Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Palmeiras heeft ‘ex-doelwit’ van Barcelona binnen

Laatste update:

Lucas Rafael Araújo Lima, kortweg Lucas Lima, staat voor een binnenlandse transfer. De middenvelder van Santos zet donderdag naar alle waarschijnlijkheid zijn handtekening onder een voorcontract bij Palmeiras, zo vertelt Santos-voorzitter Modesto Roma Júnior in een interview met UOL Esporte. In januari kan Lucas Lima dan zijn definitieve krabbel zetten.

“Het is waar. We hebben een gesprek gehad en dat is ongeveer anderhalf uur geleden afgelopen. We zijn allebei gewoon door de voordeur van het stadion vertrokken, hebben niets voor elkaar te verbergen. Hij was er met zijn vader en zaakwaarnemer en heeft aangegeven dat hij voor Palmeiras gaat spelen. Hij heeft ons bedankt voor vier mooie jaren en heeft ons alle geluk gewenst. Hij vertrekt door de voordeur”, aldus Modesto Júnior.

De vader van Neymar, die bij de onderhandelingen betrokken is, bevestigde maandag al dat de 27-jarige Lucas Lima op weg is naar Palmeiras, de huidige nummer twee van de Série A: “We wilden snel duidelijkheid en daarom heb ik Palmeiras gevraagd om hun voorstel zo snel mogelijk op papier te zetten. Lucas denkt aan zijn toekomst bij de nationale ploeg. Als hij het goed doet, weet ik zeker dat hij een kans gaat krijgen”, sprak de zaakwaarnemer.

Lucas Lima, die veertien interlands achter zijn naam heeft staan, komt uit de jeugdopleiding van Internacional en na een huurperiode bij Sport Recife maakte hij in de winter van 2014 de overstap naar Santos. Voor die club kwam de linkspoot tot 10 doelpunten en 27 assists in 122 officiële wedstrijden en hij won er twee keer de landstitel. Bij Palmeiras gaat hij een contract voor vijf seizoenen tekenen, tegenover een salaris van in totaal 11,8 miljoen euro. Aangezien zijn contract met nieuwjaarsdag afloopt, hoeft Palmeiras geen cent te betalen.

Afgelopen zomer leek Lucas nog naar Barcelona te gaan. ESPN meldde eind juni dat hij een vijfjarig contract kon signeren in het Camp Nou tegenover een jaarsalaris van vier miljoen euro. Hij zou op een pokeravond met Neymar hebben bevestigd dat hij naar Barcelona zou gaan, maar dat ontkende Lucas later: “Toen ik met Neymar over Barcelona sprak, was dat uit nieuwsgierigheid. Ik heb geen aanbod van die club gehad.”

Update 30 november 14.44 uur – Palmeiras heeft 'ex-doelwit' Barcelona binnen
Lucas Lima is de nieuwste aanwinst van Palmeiras, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 27-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract bij zijn nieuwe werkgever. De overstap wordt op 1 januari 2018 officieel.


Een verstandige transfer voor Lucas Lima?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch wel sneu voor Santos, een speler die je min of meer hebt opgeleid en diezelfde speler gaat vervolgens transfervrij naar een club in nota bene dezelfde competitie. Ook lijkt het me ongemakkelijk voor Santos om te onderhandelen met Neymar sr na alles wat er gebeurt is.

Goede speler, jammer dat hij het (voor alsnog) niet in Europa probeert...

Ben ik de enige die denkt dat deze jongen best basisspeler bij een team dat in een topcompetitie in europaspeelt zou kunnen worden? Beetje rare keuze op 27 jarige leeftijd lijkt mij(of je moet europa fobie hebben)

29 november 2017 om 22:04

Zijn jongere broer heeft autisme. Dichtbij familie blijven zal denk ik de voornaamste reden zijn. Het kleinere plaatsje Santos ligt heel dichtbij de stad São Paulo en hoort ook bij de deelstaat São Paulo.

29 november 2017 om 23:02

Dat is idd waar. Hij droeg een tijd geleden nog een doelpunt aan hem op nadat hij een ongelukje thuis had gehad. Nu blijft hij toch in de buurt maar kan hij wel een stuk meer verdienen. Ben benieuwd of palmeiras volgend seizoen weer boven Corinthians kan eindigen.

Jammer deze man is echt goed en voor 11 mil euro is dat een koopje. Ik had hem in europa willen zien.

29 november 2017 om 21:52

11,8 mil salaris over vijf jaar. Koopje is het zeker 'gratis'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren