Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

TyC Sports komt met groot nieuws over Luis Suárez; zaakwaarnemer ontkent

Laatste update:

Luis Suárez gaat stoppen met voetballen omdat hij te veel last heeft van zijn knie, zo meldt Germán García Grove van TyC Sports. De 36-jarige spits van het Braziliaanse Grêmio zou de clubleiding hebben aangegeven dat hij wil stoppen en is naar verluidt in gesprek over de ontbinding van zijn nog tot eind 2024 doorlopende contract. De zaakwaarnemer van de Uruguayaan ontkent het nieuws echter met klem.

Grêmio zou mee willen werken aan de ontbinding van het contract van Suárez, als hij maar niet tekent bij Inter Miami, waar zijn ex-ploeggenoot en boezemvriend Lionel Messi naartoe verkast. De Braziliaanse club wil naar verluidt een speciale clausule in de ontbindingsovereenkomst bedingen om dat te voorkomen. Suárez heeft gedurende zijn carrière verschillende blessures aan zijn knie gehad en werd begin 2020 nog geopereerd, waardoor hij ruim vijf maanden aan de kant stond.

Volgens Grove is er sprake van artrose bij Suárez, wat een aandoening aan het kraakbeen in de gewrichten is en ook wel ‘gewrichtsslijtage’ wordt genoemd. Dat kan onder meer pijn en stijfheid veroorzaken. De journalist meldt dat de spits en zijn club het nieuws waarschijnlijk spoedig bekend gaan maken. Hoewel Suárez al langer last van zijn knie heeft, speelde hij dit seizoen ‘gewoon’ 25 wedstrijden voor Grêmio. Daarin was hij goed voor elf doelpunten en fungeerde hij acht keer als aangever. Vorige week maakte hij de negentig minuten nog vol in de wedstrijd tegen Flamengo (3-0 verlies).

Suárez werd in de zomer van 2006 voor acht ton overgenomen van Club Nacional door FC Groningen. Een seizoen later maakte hij voor 7,5 miljoen euro de overstap naar Ajax, waar hij uitgroeide tot smaakmaker en aanvoerder. Na 159 wedstrijden en 111 doelpunten voor de Amsterdammers koos hij begin 2011 voor een overstap naar Liverpool. Ook daar maakte hij indruk, al kende hij zijn beste periode in Barcelona aan de zijde van Messi en Neymar. Ronald Koeman had Suárez bij zijn komst in Camp Nou in de zomer van 2020 niet meer nodig, waarna laatstgenoemde overstapte naar Atlético Madrid en daar de landstitel pakte. Twee jaar later keerde hij terug bij ‘zijn’ Nacional. Suárez speelt sinds 1 januari voor Grêmio.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat voel ik me oud zeg… ik weet nog dat ik een klein jongetje was toen hij bij Groningen zat.

Prachtige carrière, prachtige speler

20 juni 2023 om 22:11

Tijd gaat snel inderdaad. Was net een tiener in zijn bij Groningen alvorens hij de overstap maakte naar Ajax. Ook die bedragen, 7,5 miljoen voor een topspeler destijds.

20 juni 2023 om 22:13

Dat het een top speler zou worden wist je op dat moment natuurlijk nog niet.

20 juni 2023 om 22:50

Had de hoop gehad toen ik de melding kreeg van dit bericht dat hij groningen uot de kkd zou schieten. Maar dit is ook begrijpelijk, voor mij 1 van de beste spitsen ooit

21 juni 2023 om 00:16

Goede spits, maar één van de beste ooit? Dat niet. Zijn er velen die beter zijn geweest. Suarez wel altijd een enorme drive wat je vaak bij andere spitsen minder ziet.

21 juni 2023 om 00:21

Suarez was zeker wel een vam de beste spitsen ooit iniedergeval. Erg underrated ook, zijn statistieken zijn bizar goed.

21 juni 2023 om 00:27

ik stond naast hem bij een oefenpot in Nieuw Buinen, hij was net overgevlogen en mocht nog niet spelen vanwege de papieren. Nieuw Buinen kwam tijdens die wedstrijd op voorsprong en ik kan je vertellen dat hij toen al flink de pé er in had (waarschijnlijk omdat hij niet mocht spelen). Een prachtherrinering, maar ik baal nog steeds dat ik destijds niet gevraagd heb om een handtekening.

Op 36 jarige leeftijd ook best acceptabel.

Groot voetballer en een mooie carrière gehad.

Pff ik was even bang voor één of ander metoo-bericht door die titel en de gekke wereld leven waarin we leven.

ON: Suarez wat een held! Ik zie hem nog kappen en draaien langs de lijn bij Groningen.


Ik heb dat bijten van hem nooit zo erg gevonden. Beter dan iemand door midden schoppen en zwaar blesseren. Het lijkt me privé wel een rustige lieve gozer. Geen type greenwood/Anthony.

Ook zijn laatste jaar (dacht ik) bij liverpool was geweldig. 30+ goals en het was alle ballen op Suarez. Hij frommelde ze erin of schoot ze uit alle hoeken binnen. Helaas net geen kampioen. Dat was denk ik zijn beste seizoen. Ook bij Ajax fantastische dingen laten zien..

20 juni 2023 om 22:25

Bijten niet erg? Je kan daar nog wel eens lelijk op verkijken wat je daar aan over kan houden.

20 juni 2023 om 22:30

Ja het is wel erg,.ik schreef: niet zo erg'

Het was zeker fout van hem ook vanwege de voorbeeldfunctie maar het werd destijds zwaar overdreven qua reacties. Dat is mijn mening maar ik ben ook meer een bijter dan een schopper 😀

21 juni 2023 om 00:15

Verschil tussen bijten en iemand trappen is alleen dat je niet iemand per ongeluk bijt. Snap dan ook wel dat de reacties daarop best flink kunnen zijn, want je probeert gewoon willens en wetens iemand anders te bezeren. Als je iemand anders willens en wetens een gebroken been trapt is het wel weer anders inderdaad, maar daarmee is opzet dan meestal weer lastig te bewijzen. Zou het gewoon allebei niet doen haha.

21 juni 2023 om 00:21

@lionaldinho84

"ik heb dat bijten van hem nooit zo erg gevonden."

Dat is wat je schreef. Dan heeft Zeballos gelijk in zijn reactie, imho.

20 juni 2023 om 22:33

Zijn grootste kuntstukje vond ik nog dat hij atletico naar de titel schoot, terwijl barca hem wegstuurde omdat hij te oud was.

20 juni 2023 om 22:43

1 van de vele grote fouten van mijn clubbie de afgelopen jaren.

Volgens mij gaven ze nog geld toe om maar van zijn salaris af te zijn en haalde ze Braithwaite voor iets van 15 miljoen

Om te huilen die keuzes

20 juni 2023 om 22:45

Hele rustige jongen privé. Kijk maar eens Suarez en Harry Vermeegen in Liverpool op YouTube. Kan ik van genieten.

Suarez was een geweldige speler om in je team te hebben maar echt een vervelend mannetje om tegen te spelen vooral in NL met zijn schwalbes. In zijn tijd in NL kon ik al 32 wedstrijden per seizoen van hem genieten 😋 maar ook hoe die zich elke x omhoog gewerkt heeft is knap van Groningen naar Ajax daarna Liverpool om uiteindelijk het betekende MSN te worden bij Barca en zelfs erna bij Atletico had hij zijn waarde en werd hij daar nog kampioen terwijl Barca hem niet goed genoeg meer vond. Nu word het tijd om te genieten van het leven en van zijn gezin en misschien ooit nog terug in het voetbal in een andere functie stel dat Suarez coach zal worden dan lijkt het me echt zo type Simeone haha

Wat een misselijkmakende titel weer zeg..

20 juni 2023 om 22:59

Hoe kun je deze titel misselijkmakend vinden? Er staat letterlijk in waar het artikel over gaat..

echt genoten van hem in zijn tijd bij ajax, droeg bijna het team in zijn eentje, ook nog wel
Best lang bij ajax gespeeld voor zoon top speler

Wat een enorme carrière voor een jongen die door Nijland naar Europa is gehaald. Kan je alleen maar respect voor hebben. Doordat die van de generatie Messi en Ronaldo is kon die zich niet tot de beste meten maar de categorie onder de 2 titanen, daar hoorde die zeker bij.

Suarez absoluut mijn held ook 1 vd weinige spelers waarvan ik eigenlijk vanaf ajax altijd zijn shirtje kocht bij elke club ja ook nacional en gremio. hoop dat deze jongen een functie bij ajax gaat aangeboden krijgen in de toekomst misschien ovver jaar of 5 de simeone van ajax alleen dan aanvallender ingesteld?

Een van de beste spitsen aller tijden en samen met Lewandowski (persoonlijk vond ik Suarez in zijn prime nog straffer) de beste spits van deze generatie!

Wel heel slim en tegelijk veelzeggend dat Gremio een clausule in de contractontbinding wil opstellen. Ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken dat Suarez straks ergens anders opduikt. 😜

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren