Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Galatasaray heeft Fransman na medische keuring definitief binnen

Laatste update:

Galatasaray en Troyes hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Lionel Jules Carole. De 24-jarige linksback hoeft alleen nog medisch gekeurd te worden, zo maakt de kampioen van het voorbije seizoen van de Ligue 2 bekend.

/

Carole komt uit de jeugdopleiding van FC Nantes en maakte in 2011 voor een opleidingsvergoeding van 750.000 euro de overstap naar Benfica. Hij werd gezien als mogelijke opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Fábio Coentrao, maar het pakte anders uit. De linkspoot speelde slechts zes competitiewedstrijden voor Benfica en voor zijn vertrek naar Troyes werd hij al verhuurd aan Sedan.

Carole ontpopte zich bij Troyes tot een sleutelspeler en werd vorig seizoen opgenomen in het team van het jaar van de Ligue 2. De voormalig jeugdinternational kwam in meer dan honderd wedstrijden op het tweede niveau van Frankrijk tot tien assists. Volgens L’Equipe betaalt Galatasaray nu anderhalf miljoen euro aan Troyes en kan Carole zeven ton op jaarbasis verdienen in Europees Istanbul.

Update 11 juli 21.24 uur - Galatasaray heeft Fransman na medische keuring definitief binnen
Lionel Carole mag zich definitief speler van Galatasaray noemen. De kampioen van Turkije had al een akkoord bereikt met Troyes, de voormalig werkgever van de linksback, en de medische keuring is zonder problemen verlopen. Carole, voor wie anderhalf miljoen euro wordt betaald, tekent voor vier seizoenen in Istanbul. Daar gaat hij zeven ton per jaar verdienen en dat bedrag kan nog oplopen; Carole krijgt per wedstrijd 15.000 euro extra en kan een bonus van drie ton tegemoet zien als hij komend seizoen tot minstens 25 officiële duels in het eerste elftal komt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een salaris voor zo'n speler. Hopen dat hij het waarmaakt dan.

2 juli 2015 om 22:40

Leukr stap voor zo'n speler van zo'n kleine club, financieel inderdaad ook. 7 ton, dat verdienen topspelers in de Eredivisie...

3 juli 2015 om 10:21

Dat is echt de ondergrens joh bij galatsaray. De top zit op 4 miljoen pj. Deze jongen wordt voor de breedte gehaald

11 juli 2015 om 21:50

Tuurlijk niet man. Je ondergrens is 10 tot 50.000 geen 7 ton. Man man man hopelijk ben jij geen financieel adviseur ergens.

12 juli 2015 om 01:02

Elke club heeft zijn eigen ondergrens.

Denk je nauw werkelijk dat een voetballer 10 euro per jaar verdient.

12 juli 2015 om 01:54

ah joh, neem het niet te letterlijk. De spelers die het minste verdienen zitten aan dat soort bedragen... dan zit je in het eerste team aan die ondergrens... Bij wijze van. niet zo moeilijk doen joh. You must be great at parties!

11 juli 2015 om 21:38

Is denk ik voor iedereen toch vrij onbekend.
Ik zie Troyes nooit spelen.

11 juli 2015 om 21:38

s denk ik voor iedereen toch vrij onbekend.
Ik zie Troyes nooit spelen.

Doet mij een beetje denken aan de transfer van Ribery. Die werd ook bestempeld als de bonus van Anelka. Echter pakte het erg goed uit. Hoop dat we dit ook over hem kunnen zeggen.

Waar Carole als je Alex Telles al hebt?

2 juli 2015 om 22:26

Hoop Telles links en hij op rechts dan.. Anders is hij puur voor de breedte gehaald of om te concureren met Telles.

2 juli 2015 om 22:41

Telles is zwaar uit vorm de laatste tijd.. Onder Mancini speelde hij goed in het eerste half jaar, daarna heeft ie echt geen potten kunnen breken.

Ik ken deze beste man niet, maar ik hoop dat het goed uitpakt. Ons beleid is veranderd en we strooien niet met geld. Nu nog Huntelaar halen, een centrale verdediger, een rechtsback en een mogelijke vervanger voor Melo.

2 juli 2015 om 23:47

Ik denk dat hij op de rechtsback gaat spelen dus we hebben geen rechtsback nodig😜

2 juli 2015 om 23:49

Niet mer geld strooien maar wel Huntelaar halen die een dikke 6 miljoen salaris krijgt bij Schalke en doorlopend contract heeft. Vreemd. Vind trouwens wel dat gala die goeie weg ingaat tot tegenstelling van fener. Die bijna allemaal 25 haalt voor redelijke bedragen.

12 juli 2015 om 11:07

Op rechtsback? Hij is linksbenig, dus hij gaat gewoon met Telles concurreren en waarschijnlijk speelt hjj Telles eruit. Telles is gewoon een superslechte voetballer, ik begrijp niet dat jullie zo positief over hem kunnen zijn. Verdedigen kan hij niet, aanvallen ook niet (geen assists, voorzetten zijna allemaal op goed geluk), fysiek erg zwak en hij doet hier ook helemaal niets aan! Hij zou ook pijlsnel zijn, maar ik heb dat in ieder geval niet kunnen zien!!

Ik heb gelezen dat Hamza Carole heel graag wilde hebben. Hij zou hebben gezegd dat Telles te vaak downs had en dat Carole dan de uitstekende speler is om te rouleren. Ik ben benieuwd wat deze speler allemaal in huis heeft.

2 juli 2015 om 22:45

Ik heb liever het scoutingsnetwerk van Hamzaoglu dan die van de club zelf.

Al jarenlang zijn er veel miskopen geweest en de topspelers van onze club werden niet positief bestempeld (Muslera en Sneijder!). Als Hamzaoglu iets in deze speler ziet, dan vertrouw ik hem wel, evenals Bilal Kisa.

2 juli 2015 om 22:55

Yk,

Ik weet niet wat ik van onze scoutingsnetwerk moet vinden broer. Ik heb vaak geluisterd wanneer de scouting chef Emre Utkucan op tv was. Hij vertelde zoals je misschien weet dat de miskopen zoals Burdisso, Ontivero, Adili en Hajrovic door Mancini gekocht zijn en Pandev en Dzemaili de spelers waren die Prandelli wou. Hij vertelde ook dat Bruma en Telles wel met zijn akkoord gekocht zijn.
Verder bestempelen erg veel mensen (journalisten uit Turkije, Mancini en Drogba) dat Galatasaray een scoutingsnetwerk heeft (inclusief analyse afdeling) wat in Engeland niet te vinden is. Vrijwel iedereen is er positief over, op de fans na.

Ghehe het is inderdaad waar dat Utkucan Muslera en Sneijder een negatief rapport gaf. Ik heb dus mijn vraagtekens betreft de scoutingsnetwerk.

2 juli 2015 om 23:28

Ken al die mensen niet die jullie opnoemen maar een fout maken is qua scouting kan gebeuren. Wenger keurde Cr7, Ibrahimovic en Yaya Toure destijds af, als hij hen had gehaald had Arsenal nu 5 Cl's en 10 Bpl's extra gewonnen... Ik bedoel het is niet zo dat een scouting een negatief rapport geeft en vervolgens doen die spelers het goed... het leven is gewoon zo.

3 juli 2015 om 02:03

Wenger heeft die spelers niet afgekeurd. Ibra wou bijv geen trial

Lol je betaald bijna 7 miljoen euro voor Telles, die nog super jong is, en dan haal je weer zo een linksback

2 juli 2015 om 22:55

Een beetje concurrentie voor Telles kan geen kwaad. Bovendien is er ook geen vermogen voor deze speler betaald. Als het een goede speler blijkt te zijn kan dat alleen maar goed uitpakken.

2 juli 2015 om 23:11

Jullie halen toch ook Sener terwijl jullie Gokhan hebben ? Ooit gehoord van een dubbele bezetting ?

2 juli 2015 om 23:18

Sener heeft zich bewezen en waarschijnlijk volgt hij Gonul op en dat voor maar een kleine twee mil. Dubbele bezetting idd met een speler uit de tweede divisie, kan die Telles masseren en zijn veters strikken want van concurrentie is hier geen spraken.

2 juli 2015 om 23:22

Hoe vaak heb je hem zien spelen dan? Misschien verrast hij iedereen wel, eerst zien en dan oordelen zeg ik altijd.

2 juli 2015 om 23:34

Galatasaray betaalt toch ook maar €1,5m ?

Franck Ribery speelde ook tweede divisie met Metz toen wij hem haalden. Zelfde week dat Fener Anelka haalde. Op Fener sites deden ze nog foto's van een magere Ribery en een gespierde Anelka. Dus ga geen conclusies trekken als je hem nooit heb zien spelen. Vorig jaar kon ook niemand Fernandao. Rest is geschiedenis.

11 juli 2015 om 22:57

Gangstarr je hebt helemaal gelijk grote vriend. mijn fout. Maar ik dacht trouwens dat jullie ook Balta hadden voor linksback ?

11 juli 2015 om 23:42

Balta is te traag geworden om als LB te fungeren. Hij wordt gebruikt als stand-in CV. Moet er niet aan denken dat een Töre of Nani tegen Balta staat.

3 juli 2015 om 18:28

Ah Bjelica daar ga je weer,

Hij is gehaald voor de breedte en hij kan ook op rechtsback dat is altijd mooi meegenomen, we betalen maar 1.5 miljoen dat noem ik een koopje.

Het is geen speler voor in de basis neem ik aan. Ook als wissel vind ik hem te kort komen maar we zullen zien.

Gangsterrrrr, where are you my friend? In de Fenerbahçe topics zeer actief maar als er een transfer is vanuit GS hoor ik je niet. Wat is je mening kocum? Ik zeg niks anders begin ik op jou te lijken met al het negatieve heehehe

2 juli 2015 om 23:38

Ik zit te kijken naar de sterren in de lucht samen met een Fenerli vriend. Ik zie vier sterren. Hij drie, hij kan die vierde maar niet vinden hehehe.

Wat moet ik hierover zeggen dan ? Ik ken die gozer niet en op basis van een Twitter bericht uit Frankrijk ga ik geen ijle lange betogen schrijven.

2 juli 2015 om 23:50

hahahaha, vent ik mag je niet, maar je hebt soms geniale reacties, die geef ik je.

Hopelijk is het een aanwinst voor GS. De competitie moet kwalitatief omhoog, laten we hopen op meer namen. Podolski is het begin, nu nog hopen op een nog grotere naam. Kan de rivaliteit nog leuker worden. Nu FB Nani heeft gehaald, gaan ze bij GS natuurlijk niet stil zitten. Ik denk dat ze met Van Persie gaan komen.

3 juli 2015 om 00:00

Gozer, je mag mij niet omdat jij voor Fener bent en ik voor Galatasaray. Je kan kritiek van mij niet hebben omdat ik voor Gs ben. Wanneer je die dingen kan scheiden kan je wellicht (nog) meer genieten van mijn geniale reacties.

3 juli 2015 om 19:29

gangstarr, bij de meeste GS fans zou ik zeggen: Gasten hebben een IQ van een erwt. Maar jij hebt inderdaad wel geniale reacties wat ik ook aardig vaak van de GS supporters te horen krijg haha.

Je had het over de 4e ster die wij zochten? Nou als de eerst volgende wedstrijd gepland staat tegen Galatasaray dan zie ik zeker wel de 4e ster . No mercy, gewoon droog erin.

En een Van Persie moet je niet willen hebben man. Beste man laat zelden zien dat het een topspits is en is nu zo lui als een varken met alle respect. Robin hoef ik zelfs ook niet bij Fener te zien. (En nee, ik heb ook niks met die Fernandao en die stopper+keeper).

Paar jaar geleden had ik echt zoiets van; wauw, BJK is de nieuwe portugal met al die Portugese spelers + trainer maar Fenerbahçe slaat nu ook door.

Bjelica is weer in de wolken nadat hij hoorde dat Fener is gestart met onderhandelen met Nani.

2 juli 2015 om 23:20

Niet alleen hij. Kan niet wachten om een shirt van Nani voor mijn zoon en mezelf te halen ^^.

Ik ken deze speler niet, maar we hadden wel een linksback nodig. Benfica zag de potentie in deze jongen dus hopelijk kan hij wat toevoegen aan ons team. Daarnaast kost hij niet veel dus het risico kan best genomen worden

Hoe komen ze erbij echt wacht je op n topper komen ze met zo n flutspeler, wordt weer niks in de champions league

Van Troyes .....nu die jongen ken ik helemaal niet.
Zal we een goede zijn.

Waardeloos, echt daar waar Fenerbahçe zich versterkt met topspelers koopt Galatasaray na Podolski allemaal B spelers. Wat moet je met Jem Karacan, weggegooid geld. Met alle respect ze hadden genoeg andere keus, waar blijft de cvm, waar blijft de spits, ze willen weer voor n dubbeltje op de eerste rij zitten de gierigen, ze moeten s beseffen dat je moet betalen voor kwaliteit.

11 juli 2015 om 21:41

Uitstekende reactie, ik zie echt geen spelers waarvan ik zeg "Wauw" met hem wordt je team veel sterker... Als je dan kijkt naar Fenerbahce, die hebben een aantal mooie transfers gemaakt.

Galatasaray haalt echt vaak net niet spelers. Fener daarentegen, haalt echt toppers binnen! Kjaer, Nani, Van Persie, Joel Campbell, Rolando, Abdoulaye, Fernandao zijn allemaal goede aankopen. Maar Fener en Gala zullen Turkije wel goed vertegenwoordigen in Europa.

11 juli 2015 om 21:52

Volgens mij zit jij ook aan de zuenna want Rolando en Joel hebben wij niet gehaald.

11 juli 2015 om 21:55

Joel Campbell? Heb ik iets gemist... Die is zover ik weet niet naar Fenerbahçe toe hoor, ze waren er wel mee bezig. Maar voor de rest heb je gelijk! Zijn wel bovengemiddelde tot aan zeer goede spelers die ze hebben gehaald.

Vroeger hadden we 1 Hagi lopen en 1 Alex op de Turkse velden (ik mag ze niet vergelijken met de genoemde namen) maar nu komen er meerdere spelers van kaliber naar Turkije en die ook nog niet zo oud zijn.

Ik ken de beste man niet, dus ik kan er niet over oordelen. Wat ik wel kan zeggen is dat Galatasaray (misschien iets te) voorzichtig zijn gang gaat.

11 juli 2015 om 22:08

Ik heb het gevoel dat de huidige voorzitter idd voorzichtig te werk gaat, en probeert de schulden te betalen. En dan tussendoor rare transfers. Een beetje canaydin achtig. Ze willen het financieel op orde krijgen. Maar dat doe je niet door te buizinigen op tramsfers. Maar door die hele commissie een schop te geven. Teveel mensen die zich met van alles en nog wat bemoeien en alles beter weten. Maar wanneer er een verkiezing is, dan zijn ze allemaal verstopt

11 juli 2015 om 23:04

Bedankt voor je reactie. Elke voorzitter heeft inderdaad zo zijn wegen om de boel weer op de rails te krijgen. Ik ken jullie nieuwe voorzitter niet goed, maar elke naam is beter dan een hoop andere namen in het hedendaagse Turkse voetbal.

11 juli 2015 om 22:16

We hebben geen haast. We zijn direct geplaatst. We zijn kampioen, we hebben de vierde ster als eerste gehaald, we hoeven niet als gekken tekeer te gaan op de transfermarkt.

Transferperiode is geen wedstrijd. Je krijgt geen prijs aan het einde van de transferperiode.

11 juli 2015 om 23:00

Goh, je vertelt me als het ware iets nieuws. Bedankt voor de opheldering. Wat ik probeer te zeggen is dat aankopen als deze en die van Bilal en Karacan een ploeg wel breder maakt, maar niet sterker. De Podolski transfers ontbreken nog en daar doelde ik op. Ik reageer niet zo omdat toevallig mijn club als een dolle hond bezig is op de markt. Ik vraag me af wie jullie gaan halen die daadwerkelijk het verschil zullen maken.

11 juli 2015 om 23:36

Jij zegt dat wij te voorzichtig te werk gaan en ik geef jou antwoord. Aangezien ik jou blijkbaar niets nieuws vertel, heb je ook meteen de verklaring voor jouw stelling.

Ik zal jou nog iets niets nieuws vertellen: Hoe langer je wacht, hoe goedkoper een speler. Wij hebben al een as. Van de 11 waar we vorig jaar eindigden, kunnen wij ook gewoon het nieuwe seizoen mee beginnen(melo uitgezonderd).

Als Fener niet zo wild tekeer ging, zei niemand iets over Galatasaray. Nu wordt er ineens een verwachting gecreeerd. Ik doe daar niet aan mee. Wij hebben genoeg kwaliteit in onze selectie. Daarnaast dringt een Sinan Gümüs zich op. Een speler die moest huilen bij zijn eerste goal voor Galatasaray. Liever zulke spelers, dan uitgerangeerde moneymakers.

12 juli 2015 om 00:15

Je hebt gelijk over Sinan ik zie liever geen spits komen die 29+ is en 3m+ gaat opstrijken. We hebben ook nog Burak die altijd presteert.

12 juli 2015 om 00:24

Hoe langer je wacht, hoe goedkoper. Laatste keer dat Gs zich daaraan hield, eindigden ze met pandev en dzemaili die beiden 2.5 miljoen verdienden en geen enkele toegevoegde waarde hadden.

12 juli 2015 om 00:38

Wat gaat er met Melo gebeuren dan? Want heb ik iets gemist? En de kern van vorig seizoen is simpelweg niet goed genoeg. Dat weet jij zelt ook. En over moneymakers gesproken, klink je nu net als die Nederlanders die elke keer hetzelfde roepen over de Turkse competities. Maar een Sneijder en Drogba juichte jij wel toe of niet? Zijn dat geen moneymakers dan? En ook die werden kampioen. Nu ga ik jou wat nieuws vertellen. Ik was niet voor de komst van Van Persie, maar hij is er wel. En met Nani erbij die uitstekend in vorm is en een nieuwe verse visie, zal Fenerbahce met gemak kampioen worden.

12 juli 2015 om 01:10

Drogba in zijn laatste jaar vond ik wel een moneymaker, voegde weinig toe (2de helft van het seizoen) maar pakte wel lekker geld.

Sneijder daaraantegen doet elke wedstrijd keihard zijn best. Oke hij verdient veel maar hij maakt het ook waar met zijn doelpunten in belangrijke wedstrijden.

En over transfers gesproken vind ik dat we niet veel nodig hebben. Het elftal staat al, we hadden alleen links nog een vleugel speler nodig en die hebben we binnen gehaald in naam van Podolski.

Het enige wat nog ontbreekt is een nieuwe aanvaller (en Umut wegsturen Sinan 3de keuze maken). Op middenveld als Melo weg gaat een jonge vervanger halen max 28 jaar.

En nog een Turkse 2de keeper binnen halen.

12 juli 2015 om 01:36

Ik snap best dat er geen haast is omdat je denkt dat het team al staat. Maar zijn jullie overtuigend kampioen geworden? De oude kern is naar mijn mening te zwak en zeker als je als Gs zijnde ook nog ambities in de Cl hebt. En hoe langer je wacht, des te duurder een speler ook kan worden he. Dat kan altijd tegenwerken.

12 juli 2015 om 02:48

@ForzaFener
Broer ik begrijp dat je blij ben met de transfers van Nani en R.V.Persie(wat ik een hele goede vind,die vliegende kopbal tegen Spanje vergeet ik nooit)
Maar... moet je nou echt met zo een onzin reactie komen of we overtuigend kampioen zijn geworden weet zeker dat als jullie met een punt meer kampioen waren dan vond je het zwaarverdiend en was je heel enthousiast.
Overtuigend kampioen? Yess we can
Gun jullie ook de 4de ster dit jaar hoor ik bedoel je ben ook een supporter en zult dat graag mee willen maken maar verlaag je niveau niet met dat t niet overtuigend was.
Veel succes dit jaar word echt een knallende derby met Wesley en Robin

12 juli 2015 om 03:32

Vond jij het dan wel overtuigd? Ik mag toch kritisch zijn. Waarom vind je dat dan gelijk onzin? Alle topclubs waren slecht vorig seizoen. En jullie waren dan de beste van de slechtsten. Jullie zijn ook verdiend kampioen, alleen overtuiging is anders. Dit bedoel ik dus. Een Fenerli die kritisch is op jullie transferbeleid en gelijk komen jullie met: "leuk dat Fener inkoopt maar dat zegt niks". Ik bedoelde niks negatiefs broeder. Ik ben wel realistisch. Voor mij, kijkend op de huidige stand van zaken, is de kampioen al bekend

12 juli 2015 om 12:38

Forza

Goed lezen. Ik zeg dat ik liever zulke spelers heb. Liever. Meer voorkeur. Ik was blij met Drogba en Sneijder. Maar als een Sinan zou doorbreken en er twintig zou maken, Turkije een international erbij zou hebben, dan maakt mij dat gelukkiger dan anderhalf jaar Drogba.

Je waarschuwt vorige week nog andere leden voor hoogmoed en euforie, nu claim je zelf de titel. Beetje ongeloofwaardig allemaal. Dit typte jij tegen een andere Fenerli:

Forzafener: Zal jou alvast waarschuwen. Ik snap dat je ambitieus bent na al onze transfers, maar 1 ding is zeker: wij zijn nog geen team en we maken een totale metamorfose door. Dat kan goed, maar net zo goed ook slecht uitpakken. Dus laten we eerst wachten met onze conclusies te trekken. Straks sta je met een mond vol tanden te kijken hoe Galatasaray of wellicht Besiktas kampioen wordt... geduld mijn kleurgenoot.

Nu klink je ineens heel anders. Nogmaals, ongeloofwaardig.

12 juli 2015 om 16:00

Ik reageer op het transferbeleid van Galatasaray en via via komen we toch bij Fener aan. Neem mijn reactie in je op met een als factor. Als wij een team zijn, als wij Van Persie goed voeden, als hij fit blijft. Dan is de rest voor mij bekend. Maar inderdaad we moeten eerst afwachten. Met als zijn we er nog niet. Je hebt nog geen antwoord gegeven op Melo. Wat is er aan de hand want dat heb ik niet gevolgd?

Ken deze speler niet. We gaan het zien wat die ons gaat brengen. Lille bleek ook interesse te hebben.

Heeft Galatasaray ook nog belangstelling voor Chery? Dacht dat Sneijder daar n positief advies over had gegeven aan t bestuur. Maar hoor er nu niet veel meer over. Blijft t bij een gerucht?

11 juli 2015 om 23:45

Galatasaray gaat nog een spits en een centrale verdediger halen. Bij het vertrek van Melo ook een centrale middenvelder. Ik vrees dus dat zijn bestemming niet Istanbul zal worden(althans geen Gs).

12 juli 2015 om 00:09

Denk je nog echt dat er iemand dat absurde salaris wil betalen voor een 31- jarige tijdbom die elk moment kan ontploffen?

Melo speelt gwn een spelletje met ons bestuur, hij weet goed genoeg hoe vergeefs gezind ons bestuur is...die gast gaat aan't einde van de transferperiode onze prachtige 4 sterren shirt aantrekken en knallen!

Trouwens, hoe je het wendt of keert, wij hebben Melo hard nodig. Ik kan niemand anders voorstellen die hem gaat vervangen.

Die man is zo compleet, een echte allround middenvelder. Die gast ruimt altijd het vuile werk van die trage slak Selcuk op, stel je eens voor dat we een equivalent van Melo hadden... 2 pittbulls kan ik me haast niet voorstellen

12 juli 2015 om 00:13

Genoeg spelers die hem.kunnen vervangen, hij is al oud dus ik zou blij zijn als we hem kwijt zouden kunnen raken, Dzemaili kan hem ook vervangen als hij de kans krijgt.

12 juli 2015 om 01:05

Onderschat de waarde van Melo niet, spelers zoals hem zijn niet alleen op het veld belangrijk, maar ook buiten het veld zijn ze belangrijk.

En zulke spelers zorgen ook dat supporters net die extra push krijgen om nog harder te juichen.

En vergeet ook de effect die hij op scheidsrechter uitoefent niet.

Een Dzemaili bijvoorbeeld praat bijna nooit tegen de scheidsrechter.

12 juli 2015 om 14:57

Marlos

Vergeet niet dat Melo 32-jaar wordt. Na zijn blessure vind ik hem trager geworden. Hij lijkt elke keer net te laat en kan minder dan eerst. Eigenlijk is dit een mooi moment om uit elkaar te gaan. Ik vrees dat we het beste van Melo al hebben gezien.

Ik vind het echt raar dat mensen blijven zeggen dat deze jongen is gehaald voor de breedte , je mag het komend seizoen rond de 26 of 27 spelers in je selectie hebben , galatasaray heeft er 47 nu 48(!) dus het was al breed genoeg , deze jongen is gehaald omdat het bestuur en het transferbeleid daar bij gala nergens meer op slaat. Dat is tenminste wat ik denk..

Wat een domme reacties allemaal. Deze speler is puur gehaald om te concurreren met Telles, omdat concurrentie een speler beter maakt! Vorig jaar was Balta de concurrent van Telles en dat zorgt voor, zoals overduidelijk te zien was, decadentie bij een speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren