Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: RKC kan meetrainende Lamey voorlopig niet aantrekken

Laatste update:
/

Michael Lamey is op proef bij RKC Waalwijk, zo meldt Omroep Brabant. De verdediger uit Amsterdam zit sinds dit seizoen zonder club.

Lamey speelde tussen 2000 en 2002 ook al voor de Waalwijkers. Daarna kwam de verdediger onder meer uit voor PSV, MSV Duisburg uit Duitsland, het Engelse Leicester City en Wisla Krakow uit Polen.

PSV contracteerde Lamey in de zomer van 2001, maar het seizoen dat daarop volgde speelde de verdediger nog bij RKC. PSV verhuurde hem later ook nog aan AZ en FC Utrecht.

Update 21 september 12.50 uur - RKC kan meetrainende Lamey voorlopig niet aantrekken
RKC Waalwijk is voorlopig niet in staat om Michael Lamey aan zich te binden. Op amateurbasis mogen in deze periode geen spelers worden aangetrokken, terwijl RKC niet over de middelen beschikt om nog een speler onder contract te nemen. "Lamey heeft bovendien 2,5 maand niet op het veld gestaan. Hij heeft tijd nodig om weer fit te raken", zegt bestuurder Janus van Gelder aan het Brabants Dagblad. "De ervaring leert dat het nooit verkeerd is om spelers op een dergelijke manier te helpen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Toch een speler die de plank altijd een beetje heeft misgeslagen, denk niet dat hij een meerwaarde is

ik denk wel een aardige versterking voor Rkc, hij brengt veel ervaring mee.

een man met ervaring lijkt me, kan rkc wel gebruiken.

Hij deed het in zijn eerste jaar bij Wisla wel goed maar het vorige jaar was echt een drama , met veel fouten en daarom was hij ook vaak bankzitter. Voor een team als RKC lijkt me dit wel een duidelijk versterking!

20 september 2012 om 13:11

Wat heeft RKC nou een een speler die zoals jij zegt veel fouten maakt?

20 september 2012 om 13:27

@ Lewy

Hij heeft maar één seizoen voor Wisla gespeeld, volgens de statistieken.

Leuke speler voor Rkc. Ik weet zeker dat hij van toegevoegde waarde zal zijn. Hij heeft ondertussen ook veel ervaring op kunnen doen en dat kan RKC goed gebruiken.

Hij is niks meer waard voor RKC raakt te vaak gebleseerd !

e.e.a. zal wel te maken hebben met de blessure van Guy Ramos,

Zo kan Martina centraal spelen en dan lamey of banjar rechtsback, mocht het rondkomen

Zal wel qua ervaring een goeie aankoop zijn voor RKC

In de eerste 11 reacties:

psv-gomes: Was toch een degelijke back destijds bij psv met cl ervaring.
wessah: Hij brengt veel ervaring mee.
arsenal ^^: Een man met ervaring lijkt me.
Thuntelaar: Hij heeft ondertussen ook veel ervaring op kunnen doen.
Fc_grunn050: Zal wel qua ervaring een goeie aankoop zijn voor Rkc.

Lekker niveautje, jongens! Zeg dan gewoon niks..

20 september 2012 om 21:41

Dus omdat iemand anders al hetzelfde heeft gezegd moet je maar je mond houden? Je mag hier toch gewoon je mening neerzetten, ongeacht of het al is gezegd of niet. En als we het nou eens omdraaien, wat heeft jouw reactie dan voor een toevoegende waarde?

ON: Degelijke speler met een rijtje mooie culbs achter zijn naam, Ik heb hem de laatste jaren niet echt gevolgd, maar ik denk dat hij best nog van waarde kan zijn voor Rkc.

21 september 2012 om 00:04

Als je ziet dat er in 10 reacties al 4x hetzelfde is gezegd, wat heeft het dan in godsnaam voor nut om dat nog een keer te zeggen? Met mijn reactie hoop ik dat dat minder wordt, zodat het niveau misschien wat omhoog gaat op dit forum. Dat is hopelijk de toegevoegde waarde van mijn post.

Is geen meerwaarde meer voor de Eredivisie denk ik. Ik heb hem vorig jaar voor het laatst zien spelen tijdens Twente-wisla en hij werd aan alle kanten voorbij gelopen. Ik zeg: niet doen!

hopelijk speelt hij zondag al mee, wildschut loopt em aan alle kanten voorbij

20 september 2012 om 16:57

Als VVV supporter zeg ik het niet graag, maar Wildschut loopt de laatste 5 maanden nog geen lantaarnpaal meer voorbij. Als Lokhof ballen heeft zet hij hem gewoon een keer op de reservebank, want sinds hij met grotere clubs in verband wordt gebracht is het helemaal niks meer met Yannick.

Een back met enorm veel voetbal-potentieel.. Hij had last van blessures, maar boven alles kon hij 'het niet waarmaken'... Toch jammer..
Hij oogde soms een beetje 'dromerig'.. alsof hij niet 100% kon geven.. werd begin deze eeuw als absolute opvolger van Reiziger / rechstback in Oranje gezien.

Was echt een leuke speler, goede aanwinst voor RKC

Valdes
Alves
Pique
Puyol
Jordi Alba
Mascherano
Xavi
Busquets
Sanchez
Messi
Iniesta

Ik zie het probleem niet. Je mag hem niet op amateurbasis aannemen maar wat als je hem tegen onkostenvergoeding en een symbolisch bedrag van €1,- laat spelen?

21 september 2012 om 15:19

gast, ooit gehoord van minimumsalaris.......

ontopic: heeft zijn beste tijd wel gehad denk ik maar op amateurbasis in de winterstop kan het niet veel kwaad als back-up.

21 september 2012 om 16:09

Ja, heel bijdehand. Alsof je daar met een Zzp-constructie of een 0-uren contract geen oplossing voor kunt vinden. Als freelancer geldt bovendien niet het arbeidsrecht maar het contractenrecht. Hierbij staat het de partijen vrij om de inhoud van de overeenkomst te bepalen.
Hooguit stelt de knvb nog eisen maar als een BVO ook spelers op amateurbasis mag vastleggen dan is het niet waarschijnlijk dat er minimum salariseisen gelden. Behalve dan voor spelers van buiten de EU.

21 september 2012 om 18:09

Je weet niet echt waar je over praat. Een 0-urencontract is leuk bedacht maar in de profvoetbal is het vrij makkelijk te achterhalen hoeveel uur iemand traint en sspeelt. die uren zullen gewoon moeten worden betaald

''hooguit stelt de knvb nog eisen maar als een BVO ook spelers op amateurbasis mag vastleggen dan is het niet waarschijnlijk dat er minimum salariseisen gelden. '' voetballers zijn gewoon werknemers dus minimumsalaris is gewoon van toepassing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren