Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Aston Villa grijpt meteen in en legt ‘Flabby Gabby' schorsing op

Laatste update:

Gabriel Agbonlahor heeft opnieuw geen goede beurt gemaakt bij de achterban van Aston Villa. De club uit Birmingham degradeerde zaterdag uit de Premier League en de 29-jarige Agbonlahor blijkt het die avond erg gezellig te hebben gemaakt.

/

The Sun publiceert foto’s waarop te zien is hoe de aanvaller poseert met twee kortgerokte en hooggehakte dames. Daarnaast liggen er patronen van lachgas op de grond en houdt Agbonlahor op één foto een ballon tussen zijn tanden geklemd. De afbeeldingen zouden zaterdagavond zijn geschoten in het Mayfair Hotel in Londen.

Agbonlahor, die al gekscherend Flabby Gabby wordt genoemd, kwam eerder dit seizoen al in het nieuws toen hij in Dubai werd gefotografeerd terwijl hij aan een waterpijp lurkte. Interim-manager Erick Black stuurde Agbonlahor afgelopen donderdag op een persoonlijk trainingskamp omdat de voorhoedespeler niet fit genoeg is.

Update 19 april 13.59 uur - Aston Villa grijpt meteen in en legt ‘Flabby Gabby' schorsing op
Aston Villa heeft Gabriel Agbonlahor voor onbepaalde tijd geschorst. De club reageert daarmee op foto’s van de spits, die dinsdag opdoken op internet. Daarop is te zien hoe de aanvaller poseert met twee kortgerokte en hooggehakte dames. Daarnaast liggen er patronen van lachgas op de grond en houdt Agbonlahor op één foto een ballon tussen zijn tanden geklemd. De foto’s zouden zijn genomen op de dag dat Aston Villa na een 1-0 nederlaag bij Manchester United degradeerde richting de Championship.

Denk jij dat Gabriel Agbonlahor volgend seizoen nog voor Aston Villa speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja wat moet hij dan doen in een hoekje gaan huilen. Het is maar dat er foto's van zijn gemaakt anders zou het niet eens uitkomen wat hij in zijn vrije tijd aan het doen is.

19 april 2016 om 12:04

VZ kiest niet voor niets deze foto met aanvoerdersband. Agbonlahor heeft ook als grootverdiener een voorbeeldsfunctie in het team. Iemand uit zijn vriendenkring heeft deze persoonlijke foto's gelekt. Het brengt ook de club in diskrediet en daarom zijn de fans boos.

Birmingham is na Londen de grootste stad in Engeland dus ze hebben echt een grote achterban.

19 april 2016 om 12:48

Ja, hij heeft dus niet echt goede vrienden uitgekozen.

Ik begrijp de woede wel van de fans, want Villa zie ik de komende vijf jaar echt niet terugkomen naar de premier league

19 april 2016 om 14:52

Ff normaal nou. Je gaat toch niet de avond dat je bent gedegradeerd als professionele voetballer een avondje feesten? Dan ben je echt een achterlijke kneus. Wat precies is wat Agbonfhshdgd is. Ik zou hem eigenlijk ontslaan als club, zeker gezien zijn voorgeschiedenis. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit het volgende voorbeeld van een voetballer met een IQ rond de 80 is en een lichte stoornis. Narcisme is in ieder geval al geconstateerd zo op afstand.

19 april 2016 om 15:03

Die degradatie had ook echt voorkomen kunnen worden, he.
Wat maakt het uit wat hij in zn vrije tijd doet. En hij die niks illegaals of verkeerd.
Of die vrouwen moeten de dochter en de vrouw van de.voorzitter zijn. Dan snap ik het wel

19 april 2016 om 15:09

Juist bij degradatie wil je als voetballer daar even niet aan denken en wat leuks doen, wat is daar dan mis mee. Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier.

Poll: Als club zijnde zou ik mijn geduld vrij gauw verliezen als een speler zich zo onprofessioneel gedraagt. Verder heeft hij dit seizoen niet veel bijgedragen. Ik ga er dan ook niet van uit dat Villa hem meeneemt naar de Championship.

19 april 2016 om 12:02

Laat die jongen lekker genieten van zijn leven dat het slecht gaat met aston villa betekend niet dat hij dat mee hoeft te neme naar zijn prive leven

19 april 2016 om 12:06

nou...ik vind wel dat als je op degraderen staat je nog meer als prof moet leven zodat je zeker weet dat je 100% fit bent en je best mogelijke prestatie kunt leveren.

Topsporter ben je nou eenmaal 24/7 daarom krijg je ook zoveel betaald.

Maar aangezien ze nu toch al gedegradeerd zijn, boeit het een stuk minder.

19 april 2016 om 12:09

depayyy,

Wat hij in zijn privéleven doet moet hij natuurlijk, tot op een bepaalde hoogte, zelf weten, maar als dit negatieve effecten heeft op zijn prestaties (en daarmee de prestaties van Aston Villa), dan is het te verwachten dat Villa daar geen zin in heeft.

Bovendien is het toch best te begrijpen dat supporters teleurgesteld zijn over zijn gedrag? Ik ga er van uit dat ik dat niet verder uit hoef te leggen aangezien je dat als voetbalfan denk ik zelf wel begrijpt.

19 april 2016 om 13:51

Als je op een persoonlijk trainingskamp wordt gestuurd omdat je volgens je trainert niet fit bent dan zouden al je alarmbellen af moeten gaan en zou je keihard moeten werken om te laten zien dat je wel (weer) fit bent. Een feestje gaan vieren met lachgas is dan uiteraard niet bepaald bevorderlijk voor je fitheid. Dit is gewoon maling hebben aan jezelf, je kwaliteiten, je toekomst als voetballer, je trainer en je club. Zeer onprofessioneel gedrag als je het mij vraagt.

19 april 2016 om 15:12

Door lachgas??? 😂hahaha...tuurlijk niet

19 april 2016 om 21:56

Is lachgas gezond? is een soort van simpele drugs

Tja.. Moet ie dan in een begrafenis sfeer zijn? Dat ie niet fit genoeg is is natuurlijk wel een schande, midden in het seizoen.

19 april 2016 om 13:06

Dat is weer het andere uiterste Fluffy48. Er is ook nog een middenweg..

Ik heb het idee dat de huidige spelersgroep van Aston Villa het geen ene bal interesseert of ze degraderen of niet. Als ze hun geld maar krijgen....

19 april 2016 om 12:52

Tja, maar dat kun je van bijna elke degradant in de wereld wel zeggen. Zo'n QPR net zo, die haalt allemaal vedettes binnen en degraderen doodleuk. Bij Cambuur heb ik ook niet het idee dat ze alle 11 slapeloze nachten hebben.

19 april 2016 om 13:54

Het enige verschil zou zijn dat de meeste spelers een degradatieclausule in hun contract zullen hebben staan waardoor ze nu 30-40% van hun salaris moeten inleveren.

Als zelfs dat ze al geen reet interesseert weet je dat je als club veel te veel salaris aan de verkeerde jongens hebt betaald!

Nu wil ik ook niet alle spelers van Villa over 1 kam scheren, maar voornamelijk Agbonlahor, Bacuna en Lescott kwamen de laatste tijd niet veel positief in het nieuws.
Grote salarissen en doodgewicht lozen, wat leuke jonge spelers halen of laten doorstromen en hopelijk een trainer met visie.

Lekker belangrijk wat hij in zn vrije tijd doet. Moet hij toch zelf weten. Hij doet geen verkeerde en gewoon legale dingen. Dat de fans nu zitten te janken en een zondebok zoeken. Moeten ze eerst maar eens bij anderen mensen gaan kijken. Een onervaren trainer er weg zetten. En beleid dat nu uit is gelopen op degradatie.
Deze speler doet niks verkeerds hoor.
Erg overdreven hem te schorsen.
Dat gezeur over voorbeeld functie.
Treed is een keer op als spelers ook die voorbeeld functie niet na streven in het veld. Theatraal gedraag. Elkaar oor aan naaien. Noem maar op. Mag een speler dan helemaal geen leven hebben buiten het voetbal? Dat ze zouden degraderen was al lang bekend. Zn verdriet aan het weg poetsen.😉 Niks mis mee.
Dat deze foto zo in de media komt zou ik als Agbonlahor eens afvragen wie je vrienden zijn om deze voor veel poen te verpatsen aan de media.
Denk niet da hij zo geposteerd heeft tegen tegenover de media.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren