Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitstekend nieuws voor Jans: Utrecht houdt gewaardeerde basiskracht binnenboord

Laatste update:

FC Utrecht heeft het contract van Mike van der Hoorn opengebroken en met twee jaar verlengd, zo maakt de club vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen.

Van der Hoorn beschikte in de domstad over een aflopende verbintenis. Zijn verbintenis liep medio 2024 af, maar ligt na het zetten van zijn krabbel vast tot medio 2026 in de Domstad.

Op de website van Utrecht geeft technisch directeur Jordy Zuidam tekst en uitleg bij de verlenging. “Hij is een van de meest ervaren verdedigers van de competitie. Betrouwbaar, voorbeeldprof en een jongen van de club.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“We zijn erg blij dat hij zijn contract bij ons heeft verlengd en dat we de komende jaren nog met hem door kunnen. Hij is buitengewoon belangrijk voor ons met zijn kwaliteiten, ervaring en als bewaker van de clubcultuur”, aldus Zuidam.

Van der Hoorn kwam op dertienjarige leeftijd bij Utrecht, hij werd overgenomen uit de jeugdopleiding van Almere City. Zijn debuut voor de club maakt hij op 11 mei 2011. Op die dag won Utrecht met maar liefst 5-1 van AZ.

De 31-jarige verdediger werd uiteindelijk voor drie miljoen euro verkocht aan Ajax, dat hem weer doorverkocht aan Swansea City. Na een periode bij Arminia Bielefeld keerde hij twee jaar geleden definitief terug op het oude nest.

Dit seizoen is Van der Hoorn een vaste kracht in het elftal van Ron Jans. De ervaren rechtspoot vormt het hart van de defensie samen met Nick Viergever en kwam dit seizoen al twintig Eredivisie-duels in actie. Hij maakte daarin één doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mikey van der Hoorn, kind van Utrecht, Cultheld bij Ajax!
Gewoon een prima zet van Utrecht, lijkt mij. Zowel in prestaties als in de balans houden tussen talent en ervaring in je elftal.

Lijkt me een hele goede zaak. Lijkt me een perfect centraal duo met Didden. En dan Viergever er nog bij en je hebt 3 verdedigers voor 2 posities. Dan 1 talent doorschuiven vanuit de jeugd en helemaal prima.

Altijd een haat-liefde verhouding gehad met Mike. Toen hij doorbrak vormde hij een ijzersterk duo met Jan Wuytens. Toen weggegaan, ervaring opgedaan in de EL/CL bij Ajax en bij Swansea en Duitsland. Toen hij terugkwam maakte hij een wijfelende indruk, terwijl hij juist een van de dragende krachten had moeten zijn. Onder Jans maakt hij een sterke indruk en vormt een goed duo met Viergever. Lijkt meer bewust te zijn van zijn tekortkomingen en weet daar goed mee om te springen. Dus blij met de huidige Mike! Slimme zet om te verlengen, want kan zeker nog wel mee. Hopelijk kan hij Didden en Kooy begeleiden zodat zij hem uiteindelijk kunnen opvolgen.

Heeft zich enorm goed hersteld en is nu een hele belangrijke kracht achterin, dus helemaal goed en mooi dat hij heeft verlengd... Hij met ervaring en dan Didde als nieuweling.

Heeft ook zijn mindere punten (vooral voetballend, ook het befaamde foutje regelmatig hoewel die laatste de laatste potten ook minder vaak voorkomt), maar voor wat hij in de basis moet doen voor ons een belangrijke pilaar achterin.

Echt wel een Utrecht icoon aan het worden hoor deze jongen. Mooi dat hij heeft bijgetekend!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren