de centen off course).

Sindsdien nooit meer op niveau geweest...

Ze hebben nu wel heel veel aanvallende middenvelders. Honda, Kaka, Saponara en Robino & El Sharaawy spelen ook altijd aanvallend middenveld. Ik begrijp deze aankoop niet helemaal. Desalniettemin is het een speler met een geweldige techniek. Ik verwacht alleen niet dat hij basisklant wordt. Misschien voor even totdat El Farao terug is van zijn blessure. Investeer nou eens in een goede verdediger. Ziet Seedorf en het bestuur dat nou niet in?

30 januari 2014 om 11:35

Een verdediging met abate rami zapata en de sciglio is gewoon goed hoor...een nieuwe keeper is allesinds een grotere prioriteit.

30 januari 2014 om 13:39

Niet helemaal mee eens. Abate vind ik verdedigend echt heel slap, aanvallend is hij wel het best van deze 4. Toch vind ik hem verdedigend niet echt goed. Zapata gaat steeds beter spelen, maar van heel hoog niveau is hij niet. Al back-up prima, maar als basisspeler toch te matig voor een elftal als Milan. De Sciglio en Rami vind ik wel prima verdedigers.

Edit: Er moet inderdaad nog een nieuwe keeper, daar geef ik je gelijk in. Gabriel oogt heel onzeker en Abiatti is te oud.

Een goede transfer voor AC Milan lijkt me! Het enige waar ik me wel aan stoor is dat hij schijnbaar 'de nieuwe Zidane' is, terwijl die jongen (in mijn ogen) bij lange na niet de potentie heeft om dusdanig goed te worden dat hij Zidane zijn veters mag strikken.

haha nieuwe zidane moet echt niet gekker worden allemaal taarabt die al jaren niet meer de taarabt laat zien van qpr in de championship jaar dat ze promoveerde heeft zich erna alleen bezig gehouden met vreten en dikker worden waarop zelfs de fans hem mctaarabt gingen noemen desalniettemin hoop ik wel dat ie weer fitter word en zijn voeten gaat laten spreken want aan techniek ontbreekt het bij hem niet

leuke speler maar totaal onnodig. We hebben zoveel meer behoefte aan een goede ervaren verdediger (vidic). Maar het beleid is echt om te huilen.

29 januari 2014 om 19:35

Vidic zou ook een slechte aankoop zijn. Die man is over the hill.. Er is inderdaad behoefte aan een goede verdediger, maar dan wel iemand die nog minstens 3-5 jaar op topniveau kan presteren.

29 januari 2014 om 19:40

Astori zou ik gelukkig van worden

30 januari 2014 om 11:37

Astori...er is een reden dat hij nog altijd bij Cagliari zit hoor. Maakt veel te veel foutjen en is zeker niet beter dan Zapata of Rami. Een nieuwe keeper lijkt me hoe dan ook belangrijker dan nog een cb er bij.

Hele goede en leuke speler, maar is nogal egoïstisch.
Voor de echte top komt hij net iets te kort.
Als nummer 10 mist hij inzicht en als vleugelspeler komt hij snelheid te kort.

29 januari 2014 om 19:46

Goeie versterking, dat zeker. Alleen ik als AC fan, had meer gehoopt op een defensieve versterking... Een cv ofzo.. Rami is een goeie versterking maar zapata en mexes blijven erg matig.. Het middenveld en de aanval is zo goed als goed Genoeg.. Met essien montolivo, de jong, en el92 adel, kaka Honda en balo..

29 januari 2014 om 23:18

Klopt en nog eventueel een back erbij.
Ik gaf alleen aan dat Taarabt net tekort komt voor het niveau wat Milan nastreeft.
Dan had ik het nog niet eens over zijn concurrentie op de posities waar hij uit de voeten kan(kaka, Honda, El Shaarawy)

Woensdag om 10.30? Dat is wel zuur, dat is pas over een week en dan is de deadline al geweest.

29 januari 2014 om 19:54

Ik weet niet welke tijd nou juist is, in de tekst staat donderdag om 10.30 maar in de titel hebben ze het inderdaad over volgende week. Ik ga er van uit dat ze morgen bedoelen.

29 januari 2014 om 19:54

De huurcontract is waarschijnlijk al ondertekend door beide partijen.

Geweldig dat de deal rond is. Dit is waarschijnlijk je laatste kans Taarabt, maak er wat van!

ik denk toch dat dit het wordt

Abbiati
De Sciglio
Rami
zapata
Coentrao
De Jong
honda
kaka
Taarabt
Balotelli
El Shaarawy
29 januari 2014 om 19:59

Denk eerder dit. Coentrao zou mooie aankoop zijn, maar zie ik niet gebeuren.

Abbiati
Abate
Zapata
Rami
Urby
De Jong
Montolivo
Kaka
Honda
SES/Taarabt
Ballo
29 januari 2014 om 20:32

Zowiezo De Sciglio op de plaats van Urby, voor derest is het heel goed, maar ik zou nog steeds de voorkeur geven aan Robinho boven Taarabt nudat El Shaarawy nog wel even geblesseerd zal zijn.

29 januari 2014 om 21:15

De Sciglio kan ook inderdaad. Robinho heb ik het wel mee gehad. Voegt helemaal niks meer toe en is te moe om te lopen.

30 januari 2014 om 12:09

Kaka op rechts vind ik persoonlijk onverstandig... Di Sciglio zou ik eerder zetten dan Emanuelson

30 januari 2014 om 12:32

Honda op rechts vind ik nog erger. Die man is echt geen vleugelspeler, op wat voor manier dan ook. Hij moet gewoon op 10 of als CM spelen.

Weer een enfant-terrible. Ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakke.

29 januari 2014 om 19:44

Edit: uitpakken.

29 januari 2014 om 19:59

Misschien dat een nieuwe omgeving goed voor hem is. Het is een speler met een mooie techniek waar je voor naar het stadion komt. Ik denk zelf dat hij in Spanje beter tot zijn recht komt.

Goede aanwinst! Ik ben al gecharmeerd van hem sinds zijn QPR tijd. Bij Fulham viel die echter tegen maar nieuwe club, nieuwe kansen. Beetje bij beetje bouwen wij als Milan weer aan een mooie selectie en nu is het aan Seedorf om het voetbal bij te schroeven. Ik denk dat Taarabt in combinatie met El Shaarawy en Balotelli een mooi aanval's trio kan vormen!

Je ziet dat seedorf een geliefd persoon Is en kan het team naar zijn handen breien....taarabt is geweldige technicus en zeer begaafde voetballer...Als seedorf het in jou ziet moet dat al de beste motivatie worden om getriggerd te worden...el presidente is gewoon bescheiden man en ik weet wel zeker dat hij gaat slagen

De nieuwe Zidane??? Hahaha ja dat zei men 6jaar geleden, maar inmiddels is wel duidelijk dat deze jongen helemaal niet zoveel kan... moment voetballertje.

29 januari 2014 om 20:00

Hij heeft wel een mooie techniek a la christiano ronaldo alleen zijn mentaliteit zit hem dwars.

Ondanks dat een extra flankspeler momenteel geen overbodige luxe is had ik toch liever een linksback zien komen, nuja wie weet gebeurdt er nog wel iets in zona galliani.

Taarabt is een speler die met momenten geniaal kan zijn maar heeft ook genoeg slechte momenten, een moeilijk mentaliteit en durft wel eens zwaar te staan. Had dan ook veel liever Biabiany of Cerci zien komen waarin Milan ook intresse had.

Een huur is natuurlijk geen groot risico dus ik kan wel met deze transfer leven.

29 januari 2014 om 19:58

Snap wat je bedoelt.
Na verluidt waren we dicht bij de komst van armero, In een ruildeal met constant.
Helaas ging constant niet akkoord met een overgang naar Napels.
Best jammer aangezien armero toch wel beter is.

29 januari 2014 om 20:29

Ja, had het ook al gehoord iedereen was akkoord alleen wou Constant niet uitgeleend worden, hij wou alleen op permanente basis weg. Hopelijk kan de deal toch nog lukken, op permanente basis dan.

Armero is inderdaad veel beter als Constant en heeft al vaak op de linksback positie gespeeld terwijl Constant toch wel teveel in de fout durft te gaan.

@Buffon-juve Cerci heeft volgens mij in het verleden al gezegd dat hij wel naar Milan zou willen komen, en het verschil tussen Torino en Milan is toch nog vrij groot hoor
Cerci zou echt een topper kunnen zijn voor Milan !

29 januari 2014 om 20:01

Cerci wilt minimaal dit seizoen afmaken bij Torino. Ik denk ook niet dat hij naar Milan wilt. Als hij vertrekt gaat hij naar een club die het goed doet en dat is Milan op dit moment niet. Biabiany zou opzich wel kunnen, maar buiten zijn snelheid en dribbel om vind ik hem ook maar een matige speler. Eerlijk is eerlijk, als Milan een goede flankspeler wilt halen (naast El Sharaawy) dan moet Berlusconi toch echt de knip trekken, tenzij ze een groot talent binnen weten te slepen.

kunnen ze niet beter een goede verdediger halen???????????/

30 januari 2014 om 19:27

Ze hebben Rami gekocht

Wat dacht hij dat hij hoda eruit speelt of kaka, onnodig transfer kost alleen maar geld voor niks ha dan dembele gehaald is nog veel beter dan deze taarabt..

Vind Taarabt maar niks bij QPR en Fulham van wat ik heb gezien iig.
Niet nodig voor Milan!

Doet wel erg veel trucs, en ze lukken niet eens allemaal.
Ben benieuwd, als hij z'n vak vanaf t begin serieus had genomen was hij waarschijnlijk verder geweest dan dat hij nu is.
Maar van wie kan je beter leren voor je vak te leven dan Clarence Seedorf???

Mooie vervanger voor el shaarawy

Zal denkik op de vleugels spelen en miss wel vervanger voor El Shaarawy? en miss hem te helpen met de ontwikkeling van milan superster Hachim Mastour alle bij Marokkanen en zelfde soort speler.

30 januari 2014 om 19:54

Behalve dat hachim Mastour en zijn entourage al hun ja woord hebben gegeven aan Italië en onlangs Marokko hebben afgewezen.

Wie wordt de vergeten speler week 6?? kijk op de facebook of twitter op vergetenspelers

twitter.com vergetenspelers
facebook.com vergetenspelers

Prima speler, Robinho enkeltje naar Brazilie cadeau doen. Die mist duidelijk de drive, misschien dat de oliedollars in Monaco hem kunnen motiveren.

Ik hoop zo dat deze jongen samen met Honda, Balotelli en Kàka gaat excelleren en Milan terug gaat brengen aan de top. Zou toch prachtig zijn als Seedorf volgend seizoen mee gaat doen om de titel of hem zelfs wint

In het artikel word beschreven dat Milan hem voor zeven miljoen kan overnemen, dit bedrag is volgens grote en vertrouwde media geschat op vijf miljoen.

Taarabt heeft een maandje (wellicht iets langer) om zich te bewijzen. Hij heeft nu concurrentie van Robinho. Ik weet niet of hij die aan kan. Maar na die tijd is Stephan er weer. Dan lijkt de strijd gestreden als Adel doorgaat zoals hij bezig was.

Dat hij kan voetballen is duidelijk te zien in het filmpje.
Maar hij is heel druk aan de bal en speelt daardoor te wild.

Nu kijken of Taraabt deze grote kans pakt.

Had al lange tijd een topper kunnen worden, maar door zijn mentaliteit en keuzes is het de mist in gegaan. Dat deze speler altijd veel potentie had was bekend! Alleen was het steeds wachten op het moment dat hij het laat zien en nu onder leiding van Seedorf heeft hij een mooie kans om het te bewijzen.

De nieuwe Zidane is volgens mij toch Adrian Rabiot.

Dit is toch niet van het niveau Milan? Of zijn ze zo erg gezakt? Ja, kan prima voetballen maar verschrikkelijk egoïstisch.

30 januari 2014 om 06:32

Beter, kan Milan met Kaka,taarabt en Honda spelen op het middenveld en Nigel de Jong moet zich alleen met verdedigen bezig houden. Krijgen we toch nog mooi voetbal te zien

30 januari 2014 om 13:14

Valt reuze mee. Als je geliefde speler voor aan de linkerkant geblesseerd is en Robinho tot op het heden niet voldaan heeft aan de verwachtingen ga je naar iets anders zoeken. Hij is goedkoop en we hoeven hem niet over te nemen. Waarom zou je het niet proberen?

Leuke voetballer, ik gun hem het beste, maar vergelijk hem aub niet met Zidane.

Het is een leuke voetballer maar zoals eerder vermeld eentje met motivatie problemen. Maar als Seedorf hem inderdaad aan de praat krijgt dan heb je wel wat. Harry Redknapp noemde hem de nieuwe Zidane. Ik denk dat Redknapp Zidane nooit heeft zien spelen. Deze Taarabt mag niet vergeleken worden met zo'n grootheid.

30 januari 2014 om 11:42

harry zat weer eens aan de drank tijdens deze uitspraak.

On:
hoop dat tarabt, honda, kaka achter ballo gaan spelen en dat de backs tegelijkertijd ook de wingers worden want vooral van kaka of honda zou het zonde zijn als die op de vleugel moeten.

PS: van de verdediging ben ik niet zo op de hoogte

die kale
abate
rami
bonera
urby
de jong
montolivo
honda
kaka
taraabt
ballo
30 januari 2014 om 13:45

Hahaha die kale! Bonera mag van mij echt weg uit deze opstelling. Die voegt al jaren niks meer toe, maar hij zit er al zolang dus laat Milan hem maar blijven. Denk dat De Sciglio de plek van Urby over zal nemen als Abate er weer is.

30 januari 2014 om 13:50

ja die naam kwam na mijn post weer in mijn gedachte. ik zou als milan zijnde zorgen voor 2 super dynamische backs die de hele linker en rechter kant kunnen bestrijken en zodat de creatieve middenvelders in de as kunnen spelen en niet aan de lijn hoeven te plakken

Dacht altijd dat deze jongen een mentaliteitsprobleem had maar wie weet krijgt een legende zoals Seedorf hem weer in het gareel.

Een jongen met loopvermogen, inzicht, heeft een actie in huis. Zeer goede zet van Seedorf. Echter is het ook een jongen met gebruiksaanwijzing. Ik ben benieuwd of ze hem in het gareel kunnen houden.. Dit jaar wordt overleven en zo hoog mogelijk eindigen maar volgend jaar zal er echt een super team staan is mijn verwachting.

Kijk, nu wordt AC Milan weer een club om zo nu en dan eens een wedstrijdje mee te kijken . Met Honda, Kaka en Taarabt heb je al veel meer flair en voetbal in het team zitten. Dat kan bijna alleen maar positief uitwerken .

Er zit geen koop clausule vast aan dit huur contract. Dit is een ''gewone'' huur-deal. Aan het einde van dit seizoen zal met Queens Park Rangers besproken worden of Taarabt overgenomen zal worden.

heerlijk dit! Dit wordt naast Juve ook regelmatig Milan kijken dus. Ik denk dat dit de beste opstelling is voor Milan.

Abbiati
Abate
Rami
Mex/Zap
Urby
Nigel
Montolivo
Honda
Kaka
Taarabt
Ballo
30 januari 2014 om 19:30

Zou toch echt De Sciglio ipv Emanuelson opstellen...
En waarschijnlijk gaat El Shaarawy links spelen op de plek van Taarabt maar ik zou daar inderdaad ook eerder Taarabt neerzetten want El Shaarawy heeft een blessure en vormdip.

30 januari 2014 om 20:31

Ik vind het altijd moeilijk om een RB op een LB positie te zetten, alhoewel De Sciglio het heel goed deed afgelopen seizoen op dezelfde positie.

30 januari 2014 om 21:37

Denk dat zijn toekomst de LB positie is bij Milan en Italie, en hij heeft de tijd op er nog te groeien :P

Mooie transfer voor Taarabt. Als Seedorf deze jongen lekker laat spelen en hem kan motiveren dan zal dit ook zeker een aanwinst kunnen worden voor Milan. Met een middenveld van De Jong, Montolivo, Honda, Kaka & Taarabt heb je toch een fantastisch middenveld. Daarnaast heb je El-Shaarawy over een poosje weer en voorin nog Balotelli en Pazzini. Met dit materiaal kan je eigenlijk alleen nog maar naar boven kijken, hopelijk kan Seedorf er ook nog een goed team van creëren.

jammer dat hij weggaat bij queen park rangers die club heeft rijke investeerders en staat nu 2e in de championship en zal wel bijna zeker promoveren naar de premier leaque .
ik denk dat seedorf taarabt goed kan gebruiken hij moet alleen wat rustiger worden aan de bal.

hartstikke leuk hoor Taraabt naat Milan, ik ben er ook blij mee. maar je kan toch veel beter een verdediger kopen lijkt mij een back, Abate vind ik niet meer zoo goed de sicglio daarint tegen vind ik geweldig maar komt op een nieuwe centrale verdediger is toch veel belangrijker nu heb je kaka honda taraabt en el sharaawy die achter ballotelli kunnen spelen. mijn mening is dat ze beter d'ambrosio konden halen maar helaaas die speelt nu voor Inter (marco moet dus echt niet naar inter gaan.)

30 januari 2014 om 20:33

Goedenavond kerel ben je wel leuk in je hoofd, je praat hier over de beste RB ter wereld, tevens ook RV en RM, je kent hem blijkbaar niet goed maar het is een beste knul, wel een lastige jongen op het begin maar als je hem leert kennen is het een toffe peer. Meestal had hij van Bommel en Taye tarwe Taiwo naast zich om hem in bedwang te houden maar hij moet het nu zonder ze doen dus give him a break.. Btw moet AC Milan de heer Taye Tarwe Taiwo terug halen want die is veel beter dan de sciglio en is natuurlijk veel gezelliger. Dit weet ik omdat hij wel eens te vinden is met Mexes, van Bommel en Abate in de kroegen en stegen van Milan, maar dat terzijde.

30 januari 2014 om 21:00

Im back. Vz kan me niet stoppen, maar dat terzijde.
Voel jij je wel goed en stabiel vandaag?
Je praat hier wel over de enige Igna_20, beste Rb op het moment met kracht en snelheid zoals een atleet pur sang.
Echt vies en nichterig zo'n opmerking van je, het is echt een puike vent met die lelijke Ashanti vrouw van hem, geen probleem.
Buiten het veld is hij altijd gezellig en in voor een borreltje, meestal zoals abate graan hieronder vermeld, doet hij dat samen met Audi TT Taye en van Bommel. Vaak loopt het jammer genoeg uit de hand en ontstaan er knokpartijen waar Taye dan het dupe van wordt.
Al met al is Abate een van de beste RB op dit moment.

Goede speler, maar compleet overbodig voor AC Milan. Kunnen beter de verdediging op orde maken. Niet van die middelmaat, maar gewoon 1 of 2 toppers! Ik weet dat Milan niet de middelen heeft op dit moment, maar dit is mijn ogen ook geld weggooien. Middenvelders genoeg bij AC Milan.

Daarnaast zou er misschien nog iemand voor de plek van Robinho moeten komen, want waar die de laatste jaren mee bezig is, is echt een raadsel.

Milan moet echt snel een topploeg worden en met Taarabt erbij en misschien nog 1 a 2 spelers erbij gaat dat wel lukken denk ik, Seedorf moet gewoon tijd krijgen.

Wie gaat er dan uit de basis en op welke positie

30 januari 2014 om 19:58

Ik denk dat hij tijdelijk de plaats van Robinho in mag nemen (lam/ram). Als El Sharaawy weer fit is denk ik dat hij moet banken omdat dan Kaka, Honda en El Sharaawy in de basis staan.

30 januari 2014 om 20:02

Robinho eruit! Die vent bezit momenteel niet eens over de eredivisie niveau...

Hij is nu beter dan Honda

Ff een vraagje, wie weet wanneer El shaarawy weer ongeveer hersteld word van z'n blessure?

Dit is de beste opstelling voor Milan.

Abbiati
De Sciglio
Rami
Zapata
Constant
Essien
Montolivo
Honda
Kaka
Taarabt
Balotelli

Heeft QPR zowat in zijn 1tje naar de PL gebracht en werd uitgeroepen tot speler van de competitie (pl) in 10/11. Hij was samen met Bale de ster in Engeland jammer dat Taarabt na deze succes arrogant werd, ging minder zijn best doen en werd te dik. Kreeg daarna ook geen vrije rol meer en moest telkens wennen aan nieuwe opstellingen bij Qpr.

Ik hoop echt dat hij terug in zijn vorm kan raken, zeker een super nummer 10 met zijn gruwelijke panna's en passing.

Hadden ze beter nog Lasse Schone kunnen halen ofzo

Een goeie speler als ie zijn dag heeft en op fifa natuurlijk ahah maar of ie et gaat maken bij Milan dat weet ik nogniet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren