Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NAC verscheurt contract: ‘Ik ben blij dat er een oplossing is’

Laatste update:

Ondanks een contract tot volgend jaar zomer hoeft Vlatko Lazic zich niet meer te melden bij NAC Breda. De Brabantse club is helemaal klaar met de 27-jarige vleugelverdediger, die het moeilijk vind zich te motiveren en echt zijn best te doen voor NAC.

/

Technisch directeur Hans Smulders legt dinsdag aan BN De Stem uit dat het over en voorbij is tussen de club en Lazic. “Er is al genoeg gesproken, we beëindigen zijn contract. Als je een contract hebt bij een club, verwacht je op zijn minst inzet”, aldus Smulders aan het dagblad.

Er vertrokken al zeventien spelers uit Breda en Lazic wilde hen aanvankelijk volgen. Daarna bedacht hij zich, maar nu is er alsnog geen plek meer voor de back. Hij lijkt op korte termijn transfervrij op zoek te gaan naar ander emplooi. Eerder in zijn loopbaan kwam de bij Ajax opgeleide flankspeler uit voor De Graafschap, RBC Roosendaal, FC Dordrecht en het Belgische Turnhout.

Update 15 juli 14.44: NAC verscheurt contract: ‘Ik ben blij dat er een oplossing is’
NAC Breda en Vlatko Lazic hebben per direct de samenwerking beëindigd, zo meldt BN De Stem. De twee partijen ontlopen zo een arbitragezaak en de vleugelverdediger kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club: “Er zijn de afgelopen tijd veel dingen gebeurd. Ik ben blij dat er een oplossing is. In welke richting dan ook. Alleen mis ik de club wel eerlijk gezegd. Er werken veel warme mensen en NAC blijft ondanks alles een mooie club”, laat hij weten.

Denk je dat Vlatko Lazic snel een andere club heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Aanvaller? Stond ook regelmatig op de rechts -en linksback.

Als hij niet meer gemotiveerd is, dan heeft de club er niets meer aan. Ik heb wel het gevoel dat NAC in een vrije val zit, zoals RKC toendertijd. Avondje NAC in de eredivisie lijkt lang op zich te laten wachten...helaas

5 juli 2016 om 18:44

Klein gelukje dat je tegen Cambuur en de Graafschap strijd en niet Twente bijv.
Gun NAC een snelle terugkeer, zon club hoort gewoon in de eredivisie.

5 juli 2016 om 19:25

Denk eerder dat VVV met de titel aan de haal zal gaan. Komen ook nog wat miljoenen binnen voor Musa. Die hebben het voor jupiler league begrippen goed voor elkaar. Los van het team wat al het degelijk was.

Schrijf ze maar vast op.

Ook een speler die niet gemist zal worden. In je contract oplaten nemen dat je bij promotie salarisverhoging krijgt, het hele seizoen als een natte krant spelen, niet promoveren en dan gaan klagen dat je niet genoeg verdiend en te weinig waardering krijgt.

Doei Lazic!

5 juli 2016 om 19:23

Je heb helemaal gelijk.
Het geduld van Nac is op. gouw vergeten die Lazic!.
En Nac volgend seizoen weer in de eredivisie daar hoor je thuis.

Wat een waardeloze instelling laat Lazic zien. Een beetje prof hoeft niet gemotiveerd te worden. Hij krijgt betaald om zijn werk te doen. Weg met die vent.

27 jarige aanvaller wat heeft hij dan slechte statistieken niet best snap wel dat ze van hem af willen met 0 goals. Duidelijk niet echt gemotiveerd en dat in de JL

Fout van VZ het is een vleugelverdediger.

Ben geen fan van nac maar als ik voor mijn baan daar kon voetballen was ik voor altijd dankbaar. Wat een instelling van sommige spelers tegenwoordig...

Vreemd, was bij ons altijd 1 van de hardste werkers.

Ben benieuwd naar de andere kant van t verhaal...in de wedstrijden die hij meedeed was ie naar mijn inziens juist degene met de meeste NOAD en gedrevenheid...

Het is jammer dat het met Lazic zo afgelopen is. Persoonlijk vond ik hem een redelijk goede speler met een enorme drive. Hij kon in principe op iedere plaats worden ingezet. Vasko vond ik ook een prettige speler, waar eigenlijk nooit problemen mee waren.

Alvorens zijn contract bij NAC aan te passen, wenste hij nog enige tijd te hebben om alles tegenover elkaar af te wegen. NAC gunde hem die tijd, maar na een week of twee, terwijl hij nog geen enkele oefenwedstrijd had gespeeld, heeft NAC hem laten weten dat men niet langer op zijn definitieve reactie wenste te wachten. Volkomen terecht! Immers het groepsproces mag en kan niet verstoord worden. NAC wenst dat iedere speler zich aan de gemaakte afspraken houdt. De spelers van de laatste competitie hebben het veel te lang bij NAC voor een groot gedeelte voor het zeggen gehad. En dit wordt niet meer geaccepteerd.

Dus Vasko, helaas, maar het kan niet anders: veel succes in jouw verdere loopbaan. En bedankt voor jouw inzet. Jouw positie was nu onhoudbaar.

Mooi!!! Vulde alleen de lege gaten in team op.

Een gemotiveerde Lazic is een prima speler. Maar, en daar knelt de kous: Als meneer het ergens niet mee eens is, gaat hij een breuk forceren. Hij ging op een onprettige manier weg uit Doetinchem en krijgt het ook in Breda voor elkaar om met veel commotie te vertrekken. Lazic lijkt daarmee een stoorzender in spé. Welke club heeft daar nu nog interesse in?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren