Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Belangstelling voor Dalgaard is flauw en verre van concreet’

Laatste update:

De wegen van Thomas Dalgaard en sc Heerenveen scheiden wellicht nog in de slotfase van de winterse transferperiode. Volgens De Telegraaf heeft een nog onbekende club uit Denemarken zich bij de Friezen gemeld om de aanvaller de rest van het seizoen te huren. Hij werd in de zomer nog gezien als de opvolger van Alfred Finnbogason.

/

Als Dalgaard snel ‘ja’ zegt op het aanbod uit zijn vaderland, kan hij terugkeren naar de competitie waar hij vorig seizoen zo succesvol was. De dertigjarige Deen was in de voorbije voetbaljaargang goed voor achttien doelpunten en eindigde daarmee als eerste op de topscorerslijst. Hij verdiende daarmee een transfer naar het Abe Lenstra Stadion.

In het tenue van Heerenveen was Dalgaard tot dusver niet heel succesvol, mede door de ontwikkeling van Mark Uth. In negen optredens kwam hij niet verder dan één assist. Het contract van Dalgaard met Heerenveen loopt tot 1 juli 2017, met een optie voor nog een seizoen.

Update 30 januari 10.25 uur - ‘Belangstelling voor Dalgaard is flauw en verre van concreet’
Bij sc Heerenveen gaat men er nog niet van uit dat Thomas Dalgaard een dezer dagen uit Friesland vertrekt. Technisch manager Hans Vonk laat aan de Leeuwarder Courant weten dat de interesse in de aanvaller ‘flauw en verre van concreet is’. De interesse uit Denemarken zou afkomstig zijn van Hobro IK, dat momenteel zevende staat.

Thomas Dalgaard kan het niveau van sc Heerenveen aan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft de pech gehad dat Uth op dit moment zo goed presteert, ik kijk niet iedere wedstrijd van Heerenveen maar volgens mij heeft Dalgaard nog niet echt een kans gehad.

30 januari 2015 om 08:15

De minuten die hij in het eerste heeft gespeeld, liet hij echt niks zien. Hij maakt daarom zijn minuten bij de beloften. Als ik de commentaren over zijn optredens daar mag geloven, is het helaas een dure miskoop. Maar vanavond mag hij het waarschijnlijk proberen, aangezien Uth geschorst is.

Ik verwacht overigens geen vertrek. Hij was erg blij met z'n vette contract.

30 januari 2015 om 08:31

Ik ga eens kijken vanavond, de scouts van Heerenveen hebben vaak wel een goed oog als het over spitsen gaat.

30 januari 2015 om 08:47

Ik denk niet dat hij vanavons speelt. Ik denk dat joey van den berg in de spits speelt.
Op het middenveld staan dan thern, de roon en sinkgraven

30 januari 2015 om 09:44

Als hij vanavond niet speelt, zegt dat heel veel over het vertrouwen van de technische leiding in deze man.

30 januari 2015 om 11:32

Ga er maar van uit dat hij niet speelt. Bij Dordrecht zijn de ruimtes klein, die spelen vanuit een gesloten verdediging. Dan heb je vrij weinig aan deze houthakker. Joey in de spits!

Dalgaard heeft niet eens altijd een basisplaats bij Heerenveen

30 januari 2015 om 10:22

Moet dat dan? Het is geen stap hogerop of zo.
Misschien helpt het als hij een half seizoen daar veel kan spelen. Staat hij onze jeugd niet in de weg bij de beloften.

30 januari 2015 om 11:33

Nee daarom mag hij dus ook vertrekken ....

Aan de ene kant zeg ik goed idee, maar aan de andere kant heb dat als Uth geblesseerd raakt we niet echt een andere spits hebben. Van Amersfoort komt uit de jeugd is (misschien) te jong en ondervaren. En anders moeten we puzzelen. Eens kijken wat Lodeweges vanavond doet met de opstelling. Als Dalgaard in de spits staat lijkt het mij dat hij gewoon blijft.

30 januari 2015 om 10:36

Van den Berg staat in de spits vanavond, aldus de LC.

30 januari 2015 om 10:54

Van mij mag Gudmundsson dan wel in de spits. Die vind ik echt goed! Dalgaard is naar mijn idee gewoon een gelopen zaak en die kun je beter weg doen want hij strijkt ook nog bakken salaris op.

Heerenveen moet deze vent sowieso lozen. Hij kan er echt helemaal niks van. Zit alleen maar spelers in de weg die er wel wat van kunnen.

Afschrijven, inpakken en terug naar Scandinavië sturen.

Snapte ook niet waarom Heerenveen koos voor een 30-jarige spits die alleen 1 seizoen sterk had gespeeld in de hoogste divisie van Denemarken. Jaar daarvoor was het in de Jupiler League van Denemarken, niveau vergelijkbaar misschien nog niet eens met de Jupiler League.

Die jongen wordt ook echt niet meer beter, was dan voor een spits gegaan die er misschien op dit moment minder had ingetrapt maar die wel nog een ontwikkeling had kunnen doormaken, nu heb je geïnvesteerd in een jongen waarvan je wist dat je het geld niet meer terug zou krijgen, gek als je geen onbeperkte middelen hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren