Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweevoudig Eredivisie-kampioen en ‘assistkoning’ vindt nieuwe club op Cyprus

Laatste update:

Luciano Narsingh gaat zijn carrière voortzetten op Cyprus. De vleugelaanvaller heeft een principeakkoord bereikt met Nea Salamina, zo maakt de club dinsdagochtend bekend via de officiële kanalen. Zijn contract loopt komende transferperiode af bij het Poolse Miedz Legnica, waarmee hij afgelopen seizoen degradeerde uit de Poolse Ekstraklasa.

Narsingh eindigde op de laatste plaats met zijn ploeg. In 29 wedstrijden in de Poolse competitie was hij goed voor vijf doelpunten en een assist. Die cijfers waren voor de nummer zeven van de Cypriotische competitie goed genoeg om hem een contract aan te bieden. Bij Nea Salamina komt de 32-jarige buitenspeler samen te spelen met Giorgos Katsikas, die tussen 2015 en 2017 actief was voor FC Twente.

Narsingh brak op negentienjarige leeftijd door in het eerste van sc Heerenveen, waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot. In Friesland maakte de negentienvoudig Oranje-international veel furore. In het seizoen 2011/12 gaf hij maar liefst 22 assists en maakte hij 8 doelpunten. Deze indrukwekkende cijfers leverden hem een transfer naar PSV op, dat vier miljoen euro voor hem betaalde.

Bij PSV werd Narsingh twee keer kampioen van Nederland en won hij drie keer de Johan Cruijff Schaal. In 2017 verkaste hij voor vijf miljoen euro naar Swansea City. Zijn Premier League-avontuur werd echter geen succes. Hij keerde vervolgens bij Feyenoord terug in Nederland, waarna hij werd verhuurd aan Twente. In 2022 dook hij op in Australië, bij Sydney FC, alvorens hij afgelopen seizoen een Pools avontuur aanging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker klimaat in zijn na dagen.
Als je betaald krijgt heerlijk leventje.

Lekker zeg, voetballen in Cyprus. Dat deze man ook 19 interlands heeft gevoetbald, bizar. In zijn Heerenveen tijd was hij ook echt goed, Gouden combinatie met Bas Dost.

13 juni 2023 om 11:40

Heerlijke voorhoede toen ook met Assaidi erbij, elke wedstrijd bijna een spektakel!

13 juni 2023 om 11:51

Geweldig was dat, kan me nog de voetbalshow van Assaidi herinneren tegen Twente, het werd toen 5-2 geloof ik. Wat een aanval had Heerenveen met die 3.

Ik was een stuk jonger toen ie doorbrak maar ik had zoveel meer verwacht van zijn carrière. Hij ook waarschijnlijk. Hij leek zo goed met zijn kwaliteiten om te kunnen gaan, op jonge leeftijd al. Maar dan kijk je nu naar de clubs die hij heeft versleten... Laatste worden in Polen en dan naar Cyprus, hiep hoi.

13 juni 2023 om 12:17

Iedereen was een stuk jonger toen die doorbrak. Simpelweg omdat dat een aantal jaar geleden is...

13 juni 2023 om 13:47

Prima clubs toch waar hij voor gespeeld heeft. Nu nog ff lekker leventje op Cyprus, waar hij vermoedelijk behoorlijk salaris krijgt. Niet iedereen kan voor de absolute top spelen. Maar zou zo met hem ruilen. Heeft lekker over de wereld gezworven en flinke centen verdient, terwijl hij lekker aan voetballen was. Lijkt me top!

Ik snap nooit wat mensen daar gaan doen. Zijn vaak na 6 maanden al weg omdat de club hun contract ontbindt en dan moeten ze nog maar afwachten of ze hun geld krijgen

13 juni 2023 om 12:27

Genieten van het mooie weer en lekker voetballen? Zoveel zal Narsingh daar überhaupt niet verdienen en het is ook niet zo alsof hij niet rondkomt als hij 6 maanden geen salaris krijgt.

Sommige, meest nutteloze dingen blijven bij mij hangen, zoals doen hij met het Nederlands elftal zijn onofficiële debuut maakte tegen Bayern, afscheid wedstrijd Robben en dat hij dus onofficiëel scoorde in z’n debuut, en volgens mij ook een waanzinnig mooi doelpunt. Dat vond ik toen wel vet. Maar zonde dat het niet telde omdat het geen officiële wedstrijd waf en vooral zonde dat, dit zijn hoogtepunt uiteindelijk bleek te zijn in zijn carrière..Edit; zoals hier ondr al beschreven; het was niet omtrent Robben’s afscheid, maar iets anders

13 juni 2023 om 12:39

Was niet de afscheidswedstrijd geloof ik. Meen dat het iets te maken had met dat Robben niet geheel fit was voor het WK en toen geblesseerd terugkwam, waar Bayern niet heel blij mee was.

Daarna is er een onderlinge wedstrijd gespeeld om een of andere reden.

13 juni 2023 om 13:30

Oja dat was het. Want Robben stopte natuurlijk veel later inderdaad. Klopt er was een of ander geschil. Vreemd was dat toen haha

13 juni 2023 om 13:49

Idd zeg. Wat een bizarre situatie was dat. Maar wel bijzondere wedstrijd om je debuut te maken, haha.

De beste man stond in mijn beleving bij PSV altijd buitenspel waardoor elke leuke aanval strandde

13 juni 2023 om 13:35

Verwar je hem nou juist niet met Lens. Die stond pas vaak buitenspel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren