Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Palermo moet wederom op zoek naar coach voor nieuwe seizoen

Laatste update:

Guillermo Barros Schelotto wordt de nieuwe trainer van Palermo. Voorzitter Maurizio Zamparini heeft maandagavond op de Italiaanse televisie bevestigd dat de 42-jarige Argentijn in de zomer aan de slag gaat in Stadio Renzo Barbera. Techniektrainer Fabio Viviani maakt het seizoen als tussenpaus af.

/

Davide Ballardini moet dus zijn koffers pakken. De 52-jarige Italiaan leefde in onmin met de spelersgroep en doelman Stefano Sorrentino zei zondag nog dat er nauwelijks meer contact is tussen beide partijen. Zamparini zei hierna dat hij Ballardini niet zou ontslaan, maar dat gaat dus wel gebeuren. Het contract van Ballardini zou sowieso na dit seizoen aflopen.

“Ik heb er een nachtje over geslapen en gedaan wat volgens mij het beste is. Ik heb vorige maand met de nieuwe trainer gesproken. Hij heeft veel gewonnen, heeft ervaring, wil het Italiaanse voetbal leren kennen en heeft een uitstekende visie. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar we gaan de komende jaren een ander, beter Palermo zien”, aldus Zamparini. Schelotto won met Lanús in 2013 de Copa Sudamericana.

Update 26 januari 19.50 uur - Palermo stelt oud-middenvelder als interim-trainer aan
Giovanni Tedesco maakt het seizoen af als trainer van Palermo. De rozehemden maakten op 11 januari bekend dat Guillermo Schelotto vanaf komende zomer de coach is in Stadio Renzo Barbera, maar men hoopte de Argentijn het liefst nu al aan te stellen. Palermo krijgt het papierwerk rondom Schelotto echter niet rond en gaat daarom tot de zomer verder met de 43-jarige Tedesco. De Italiaan was eerder coach op Malta en speelde van januari 2006 tot juli 2010 bij Palermo.

Update 10 februari 12.42 uur - Palermo moet wederom op zoek naar coach voor nieuwe seizoen
Guillermo Barros Schelotto komt toch niet naar Palermo. De UEFA stelt in een verklaring dat de coach niet voldoet aan de eis van vijf jaar ervaring als hoofdcoach in een hoogste divisie of als bondscoach van een bij de FIFA aangesloten natie. Zodoende krijgt hij geen toestemming om aan de slag te gaan op Sicilië. “Hij heeft woensdagochtend afscheid genomen van het team, waarna er getraind is zonder zijn staf”, luidt de verklaring. Giovanni Tedesco blijft daardoor voorlopig hoofdverantwoordelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 januari 2016 om 19:22

Haha ja altijd wel weer leuke uitspraken te vinden bij deze man. De voorzitter van Napoli is ook zo'n mannetje, van wie ik graag de interviews lees. Die is ook echt doorgedraaid.

11 januari 2016 om 21:43

De ergste is nog steeds de voorzitter van Sampdoria, die is helemaal doorgedraaid. Je moet wel toegeven, het geeft iets extra's aan de competitie, een beetje sensatie kan nooit kwaad :D

Sneu voor Ballardini. Best een aardige trainer en bovenal een prima kerel. Maar Zamparini is gewoon een totale idioot. Iachini ontslaan was gewoon een grote fout.

11 januari 2016 om 19:46

Is idd een grote fout geweest van zamparini. Hij kon zelf ook zien dat het team minder sterk is dan vorig jaar. Logisch dat het dan wat minder loopt. Als het goed is komt er volgend jaar een nieuwe voorzitter. Hoop voor jou dat het dan allemaal wat rustiger word. Zamparini is een hele goede handelaar geweest. Maar heb nooit zijn keuzes begrepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren